Kryssning, kryssning, kryssning

Som jag har läängtat! vid 12 går bussen från stan mot stockholm, och vid 6 får vi gå på båten. ska bli helt underbart att få komma bort lite.
De kommer bli massa fest, får se om päronen pallar hela natten ;)

Igår blev de jobb, sen direkt ner till stan och systemet. Tog oss sen en skärgårdssväng och hamnade tillslut på empoli där vi satte oss ute och åt. gottit! Kvällen blev annars väldigt lugn.. både var slitna efter denna vecka, så de var skönt!

Nu måste jag väcka baby så han hinner med allt han ska innan vi måste gå :)


I tried to be chill but your so hot that I melted..

Gårdagen blev precis så bra som jag trodde. Massa god mat och underbart sällskap. finns inte mycket mer för att de ska bli en trevlig kväll med mina tjejer :)

Idag har de vara en hektiskt dag. Först jobb, blev lite övertid idag.. sen ner på stan för att fixa med mamma present tll morsdag. Gick sen hem till marcus och linda för att ta en promenad med molly! ville träffa pappa en sväng, men han var hos min kusin och hjälpte de med taket.. så jag knallade dit istället och fick då fika på köpet, najs najs!

Nu ligger jag i soffan, nerbäddad, och kollar på desperate som jag spelade in från igår och har jordens magont..




damn I like the way you move


Dagen har bara sprunigt förbi. vid 7 är alla tjejer bjudna till våran lilla wiklund på födelsedagsmiddag, ska bli helt underbart att få träffa alla ikväll. Kommer bli lika mycket skratt som vanligt om jag tror rätt :)  Ska möta malin utanför 5 i 7, så de är nog bäst att jag börjar göra mig klar nu. Regnar gör de ute också, typiskt.

saknar min man också.. en puss skulle inte sitta helt fel nu.




Milow - ayo technology.mp3

oh!

Första dagen denna vecka avklarad (snart)
Direkt efter jobbet blev det en tripp till karlstad. eftersom det var löning idag, vilket jag glömt bort, så var vi inte direkt själva där.. men inte så farligt som jag trodde.

Nu tar vi de lungt i soffan, har ont i magen så de blir inte mycket mer för mig idag.

Imorgon blir de jobb, sen måste jag ner på stan och fixa lite sen på kvällen ska vi hem till Wiklund som fyllt 20 :)


Söndag

äntligen en solig dag här i lilla hålan. Passade på att ta mig en långpromenad, för man vet ju aldrig när/om ska de börja regna.
annars har väl inte dagen varit speciellt händelserik om man säger så.

igår hämtade jag upp therese, marie och sofia i storfors. Lyckades köra vilse, med GPSn. haha! men efter några samtal med therese så kom jag tillslut fram :) vi åke hit en sväng, sen sjuktsade micke ner oss till The Pub där vi mötte upp de andra på jobbet för att äta och efter de gå på bio. En riktigt mysig lördagskväll med andra ord.

Long time nothing new


Ibland önskar jag att man hade makt. Att de fanns vissa saker man kunde påverka.. men endel saker kommer aldrig gå att styra, tyvärr. Tänk om jag vore övernaturlig, och kunde fixa de saker som var fel/dåliga. Jag önskar så att jag kunde påverka och hjälpa dig mer än jag gjorde..

Just nu är jag vid den punkten i livet då jag tänker sjukt mycket, på allt, både gott och ont. men på något stt känns de skönt, inget jag mår dåligt över.
Jag vill framåt, framåt framåt samtidigt som jag är rädd. vart är jag om 5 år? Men ändå så är jag övertygad om att vad jag än gör om 5 år så är jag lyckligast i världen! Bara jag får ha alla mina underbaringar runt mig som betyder allt så kan ingenting gå fel. ♥




  du är saknad!



....you know i do.


Igår blev det somsagt mys med tjejerna. åt god pastasallad som sara gjort, sen pratade vi heelakvällen, helt underbart! Tog mig hoj hem runt halv 1, då var de kallt kan jag lova så kröp ner i våran varma säng direkt när jag kom hem.

vaknade dock väldigt tidigt imorse och kunde inte ligga kvar i sängen så nu sitter jag hör. booring! ska hitta mig något att sysselsätta mig med :)

RSS 2.0