BB


Sitter just nu och myser lite till bog brother.

det blev en helg i myshetens och lugnets tecken, skönt! Synundersökning och shopping i kd med mamma, luncha hos päronen, tacos och mys med emma och malin, övernattning med malin, promenad i skärgården, stan med mamma, köpte nya löparskor - här ska tränas, umgåtts med jeppe - klippt och färgat håret på han! inte min starka sida direkt, men han verkade nöjd och då är jag också nöjd ;)

en skön helg med andra ord, jag är nöjd :)


PUSS ♥

 

 


morgonmys

morgonmys med datorn i knät, pratar med älskling på facebookchatten, katterna i knät. underbar lördagsmorgon! ♥



PUSS ♥

 


TJEJKVÄLL


vid halv sju mötte jag upp malin för en sväng på stan. De hade anordnat tjejkväll på stan, många av butikerna i stan hade öppet till åtta. Knallade runt och kollade lite, inte så mycket folk faktiskt. Hängde mest inne på intersport där sara jobbade.

Köpte mig ett par strumpor, så nu kanske mina fötter kommer må lite bättre efter alla promenader! Och när man handlade fick man en liten "goodiebag" som sara fixat iordning, kanon! Kan bli ett par skor imorgon eller på söndag också.. har lagt undan de och ska tänka lite på saken. men de är välbehövligt! :)

 

Imorgon kommer mamma och hämtar mig vid 9, då styr vi bilen mot karlstad. Ska på synundersökning för nya glajjer, tyvärr! trött på att slänga massa pengar så de jävla synfelet. men kanske kan hitta något annat också som får mig må bättre, hih!

 

Nu ska jag återgå till BB, PUSS ♥


Snabbpromenad med molly på lunchen!

dsc_0071 (MMS)

Snabbpromenad med molly på lunchen!


Lycka


Lycka är att ha nära och kära som man vet alltid finns där ner en, närsom hursom. de är underbart! Jag är så tacksam över allt fina vänner jag har, nya som gamla, och jag vill att ni ska veta att ni betyder mer för mig än nu anar! ♥

Och min micke, min fina fina micke. galet hur mycket man kan sakna en människa! Men jag är så glad att han gör de han vill och mår bra av de :) men jag saknar han och de ska bli så underbart när han kommer hem till mig igen ♥


måndagen har gått fort även denna vecka. Efter jobbet knallade jag och johanna ut på en powerwalk, vi hann nog prata om allt från himmel och jord :) Därefter kom jeppe hit på varma mackor och LOST! mysmåndag med andra ord.

Nu väntar jag in BB, och just nu är de "en unge i minuten", underbart program!


PUSS ♥


intresseklubben antecknar

JAG SAKNAR DIG  ♥

 

 


Den här är till dig älskling;


Sunny sunday


Malin hämtade upp mig strax efter 11.. de blev en härlig promenad i skärgården. underbart väder idag! Efter de skulle vi ta en fika nånstans, vi siktade in oss på orion, men de sket sig. Stängt! alltså, allt i den här stan som heter café är ju stängt på söndagar. men sen kom malin på cafét på marieberg, så dit åkte vi och åt lite. mysig förmiddag!

Nu har jag kollat 2 avsnitt av oth. Tänkte gå iväg och handla lite nödvändigheter så jag kan fixa matlåda till imorgon.

PUSS ♥

 

 


RSS 2.0