Someone to save you

Igår var jag duktig, ååh så duktig! Efter jobbet åkte jag hem till mamma för att tvätta bilen. Städa den både in- och utvändigt, vilket var mycket välbehövligt :) Fick även lite hjälp från lilla mammsen. Sen hjälpter hon mig med köttfärslipan som jag skulle göra åt älsklingen. Så när han kom hem var bilen städad och matlådor fixade :)

Knallade sen ner till stan, mamma och jag, för att kolla harsprånget, och blev även bjuden på en glass. Sen skjutsdade vi hem henne. Fick en såndära "vara-snäll-känsla" och ville ge mamma och pappa något för de ställer upp och hjälper till med så mycket.. och mamma har pratat om en kamera, så de fick bli en sån :) En liten överaskning sådära, och glada blev de :) mina gosisar!

Ikväll blir de mys med tjejerna på mastis tror ja? skulle vara mycket trevligt :) Ska dock inte dricka eftersom jag ska köra till örebro imorgon, men imorgonkväll är de 80-talsfest som gäller! :D


88888-293


The great escape

Solen skiner, de är varmt, nästsista jobbdagen denna veckan.. men de bästa av allt är att idag kommer min baby hem igen! Dock har han bara varit borta sen igår, men ändå :P första natten alone i lägenheten, gick som de gick. Sen kväll, tidig morgon.. men hann med enheldel så jag är nöjd :-)

Igår fixade jag med både det ena o de andra.. var förbi hos mor&far en sväng, sen blev de städning och matlagning. Vid 8 blev det en promenad ut mot skärgården med malla, men den blev inte så lånmgvarig då eliasson kom och hämtade upp oss för att åka hem till mig och kolla grey´s :) mys!

Idag ska jag träna, sen hem till mamma och fixa endel. B.la. ska jag tvätta bilen så den är riktigt fin när micke kommer hem så slipper han de. Har även städat hela lägenheten och gjort matlådor till imorgon. Hoppas han blir glaaaa! :)

Secondhand serenade - Fall for you.mp3


Long time, no seen.

Även denna gång har de dröjt ett tag mellan mina inlägg, men tiden räcker inte riktigt till. 
 
Helgen blev som väntat toppen. Min lediga fredag spenderades mestadels i karstad med moder, sen var de bara hem och fixa iordning sig för taco på mastis. Mätta och belåtna for vi vidare hem till mamma och pappa där det blev yatzy och öl/cider. Sen var det lördag och dags för paintball med jobbet vilket var sjukt kul! Efter det blev vi bjudna på maxim, inga fel alls! Gick sen hem och gjorde mig redo för en kväll hos Wiklund. Fick nog världens godaste drink där som hon ska få göra åt mig igen :) Sen blev de statt, för att sen gå hem och sussa.

Söndagen bjöd på fika hos mormor, och sen tacos hos carina :) Men innan de var vi och kollade när jeppe spelade fotboll och även våran lilla astrid fick följa med!

Nu är de desperate och mys med min babe! CIOA!

Too much is not enough

Idag är jag ledig, inga fel alls att få lite långhelg :) Har reda hunnit med en massa saker. Städat, tvättat, varit ute och gått och gosat med astrid. Nu blir de att fixa lite till, sen lite träning sen ska mamma och jag bege oss iväg till karlstad en svänga.

Ikväll blir de mys med de allra bästa. Först mastis, sen vidare hem till mor och far. Och imorgon fyller lilla snuffsan år, så de ska firas :)

BYE! :)


Dreamin out loud

dagarna, veckorna, timmarna bara springer förbi, hinner inte ens tänka. Nu är det inte länge kvar till mina flickor får springa ut där på skolan och skrika och vara minst lika glada som vi var för ett år sedan. Kan inte säga annat än att jag är sjukt avis. Skulle göra allt för att spola tillbaka tiden ett år. Den sista tiden i skolan var pest, fast ändå inte. Alla inlämningar, prov osv kom alla på samma gång.. men när det är över ta vara på tiden ni har kvar i skolan alla studenter, annars kommer ni ångra er.
åh, ni kommer ha eran livs bästa dag och hela dagen kommer vara ett enda stort leende. :)

Nu ska jag snart på lunch, sen är de inte länge kvar tills jag slutar :) och imorgon är jag ledig!! Kanske blir en sväng till kd med mor och far, annars får jag ta och åka dit själv. På kvällen blir de mastis, sen hem till mor och far, som de ser ut just nu :) great!


image236


ASTRID

88888-295

Sunday bloody sunday

Söndag och helgens sista dag. Helgen har varit otroligt lugn, men hade inte väntat mig något annat :)

I fredags blev det träning med mimmi efter jobbet, sen hämtade malin upp mig för en sväng på maxi. Efter det åkte vi till henne en sväng, pratade massa, sen gav vi oss iväg till saras nya lya för att kolla. Har dock sett lägenheten förr, men inte nu när hon bor där så de var trevligt.. och fint hade hon fått de också :)

Gårdagen bjöd på en heldag i karlstad med baby! Körde dit i ösregn, inte de roligaste kanske, men med älsklingen bredvid går allting bra :) Ble ikea, sen lunch på donkan, sen vidare in till stan. Blev allt lite shopping, så nu är jag nöjd :)
På kvällen kom vi på att bowling skulle bli kvällens syssla. så vi gjorde oss iordning, tog några cider och gick sen iväg för att bowla. Kan väl säga som så att det inte var min bästa omgång, haha! Men för baby gick de kanon, som vanligt :P

Idag är det våran dag, 21 månader ? Har legat och myst i sängen och kollat på talang och massa gossip. mysmysmys! Men myset är inte slut än inte, icke! Blir massa mera mys ikväll, men först vankas de träning!

B

Hallelujah

Nu har jag precis haft lunch, och nu är det endast 2 timmar kvar tills jag kan säga hejdå och ta helgen! Känns så fruktansvärt skönt. Dock blir nog helgen väldigt väldigt lugn för min del.. känner mig stressad och min mage är absolut inte på min sida just nu.

Men efter jobbet blir de träning med mimmimusen, sen kanske jag ska ta med astrid ut en svänga :) Kanske följa med malin till maxi lite senare sen också, skulle vara kul att träffas en sväng.

Denna låt får avsluta min sista jobbdag för veckan;  http://www.youtube.com/watch?v=v22NMAG1k18. Lyssna och njut folk :)

my looove

Gårdagen spenderades mestadels här på jobbet då jag jobbade till sex. Dock gick tiden riktigt fort, så de gjorde inte så mycket :) Medan jag jobbade hade älsklingen diskat allting, dammsugit och skurat hela lägenheten.. hur underbart gosit är inte de då? min lilla prins :)

Idag ska vi hem till Carina en sväng, sen blir de träning :) Sen är de massa bra på tv som ska ses, kanske hinner med lite gossip också? määrks :)


88888-196

Min snygga underbara baby!  ♥

underbar helg

Helgen har bjudit på massa sol och mys vilket verkligen uppskattas. I lördags var vi ute i solen nästan hela dagen,jag och älsklingen. Sen på kvällen blev det grillning och mys framför tvn. Söndagen bjöd dock inte på lika fint väder, men det stoppade oss inte för ännu en dag utomhus :) love you daaarl!

Igår var de jobb igen.. Efter de blev de lite tennis och träning med baby! :) & idag ser dagen lugn ut. blir lite träning efter jobbet, sen ladda hem nya oth som kommit! yeeey!

Hello sunshine

är hemma nu för en liten stund. älsklingen och jag har precis varit ute i skärgårnden.. köpte en glass, sen gick vi en sväng i det fina vädret, så underbart!
Imorse blev det en promenad/springtur i skärgårnden, sen hem för att äta mysfrukost med baby. Sen åkte vi hem till mamma o de och har legat ute där i solan och stekt. Nu ska vi snart hem till micke och lägga oss.
Ikväll blir de grillning och ett par cider med min mysis. ♥

Igår blev det en hemmamyskväll med mallaballa. En sväg i skärgården, maxi och till henne far och käkade tacos. En heeelt kanon fredagskväll med min nöt :)

Dags att rusa. ha en bra dag i solen :)

Friday, i´m in love

äääntligen fredag, och bara timmar från helg. underbart! Ska snat springa in och väcka älsklingen med fruskost på sängen, som alltid :) Min lilla gosis.
Idag blir de mys med malin, ska höra om även de andra ska vara med. en prefekt start på helgen :)

Nu väntas de frulle. Heeeeeeeeeeejrå



88888-285

CRASH INTO YOU

Nu har jag varit sådär super dålig på att uppdatera igen, men de finns ingen tid till de just nu.

Idag blev de jobb till klockan sex.. suger med tanke på att vädret är så underbart just nu, men får hoppas de håller i sig :)
Igår cyklade jag och malin runt lite, sen ut till sanna. Lite mysis kväll är aldrig fel. Blir de även imorgon, och de ska bli mycket trevligt, som vanligt :)

Är vädret med oss på lördag blir de massa mys och grillning hela lördagen med baby. ♥ Blir nog även en skärgårdssväng och lite solning? skulle sitta fint de.

Nu ska jag mysa vidare. CIAO :D


88888-288

HEMSK NATT

usch, tur den snart är över! Har inte sovit de mista i natt, blev någon timma mellan 1-2, annars ingentingen och jag är så trött på de. Jag orkar inte vara vaken hela nätterna längre, de tar på krafterna!

Igår blev de hemmamys med mig själv och astrid, kollade talang mm. Idag blir de träning, sen ville mamma och pappa bjuda oss på lunch på bowlingen, så de blir de också. Sen ikväll ska vi till malin, aaaaaaaaaalla tjejerna, kommer bli kanon :)

beautiful life

88888-293

You can turn off the sun, but we´re still going to shine ♥

RSS 2.0