Första advent


Vaknade tidigt idag så fixade iordning lite mys-god-frukost till mig och älsklingen. synd bara att de reeegnade. blä!
Hela dagen idag har varit konstig.. mitt humör har varit helt konstigt. men tur man har sina underbaringar omskring sig. Det här har helt klart varit den sämsta första advent någonsin. Men, som jag egentligen vet, så var det här de bästa som kunde hända just nu. men det suger, så jäävla mycket. Har gråtit som en bebis en massa idag. Imorgon kommer bli en otroligt jobbig dag, men jag ska klara de.. försöka iallafall.
När vi kom hem till mamma och pappa förut så sprang jag in i mammas famn och vi grät tillsammans. min lilla goa mamma.

Malin och emma var här en sväng förut. Det kändes så skönt att få prata av sig lite. Finns alltid här för er mina underbaringar! de känns så skönt att veta att vi alltid, vad som än hänger, kommer finns för varandra.

Igår fyllde bror år, så vi var där på fika. Micke och jag hade köpt en skitsnygg tröja till honom.. men när vi kom dit hade han redan en sån på sig. haha, så då hade han fått en likadan av Linda på morgonen. oootur! Men trevligt, de var de! :)


- - - -


Nånting och tro på nåt som tog mig upp en bit över noll
och han mötte mig med sitt leende
Han sa, "Ta min hand, jag följer dig, vi ska åt samma håll"



Bowling


Nyss hemkommen från bowlingen. God mat, bowling, cider och underbart underbart sällskap. precis vad jag behövde idag! älskar mina arbetskamrater, finns inga bättre!
Nu är det dock ensamt och tyst.. igen. Jag vill ha dig hemma så jag kan pussa & krama på dig när jag vill! KOM HEM! 

Imorgon kommer bli en tuff dag. Min lilla lilla mommo, vill att du ska bli bra men vet att det inte kommer hända. usch, det är så jobbigt. Jag vill vill vill vill inte, jag orkar inte, inte nu, aldrig!

Nu ska jag lägga mig under mitt varma täcke. känner på mig att det kommer bli en lång, mycket lång & sömnlös natt.

LOVE





why?


Dåliga besked idag, dock var det inte helt oväntat. bara en tidsfråga, men det är minst lika jobbigt för det. Nu skulle jag verkligen vilja att min älskling vore hemma hos mig, men på fredag så. Har så sjukt många tankar i skallen just nu, snart för det inte plats någon mera.

Snart kommer iallafall therese hit, så ska vi bege oss ner till bowlingen där vi ska möta upp resten av våra medarbetare för mat & bowling. unerbart!

Saknar dig min lilla snutt




IKEA


Idag var det extra tungt att knalla iväg till jobbet när älsklingen låg kvar i sängen och snosade.. hade sån lust att bara skita i allt och springa in och lägga mig hos min fina igen. men det funkar inte så, tyvärr. önskar bara att de här sista 4 veckorna kommer gå fort, riktigt fort.

Efter jobbet knallade jag bort till konsum. sen skickade sundbladh sms och frågade om jag ville följa med henne och nicke till ikea.. de tackar man ju inte nej till direkt. så så fick de bli, mycket trevligt.
så sjukt sjukt mysigt att åka bil på kvällen när det är mörkt, mmh!

imorgon blir det bowling och buffé med jobbet på kvällen. men innan de är de jobb som gäller, och direkt efter de följer therese med mig hem sen ska vi iväg och fixa en massa.

SNÄLLA, låt dessa dagar gå fort och ge mig fredag! Jag ska göra dig stolt älskling, jag ska. Du är så underbar så hälften vore nog. Du förstår mig som ingen annan gör. igår var guldvärt, tack för du lät mig säga alla saker jag sa, skönt att få ur sig allt. tack tack tack!
saknar dig..


Lördag


igår kväll blev de massa mys när min goding kom hem. ni anar inte hur mycket jag har saknar honom! Somnade så gottit på hans bröst igår, och fisan på hans mage.
Vaknade dock tidigt imorse, men låg kvar lite hos min sovande prins.. men runt halv 8 klarade inte min kropp av längre så jag gav mig ut på en lång promenad. Sen blev de frukost på sängen och mys.

Nu har vi precis kommit hem från stan och maxi. var och köpte present till broder som fyller nästa helg, tog även svängen in på systemet för att inhandla lite smått & gott. Strax ska jag gå ner i källaren och hjälpa min fina att sätta ihop sin bänk till gymmet.

SNÖ!

love love love love! underbart helt enkelt.

Idag när jag satt på jobbet och skulle vända mig om för att prata med marie kollade jag ut genom fönstret och skrek "de snööööar" så alla kollade på mig, haha! men såå underbart att snön äntligen kommit, och man kan ju hoppas att den kommit för att stanna. Dock kom den lagomt till min lunch då jag hade planerat att gå hem för att äta, men de gick ju inte i den snöyran så fick bli utan lunch och äta direkt när jag kom hem.

Tog mig en lång, lång, lång promenad förut & gud så skönt de var, dock kallt. Svängde även förbi maxi för att handla lite, vilket jag inte gjort på hela veckan så de började bli tomt i kylen.
Nu har jag myst ner mig i soffan under mitt varma täcke och checkar idol. nice nice!

ikväll kommer äntligen snutten hem, lääängtar!



   vad skulle jag göra utan min llilla asta?


Saknar..


Ja fyfan, nu är de så jobbigt så jag vill bara lägga mig och gråta ända tills min fina kommer hem! jag orkar inte mer.

Ikväll har wiklund varit här, tack gode gud! vad skulle jag göra utan den solstrålen? tycker såå mycket om dig! men imorgon åker hon tillbaka till götet igen :( den 5e glider jag ner & då sses vi igen! och då får jag även träffa min thaiare MALIN! äntligen!


me like!


Ikväll blev det en supermyskväll med wiklund. Jag gillar den tjejen skarpt! alltid så go & glad.. finns inte en sur min i rummet hon befinner sig i.  är sååå glad att du är min, bara min wickan :) lovelovelovelovelove!

Nu är de tyst & ensamt igen.. vill inte de här. Nu vill jag bara att det ska bli fredag då gosen kommer hem. Då blir de mys framför brasan med oth & gossip, låter de bra min älskling? :)
you´re my everything

Nu blir de duschen, sen vänta på att min gos ringer. Imorgon blir de upp vid 4, för att börja jobba vid 6. om  jag nu kan få lyckas somna ikväll. plääh!



     2 år & 3månader idag, min lilla söta♥


true love never dies

oh no. idag är de våran dag. synd att den inte får firas med min livskamrat. men i helgen så, goding :)

Ikväll står de wiklund-mys på schemat, vilket var lääängsen nu! ska snart gå och möta henne för en visit på maxi, sen blir de tv-kväll! me like! :)

HEJDÅ!

Boston tea party


precis vad som visas på min tv just nu. Har sprungit runt här hemma och fixat med både det ena och de andra. dock går köket inte att fixas mera från min sida nu, vilket känns frustrerande. jag vill vill vill! Har däremot hittat en heldel nya fina grejer som skulle passa perfa i köket, för höra med min man vad han tycker om de när han kommer hem.

Dagen har mestadels bestått av jobb, sen efteråt tog jag mig en promenad ner till stan för att hämta mina göteborgsbiljetter, äntligen! ååh, han är ju bara för go den där gubben, eller gubbe var väl kanske att ta i, mannen kankse är ett bättre ordval. go är han iallafall! Fick mig även ett glatt samtal med min wiklund som alltid lyckas sprida glädje. Och imorgon är det hon och jag som ska ha mysiskväll.

Förövrigt saknar jag min prins, vilket jag gör helatiden, tjugofyratimmar om dygnet, varje minut.. Imorgon är det våran dag! då är det ju frukost på sängen och en godisbit nerpackad bland matlådan som gället. min inte denna gång, inte nu längre.. nu är han förlångt borta för de, så då kan jag inte pyssla om min andra halva.

men, bara för att han är sååå långt bort så älskar jag han minst lika mycket. vill att klockan ska gå fort så jag får höra hans röst snart. ♥

empty


Nu är de sådär tomt, tyst och ensamt hemma igen.. bara jag och lillgrisan kvar hemma. usch, jag hatar de här! vill få ett slut på de NU, NU, NU! men.. bara några veckor kvar, så ska försöka hålla ut men det är inte lätt ska ni veta.

idag har jag en dålig dag, och ni kan ju bara gissa varför!? vill bara sätta mig och stortjuta, få ut allt det ledsna, jobbiga i mig. Efter jobbet blir de hem och slå, ska slå som aldrig förr. dumma dumma Norge!

i shall believe

Helgen börjar leda mot sitt slut och likaså mickes lediga tid från Norget.. men först återstår det en myskväll tillsammans med bröderna runemård. lovely! 
annars idag har vi grejat mera i köket, varit hemma hos Carina på middag och varit såå duktiga och slängt en massa massa skräp på sopstationen. Snart ska jag gå ner till källaren och joina bröderna.

Igårmorse styrde vi bilen mot ikea ännu en gång. Denna gång för att köpa spegeln jag ville ha som inte fanns i torsdags, sen beställde vi även en schläsong som kommer hit den 25e. De kommer bli såå mysigt i våran mysanhörna så. eller vår och vår, det är älsklingen som inreder den. min skrutt :)

Nu tycker jag att Malin och Emma ska komma hem någongång, och Kim med för den delen! SAKNAR ER!




LEDIG


Mina lediga dag har hitills varit helt underbar. vaknade tidigt (som vanligt) bredvid min älskling, så de blev lite gos innan jag gick upp. Strax före nio åkte vi till maxi för att börja måla köket. Sen blev de vidare iväg till varnumshälsan för att ta spruta inför resan och usch säger jag bara.. de gillades inte från min sida. Efteråt var baby så gullig och bjöd mig på thaien.

Igår var de jobb för min del, och direkt efter jag slutat kom baby och hämtade mig för en tripp i karlstad. Hittade lite smått och gott, sen blev de bergvik för att hämta boxningssäcken micke beställt och vidare till IKEA. en riktig riktig mysdag med min fina :)

Nu har vi målat klart en gång i köket och om ett tag ska vi måla en gång till. de blir såå snyggt! me like!  men just nu är vi förtjänta av lite slapp i soffan så nu blir de tvn.

HEJDå :D




my love


Igår ringde min älskling till mig runt 5 och berättade att han var påväg hem.. trodde seriöst jag skulle börja gråta av lycka! så direkt när jag slutat jobba vid 6 sprang jag helavägen hem för att PUSSAS! dock är han sjuk den stackaren. men vad gör de, sålänge jag får ha honom hemma :) Så nu blir det 6 hela nätter tillsammans. Ja, ni läste rätt. 6 nätter! underbart!

imorse var de tyngre än vanligt att kliva upp, men fick ju träffan på lunchen då han kom och hämtade mig.. efter jobbet blev de hem en snabbis, sen ut på promenad och sen till farmor där de bjöds på massa fika. mumma! När jag kom hem därifrån hade min sötaste sötnos dammsgit och vikt tvätten. hur underbar kan man bli? ååh :)
Nu har vi legat i soffan och myst till Bonde, och kollar nu på Grey´s

Happy, oh so happy


ååh, efter jobbet ska jag hem och PUSSAS. underbart :)

it´s best to keep it all inside

min dåliga dag förvandlades till en bra dag då mina små sötnosar, mimmi & wiklund, kom på besök. trefligt :) annars idag har jag tvättat och plockat en massa här hemma.
Måsta börja förbereda köket inför helgen då det är renoveringsdags på G. ääänligen! de kommer få de så fint, min gris och jag.

även fast det tillslut blev en bra dag så är det ännu inte perfekt. Mitt magont sitter fortfarande i och min älskling är inte hos mig. När han inte är hos min kan ingenting bli perfekt, så de så! Han var lite krasslig igår så gjorde lite extra goda matlådor åt honom att ta med sig till Norge, och skickade även med en lite överaskning som jag berättade om förut. tror han blev glad, hoppas så :)

Nu ska jag hämta tvätten! ciao :)

Bad hairday


dock inte bara de.. idag är en sån dag man helst vill slippa, bara ligga kvar under täcket hela hela dagen. en riktig tycka-illa-om-sig-själv-dag. buh!
Inte nog med de så gick en säkring imorse så de var mörkare än mörkast, och gissa om jag var rädd? Fick skicka ett mess till Örjan så kan fixade de när han hade vaknat. så nu ska de fungera igen.

Jag saknar min baby, såååå mycket.


ab imo pectore

Söndagar är hemska, så otroligt hemska. åtminstonne varannan vecka, och denna vecka är en sån.. en hemsk.
Men till veckan kommer min söta hem redan på torsdag, och åker sen på måndag. såå underbart! varje gång det känns tungt, ska jag tänka på alla mysiga stunder vi får när gosen kommer hem.

Helgen har varit lugnt. Fredagen spenderades bla hemma hos pappi, sen passade jag på att gå in på maxi för att handla, hem och kolla idol och vänta på baby! blev mysmysmys när han kom hem.
Gårdagen blev kanon. tacos, cider, vattenpipa och världens bästa sällskap.

Jag älskar allt, alla allt! alla underbara vänner, alla mina tjejor, min familj min BABY! Jag är så evigt tacksam för allt ni gjort/gör för mig.. allt vi varit med om tillsammans, både gott och ont! & min älskling som alltid är så förstående och käreksfull mot mig. JAG ÄLSKAR ER!

Amor vincit omnia et nos cedamus amori

without you by my side there´s no meaning


Förstå vad ett leende kan få en så glad? mmh!

igår när baby kom innanför dörren kramade jag nästan ihjäl honom.. kändes som år sen jag såg han sist! min gos :)
Myste en massa massa innan det var dags för sängen.

Idag har vi varit lite här och var.  Hämtat golvet till köket, kollat tapeter, köpt en klocka och fixat lite annat.. Nu snart börjar det bli dags att göra sig iordning för kvällen. På schemat står tacos och mys hos min päson, även linda och marcus ska med. underbart!


So please won’t you tell me where the road will end

Fredag, efterlängtade fredag.. & med fredagar innebäs MYS (älsklingen kommer hem) Dock kommer han inte förrens sent ikväll, men det stoppar inte oss för mys. nono, big nono! I LOVE YOU!

Idag har jag skrattat på jobbet, jag har skrattat så jag fått ont i magen. såå underbart! tacka vet jag jobbet, och alla godingar där. när jag slutat vid 3 kom jag ut och det var svinkallt, så therese erbjöd sig att skjuta hem mig. haha, inte många meter de!
Sen tog jag mig en lång och härligt promenad, och såklart så började de spöregna på mig, men jag var glad för de.. de är ju fredag :) Ska snart hem till pappi och låna bilen, handla och slänga lite flyttkartonger. Sen tänkte jag stanna där och kolla idol, ingen hit att sitta själv en fredagskväll, så varför inte spendera den med världens bästa pappa?


Everytime i see your face baby i get so weak in my knees,
everytime i lay my hands on you it's like i don't know how to speak..


Dreamer


åh, kan inte baby sluta jobba snart så jag får höra hans underbara röst ♥

idag har de inte hänt mycket mer än jobbet. Jag älskar mitt jobb! eller ja, inte jobbet isig, men mina medarbetare. de är så goa! längtar till 28e då vi ska hem till Marie på tjej-inflyttningsfest! lovely.
Tog mig en sväng på stan efter jobbet också, men där fanns det inte mycket att se.. tyvärr!
vill iväg till karlstad, det kryper lite i fingrarna på mig. plus att jag vill till ikea så vi kan bli klara i hallen någongång. synd bara att älsklingen inte är lika sugen som mig, men jag får väl vänta..

imorgon är det jobb, sen helg. hur underbart är inte de? mmmh!

alba



snygg? eeehm, jaa!


give me

GE MIN FREDAG, NU! snälla?



i miss you


Jag vet inte vad de är, men idag har det inte varit min bästa dag om jag sägert så.

allt känns så jobbigt.. det är jobbigt när min andra halva inte är hemma hos mig, det är jobbigt att vara själv..
jag saknar att komma hem tillsammans efter jobbet, lägga sig i soffan och bara ta det lugnt och senare på kvällen äta mat tillsammans.
ingenting är lika kul när man är ensam. mycket klaga nu, men idag måste jag, jag bara måste!


När jag pratade med M i telefonen förut på min lunch hade jag gråten i halsen helatiden, men jag höll mig. inte ska han få höra att jag är ledsen.. inte hans fel!
väntade bara på att det skulle bryta ut, och det gjorde de.. efteråt kändes det riktigt skönt, precis vad jag behövde.
Jag önskar bara att han vore hemma helatiden, inte bara på helgerna. men önska går ju!


Och desamma gäller med alla mina tjejer. Jag saknar er så de gör ont! Kim som är i thai, där också emma och malin är nu. Jag är så avis på er ska ni veta!
önskar jag vore där med er, underbart det vore!
Men nu är iallafall min biljett bokad, dock inte till thai utan till Gbg där jag ska hälsa på Malin i nya lyan (i december)..
och även de andra sötnosarna där nere såkart.


Har jag någonsin sagt att ni alla är det bästa jag har? att jag aldrig, aldrig, aldrig skulle klara mig utan er? trodde väl de :)


Grey´s


Nu sitter jag i soffan, glor på grey´s och äter kiwi. mumma! Jobbade 06.30-18 idag . tiden gick fort som vanligt, vilket aldrig är fel.. men just nu vill jag ha fredag och min älskade älskling! Ringde mamma påvägen hem, läskigt när det är så mörkt ute. Sen tog jag tag i lite tvätt som vi hade och dammsög. duktiga jag! Gjorde mgi sen en fruktsallad som jag gottat mig med framför tvn.

Här ska jag ligga resten av kvällen, inte röra en fena. det är jag väl värd? tror jag de. Blir nog lite one tree hill & gossip sen. me like!


you´re the one, baby!




The same deep water as you


En lika händelserik dag som vanligt, inte. Har pysslat lite hemma efter jobbet, tog mig även en promenad bort till päronen för att hälsa på.. Men var de någon hemma? -Nej! så de var bara vända och knalla hemåt. Jag som hade hoppats på lite mat och sällskap. tyst, ensamt och jobbigt här hemma.  Men de fick bli lite kvällsis hemma istället, alldeles själv. usch! men det är bara, bara 7 veckor kvar. puh! positiva tankar, sofia. POSITIVA!


Jobbiga måndagar..

som alltid när älsklingen åkt. Men det är ju bara 7 veckor kvar, usch! idag känns allt jobbigare än vanligt, att jag har ont i magen är inte direkt ett plus.

Nästa fredag är både jag & älsklingen lediga (förhoppningsvis), underbart! ska dock iväg och ta spruta inför resan då, men sålänge jag får vara med min älskade så spelar de ingen roll.



RSS 2.0