YES!

underbart att rätt man vann mästarnas mästare, armand krajnc. Sjukt gött att han slog ut den där Louise, ikke värdig vinnare hon inte.

Nu tänkte vi mysa till en film eller oth.. båda är ledig imorgon, dock av sorgliga skäl men jag ska finnas vid min älsklings sida hela tiden.

 

Tänkte gå på morgonspinningen imorgon eftersom jag kanske inte hinner gå på den sena :)

 

 

PUSS!


söndagsmiddag


dagen har varit ganska lugn. vaknade tidigt, så bakade tekakor till frukost. mumma! Sen tog vi oss en promenad i de fina vädret och skiljdes åt vid kps där micke skulle träna.. jag fortsatte min promenad till pappa och vi tog då med oss molly för en promenad till kusin där vi hade våra cyklar.


Nu har vi precis haft mickes pappa, bror och anna här på tacos. de satt fint i kistan de :) Nu ska jag och hjärtat mysa framför tvn resten av kvällen. lovely!


PUSS!

Fredagsmys


idag fick jag sluta tidigare, efter lite tjat. åkte ner till stan och mötte upp mor & far på systemet för att inhandla lite inför kvällen och morgondagen. Sen knallade mamma och jag runt en sväng när pappa åkt hem. Sen gick jag iväg och körde en stund på gymmet!


Ikväll ska vi hem till kusin med familj, grillat och mys blir de! underbart! :)
Hoppas ni också får en bra kväll!



 Bjuder på en bild på min finafina älskling ;)

PUSS! ♥


Halv åtta hos mig


Har myst ner mig i soffan för att kolla på halv åtta hos mig, ett program som inte får missas enligt mig (micke har en annan syn på de) han är ville helt inte se de så han gick ner och spelade tvspel istället :)


Tog mig en skön promenad ner till gymmet förut. Hade tråkigt hemma så gick ner en timma innan spinningen började så fick mig ett pass innan också, och sen körde jag en stund efter spinningen också. så nu är jag nöjd! duktig duktig! Hann bara träffa fjällman en snabbis då hon kom precis när jag skulle gå, men kommer träffa henne destomer på lördag då hon kommer hit, + en massa andra godingar!


Jag är så otroligt glad att jag klarade mig från uppsägningen på jobbet. skulle aldrig klara mig utan alla mina underbara kollegor.. de förgyller ens dag (även du gör de älskling, såklart) och lyckas alltid få en på bra humör. de kallar jag lyx, vardagslyx vaaarje dag! De tackar vi för :)

Nej, bäst jag stänger igen datorn annars kommer jag fastna här. hihi.

 

 

PUSS!

 


Godmorgon

Som alla andra veckor så har även den här sprungit förut. Det är redan torsdag vilket innebär FREDAG imorgon! underbart.
De kommer bli en fullsmäckad helg, men de ser jag fram emot :)
Ska snart knalla till jobbet, sen blir de massa träning efter de innan jag får bre ut mig i soffan :) hihi!


PUSS!


Världens bästa


idag jobbade jag till sex och då kom älsklingen och hämtade mig för att skjutsa mig till träningen. När jag kom hem förut var kvällsmaten framdukad och det låg en liten present på bordet.. Godingen hade varit och köpt ett jääättefint armband till mig, hur underbar får man vara? JAG ÄLSKAR DIG!



Nu ska vi ligga och gosa i soffan resten av kvällen, de är vi mer än värda. ♥

PUSS!


always..


Nu har vi precis satt upp vårat  nya fina väggord. Jag älskar texten, den är våran.
Jag älskar dig darling!




PUSS!


mys


åkte hem till mamma och pappa runt 8 tiden förut, och då var körslaget på så satte mig och kikade på de en stund. Sen åkt jag iväg och hämtade kusin med familj som skulle joina oss. de blev drink efter drink, prat efter prat, men nyktert för mig men ack så trevligt.
Sjutsade hem de så de slapp gå hem, lilla nannis var ju så trött.


Nu ska jag hoppa i säng och hoppas på att sambon snart kommer hem. Natti!


PUSS! ♥

The city


Morgonens träningspass satt på sin plats. guuu så jobbigt de var, men givande. de är väl så de ska vara.
Efteråt tog jag en sväng på stan och sen hoppade jag på hojen hem och fixade lite sen frukost till mig och älsklingen.
Efter de blev det en sista målning och nu är ÄNTLIGEN köket klart, åh jag är så nöjd! Fixade upp gardinerna och köksbordet förut så nu är de städat igen. puh!

Sitter just nu och kollar på the city, funderar på att åka hem till mor och far på lite myskväll. de vore underbart! ♥





PUSS!


Burn and furm,


Dagens lördagspass är burn and furm, superkul! älskar de passet, de ger så mycket + att vi har en toppentränare som får en att orka mycket mer.

Missade mästarnas mästare i tisdags så tänkte kolla på de idag. förra veckan var reprisen klockan 8 på lördagsmorgonen så jag trodde de var samma sak idag, men icke. de börjar inte förrens 11.30 så får bänka mig då istället.

Idag blir de nog lugn. Emma ville ha med mig på fest, men känner mig inte så sugen på de. tyvärr! Tänkte fixa lite här hemma under dagen. kanske rensa ut garderoben? de vore på sin plats!

Nu ska jag kila ner till gymmet!



PUSS!

Fredagsmys


Just nu sitter jag och min andra halva i soffan och myser till let´s dance :) Skyndade hem från jobbet förut för att hinna med att måla lite innan de var dags för träning. Baby kom och hämtade mig efteråt så åkte vi till mor och far och hjälpte de med datorn som nu funkar finfint efter några års krångel. min karl kan allt han!

Nu ska vi fortsätta mysa, sen blir de nog lite tvspel. lovely!









PUSS!

redan torsdag.


att veckorna alltid lyckas gå så fort!? imorgon är det redan fredgar och de tackar man ju inte nej till direkt. ska bli underbart med helg. ingenting planerat ännu mer än lite mys med min bättre halva imorgon ♥

Skulle dock vilja en tur till karlstad på lördag kanske, men de får vi väl se hur de blir med de.. först ska de målas klart i köket! Behövdes målas lite mer än vad jag trodde.. älsklingen är nog lagomt glsd på mig och mitt projekt jag dragit igång just nu. hiih!

Nu blir de soffläge en stund.


PUSS!


Spring för livet gottegris


Oj, nu var de ett tag sen igen.
Har inte hänt så mycket sen sist. Förra veckan blev de tjejmys, massa kalas och en del träning.

Idag efter jobbet tog jag och malin oss en promenad i de fina vädret och pratade en massa. underbart med promenader i ett soligt väder :)
Sen åkte jag och micke med örjan till colorama där han skulle kolla färger och golv till filmrummet han ska göra nere i källaren. Kommer nog blir jättefint och mysigt när allt är klart.
är också lite sugen på att måla om, fast i köket då :)
Skulle iväg och handla lite mat men eftersom maxi inte är i bruk fick de bli dumma dumma coop. jag gillar inte coop, har aldrig gjort och kommer förmodligen aldrig heller göra de. Vill att maxi ska öppna igen!

ikväll ska de firas lite smått här hemma. Det pågår ett varsel på jobbet. Från börjat var de 22 stycken som skulle få gå, men de slutade med 19 stycken. och jag hade turen att vara nummer 21, så jag fick inte sparken! åh jag är så glad så ni anar inte. Har kännt mig lite deppig inför de här nu sen vi fick reda på att de skulle bli ett varsel, men nu känns allt så mycket lättare. Så de blir bli en graven ikväll ;)



PUSS!


RSS 2.0