Egypten & nyar


Just nu sitter vi pa ett internetcafe pa hotellet och har nyss atit frukost. vadret har ar just nu inte na vidare varst, det blaser och ar lite molnigt men det skulle bli battre imorgon :)
Ikvall ar det nyarsfirande har med mat och shower, men innan det ska vi kolla in lite shopping och dyligt :)

SAknar alla mina tjejer dar hemma, hoppas ni far en bra nyar! LOVE YOU!


Resfeber?

ooooohaja!  då skojar vi inte heller, fyfan! Har nyss druckit den där drycken för kolera också, så nu mär jag illa som usch usch usch! men de ska bli sååå underbart! :)

Sara skickade hem mig vid halv 2 idag från jobbet.. tror hon märkte på mig att jag var rätt så nervös och stressad, haha. efter jobbet blev de lite fixa på stan sen kalas hos farmor som fyller år idag, grattis till henne :)
Vid 9-10 ikväll åker vi iväg till arlanda, och vid 7 imorgonbitta lyfter plandet! U N D E R B A R T!



YEAH!


Nu är de slut på jul-ledigheten, men bara för en dag! mohaha! imorgonkväll styr vi bilen mot stockholm, arlanda, för att på tisdagmorgon vid 7 tiden lyfter planet mot EGYPTEN! de ska blir så sjukt underbart så de finns inte. Fira nyår i värmen med min älskling, lovely!
Nu på kvällen har vi packat lite, men de får bli mer packning imorgon.. änsålänge väger väskan bara 8 kilo, så 2 till är okey.. ska nog inte vara svårt att få den att väga de inte, haha!

Tidigare idag var vi hemma hos Carina och åt, kött, pressadpotatis och sås, mumma! sen åkte vi hem, så kom mamma och pappa en sväng, sen malin, sara och wiklund! kommer sakna mina godingar såååå mycket när jag är borta.. men när jag kommer hem blir alla samlnade igen för då fyller sara år! :)

Nu ska jag vara social med min älskling ♥

fear no darkness


Har ingen lust att skriva ett inlägg just ju, men måste bara säga att julen har varit heeelt underbar! Firat den med de allra bästa, mina nära & kära. är så oerhört glad att jag har alla goa människor omkrig mig. Saknar dock mormor väldigt väldigt mycket nu när det är jul o allt.. men hon finns med mig ändå, de känner jag :)

Gårdagen blev även den väldigt lyckad. tack alla som var här för en underbarkväll :) & tack för de fina sakerna vi fick, era underbaringar!
synd bara att alla hade så bråttom ner till stan, som förövrigt sög. eller ja, blev bara att stå i kö in till mastis sen tröttnade vi och drog hem, jag och min älskling. blev lite efterferre här, mycket bättre de!

Idag har vi varit lite sega. städat undan sen igår, sen tog jag mig en promenad ner till stan. Sen vid 4 skulle vi till mamma och pappa för att äta.. men hade så ont i magen och kände mig febrig så jag var nog inte värst mycket till sällsis. vi hann även med en yatzy, funfunfun! :)




  har jag någonsin sagt hur mycket jag älskling dig, och hur mycket du betyder för mig? ♥

24 dec, x-mas daaay!


Sitter nu hemma  hos mor & far igen. marcus, linda, farmor och jonte är här också.. väntar på att mamma ska komma från jobbet så de blir julklappsutdelning :)
Har variit hemma hos mickes mormor och morfar och firat jul också, mysmysmys!

Nu ska jag fortsätta vara social tänkte jag :) Hoppas alla har en underbar och mysig julafton, för det har jag!

LOVE ♥

dan före dan,

uuunderbart! men vart är snön, min underbara snö?

Sitter  babysknä nu och kollar oth, mmh! Efter jobbet kom micke och mötte mig så jag slapp gå själv den långa långa biten, haha! Snart ska vi bege oss hem till våra familjer. Ikväll blir det uppesittarkväll till bingolotto och kä granen, like always. ♥

22e december


2 dagar kvar till julafton, helt sjukt. När man kollar ut genom fönstret skulle man kunna tro att det är oktober ute. Solen skiner och ingen snö, kallar inte jag julväder iallafall.

Nu har jag lunch, jobbar till sex idag. pöh! älsklingen och jag var iväg och tog sista sprutan innan resan imorse, och nu har vi precis varit på paus och lunchat. Efter jobbet hoppas jag på maaaassa mys.


the world i love


I fredags efter jobbet fick jag äntligen träffa mina pinglor (några av de iallafall) Blev en fika på blåvalvet med kim, petra, mimmi och sundbladh. mysmys!
Sen på kvällen blev det lugt hemma.. min mage tog näsan död på mig!

Lördags vaknade jag tidigt så gick ut på en morgonpromenad i regnet sen hem för att fixa med massa. Sen blev de stan och den sista julklappen, så nu är det sågottsom klart! :) Sen blev det massa mys med älsklingen. tacos jag klä granen, mmmh! Jeppe kom även upp en sväng så medan de spelade bordshockey så bakade jag julgodis.
Laddade hem arn 2 igår, sjuuukt bra! se den alla som inte sett den!

Nu snart kommer pappi och hämtar mig. ska iväg till ikea för att inhandla lite grejer :) Sen hoppas jag på att få se tjejerna en sväng senare dag. ♥






världens bästa


Igår ringde älsklingen som vanligt efter jobbet.. så sa han, "jag packar", inför idag då tänke jag.. men icke icke, så var inte fallet. Han åkte hem INATT!! blev så glad så de kom tårar. när han kom hem runt 2 halv 3 kröp han ner i sängen hos mig, underbart!

Du är det bästa som finns, jag älskar dig så otroligt mycket. Du får mig alltid sååå glad! :)

Faith


18e december idag, våran dag, min & älsklingens. får ta igen allt mys till helgen då de blir att klä granen och fixa här hemma :)

Har fixat lite mera med julklappar idag så nu är jag snart klar. skönt skönt skönt! Har dock pappa kvar som är grym svår. Sen gick jag förbi mamma och pappa där även linda, marcus och molly var. satt kvar där en stund och pratade en massa sen skjutsade min pappi hem mig.

Imorgon ska jag ääääntligen få träffa Kim, sara och petra :) mmmh, mys!



Sänder en tanke till dig och din familj ikväll.. men om du kpllar på himlen ikväll så kommer du se att himlen har fått ännu en stjärna, som lyser extra klart ikväll.


Soon

ingen har väl missat att det endast är 1 vecka kvar till julafton? trodde väl de :) Dock är de sjukt sjukt synd att all den underbara snön försvunnit och regnet tagit över. illa!
När jag gick hem från jobbet förut så var de två små killar som åkte pulka i backen här utanför, där de brukade finnas snö, men nu längre inte fanns något. stackars barn!

annars idag har jag stressat som de andra dagarna den här veckan. egentligen vet jag inte varför, för jag har inte bråttom med något.. men känslan av stress finns inom mig och det känner även min magis av. men nu ska jag lägga mig och kolla på tv och vänta på att min älskling ska ringa.


Grinchen


just nu känner jag mig precis som grinchen, jag förstör julen. Hur jag än gör så blir de bara fel! varför kan det inte bara vara som alla andra jular?

ååh, blir så less på de här! kom hem nu älskling, neeeed you!


sista veckan


Kan knappt tro det är sant att jag äntligen får skriva sista veckan. Sista veckan min älskling åker ifrån mig för Noge, sååååå underbart så ni anar inte! är så glad så glad att vi tycker/känner samma om det här. Kunde höra på hans röst förut att han ville hem, min baby!

Helgen har bestått av kalas & åter kalas. riktigt mysigt med båda familjerna här + farmor och jonte. Sen igår blev det ytterligare kalas hemma hos Carina med micke mormor, morfar och morbror. ännu mera mys!
Sen på söndagskvällen blev det lugna puckar, höhö! micke fick sig ett hockeyspel som vi spelade. förlorade dock, men lika bra de med de där runemårdsbröderna som är såna dåliga förlorare. lika bra att låta de vinna! :)

Nu ska jag ta de lite lugnt, kom precis hem från en svänga på stan. Har fixat med endel grejer, så nu kan jag sluta stressa för en stund.

Happy b-day


idag är ingen vanlig dag för det är älsklingens födelsedag! huuuuuuuurra!
Just nu ligger den tröttisen och sover så jag tänkte passa på att städa iordningen endel innan han vaknar.. då blir det frukost på sängen och paketöppning.
Senare i eftermiddag blir de kalas med massa mys! :)

Igår bjöd jag ut min fina på lunch på thai.. sen fick han skjutsa tillbaka mig till jobbet och efter de åkte vi till karlstad för att köpa julklappar. Blev dock inte nöjd. usch usch, men det ser ut att lösa sig ändå så det är bra :)
När vi kom hem blev det mys med idol och knäckbakning. mysmysmys!




jobbig dag


Idag var det dags för ett sista farväl av mormor. Vid 10 var det begravning. Jääättefint, och jag är så glad så glad att älsklingen var med mig. Saknar min mormor och morfar så det gör ont, men nu vet jag iallafall att de får vara tillsammans igen, precis om de ska vara. vila i frid, lilla lilla mormor.

Igår kom min fina hem. Han åkte hem bara för min skull, för att vara med på begravningen. love love love you!
Direkt när han kom hem, och jag kom hem från jobbet vid 6 åkte vi till badhuset för att simma lite.. duktiga som vi är, höhö! Sen blev de mysis resten av kvällen, looovely!
På lördag fyller han år och då blir de kalas, och även på söndag. Så imorgon ska jag bjuda ut han på lunch, de är han värd, minst!

Nu ska jag ner och träna en svänga, ska bli skönt de. heeeeeeeeeeeeeeeejdå :)




not my day


Ohnono. Vilken jäävla skitdag rent ut sagt. Jag hatar varje sekund av den och har gjort enda sen jag gick upp imorse. Men som tur är så kommer min baby hem ikväll! Det enda positiva med denna dag ändå.
Ska åka till badhuset, simma och basta, jag och min älskling.

Magont & övertid


great! min mage gör så ont så ont. uppsvälld och hygger, usch.  Känns som någon blåst upp en ballong i magen på mig, haha! Nu skulle baby vara hemma och klappa :(
MEN.. imorgon kommer han, imorgon liksom. Helt sjukt fort de gått. Fast iofs så åkte han ju igår :) iih!
De blir övertid idag och imorgon med. får dock se hur länge jag pallar idag.

Efter jobbet blir de hem och fixa med både de ena och de andra. Ska hinna med en promenad också. & tänka massa massa på min baby!

LOVE!

you make me feel so good


älsklingen skickade ett sms idag efter att han åkt tillbaka till töckfors där det stog att jag hade en överaskning hemma. of course så blev jag sjukt nyfiken och sprang direkt hem på luchen. Trodde de hade med disken, bäddningen eller något sådant att göra men ack så fel jag hade! På bordet låg det ett paket med en lapp på. min underbara söta snälla rara prins, tack tack! :)
Du vet precis vad du ska göra för att få en kvinna glad. love you





Helgen


Min helg i Gbg har varit helt underbar. Shopping och massa mys med mina små tjejor. älskar er så grymt mycket, och ni betyder så sjukt sjukt mycket!

älsklingen kom och hämtade mig i karlstad så jag slapp åka buss därifrån. min lilla gulle! tog oss en svängom på stan och sen lunchade vi! kvällen har varit lugn med film och mys! Han åker inte tillbaka förrens imorgon och kommer hem redan på onsdag. LOVELY!


everything


you light me up, when you ring my bell.
you're a mystery, you're from outer space,
you're every minute of my everyday..

You're every line, you're every word, you're everything.

Om cirkus en timma åker tåget mot Gbg, med mig i! underbart. äntligen ska jag få träffa godingarna igen. Och nu på deras hemmaplan.
ikväll blir de bio, imorgon stan + liseberg och massa mys med mina tjejor! ♥


Puuh


idag har jag tagit igen allt jag missat under mina sjukadagar. Blev jobb 07.00-18.00 sen direkt iväg för att handla lite, gick sen hem med det. Hann bara vända i dörren sen begav jag mig ut på en ny promenad. Mötte emma och mimmi efter vägen, så vi pratade lite. Sen tog jag mig en lite omväg till maxi för att få lite luft och ta ut pengar. var inte hemma förrens 8, och då började "du är vad du äter".

Satte igång och skulle göra en tacopaj till älsklingen som han kan ha imorgon när jag inte är hemma.. när jag kom till sista punkten; creme fraich, så hade jag naturligtvis glömt att köpa de.. då var klockan 20 i 10 så de var bara att skynda iväg till maxi igen.
Nu är jag ganska nyss hemkommen och ska göra klart den och sen packa inför imorgon.

senare kommer baby hem och de ska bli så uuunderbart!

väntan


väntar på att min fina ska sluta jobbet och ringa till mig så jag får höra hans röst. Hans röst gör mig lugn och trygg, och får mig att känna att allt kommer bli bra. allt han säger är så bra, allt han gör är bäst! tänk om det fanns fler här i världen av Mikael Runemård, min man.. du skulle alla kunna skratta sig lyckliga, tro mig!

Pappa ringde förut och undrade om jag ville komma på fika för farmor och jonte skulle komma.. och självklart sa jag ja. skönt att få komma hemifrån för en stund. Dock låg jag mest i soffan som en död fisk, så ingen fika för mig.. men trevligt att träffa min lilla farmor. Sen blev jag hemskjutsad och kröp ner under filten i soffan direkt och här har jag legat helakvällen, orkar inte ens röra mig..
men imorgon ska jag försöka mig iväg till jobbet iallafall.. sen på kvällen kommer äntligen micke hem till mig. uuuunderbart!




Lifeline


Hemma från jobbet idag med.. inte varit där på hela veckan. Måndags var det dock för mormor, men igår och idag är jag sjukt. men ska försöka mig iväg imorgon är det tänkt.

Igår kom wiklund, emma och mimmi hit på lite filmkväll. Sex and the city filmen blev det, hade dock redan sett den men det gör desamma för den är riktigt bra! mysigt att få umgås med mina tjejer så man får lite annat att tänka på :)
Imorgon kväll/natt kommer min fina hem också, underbart! sen på fredag drar jag till Gbg över helgen för att hälsa på mallaballa min goding! Blir shopping, mys och julmarknaden på liseberg, lovely!

Nu ska jag fixa lite mera här hemma! Heejrå!


L.O.V.E


 älskade, älskade  mormor och morfar, äntligen får vi vara tillsammans igen!
saknar er så de gör ont!

Mommo


att få se dig igår var hemsk. Ögongloberna var helt blå, du var så kall, blek och tanig. När jag stod där var min första tanke; "Jag känner inte dig, du är inte min mormor!" men de var du. Tänk hur mycket en människa kan förändras utseendemässigt på så kort tid, det är hemskt. Jag ångrar att jag gick in i rummet där du låg efter de hade gjort iordning dig, samtidigt som jag inte ångrar mig alls. Hade jag inte gått in hade jag ångrat det för resten av livet.

Nästa torsdag, den 11e dec, är det begravning.. på morfars f(skulle ha varit) 95-årsdag. Kommer bli såå fint. & älsklingen kommer hem. Han är för bra för att vara sann. Han stöttar mig till 100% helatiden. Och han kommer hem för min skull, för att vara med på begravningen. Det är guldvärt, det betyder allt för mig!

Min mormor och morfar var de finaste, snälllaste, underbaraste människorna som någonsin vandrat på denna jord! ♥

RSS 2.0