sista jobbdagen denna vecka

Känns underbart med fredag.. men vad som känns mindre underbart är att jag dock jobbar till klockan sex. Blä! Då blir det hem och slänga sig framför tvn och inte röra mig ur fläcken, där ska jag ligga heeela kvällen.

Idag är det en såndära dag då humöret inte är med ens sida.. vill helst bara vara för mig själv och inte prata med någon. (förutom mig älskling då) Magen sviker mig idag också, vilket inte är speciellt bra. Det gör ont och krampar och skulle jag själv välja skulle jag ligga hemma i sängen nu och kura ihop mig som en liten bebis. meeen, så är inte fallet och kommer inte vara/bli förrens om sisådära 6 timmar!

gossip

Sitter för tillfället och avnjuter en god kvällsmat medan gossip girl visas på tv. Har dock redan sett första säsongen, men det tåls att ses igen :)

Idag har det inte blivit såmycket mer än jobb.. var inne hos Sanna en sväng också för att planera lite inför imorgon. Nervös? -Ojaaa.
Är ledig imorgon, då det bär av till karlstad med Sanna, emma och mimmi.. kommer bli najs de :) Sen på eftermiddagen/kvällen ska jag hem och mysa med min man! mmmm!

Nej, nu har jag lite att fixa innan älsklingen kommer hem. ;)

redan måndag, redan den 18e

Ibland kan faktiskt helgerna gå alldeles för fort, och det gjorde denna. Var inte alls så pigg på att gå upp imorse när klockan ringde, och inte heller älsklingen märkte jag ;)

Men i helgen har jag ändå hunnit med en hel del. Det har blivit promenader i det fina vädret vi haft, varit sjuk, mys med malin i lördags, mys med micke och jeppe i fredag och middag hos mor och far igår. En hel lugn helg kan man sammanfatta det till!

Idag har jag och älsklingen 1 år och 6 månader :) Ska inte fira det något speciellt eftersom det har blivit endel firande nu på senaste tiden.. Det blir mys i soffan framför någon bra film eller serie. Får se vad som händer, men mys kommer det bli vilket fall som hellst :) love you daarlig, always and forever! ♥


88888-285
vi på alla hjärtans dag

alla hjärans dag

Som alla vet så det är kärlekensdag idag, fast det är det varje dag tycker jag. Är fortfarande sjuk, så jag har spenderat min dag här hemma och pysslat lite med presenter till idag. Direkt när älsklingen slutat jobba ska vi iväg och handla inför kvällen då vi ska laga mat tillsammans och bara mysa. Efter det ska vi svänga förbi mamma och pappa för att lämna deras alla hjärtans dags presenter :)

Hoppas alla för en bra dag :)

88888-195

Dagens bild - Astrid

88888-283

sjuk

Idag var jag tvungen att knalla hem från jobbet efter ett x-antal timmars försöknade att stanna kvar. Kände mig febrig, yt och illamående så min snälla mamma kom och hämtade mig.. gick direkt till sängen och la mig och kollade tv.. men som vanligt blir jag alldeles för rastlös så jag var rvungen att hitta på något att göra så de fick bli att ta reda på disken som fanns kvar.
Nu kollar jag på Gilmore och har precis varit ute och lagt i tvätten.. så nu ska jag baara slappa ett tag så får vi se vad jag hittar på härnäst. Väntar mest på att min gos ska komma hem från jobbet :)

Igår efter jobbet kom mamma, min kusin och min farbrors fru hit på fika. Hade gjort en äppelpaj som verkade falla de i smaken, vilket altid är roligt att höra. De skulle kolla in lägenheten och ge en inflyttningspresent. Vi fick ett superfint brödskrin, precis det jag hade kollat ut, så de tackar vi för.

Imorgon är det Alla hjärtans dag, vilket kommer bli en mysig dag om jag känner min älskling rätt. Dock kan jag inte göra de jag ville till honom, eftersom jag inte kan gå ut.. men ska försöka fixa de på något sätt ändå :)

88888-282
En bild på en liten söt sovande Astrid ♥

tomt

gårdagen blev slö, som även de flesta andra söndagar brukar vara. Runt 6 väckte älsklingen mig, gick upp en stund, men sen la jag mig igen när han skulle åka. Har inte träffat den plutten sen igår morse och de tar kol på mig! Blir helt galen när jag inte får träffa honom. Men idag kommer han hem, eller rättaresagt snart.. MEN, då är det så typiskt att jag måste jobba ända till 6 idag, så det dröjer ytterligare 6 timmar innan jag får träffa honom :/

Igår passade jag iallafall på att städa lite i lägenheten, men ytterst lite. Sen var jag så duktig så jag tvättade/städade bilen, en liten överaskning till älsklingen :) Sen gjorde jag matlåda åt honom med sånt jag vet att han gillar. Sen tog jag de lugnt.. var hos pappa en sväng, sen hemma och slöade.

Idag ska jag bara mysa med älsklingen. Kommer krama ihjäl honom när jag ser han. åååh!


no one´s gonna love you,

like i do!

Dåligt med skrivande på sistone, men man kan inte hinna med allt.

Denna vecka har varit lite uppochner.. endel dagar kunde ha kvittat då humöret inte helt varit på min sida, men jag har överlevt! Och nu är de äntligen helg igen.
Igår myste älsklingen och jag med mat, sen gick jag till Malin en sväng där alla tjejerna var. Kollade lite på Let´s dance och pratade en massa. Mina gosisar. Och lilla Wiklund åker till Gbg imorgon och kommer vara borta läänge ;( kommer sakna dig!
Sen gick jag hem till älsklingen, och när jag kommer in i sovrummet är det massa tända ljus, huur mysigt som helst :) så det blev myspys resten av kvällen. me like!

Imorse tog jag mig en långpromenad med stavarna, och den blev jobbigare än jag räknat med då jag hade motvind nästan hela vägen. Men det var skönt! När jag kom hem bestämde vi oss för att ta en tripp till kd. Blev ett par jeans och en vattenpipa. Jag som inte skulle köpa ngt, men så brukar de vara :P

Ikväll blir de utgång med Malin iallafall. Får se om vi kanske hakar på de andra :)


Band of horses - No one´s gonna love you.mp3


88888-281

stand by me

image252

i´ve got soul, but i´m not a soldier

Helgen blev mycket lyckad och lika bra som vanligt. Mys och film med malin på fredagen. Lördagen spenderades md älsklingen.. på kvällen kom Marcus och Linda hit, vi åt, bandade vidriga drinkar och begav oss en till bowlingen för att bowla. Det gick sådär, men sist kom jag inte. hah! Fortsatte sen här med mer drinkar, fast denna gång något godare, och kortspel.
Gårdagen blev lugn.. Laddade hem massa Gossip girl avsnitt som älsklingen och jag glodde igenom, och bara hade de mysigt.  Kvällen avslutades med tända ljus och massa mys.

Idag pratade jag med pappi som berättade att mamma var hemma och sjukskriven. Så efter jobbet knallade jag iväg och köpte en stoor godispåse och tidning att överaska henne med. Hon blev glad och bjöd på blåbärspaj, min goa mamma. Ibland saknar jag henne så extremt mycket, vill bara hem till henne och bli omhändetagen. Inte för att jag inte blir det här, av älsklingen, för tro mig, de blir jag! Men ibland vill man bara känna sig som den där lilla flickan igen, som inte klarar sig helt själv, som inte behövde känna sig så vuxen.

Sluskrivet för idag, nu blir de american idol! Ciao.

februari

Ny månad, och denna månad kommer det hända en heldel.. reedan en massa förprickar i kalendern :)

Sitter här med lilla astrid som mysr i knät på mig. Önskar jag kunde ta med henne till jobbet, så go är hon! Älsklingen ligger inne i sängen och sussar, ska srax fixa lite frukost tänkte jag, och gå in med de till honom.
Idag är det fredag.. efter 8 timmars jobb idag så är det helg, underbart! Ska dock bli en lugn sådan. Ikväll har jag ingenaning vad de blir, de märks. Och imorgon ska jag och baby ha mysis. mm :)

Nej, dags att fixa lite. Ha en underbar fredag gott folk! ♥

RSS 2.0