FREDAG OCH LÖNING

hur underbart är inte de? Snart helt, pengarna klirrar in i kassan (eller kontot) och solen skiner ute. En annan bra sak är att de är mindre än 3 timmar kvar till jag slutar.

Imorse var jag otroligt pigg, så de var bara att kliva upp tidigt tidigt. Gjorde frukost åt micke som sov så gottit så, sen hann jag med att diska lite, damma och dammsuga, så nu är lite klart så vi slipper allt idag/imorgon. sköönt! :)

Idag/kväll blir de hel lugnt.. eller lugnt, först kommer de bli hektiskt. Träning direkt efter jobbet, sen sola, sen iväg hem till mor och far. Mamma har nyss varit i tyskland och inhandlat massa, så de blir att fylla på lite hemma :) Sen blir de bara mys med min baby, heeeela kvällen. underbart ♥

Haha, lyssnar på önskelunchen på radion, så ringer de in en och vill ha en kärlekslåt med shakira, till sin flickvän!? whaaaaaaat!
Lucnh snart :)

lördag

Gårdagen kan man sammanfatta som mys. Först blev de kinamat, sen hem och mysa med andra gottigheter framför tvn med älsklingen. Blev dock en tidig kväll då båda var mycket trötta :)
Imorse vaknade jag tidigt, så gick upp och tvättade, sen iväg och träna och efter en stund kom även baby! Nu ska vi iväg hem till han för att äta och mysa.

Ha en bra kväll alla :) Pusss


never alone

äntligen fredag, äntligen helg. Den här helgen kommer bli minst lika lugn som förra, men just nu är de behövligt känner jag. Ska bli skönt att bara ligga i soffan, kolla på tv och ta de massa lugnt. mm! :)

Idag blir de träning med baby efter jobbet, sen hem och duscha och fixa innan vi ska ut och äta. Sen hem och ha mysiskväll. Kan inte bli bättre :)

Lunch nu, bye! :D


Pollen?

usch, mitt öga ser ut som jag vet inte vad. De är helt rött och bara rinner och rinner helatiden och det är sjukt jobbigt att behöva sitta vid datorn en hel dag med det här. blää! Kan det vara pollen som kommit? hoppas inte.

Idag blir de hem och städa efter jobbet, sen träna och sola om det hinns. Men de ska vi allt försöka med :) Annars blir de en lugn dag med lite mysis ikväll framför tvn. Imorgon blir de ännu mera supermys. älsklingen och min dag, så de ska firas lite med god mat och massa mys. ♥



Shout out louds -tonight i have to leave it.mp3

devil in a midnight mass

Sitter på jobbet och väntar på lunch, vilket det inte är så länge kvar till. Idag ska de jobbas till klockan 6, inte alltför kul, men de går ju de med :) Efter ska jag förbi mamma och pappa för att låna cykel tänkte jag, sen blir de träning och sen mys.

Blir så besviken på folk i den här stan. Den ena gör den andra ledsen osv. Förstår inte endel folk att alla faktiskt har känslor och kan bli sårade? tydligen så har inte alla fattat det än. Det är dock inte jag som blivit sårad eller något sånt, men de finns andra. usch!



Billy Talent - Devil in a midnight mass.mp3

Welcome To The Black Parade

Sol idag med, hur ska detta sluta? är iallafall på strålande humör. Dagen på jobbet bara fög förbi och de var dags att knalla hemåt, såna dagar gillar vi. Efter jobbet tränade jag en sväng, men den svängen var inte länge.. var så mycket folk så de blev inte så kul. Träffade adam den brunisen, måste ha varit underbart att vara bort så länge. absolut inte avis, verkligen inte ;)

Eftersom solen tittade fram även idag så måste man ju ta vara på den och utnyttja alla tillfällen man får.. så när emma ringde och frågade om jag skulle med på en promenad så är de klart man inte tackar nej. Blev en promenad i solskenet sen hem för att fixa matlådor. Märkte förut när jag gick ut i köket att ena locket på matlådan låg bredvid den, så kollade och då hade lilla astrid ätit upp en av mickes fiskpinnar, haha! Ibland är hon för go mammas lilla lurv :)



My Chemical Romance - welcome to the black parade.mp3

change the world

Äntligen kom det en solig dag efter allt ruskväder vi haft. Imorse blev det en lite promenad, sen senare på förmiddagen mötte jag upp malin och gick vidare till sara för att sen ta oss en promenad.. sen satte vi oss på saras framsida för att få oss lite sol och massa prat, mysmys! Sen gick jag hem till älsklingen, vi gick och tränade sen till konsum och handlade lite och nu myser vi framför tvn.
Imorgon är det jobb igen, helgerna går för fort ändå. Efter jobbet blir det träning sen ta de lugn. iiinga fel!

Tillbaka till filmen, bye!

88888-279
    you mean the world to me. Always and forever baby!

If you ain't here, I just can't breathe

Snö i april? Borde det inte vara vårväder vid den här tiden. Skulle passa mig mycket bättre.

Idag vaknade jag tidigt, som vanligt, knallade upp och fixade lite grejer. Sen runt 8 var det dags att tvätta så fixade de sen gick jag iväg för att träna. Gick segt idag, men de får de faktiskt göra på en lördag. Träffade mimmi som jobbade också, alltid lika trevligt :) När jag kom hem ringde Malin och vi gick ut på en promenad i snöovädret.. den blev dock inte så lång eftersom det blev kallt och blött, men imorgon blir det en längre promenad.

Gick hem till mor och far förut för att ge de ett vin från micke och mig som tack för lånet av bilen, vilket de blev glada för :) Sen skjutsade pappa hem mig och tyckte jag behövde någon mat till kvällen eftersom jag skulle vara själv så han köpte donkan åt mig den snällingen :) dock andra gången denna veckan, fy!

Nu ska jag fortsätta äta min goda vindruvor och kolla på tv.

Sad Songs for Dirty Lovers

äntligen äntligen fredag. Bara 3 timmar kvar innan jag kan knalla hemåt, men innan de har jag en halvtimmas lunch, lyx!
Helgen kommer nog bli ganska så lugn. idag ska jag träna, sen ta de lugnt framför tv. Känner att det är välbehövligt. Sen imorgon blir de upp för att tvätta, kvällen får vi se vad den bjuder på.

Igår jobbades de till sex, sen hem för att byta om för träning. Träffade mimmi, så vi slog ihop oss och tränade tillsammans, mycket bättre :) Sen blev det hem och mysa med baby!

Inge bloggsugen idag känner jag, vilket jag aldrig är nuförtiden.


88888-290

En helg i GBG

I fredags satte vi oss, jag och emma på bussen mot GBG. Resan var inte direkt något att hurra över, blev ett antal timmar vi tillbringade där, men eftersom sällskapet inte kunde bli bättre så gick de rätt så fort ändå¨:) Väl framme kom Petra, kim och wiklund och mötte upp oss och vi åkte hem till Petra där de bjöds på gottigheter! Sen blev de sängen/soffan för att sova. På lördagen blev de massa shopping hela dagen, sen hem för att fixa till oss inför kvällen. Mycket mycket trevligt, men resten kan vi ta en annan gång :P

Helgen har iallfall varit kanon. Skönt att komma från den här stan för ett tag... även fast jag saknade mina småttingar här hemma otroligt mycket. ♥


88888-289

Göööteborg

Snart bär det av mot göteborg. Ser fram emot att träffa de små liven igen, men ser dock inte fram mot bussresan. Men med gott sällskap klarar man allt :)
Nu ska jag försöka packa klart de sista, och sen ge mig av. Att man alltid ska lyckas få med sig så mycket även fast man bara ska vara bort i 2 nätter, sjukt!

Trevlig helg gott folk! Och baby, jag äääälskar dig mest av allt i hela världen. ♥

work

Idag är jag tillbaka på jobbet, men kan inte direkt säga att jag mår speciellt bra. låångt ifrån. Ska bli skönt att komma hem sen, slänga sig i sängen och kolla på top model :)
Får nog bli en lite promenix senare innan kvällsmyset. mm-mm-m.









Alicia Keys - Like you'll never see me again.mp3

Ge mig 14 april, tack!

Break the ice

Efter ca 6 dagar stillasittande inomhus börjar jag bli fruktansvärt rastlös, irriterad och ingenting är kul här hemma längre. Iofs började rastlösheten komma redan i fredags.
Finns inget värre än att vara sjuk, de bara rinner ur näsan och halsen är snart sönder hostad! Ingenting smakar något när jag äter heller för den delen. Men imorgon ska jag till jobbet, jag bara ska de!

Nu väntar jag mest på att micke ska komma hem så vi kan mysa lite. ikväll blir de kockduellen, so you think you can dance, sen får vi se vad nästa program blir :)

88888-217
På fredag ses vi igen baby!

Rastlös tisdag

Är du kär? Om jag är :)
Är du trött? Inte de minsta, mest rastlös.
Är du shoppingsugen? Alltid
Är du ressugen? Klart
Är du skolsugen? Inte de minsta
Är du festivalsugen? Jaaaa
Är du alkholsugen? Inte just nu, men på lördag hoppas jag på de
Är du saknad av nån? Förhoppningsvis
Smeknamn? Jaao
Hur många timmar sov du inatt? Inte värst många
Vilken film såg du senast? Ratatouille
Vilken internetsida besökte du senast? Google
Vad sa du senast till vem? Ha en bra dag, älskar dig - till micke imorse
Vem fick du senast sms från och vad stod det? Micke, vad de stod är en annan femma ;)
Vad gjorde du i förrgår? Mysis med älsklingen
Vad har du gjort idag? Typ ingenting, är sjuk och rastlös
Vad såg du senast på tv? Rachel Ray
Senaste köp? Glass igår
Vad har du på dig nu? Mickes mysiga tröja och mina pyjamasshorts
Har du sagt "jag älskar dig" till någon idag? Jajemen
Vad drack du senast? Vatten
Gillar du att laga mat? Ooja
När sjöng du senast? Igårkväll
Vad gör dig lycklig? Famljen och vännerna

with every heartbeat

Dåligt med uppdatering, igen! Men nu har jag faktiskt inte haft ork alls. Är fortfarande sjuk, vill inget hellre just nu än att bli frisk. Sen i torsdags har jag legat hemma med feber, hosta och snuva. fy!

I lördags var jag hemma hos malin en sväng där emma, malin, mimmi och kära lilla wiklund satt och förfestade. Så kul att träffa wiklund igen efter en månads tid från varandra.. men vi ses i helgen igen för på fredag är det jag och emma som sätter oss på bussen till Gbg för att hälsa på Petra, men även kim och wiklund. Ska bli så skönt att få komma bort bara för en helg :)

Nu ska jag fortsätta kolla på Rachel Ray. Bye!

RSS 2.0