I close my eyes

Dåligt med uppdatering nu på ett tag, så bäst jag tar tag i det nu medan jag har tid, ork och lust.

Julafton var heelt fantastiskt underbar. Började morgonen med mysfrukost med älsklingen, bytte julklappar, och än en gång började jag gråta över presenterna. Han skämmer allt bort mig den där sötingen. Ett par vita converse, som jag läänge velat ha, och en digitalkamera fick jag. tack tack tack, tusen tack!
Under dagen hann jag med att både vara hemma hos päronen och hos micke. Katterna var med, och det livade upp dagen ännu mera. Är så glad för allt jag fick. Det var allt från en mixer till mascara!

Juldagen spenderades först hemma hos mickes faster med julmat och massa skratt. Sen blev det att skynda sig hem för tjejerna skulle komma på förfest. Det var mycket lyckat, och riktigt kul att träffa alla igen. saaknar er så mycket! :) 
Sen blev de statt.. lite väl mycket folk och ganska så varmt, men de var riktigt kul ändå. Tack tjejer för en superkväll!

Annars i veckan har jag jobbat och vara i kd. Hittade inte så värst mycket, men en klänning och ett linne blev det iallafall. Igårkväll var de träff hos malin för att planera mera inför nyår. Kommer bli kanon de här tjejer!

Nu vaknade både astrid och älsklingen så jag ska mysa med de. Sooo loong! BYE! 

en bild säger mer än tusen ord.

88888-277

julafton

Nu är dagen här vi alla väntat på, julafton! Iår kommer det bli supermysigt, vilket det iofs är varje år, men iår sörrni ska jag även fira med famljen runemård :) Kommer blir ett riktigt farande fram och tillbaka, men det är det värt.

Igår hade jag och älsklingen de mys på dagen, sen kom petra över en sväng, sen gick vi och tog en fika. Så kul att träffas igen, var ju ett tag sen. Planer på att åka till gbg och hälsa på i januari, då du gumman kommer vi ha de supebäst! På kvällen blev det mys hos mamma pappa där vi klädde granen och åt god mat. Blev även bingolotta, som varje år, men dock ingen vinst. Men vad gör det när man redan har allt man kan önska sig?

Nu ligger älsklingen och sover, blev ingen julkalenerna för den tröttisen då han fick reda på att den började vart över sju. Men sen blir de mys med god frukost oc klapputdelning, och sen bär det av hem till varsin familj. Älskar jul, de bästa som finns. Alla är så glada och allt blir alltid så bra!
 
hah, nu måste jag leka lite med mitt busfrö som inte kan vara still en enda sekund. love it!
GOD JUL ALLA, hoppas ni får en lika underbar julafton som jag! ♥

världens sötaste

88888-276

Jobb

Idag är det jobb till sex som gäller, dock inte länge kvar nu. Min söta pappa ringde nyss och sa att han ville hämta mig sen så jag inte behöver gå i mörkret. han är för go ändå! Efter jobbet nu måste jag iväg och handla lite sen ska jag hem och ta de lugnt, känner att jag inte är helt frisk ännu.

Imorgen är dagen med stort D. Vi ska åka iväg och hämta astrid.. så ikväll ska vi städa och göra fint tills vår sötnos kommer :) hiih.

CIAO!

16 månader av kärlek

Tänk vad tiden går fort ändå, känns som de vore igår vi började träffas. Men nu, idag, har vi varit tillsammans i 16 underbara månader. Med dig min älskling är jag den lyckligaste i hela världen, tro mig!

Meen.. så sitter jag här, ensam och sjuk på våran dag medan älsklingen jobber. blä för att vara sjuk ändå. Men sen kommer han hem och då hoppas jag på lite mys innan han ska iväg och träna :) Kan inte sluta tänka på fredag heller, då kommer astrid. iiih! Plus att denna helg kommer bli så lugn den bara kan bli. Mysa massa med mina två sötingar, klä granen och bara må gött helt enkelt!

Igår åkte vi hem till huset runemård för att ta de lugnt och bara slappa. De spelades en massa wii sen fixade markus kvälsmat, korv med bröööö! Det är så skönt att komma bort ibland så man slipper tänka på massa såsom disk mm. Nu var det bara att äta och kladda ner tallriken lite extra och sen stoppa ner den i diskmaskinen. lyx! Men vi har de allt bra vi, älsklingen och jag :)

Nej, nu vill jag faktiskt att han ska komma hem!



image218


Sjukis

Idag blev jag illa tvungen att gå hem från jobbet då min kropp sa ifrån. Halsont, feber och allmänt hängig är inge höjdare om jag själv får säga!

Tänkte jag skulle lagt mig direkt när jag kom hem, men sen såg jag all disk där i köket och kunde inte sluta tänka på den.. så det slutatde med att jag diskade och medan jag ändå höll på så fixade jag matlådor till imorgon. duktigt duktigt! Men efter det fick det faktiskt bli att krypa ner i sängen och kolla på tv ett tag.

Nu väntar jag på att min älskling ska komma hem så jag kan få lite kärleksfulla pussar och kramar. hihi! Längtar till fredag också, då kommer lilla sötisen astrid hem :)

image274

Jag vill ha tillbaka mitt länga hår, geeeee mig!


astrid

astrid

Om exakt en vecka är det vi som åker och hämtar den här lilla sötnosen! aaaw :)

2 jobbdagars vecka

Denna vecka har jag endast jobbat igår och idag.. fast denna dag är inte slut förrens om 6 timmar. blä! Sen blir det hem och mys med min prins. Längtar som en tok!

Gårdagen blev perfelt. Först kalas hos älsklingen med hans släkt, sen vidare hem till vår lägenhet med våra familjer där vi bjöd på glögg och massa tilltugg :) Helt perfekt!

Om exakt en vecka åker vi tillbaka till degerfors för att hämta kattsen :) åååh, längtar efter lilla astrid. Vill ha henne hemma nuju, men de får jag inte.. inte riktigt än! Till vecka ska jag iväg och köpa lite kattmat, leksaker och annat skoj till henne. Min prinssesa!


Forever and ever, you´ll stay in my heart, baby!

Lucia

Idag är det lucia och älsklingen 20 års dag. Finns det någon mysigare dag att fylla år på egentligen?
Överaskade honom imorse med frukost på säng (vilket han får ungefär varje dag). Macka med tomtebloss i, och massa presenter. Han verkade bli glad över det han fick, och det glädjer mig. Har varit lite orolig över vad han skulle tycka.
Direkt efter jobbet åker vi hem till micke där det blir kalas, sen vidare hem till oss för glögg och annat tilltugg. Kommer bli den mysigaste lucia någonsin :)

Igår överaskade jag älsklingen med en middag. Lövbiff med potatisgratäng blev det, och han verkade gilla de! Hah! Och så fick han en chokladask, Merci. Våran choklad de :)

Nu ska jag fortsätta jobba en sväng, sen frukost!


88888-196

GRATTIS ÄLSKLING!

Dan före dan

Ja, imorgon fyller min lilla gris 20 år. Och de ska firas med kalas.. direkt efter jobbet åker vi hem till mickes mamma där de vankas kalas, senare på kvällen åker vi hem hit och fixar iordning med glögg och lite andra gottigheter för att sedan invänta mickes + min familj.
Fast den lillen ligger nerbäddad i sängen och är sjuk. Så nu ska jag cykla iväg och handla lite glass och annat gott till honom, och senare ska jag laga iordning en liten födelsedagsmiddag, en dag förtidig men ändå :)

Fick nyss glada nyheter från en liten wiklund som just tagit körkort. GRATTIS! :)

Nej, nu ska jag pysa iväg så jag hinner med allt innan älsklingen vaknar till liv där inne :) Tjaråå.

11/12

Ännu en dag ledig, kan de bli bättre?

Igår drog vi över till karlstad för att handla lite julklappar och annat gottit. Hittade dock inte allt vi skulle ha, men de blev bra ändå :) Myste runt hela förmiddagen och lunchade. Love you baby!

Är ledig idag och imorgon också, inga fel inga fel. Men steg upp tidigt imorse ändå för att skjutsa pojkarna till jobbet så jag kunde låna bilen när jag skulle handla förut. Tänkte knalla ner på stan en sväng sen åka upp med bilen till älsklingen och vidare till mamma för att baka lite.

you mean the world to me, baby!

Ledig

Idag är jag ledig från jobbet, mycket skönt om jag får säga e själv.. men inte kan jag sova för de inte, oonej! Vaknade halv 5 och kunde inte somna om, typiskt. Men plutten ligger där inne och sover. Han tog sig också ledigt idag så vi kan åka till karlstad för att handla julklappar och annat smått och gott :)

I lördags blev det mysis med wiklund och emma, åkte till maxi och köpte gottgott sen till jacobs. Blev mycket prat och tvtittande. Tack tjejer :) Och igår ringde brormin och magnus som var bakfulla och ville till donkan, så jag väckte även älsklingen och skjutsade sen upp de så de fick sig lite mat.. På kvällen var vi hemma hos jeppe och carina. Fick jättegod mat och härligt sällskap.

Tack älskling för att du alltid finns där för mig, de betyder så otroligt mycket. Snart får vi våran bebis också. En hel liten mysig familj kommer vi bli :) Längtar så himla mycket, hoppas tiden bara rusar förbi så de snart är dags. Våran lilla astrid :)

Lördag, igen!

Idaolfinalen igår var spännande, men att Marie vann tyckte jag faktiskt inte var helt rätt. Inte de att hon inte är bra, för det är hon men Amanda är en mycket större artist och dessto roligare att kolla på. Men kan inte påstå att jag varit så insatt i idol iår, så det spelade inte så stor roll.

Igår på lunchen bjöd marcus mig och micke på donkan, som tack för att han får åka så mycket med oss. Och de tackade man ju inte nej till direkt. Vi halv 4 gick bilen hemåt och klockan fyra hade jag tid hos optikern som inte tog mer än 10 minuter. Blev en sväng förbi inne hos sanna och lindé där även sara fanns på plats. Efter det en sväng förbi hemma där älsklingen hade däckat i soffan så jag passade på att ta mig en liten promenad regnet.
Var även förbi hemma hos far en sväng på fika och, synd att mamma jobbade så hon inte var hemma.

Nu ska vi snart dra iväg till degerfors och fixa lite. Hoppas hoppas hoppas!


Heeejrå

LOVE

image271

älskar dig mer än allt på hela jorden. Du gör mig så lycklig, glad och sådär onödigt sprallig. DU ÄR VÄRD ATT DÖ FÖR! always and forever baby. Du&jag. ♥

times like this

åh vad jag älskar vintern och julen. Var ute på en promenad förut, det slutade med att jag gick runt ungefär hela stan och kollade på alla hus med jättefin pyntning och belysning. Nu är det bara snön som fattas, men den kommer, det är jag säker på.

Igår blev de jobb, sen hem för att tvätta. Och de gick som vanligt kanon när vi gör de tillsammans, min älskling och jag. Efter mickes träning kom hans mormor och morfar hit för att se hur vi har det i nya lägenheten. Och med sig hade de present, ett par jääättefina påslakan som nu ska tvättas sen klara att användas nu till jul. Lovely!

Om en vecka imorgon fyller älsklingen 20 år. Presenten/presenterna är fixade, men lite kvar. På månadag är jag ledig så då bär det av mot karlstad för att inhandla present och julklappar. Hoppas min älskling också kan följa med, blir så mycket trevligare och mysigare då.

Tillbaka till bonde söker fru. Hejrå!

88888-270

1a advent

Nu börjar de närma sig julen, men ingen snö ligger på marken ute. dååligt! Idag kommer de bli en mysig advent, precis som det ska vara.

Imorse vaknade jag tidigt som vanligt, låg och vred och vände på mig för att försöka somna om. Men inte då, klev upp runt 7 och tod mig då en timmas promenix med stavarna. Nu har jag precis duschat och fixat lite i köket. Väntar på att julkalenderna ska börja.. men dock får jag se den själv för herrarna runemård är två tröttisar och ligger fortfarande och sover. Har börjat fixa lite med frukosten som de ska få sen.. tända massa ljus och framförallt advetsljuset :)
Sen ska vi ner på stan och kika lite sen kommer släkten och de blir kalas!


image269


Life is beautiful

Lovely

Dagen har rullat på i fullfart. Vaknade runt halv 6 och bara låg och väntade på att klockan skulle bli mera, men tiden gick bara saktare och saktare så jag beslöt mig för att gå upp och ta mig en redig morgonpromenix. Påvvägen hem tog jag vägen förbi maxi för att handla nybakat bröd till frukost. Gick sen hem och fixde en massa, sen runt 9 tiden fick jag liv i älsklingen. Läg och myste sen fick han frukost på säng, den bortskämda ungen ;) Sen skulle han iväg på badminton och jag satte igång och städa.

Vid 12 mötte jag upp wiklund på stan, vi tog oss en runda och avslutade med en fika. trevligt att träffa min lilla babe! Sen blev det hem och städa. Puuh, har städat hela lägenheten idag. Dammat, dammsugit, skurat och pyntat. duktigt! Sen blev jag upphämtad av mor och far, åkte hem på en mysfika. love them! Sen hem igen för att städa de sista innan älsklingen kom hem. Och han blev superglad när han kom hem, vilket var hela grejen med allt :)

Nu kom vi ganska nyss hem från mickes mamma. Åkte dit en sväng, spelade kort och myste. Med mig hem fick jag ytterligare en liten runemård. Så nu har jag två runemårdare liggandes i sängen och tar sig en tupplur innan troja. Så de fick bli jag som fixade med myste. Så söta är de när de ligger där inne :)

Imorgon ska vi ner på stan och kolla läget, sen blir de kalas här och senare hem till mickes mamma och äta. MMMMH!


88888-195

RSS 2.0