vy från ett luftslott

Har inte lyssnat på Kent på år och dar, så hittade jag massa låtar på den här datorn! underbart. Så nu är mp3n fylld med massa Kent och lite annat smått och gott.

Igår var de fest pås schemat. och vi började våran kväll hemma hos Emma, sen bar de av ner till tältet där jag någonstans tappade mitt körkort + pengar. ajajaj! Kändes sådär de.. men hoppas de finns hos polisen. Men jag får ta och tacka mina underbaringar för en suuperkväll, som alltid!

"Jaha, skulle du gå hem eller ta en taxi?"  haha fyfan vad jag skrattade imorse när en viss person berättade de där! plus en massa andra crazy stuff.. min lilla kändis ;)

Nu har min älskling åkt tillbaka till de där jäävla töcksfors och Norge. blä! vill ju att han ska vara här hemma så jag kan pussa och gosa med honom. SAKNAR DIG! men till helgen blir de lugnt och skönt med baby. Kräftor på fredag och förhoppningsvis bio i karlstad på lördag, skulle sitta fint de ♥





. . . . . .


Jag kan inte ens gå utan din luft i mina lungor,
Jag kan inte ens stå när du inte ser på...
Och genomskinlig grå blir jag, utan dina andetag.

Lovely

äntligen, äntligen, äntligen är min snutt hemma. Denna natt har varit den underbaraste på lääänge.. men nu sover han så sött så ska försöka att inte störa honom, men de är inte lätt när man bara vill pussa på han helatiden :)

Igår kom mimmi hit runt 8 så gick vi hem till sundbladh där de blev lite cider ochm mycket prat.. sen kom  maaaaalin hem (äntligen!) sen bar de iväg ner till tältet där man träffade enheldel folk, sen var de dags för älsklingen att komma hem.. så jag skyndade hem för att vara här när han kom, och de var jag också. När han kommer in genom dörren och man inte sett han på nästan en vecka känns de som en sten som lyfter från hjärtet, man känner sig så lätt! Vet inte hur länge vi bara stog och kramade varandra! åååh baby! ♥

Men nu ska jag snart traska ner mot stan där jag ska möta upp världens bästa malin! :)

sista natten

Nu är de sista natten utan min fina denna vecka, heeeeeeeeeelt underbart! Går inte en sekund utan att jag saknar dig!

Ikväll kom mimmi hit på lite mysis. Var så längesen vi sågs nu så de var på tiden.. de här klarar du gumman, jag finns här för dig dag som natt, så de är bara att lyfta luren och slå en signal om de behövs :)
Har nyss pratat med Malin också som kommer hem i helgen, äntligen! Var ett tag sen jag träffade henne också.. så de ska bli så kul så :) & även lilla wickan kommer hem. De kommer bli en lördagskväll med alla underbara tjejerna samlade! (förutom fuskispetra som åker utomlands på söndag)

Imorgon blir de jobb, sen kanske lite småutgång med mimmi & sara! :)

Tjoflöjt!



                         Fick bli en bild på pappa idag, 
                    har inte många bilder på den här datorn.

önsketänkande

Jag vill ha din ryggrad här, fäst den i mig..
Jag är alltid tryggast när du är en liten bit ifrån... en rörelse i ögonvrån...


Saknar min skruttis så himla mycket just nu.. vill bara att de ska bli fredagkväll. skynda skynda!

such great heights



they will see us waving from such great heights
"come down now" they'll say
but everything looks perfect from far away
"come down now" but we'll stay..

äntligen


äntligen har jag fått mig en lugnstund. Puh! Jobbat 6-18 idag, sen blev det att slänga in tvätten direkt när jag kom hem vid halv 7.. sen har jag plockat och fixat i lägenheten till nyss. Jag blir galen! Har inte sovit nått alls de här senaste dagarna sen älsklingen åkte.. har blivit nån timma bara. De är inte nyttigt, de känner jag de!

Men nu ska jag lägga mig och kolla finalen av project runway och sakna min baby ännu mera! Tjohejs!



Hey there


Nu har precis päronen gått hemåt. De kom och hämtade mig efter jobbet, så åkte vi och handlade.. Köpte med oss glass så följde de med hit och fikade :) vääärldens bästa är dom! Hade köpt med lite grejer till mig de underbaringarna.

Eftersom jag fick ledigt från jobbet igår loovade jag att jobba över de övriga dagarna den här veckan då de skulle beövas.. och naturligtvis behövdes de idag. Men snäll som jag är så ställde jag upp och satt kvar till 5.. Nu ska jag bara ta del lugnt, känner mig lite febrig men vill inte bli sjuk på riktigt så nu blir de vila.

Imorgon blir de jobb 6-18. puh!




Miss you darl ♥

underbart


Helgen har varit helt underbar. De har blivit mys från morgon till kväll med min söta. Men snart åker han igen. vill inte de, önskar att de vore fredagkväll nu så vi har flera nätter/dagar med varandra.. men tyvärr så är fallet inte så just nu. Men.. jag är glad att han åker tillbaka idag den här veckan, istället för att åka igår.

Puss på dig.

Lycklig

idag har jag varit glaad sen jag steg upp ur sängen imorse, varför undrar ni kanske? Jo, för idag kommer micke hem. äntligen. Som jag har saknat honom ska ni veta.
Ska bli så underbart att få tillbringa helgen med honom så mm-mmm-mm!


Jobbig dag


Kan man lugnt säger, fy. Jag saknar dig så sjukt mycket så du anar inte..

Sooon

Nu är de 2 nätter kvar, sen kommer du hem & de ska bli så fruktansvärt underbart så du anar inte. Men innan de är de 2 arbetsdagar att avklara, men de ska nog gå fin fint.

Snart bär de av till karlstad med päronen. Ska kolla nya glasögonen och se om jag kan hitta något annat smått & gott. Får tröst shoppa lite av saknad. haha!
Nej, nu är de bäst jag fixar iordning lite innan de ringer.

Puss ♥

Tisdag


Efteer jobbet idag skulle de egentligen komma en och kolla lägenheten, men hon hade visst ringt återbud... de var synd, annars kanske vi skulle blivit av med den lite tidigare och sluppit dubbelhyran. Men efteersom de inte är någon insats så spelar de ju inte så stor roll. :)

Pappa kommer och hämtar mig ändå efter jobbet, snäll som han är... då blir de donkan som han tjatat om sen i söndags, haha! Inte för att jag är speciellt sugen, men man får väl ställa upp.


Annars idag blir de lugnt.. känner att jag börjar bli sjuk, vilket inte är bra. Hatar att vara sjuk, finns inget värre än att bara ligga inne i sängen och inte göra något.. speciellt nu när älsklingen inte är hemma och kan ta hand om mig heller ;)
Men honom ska jag allt pyssla om i helgen, mmmm! frukost på sängen, tvätta, laga mat åt han.. allt han vill :)


Best not to think about it.

Tyck att jag är löjlig, fjantig, vad ni nu vill välja, men jag saknar min älskling så hiimla mycket. Jag saknar att skynda mig hem från jobbet och springa upp för trappan för att krama om dig, jag saknar att göra frukost åt dig och komma in med den och se dig sådär söt och trött, jag saknar att somna bredvid dig, kort och gott, jag saknar allt med dig!

Meeen, nu har mer än en dag gått och de är bara att fortsätta räkna ner.. men de ska nog inte vara några problem. De enda är ju att man är så van vid att alltid ha någon här hemma. Nu är de så fruktansvärt tomt, men på fredag blir de mysmysmysmysmys. shit vad vi ska ha mys! åååh, nu vill jag ha fredag! :)

Nu ska jag fixa vidare. Puss på min baby!


you´re the one baby.

2 år idag älskling. önskar du vore hos mig, men vi får ta igen allt vi missat under veckan sen när vi ses i helgen :) igårkväll/natt/imorse var de så tomt så tomt.. de fattas något mycket underbart i andra delen av sängen. men fisan var så gosig natt med mig sååå.. tror hon också märkte att de var något som fattades. Blev inte mycket sova inatt inte, blev endel tv-tittande istället.  

Vi fuskade lite, jag&älsklingen. Tog och firade våran dag lite i förväg eftersom han inte är hemma idag.. I lördags blev de godmat, cider och bowling. Bowlingen behöver vi inte ens gå in på, men kan säga som så att jag inte kom över cpgränsen en enda gång tror jag. haha! Men de var mysigt, som alltid med min babe!  

Igårkväll bjöd mammi med mig på bio, och de var precis vad jag behövde. Mamma mia blev de, sjuuukt bra film. Den måste ni se, ni som inte redan sett den. :)  

Nej, nu kallar lunchen. älskar min skruttnutt. PUSS

Heartbeats

 Inte direkt så jag saknar dig mindre när de regnar.. då de är som mysigast att krypa ner under ett varmt täcke och bara mysa..

you fill my heart


Trodde inte de skulle bli såhär jobbigt, inte riktigt såhär iallafall. Jag vill inte behöva säga "hejdå, vi ses om 5 dagar." Jag vill ha dig här helatiden, varje dag.  Det är så tyst och tomt, även fast det bara gått 5 minuter. Många kan nog tycka att de är en skitsak att vara utan varandra i 5 dagar, men det är de inte för mig. Är man van att träffa varandra varje dag eftersom man bor tillsammans så är de inte så konstigt att de blir jobbigt den dagen man inte kommer göra de..

Idag blir de en lugndag, ska bara ligga i sängen.. fast sen ikväll ska mamma och jag på bio. min söta mamma, hon förstår att jag tycker de här är jobbigt. Sen till veckan ska vi åka till karlstad! taack ♥






When i saw your face, it was like a space.. In my heart was filled,
it´s like i knew from the very start.. that you were every other part of me



Grill-lukt

Jag behöver en mun till för att kunna andas,
ett hjärta till för att inte stanna..
Jag behöver en mun till för att kunna andas
för jag har förlorat kriget med mej själv.

Den där thåström är inte att leka med ändå.

Var ute på en promenad förut, och vad känner jag inte överallt om inte lukten av grillat? mmm. Finns ingen bättre lukt.
Kommer allitd att tänka på sommrarna då jag bodde ute på strand... hade varit ute i skärgården heladagen med tjejerna, cyklat hela vägen hem och känner lukten av grillat. Då var det bara att sätta sig ner och njuuta. fyfan vad gött!
Saknar faktisk huset lite.. På ett sätt vill jag tillbaka till tiden då allt var så lätt, men de fanns mycket jag inte hade så som jag har nu. Min lilla mikael tex. och honom skulle jag aldrig, aldrig vilja vara utan. Och lilla fislisa också såklart, min lilla skatt!

Jag saknar min älskling, vill bara att han ska komma hem så jag kan berätta för honom hur mycket jag älskar honom.


   I won't waste a minute without you ..

Depp

Bad day. usch, vill bara att de ska bli imorgon.. sen kan de gärna stanna där. Fasar för söndag. det kommer bli en sjukt jobbig dag, och likaså hela nästa vecka.. vill bara gråta när jag tänker på de.
Till råga på allt så känns de som om febern kommer krypande.. ont i munnen har jag också så det är jättesvårt att äta ngt :(
deppinlägg känner jag, men det får de lov att vara idag..

true love

Just nu vill jag bara ha min älskling här hemma.. de är så tomt när han är borta. Men bäst jag vänjer mig, nästa vecka börjar hans norge jobb vilket innebär att hans veckor kommer spenderas där och helgerna här hemma. usch!
Men inatt ska han och jeppe sova i tält. De kommer få de så underbart mysigt.. bara ligga och lyssna på regnet, åååh, önskar att jag också kunde vara med, men enannan jobbar ju imorgon. dumma anovo!

Efter jobbet imorgon kommer baby och hämtar mig så ska vi åka till IKEA. Ska se om vi kan hitta en ny soffa till nya lägenheten, sen får vi se om vi hittar något annat gottit som kommer behövas senare. Gee mig oktober, nununununu!


   always and foreverd darl ♥


Kalas nummer 3

Idag vart de de 3e kalaset på 3 dagar, haha. men denna gång hemma hos mig med mickes föräldrar + mina. så himla underbara allihop. De blev sång och mycket mycket fina presenter, sen blev de fika och massa mys. ååh, vad jag är lyckligt lottad ändå.

Börjde jobba idag, kändes sådär de på min födelsedag men de var bara att pallra sig iväg.. Vilka underbara medarbetare jag har ändå, hade gjort ett jättefint plakat och så fick jag presentkort och diskborste + disktrasor, eftersom jag gillar att städa, haha! :)
Sen slutade jag vid lunch och då kom älsklingen och hämtade mig så åkte vi ut på lunch. min älskling är bäst! Fick jäättefina presenter av honom. En klocka, två kosta boda skålar, Ego Girl och Det ska bli ett sant nöje att döda dig. Han kan allt den där godingen! :)

Fick även massa fina presenter igår. Blev dock mest pengar från släkten, sen fick jag en symaskin av mor och far, och idag kom de med flera presentern. bäst bäst bäst! Av tjejerna fick jag ett jättefint Thomas Sabo armband, och en vas. Sen fick jag lite mer smått o gott av alla godingar som kom och firade mig. TACK! :)

Nu blir de mys de sista timmarna på min födelsedag med baby! ♥

imorgon,

idag är de min sista dag som 19 åring.. men ska jag vara helt ärlig så känns de inte som min födelsedag imorgon. Men  så känns de alltid! Känns dock mer som de är idag jag fyller eftersom släkten + tjejerna var hemma och firade mig idag :) Men imorgon blir de att fira lite också!
Börjar jobba imorgon, lagomt till min födelsedag de, stackars mig :( Slutar dock vid lunch, och då ska jag och älsklingen ut och äta lite födesedagsmiddag och sen på kvällen kommer mamma, papppa, carina, örjan, markus och jeppe hit. töööppen!

Igår blev de firning av malin som fyllde i torsdags, så de blev mat och cider tidigt på eftermiddagen och sen fortsatte vi här på kvällen. Kan inte säga annat än att de blev skitkul, som vanligt! ;) Sen bar de av till statt, och där är de ju som de alltid brukar. mohaha!

Jahapp, nu är de bara 4 timmar och 37 minuter kvar till min födelsedag! wiiiie :D

- -

?

home sweet home

borta bra men hemma bäst som man så fint brukar säga!

I tisdags morse rullade däcken iväg mot vingåker som fick bli vårat första stopp på road trippen. Efter någon timma där kollade vi i kartboken och beslutade oss för att åka mot Jönköping och sedan vidare mot Malmö. Men.. de blev inte riktigt som vi tänkt oss. När vi åkte mot Jönköping såg vi Gränna på skyltarna, och eftersom ingen av oss varit där så svängde vi förbi där. Kallt och jäkligt var det, men väldigt mysigt :)
Sen övernattade vi på ett mycket frächt motell mellan Gränna och Jönköping.

onsdagsmorgonen bjöds det på frukost sen styrde vi bilen mot Halmstad. Uuunderbar stad måste jag säga. Även där hade ingen av oss varit. Sen åkte vi till Tylösand där vi tältade på en camping. mysmysmysmys. tält är ju för underbart ändå!

Sen var det torsdag och dags för Gööötelaborg för att överraska födelsedagsbarnet Malin. Knallade runt på stan ett x-anatl timmar. Sen blev de lunch och sen överaskning. Gled in hos malin när hon jobbade, som inte hade en aning om att vi skulle komma så de var kul :) Efter att hon slutat jobba följde vi med henne hem för att se hur hon bodde. Så kom även Kim och Wiklund dit :) Dock kunde vi inte stanna så länge då vi skulle köra hem till krillehöla i regnet.

Tack för en underbar tripp baby! :) Blev en liten försmak av våran 2 årsdag  som de inte är alltförlänge kvar till. ♥

of we go

Yes, snart åker jag och älsklingen iväg på en liten road trip i vårat underbara land. Får se vart vi hamnar, en liten plan har vi, men den går ju att ändras.

Hade så bra här hemma sålänge. see yah on saturday!


Sista semesterveckan

ångest, ångest, ångest. PANIK, PANIK, PANIK! finns många ord som beskriver hur jag känner just nu. Min sista vecka ser inte speciellt lovande ut när de gäller vädret, men man får göra de bästa av de!
Känns faktiskt riktigt tung att de bara är en veckas ledigt kvar, och bättre är de ju inte att jag börjar på min födelsedag.

Idag har jag fixat med massa. Blev en trevlig liten promenix imorse, sen hem ocg grejade lite. Har även varit hemma hos mor och far med tvätt. Ska även dit ikväll på grill, men vädret ser inte speciellt lovande ut, men de skiter vi i!

Tack och hej!

sömn?

De går inte att sova.. hur mycket jag än försöker så går de inte, kroppen bara vill inte! Tänkte att de skulle bli en tidig kväll ikväll när de gäller sova, men icke!
Felet är dock att jag tänker för mycket. Varför ska tankarna komma nu, preics när man ska sova? typiskt!

Jag är rädd. Riktigt riktigt rädd. Vad gör jag med mitt liv?
Får panik när den ena efter den andra flyttar härifrån för att upptäcka nya saker. Men jag då, varför gör jag inte samma sak? Blir så trött på mig själv. Har iofs aldrig varit den typen som gillar/klarar att vara borta länge från familj och vänner.. men ändå?
Snart flyttar micke iväg för att jobba i norge. Visst han kommer hem på helgerna, men på veckorna då? Vem ska jag gå upp och göra frukost, matlådor och allt de där åt? Bara mig själv, trist!
Nu blev jag riktigt neg. känner jag, men de är jag inte! Klart jag älskar mitt liv precis som det är. Har världens världens underbaraste pojkvän, familj och vänner, så på såsätt finns de absolut inget att klaga på.. men jag vill göra något, frågan är bara vad!?

De ska jag fundera vidare på! Hoppas ni kan sova bättre än jag ;P Ciao!

Lose control

Lördagskväll och jag sitter hemma i våran varma lägenhet.. Men det är et mycket bra val enligt mig. Orkade inte med utgång idag, min mage har jävlats med mig heladagen så jag pallade verkligen inte. Hade sån enorm kramp i magen förut vilket ledde till illamående och både de ena och de andra. Ska lägga mig och vila nu och försöka orka göra något sen. blä!

Förut idag var vi hemma hos mickes moder som fyllde år. De bjöds på god middag och härligt sällskap. Hon fick en "vinstol" av oss och en bag in box att ställa i, fyndigt! ;)


2e augusti

Igår blev det utgång med mina fina. Dock inte speciellt mycket folk ute och en tidig hemfärd. men trevligt de var de minsann!
Annars igår blev de mys med älsklingen på thai, sen hem för att vila magen som gjorde grymt ont. Sen var det bara att vänta på kvälla, som tillslut kom.

Idag är de Carinas födelsedag så vi ska hem dit och äta mat och gratta henne.. sen blir de nog utgång ikväll igen :)



RSS 2.0