idioter


Att folk i den här stan aldrig kna låta bli att förstöra för andra.  Imorse när älsklingen och jag kom ut till bilen var låset uppbrutet och stereon borta. De hade varit inbrott i hans bil och en som stog bredvid under natten. Så jävla sjukt att man inte ens kan ha sin bil parkerad bland massa hus. åh, trött jag blir!
Tycket så synd om snuttsen så. Han har nyss lagat bilen och nu det här. usch! Varför ska alla snälla, underbara människor drabbas?

Ikväll ska vi iaf ha mysis. Ska bjuda älsklingen på den mat han vill ha, preeeecis vad han vill ska han få, för det är han värd. Jobbar dock till 6 idag. 6 till 6 en fredag är väl inget att direkt hurra för men vad gör man inte.
Imorgon blir de kd, ska se om jag kanske kan hitta mig en ny mp3 och lite kläder. Vill kika in på IKEA en sväng och se hur de ser ut :)

Nej, nu blir de snart lunch. BYE!


ÄLSKAR MIN BABE MEST AV ALLT. ♥

mot veckans slut

Nu början veckan börja leda mot sitt slut.. de går ju så fruktansvärt fort nuförtiden.
Den här veckan har sett ut som de flesta andra. Jobbat jobbat och åter jobbat. 8 timmars övertid, men sen blev det visst att vi skulle göra "några varje dag", konstigt!

Imorgon jobbar jag sen så det blir en lugn kväll, 6 till 6 tar lite på krafterna. Så jag & älsklis ska ha mys imorgon :)
& på lördag blir de kd för mig, älsklingen och marcus. Kolla in IKEA och strosa runt i affärer.

Idag slutade jag halv 3, så skönt! Åkte ner på stan och köpte en blomma till mina kära päron bara för att de är världens bästa. sen hem för att invänta älsklingen.. men innan det blev det en promenad ner till frisörhuset för att hälsa på malla balla som jobbade :) Nu har jag och älsklingen nyss ätit supergoda baugetter och kollar på top model.

Nu blir de gosgos. ♥


mmm

Idag har jag varit duktig och hunnit med en massa. Efter jobbet vid 3 kom pappa och hämtade mig så åkte vi ner till banken och fixade med massa, sen gick jag iväg och köpte två filippa K muggar, fick av tjejerna i lördags så tänkte utöka min lilla samling :)
Efter det blev det maxi och vindruvor, mmm. Så nu sitter jag här i älsklingens mjukis och bara väntar på att han ska ringa.


Helgen har varit super, som alltid när man får vara med de man älskar. Fredagen blev lugn hemma med älsklingen, skulle jobba på lördagen så kände inte för ngn utgång, plus att jag börjar bli sjuk. På lördagen blev det jobb från 7-12, åkt hem och pussade på älsklingen sen vidare till malin för att fixa införkvällen. Vid 6 tiden kom alla söta tjejer. Åt, öppnade presenter sen korkades de upp. Andra korkade upp lite mer än andra. hehe!
Fick jäättefina presenter, tack mina pinglor :)
Senare på kvälen drog vi oss ner mot öltältet där det var hur kul som helst! Sen gick jag, micke och mimmi till statoil sen hem för att sova :)


18/8 - 1år

image241
älsklingen och jag på våran 1 årsdag, ny förlovade ♥ (18/8 2007)


11/8 2007

image240

Lilla mimmi & jag på min födelsedag ♥

love shine a light

Nu var det ett tag sen igen, men datorn ligger inte direkt högst på listan!

Veckan har gått ganska fort även om vissa dagar går segare än andra.. men det knallar på där uppe på anovo, får väl se hu länge man blir kvar där.
Annars har veckan varit lugn. i måndags var jag och älsk hos malin så hon klippte mig och micke och gjorde även slingor på honom. Skitbra blev de! så två nöjda kundet försvann senare därifrån. 

Ikväll har jag varit hemma hos broder. Köpte god mat, cola och satt och pratade en massa och lyssnade på musik. Härlig fredag de :) men nu saknar jag min älskling, börjar bli lite ensamt här..
Imorgon har jag och älsk våran 1 årsdag, men hur den ska firas är ännu inte helt planerad.  men vad vi än gör så kommer det bli en helbra dag, kan inte bli annat.

Haaaj!




födelsedag

Idag fyller jag (äntligen) år. 19 är ingen ålder enligt mig, men ett år närmare 20 iallafall.
Dagen änsålänge har varit helt underbar. Imorse kom de in och sjöng och jag fick presenter. Massa glas, tallrikar mm av mamma och pappa, trisslotter (som jag vann 25 kronor på) och tatuering av marcus :) mm-mm-mm!

Igår runt 6 hämtade jag upp älsklingen för att sen åka iväg och äta någonstans. Efter många om och men så slutade det med att vi hamnade på krongården. Riktigt gott var det och vi försvann därifrån mätta och belåtna. Åkte hem till micke en sväng och spelade yatzy med carina och jeppe.
Vi åkte sen hem hit då jag fick mina presenter. En parfym (amor amor) och ett armband av älsklingen och vinglas och foundation av carina, örjan, jeppe och markus :)

Nu ska jag passa på att städa medan älsklingen tar sig sin lilla tuppur! :)
PUSS

1 day left

Åkte hem en sväng idag på lunchen, så nu sitter jag här och ska snart åka förbi och hämta upp sara för att göra det sista på jobbet inför helgen.
Har fått en månad till däruppe så det känns skönt att veta att man fortfarande har lite pengar.

Ikväll ska jag och skrutten ut och äta, fyller ju år imorgon oså :) Sen blir de nog bara massa mys!
Imorgon blir de festa festa festa!! Först ska vi tjejer sitta här sen blir de utgång :)

Nej, nu måste jag åka!

Ett stort grattis till Nathalie som fyller år idag. ♥

Spelkväll

Äntligen en solig, varm och skön dag har kommit till oss i lilla krillehöla. Dock åkte maddisen iväg idag och kommer inte hem förrens om massa massa månader :(

Dagen har bestått av jobb, en runda på stan, tennis, kubb och yatzy. Riktigt mysigt om jag får säga de själv. Man får ju passa på när solen ändå är framme.
Imorgon ska jag baka lite inför helgen då släkten kommer och jag fyller år. 19, värdelöst!

Helgen blev kanon. I fredags jobbade jag till 6 och gick sen direkt hem till älsklingen. Vi åkte till donkan och köpte mat. äckliga pommes, jo ja tackat. märktes att inte våran lilla wiklund jobbade den dagen! Senare på kvällen blev de minigolf med jeppe, örjan och micke.. och jag gick och vann över de 3 runemårdarna ;)

På lördagsförmiddagen åkte jag hem till malin för att slinga håret och bli klippt.. och som alltid när man kommer hem från mallaballa så är man riktigt nöjd med håret. Min lilla frisör, som förövrigt fyller år imorgon :) På kvällen blev det först förfest hos Berg, sen var det tänkt att jag skulle förflytta mig hemåt eftersom jag var sjuk men, det slutade med att jag följde med till statt ändå :) vilket jag inte ångrar!

Nu ska jag kolla på tv, sen duscha. BYE!

cheek to cheek

Idag är jag sjuk och fick gå hem från jobbet, men som tur är har jag världens underbaraste älskling som lånade ut bilen till mig så jag slapp gå :) Så han ska jag åka och häma på jobbet sen.
Har nyss kollat på flushed away, och laddar nu ner Rosa the movie.

Igår blev det mys med klassistjejerna (-Petra) hemma hos nathalie. Möttes upp vid maxi för att köpa oss massa gott.. sen blev det en skärgårdstur med lite race, haha! Efter det massa mys :)
Lilla maddisen åker på måndag och  kommer vara borta en eevlighet! i´m gonna miss you darling.

Tillbaka till sängen och tvn.

image239
   Snodde bilden från waccis ;)


RSS 2.0