varm i hjärtat..

"Det finns inte så mycket jag vet när det gäller framtiden, men en sak vet jag och det är att jag vill vara med dig resten av livet. Älskar dig mer än jag trodde man kunde göra :)"

Blir man inte glad av detta sms så är man konstig.. JAG SAKNAR DIG HJÄRTAT!
tur att han snart kommer hem, inte många dagar kvar nu! :D

Trötta ben.

Idag har största delen av dagen bestått av jobb (i vanlig ordning) och sen flytt, massa flytt. Fyfan för alla trappor säger jag bara. Ligger just nu i sängen med värkande fötter och är nyduschad. om ändå min älskling kunde vara här nu..
MEN, imorgon natt kommer han hem min man. Han har tagit ledigt på fredag för att hjälpa till med flytten, så istället för att komma sent på fredag kommer han imorgon :) Jag längtar som en tok!

Mina underbara päron + broder har hjälpt till hela eftermiddagen/kvällen med att flytta kartonger och massa möbler, och de tackar jag otroligt mycket för :) Så just nu ligger jag här i lägenheten med enbart en tv och sängen iprincip. ekoeko!

Var även och hälsa på mormor en stund. Lilla, lilla mormor, vad händer med dig? Ville bara springa fram och krama henne tills de inte gick att krama längre.. men helst ville jag bara gråta. fy! att en sån stark och underbara människa bara kan falla ihop så på så kort tid? Morfar, kom tillbaka och hjälp mig!

Nu ska jag kolla klart på "so you think you can dance" och adressändra :)

Get Cape. Wear Cape. Fly.

Helgen har gått fort, mycket fort.
Har umgåtts enheldel med min älskling, och duktiga som vi varit så har vi packat massa massa saker och även kört iväg till huset. Sen har vi även hunnit med middag hos mickes päron, mina päron, kalas hos micke mormor och morfar och massa massa mys! underbar helg!
Igår fick jag även träffa min genomförkylda malin, äntligen! Micke körde ut oss till skärgården så tog vi oss en promenad in och vi hann prata om både de ena och de andra. taaack baby! :) Men nästa helg ses vi igen!

Idag vakande jag med halsont, så stannade hemma. Har hunnit packat och städat här hemma i lägenheten så de känns bra.  På onsdag går de (förhoppningsvis) sista lassen till huset. Alla större möbler ska då flyttas sen ska lägenheten städas ut  så jag får bo hemma hos pärona en sväng. Men på fredag ska vi sova i nya lyan, läääängtar!

Nej, dags att fortsätta fixa så jag kan kolla på tv med gottsamvete ikväll! tjosvejs!


Lördag

Igår blev det myskväll som sagt med älsklingen, underbart! :)
Nu snart ska vi bege oss ner på stan för att hitta present till Markus som fyller år, sen ska vi dit på lunch. Men innan de måste vi hämta bilen hos Örjan också.. sen blir det att göra ytterligare några kartonger till huset. ååh, vill ha nästa vecka/helg nu så vi får flytta påriktigt!

nej, nu är det bäst jag skyndar mig. :)


Fever

imorse vaknade jag upp, varm som en spisplatta så de fick bli att stanna hemma. Men nu tror jag febern är så gott som borta men halsontet sitter kvar. Skönt att bara ta de lugnt en dag med, har stressat på tok för mycket den senaste veckan.

Igår kom pärona och hämtade mig på jobbet så åkte vi till veterinären med lilla elvis som gjort sig illa den stackaren.. men de hittade ingenting och trodde bara han behövde vila, så nu blir de inte utgång för honom på några dagar. Men väl var väl de, så de inte var något farligt.
Sen åkte vi hit, hämtade massa kartonger och körde iväg till huset, blev 3 vändor men där emellan hann vi med lite fika. tack tack för all hjälp :)

Nu sitter jag och väntar på min karl som snart kommer hem. De bli tacos, mys, one tree hill och gossip ikväll. underbart! Långhelg denna gång också, kan inte bli mycket bättre! ♥





Idol!

Jani, vad är de för socker som är med idag egentligen? säger absolut inte att jag är bättre, för de är jag defenitivt inte så ;D haha!
Har försökt packa endel idag eftersom första lasset går iväg på torsdag.. Sen nästa torsdag får örjan nyckeln till hela huset, så då är de bara att köra på. underbart!
Kvällen kommet tillbringas bland kartonger och annat dyligt. vill bara få ner så mycket som möjligt nu känner jag så vi kan komma häääärifrån! yeyeyey!

Imorgon blir de thai på lunchen med några från jobbet, ska bli gottit. om de nu vågar åka med mig i bilen? hahah! ;)

tjosan i trosan

Goodie woodie

inte långt kvar till hemfärd nu, ska bli sååå skönt. för tillfället har jag väldigt väldigt ont i magen och vill bara hem och slänga mig i sängen en stund. Denna dag som alla andra dagar har gått fort, vilket är positvit :)

Ska försöka mig iväg på ett träningspass sen om magen inte strejkar villsäga..  

På söndag ska jag träffa min sötnos Malin som är hemma en liten sväng. Ska bli sååå underbart! Längesen vi sågs nu :/ Ska även försöka trycka in ett besök i deras fina stad i oktober, kommer bli nice de :)

coold

usch det är så kallt här inte så.. sitter och små huttrar och fasar inför lunchen. vill inte gå ner till den där kalla matsalen. Men har inget annat val om jag ska få min mat, så de är bäst jag försöker hålla ut :)


Idag ska jag försöka packa enheldel, för på torsdag ska pappa och örjan börja köra lådor till vårat nya boende. ååh, jag längtar såå till 1e oktober när vi blir av med vår nuvarande lägenhet. Kommer bli najs najs i den nya också, underbart :)


Nu ska jag jobba vidare.



missssssss you!


Hektisk dag

Snart är redan veckans första dag avklarad och de har minstsagt varit hektiskt.

Hann med ett härligt träningspass direkt efter jobbet, sen hem för att laga mat och packa endel. Sen bestämde jag mig för att ta tag i tvätten som nu snart är klar, så de känns skönt att slippa den sen. Har även hunnit med en solning också.
Emma ringde förut och ville ut på promenad, men jag kände att jag hade för många bollar i luften just då, men jag börjar ångra mig.. skulle vara skönt att komma ut i den friska luften en stund. kanske får bli lite senare för först ska jag bli klar med allt här hemma är de tänkt.

De är väl bäst jag fixar vidare så jag blir klar någongång :)

Light up the dark

Rogue wave - sightlines.mp3



Please please please let me get what i want


Just nu känns de så långt långt bort.. älsklingen åkte precis, så nu är de 5 nätter utan honom, igen! Usch, jag hatar söndagar och måndagar också för den delen. Jag skiter i om ni tycker jag är löjlig, men ni förstår inte hur de känns. Finns absolut ingenting värre än att sova själv, komma hem från en sketen dag på jobbet till en tom och tyst lägenhet. Hade jag valt att bo själv hade de väl varit en annan sak, men de har jag inte. Jag vill ha min man här hemma..

Låg på hans bröst och grät och grät och grät typ hela eftermiddagen/kvällen.. de är sååå  jobbigt att veta att "snart åker han, bara 2 timmar kvar". usch, den känslan. blä! Finns ingenstans jag känner mig tryggare än med honom. jag älskar dig baby!
iövrigt har helgen varit mysig som den alltid är med min man. film-mys och massa glos, me like!

Deppigt inlägg, i know. men så får de bli, för nu är jag inte de minsta glad..

ÄNTLIGEN

Just nu är jag såååå glad. Inte bara för att min älskling kommit hem utan för att vi äntligen bokat våran resa. äntligen äntligen äntligen ska jag få komma utanför sveriges gränser! Så nu har nedräkningen börjat, åker den 30e december - 13e januari så de blir att fira nyår i egypten. UNDERBART!

Ikväll blir de mysis med gosen, kolla på tv och bara må göött! igår kom han hem. Vaknade av en gosig puss, så gick jag upp och fixade mat åt honom sen kollade vi de 2 nya avsnitten av oth.

Hann med en fika igår med Sanna och kim igår också.. Sen tog vi oss en runda med bilen. Kommer sakna Kim sååå mycket när hon far iväg till thai. Kan ju dock inte vara annat än avis på henne! :)

Tjingelign! ♥




Dansa efter min pipa

shit, redan onsdag? veckan hittills har gått oerhört fort.. men det är nog bara för att micke åkte tillbaka till Norge i måndags istället för söndag, men jag klagar icke! Men på fredag kommer han idag den sötingen.

igår knallade jag hem till marcus & linda där de grejsades en heldel med tapetsering och målning. De bjöds även på lite fika, mmh! Sen gick jag iväg och hjälpte mamma i tvättstugan sen följde hon med mig till maxi för att handla lite :) Sen hade jag mysis framför tv, dock själv.. men de var så kallt så kallt i lägenheten så fy. 2 täcken + 1 filt blev de inatt. hehe.

Ikväll är de idol igen, får ju inte missas.. Men innan de blir de promenad med emma :)

oh happy day!

åååh, idag är jag världens lyckligaste. de här kommer bli så underbart baby, nu vill jag ha december med desamma! :)
& snart flyttar vi. kan de bli bättre?

saknar dig sååå.



tack för att du är min, & gör mig till världens lyckligaste!

merci

Det går inte att beskriva hur underbart det är att få somna på älsklingen bröst på kvällen, mmm! Igår blev de somsagt kräftor och spel hos mickes mamma, underbart! Sen tog vi oss en skön kvällspromenad hemåt för att sova.

Imorse vaknade jag somvanligt tidigt så jag gick ut på en promenad så micke skulle få sova ut lite. Gick iväg och köpte färsktbröd och hämtade bilen hos päronen, och sen blev de frukost på sängen för baby. Sen styrde vi bilen mot karlstad för en heldag. Införskaffade mig ett par skor, strumpbyxor och en klänning så jag är nöjd :)

Nu ikväll har vi haft mysis med film och spel. Kollade på "The Strangers". Fyfan, se den om ni vill bli rädda. men bra var den iallafall. Sen skulle micke lära mig att spela "warcraft" som de fördriver tiden med där borta i töcksfors. Skitkul, så de blir att spela imorgon igen! :)

Men nu blir de mys, bye bye!




Jag & Molly



Fredag

idag har dagen sprungit förbi.. Man kan sammanfatta min jobb-dag som goodie goodie. Har skrattat en heldel av övertrötthet  (inte bara från min sida), har stått ute och fröse på min lunch då brandlarmet bara var tvungen att gå igång då. Har varit glad från det att jag öppnade ögonen tills ja, nu också. Min älskling är äntligen hemma, och snart ska vi åka till hans mamma. mysmysmys.

Hoppas ni får er ett litet fredags-skratt efter förra inlägget. Tack för mig, tjohejs :)


smile baby smile

Vi har för bråttom i vår hektiska värld för att vi skulle ha tid att stanna och tänka på livets grundläggande frågor, såsom:
Varför kommer pizzan fram snabbare till kunden, än ambulansen till patienten?

Varför finns det parkeringsplats för rörelseförhindrade framför skridskobanan?

Varför beställer folk en dubbel osthamburgare med stor pommes frites och Cola light?

Varför köper vi hotdogs i tiopack och korvbröd i åttapack?


Varför målar kvinnorna sina ögon med öppen mun?

Varför är inte ordet förkortning kortare?

Varför trycker vi på start när vi vill stänga av datorn?

Varför finns det inte kattmat som smakar mus?

Varför står det på hundmatburken 'ny bättre smak', vem har testat detta?

Alla känner väl till flygplanens svarta låda, som alltid håller sig oskadd. Varför tillverkar man inte flygplanen av samma material?

Varför trycker du fjärrkontrollens knappar hårdare när batterierna är nästan slut?

Varför tvättar vi handdukarna, händer är väl rena när de torkas?

Varför använde Kamikaze-piloterna hjälm?


Hur har man fått skylten 'gå inte på gräsmattan' ut till mitten av gräsmattan?

När ett ord är fel i ordboken, hur vet man det?

Har arbetarna på Lipton kafferast?

När jag köper en ny bumerang - hur blir jag av med den gamla?

Varför har byggnader som ska var öppet dygnet runt överhuvudtaget lås?


regn regn regn

Herregud, regnet bara ööser ner. Nyss när man kollade ut var de minsann inte regn.. men det är mysigt med regn. Bara åkskan kan hålla sig borta så är jag nöjd :)

Igår var en deppdag, fy. Skönt att få prata med min gos och bara släppa ut allt, du är bäst! Du lyssnar alltid när jag behöver prata, även fast jag säger massa konstiga saker :) Meen idag är jag på mycket mycket bättre humör, men fortfarande så värker min hals och jag känner av feber. Magen är inte bra den heller, värker helatiden. usch, synd om mig. haha! Nejdå, man ska väl inte klaga.
Bara två nätter kvar innan baby kommer hem också. can´t wait! Men hade jag fått bestämma skulle de vara fredag redan imorgon, eller varför inte idag? :) ihih.
Nu har jag precis duschat och ska lägga mig framför tvn med ett glas saft, och där ska jag ligga resten av kvällen. Så får de bli.

Hejdå på er.

stay with me

idag mår jag inte bra alls.. fick tvinga mig till jobbet imorse för jag vägrar att ligga hemma. igår började jag känna mig lite dåligt på kvällen och inatt slog de ut. Samtidigt som jag var sjukt varm frös jag som en idiot.. men min lilla fisa låg bredvid mig och fick mig att må enaning bättre :)  

Idag var de jobb till 6 som gällde. Och som jag hoppades på så gick tiden fort, vilken den oftast brukar göra. Sen tog jag en promenad hem, var tvungen att få lite luft efter 11 ½ timmar.. Nu har jag mest bara tagit de lugnt.. har inte ork till något. Lämnade tvätt till mor & far som de skulle fixa åt mig så snälla som de är. 

saknar dig så de gör ont min söta. de är sååå fruktansvärt jobbigt att du inte är hos mig alla dagar. Känner mig som en skit-flickvän, och du vet varför.förlåt mig snutten.. men i helgen blir de en långhelg tillsammans tillskillnad från denna helg. älskar dig gos. ♥

RSS 2.0