Nu är de snart dags! (inte vårat plan)

mms_img18455 (MMS)

Nu är de snart dags! (inte vårat plan)


THAI!

Nu sitter vi i soffan hos Malins mamma i sigtuna. Imorgon vid 12 går flyget som tar oss till våra pojkar i Thai!
En välbehövlig liten semester med underbart sällskap! ♥



STEK!

PUSS ♥

How to save a life ♥


 Jag älskar dig


Helgen har gått i myshetens tecken. I fred...

mms_img16494 (MMS)

Helgen har gått i myshetens tecken. I fredags knallade jag hema till malin där sanna och jessica var :) lite lets dance och prat, mys! I lördags blev de tacos hos johanna o haren med P och camilla :) Idag blev jag bjuden på lunch hos mor o far, sen åkte vi till farmor för lite fika :) Nu blir de mys i soffan innan sängen. Pusss <3


torsdagshäng


Efter spinningen och zumban åkte jag och hämtade jeppe. De blevc tacos och lost, och lite efterrätt på de! :) myskväll med andra ord, men självklart saknade vi våran micke, väldigt mycket!


jeppe med lillan på nyår! :)


PUSS ♥

GOOOD

Vill börja med att säga; JAG SAKNAR DIG ÄLSKLING!


Så, Kvällen har bjutit på mys med min Johanna. De lagades soppa, skrattades och bara pratades en massa, helt underbart! vilken vän jag har :)
tack för ikväll söta du!

imorgon får jag ännu en kvällsgäst. Jeppe kommer hit på tacos och LOST! mysmys! :)



PUSS ♥

Helgen


Helgen började helt underbart. Efter jobbet var de raka vägen ner till gymmet för ett spinningpass innan de var helg på riktigt. Mötte sen upp Nickan och johanna på coop där vi inhandlade allt till kvällens mys. De blev varma mackor, och efter de massa gottit! en underbar fredag helt enkelt.

Lördagen blev lugn. Först ett energi-pass med Carina, sen bjöd goa pappa på lunch på orion :) Mådde lite småkasst i kistan på eftermiddagen så var hemma och tog de lugnt innan jag på kvällen åkte hem till mor och far en svänga.

Dagen idag har varit lugn. skitväder ute. Laddade ner första säsongen av Solsidan som jag legat och kollat på, sen drog jag mig iväg för lite träning. De är glashalt utanför här så naturligtvis så slet jag mig, klantigt!


Jag saknar min älskling också, väldigt mycket! Bara 2 veckor kvar tills jag kommer till dig nuu! ♥



Söta lilla Greta ligger och sover i soffan bredvid mig :)

PUSS ♥

Miss you


ÄNTLIGEN


idag på jobbet smsade jag med johanna som kom hem från 1 månads semester i thai om att vi skulle ses ikväll, för jag kunde inte vänta en dag till innan jag fick krama henne! så vi bestämde att jag skulle komma direkt efter träningen vid 7.. hade en depp-förmiddag då jag saknade min älskling så sjukt mycket!

men.. efter 2 rasten på jobbet då jag skulle börja jobba igen kom hon smygandes bakom mig där jag satt och jag blev så glad så jag skrek! o vi kramades, och kramades och grät och grät! jag blev glad i hela kroppen!
En underbar vän som alltid får mig att bli glad :) tack tack tack! ♥

Jobbade till 4 sen blev de stress stress ner till träningen som skulle börja 5, men då hade de strukit mig från spinningen så de fick bli egen kondition i en timma innan zumban började.
Sen kom Johanna och hämtade mig och nickan, åkte hem till nickan och satt o tjata massa! och hon berättade naturligtvis massa från deras resa :)


PUSS ♥

Igårkväll hade vi tacomys jag, nickan och ...

mms_img41160 (MMS)

Igårkväll hade vi tacomys jag, nickan och malin. Så sov malin kvar här, och hon ligger så sött o sover nu när jag ska gå till jobbet :)


Onsdag


igårkväll efter träningen gick jag hem, duschade och åt, sen komma snälla söta mamma hit och hämtade mig och de små och vi åkte hem till de för att sova där. De var skönt att slippa sova själv i stora huset för en natt. Och inatt ska malin sova här också :)

Nu är de dags att gå till jobbet. Efteråt blir de trääääning och sen mys! underbart!

PUSS ♥

Lycklig

RESAN ÄR BOKAD! åh, jag längtar så efter min micke så de är inte klokt!

Nu känns allt mycket lättare. nu är de inte 4 månader tills vi ses utan 3 VECKOR! uuuunderbart!


 


TAGGAD


Nya schemat för träningen började idag, och de började bra! goooood! De vatr skitkul, kondismix med styrka, man får alltså allt!
minutrarna gick riktigt fort och helt plötsligt var de slut. Fick skjuts av nickan idag, de tackar jag verkligen för för vädret är ju inte på top direkt!

Igår blev jag bjuden på stek hos mor och far. smakade även på brysselkol, som icke ser så gött ut, men eftersom jag var/är apförkyld smakade de inte ett jota, så de slank allt ner några. Lite bättre från förkylningen är jag allt, men fan så tråkigt de är. natten till lördag och söndag hostade jag som bara den, fytusan!


ikväll blir de lugnt. nu är de säsongstart av halv åtta så de blir de och till de lite mumsgröt!



PUSS ♥


Saknar dig älskling!

 


Mys i soffan


Här hemma har vi lördagsmys i soffan, jag och mina tjejer :)
 
 

 

PUSS ♥


Dagen D


iallafall för min älskling som idag påbörjade en 4 månaders lång resa med Jonas och Danne.

igårkväll styrde vi (jag, micke, jonas, malin och danne) bilen till Malins mamma i sigtuna där vi skulle stanna till ett par timmar innan de var dags att bege sig till arlanda vid 4 inatt för att släppa av grabbarna. Följde med in på arlanda en stund och pussade och kramades sen hejdå då vi åkte tillbaka till malins mamma för att vila lite innan vi skulle åka hemåt. Stannade till i västerås för lite mat och dyligt.

Saknaden är redan stor, de är så tomt här hemma. Tur att jag har mina tjejer, astrid och greta här som gör mig sällskap! :)
JAG ÄLSKAR DIG ♥

 micke på nyår efter att ha spöat oss alla i pingisturneringen på Wii!

PUSS ♥

 


Nytt år, nya möjligheter

Säger man inte så varje år? men inte alltid är de nått som förändras för de :)

iår kommer de bli lite speciellt eftersom nästa helg vid den här tidpunkten är min bättre halva påväg ifrån mig i 4 månader, 4 måååndader!? de känns lite konstigt, men jag är så glad för hans skull och jag hoppas verkligen de blir en resa för livet :) (vilket jag inte ens tvivlar på)
men de blir tomt, mycket tomt!

kvällen igår spenderades i underbart sällskap! Först lagades de mat hos oss merd jeppe och mickes pappa, sen blev de massa Wii-spelande och firning vid 12-slaget. Precis så som vi ville :)

Första dagen på de nya året har spenderats med goda vänner. Blev hembjudna till Nickan och Emil på middag och massa spel! mys mys mys!  ♥

 

Nu ska vi titta på ett avsnitt av LOST innan vi stänger våra små ögon!

 

PUSS ♥

 

 


RSS 2.0