Ny vecka


Helgen bjöd på festligheter hos emma med henne och sara. mycket trevligt :) Efter massa dryck, gott tilltugg och prat gled vi ner till öltältet där de var massa folk. Längesen man var ute nu så de var suuuper! :) Dock lyckades jag tappa bort båda två, som vanligt :P

Gårdagen spenderades i solen, och de syns. är röd i fejan som en kräfta! men dock är de inte lika farligt idag som de var igår :) Runt 2 tiden cyklade vi bort till mickes mamma där de bjöds på fika och kubb i solen. underbart!
Mamma jobbade igår så vi ska fira henne på morsdag idag istället. De blir grillning där ikväll, så jag hoppas de här underbara vädret håller i sig. trist att jag ska jobba till 6 idag dock.

Nu ska jag fixa de sista innan de är dags för jobb :)

PUSS ♥



Mys


igår stod det mys på schemat med några av mina flickor. Hade fixat iordning lite dipp, grönsaker och popcorn, och de försvan fortare än fortast. haha! :) Blev massa mys i soffan under filtar, tv och massa prat. tack för att ni finns!


Biljetterna till GBG i juli är nu bokade också. längtar som en tok. men mest efter min lilla petra. de ska bli såå kul att få träffas en hel helg :) De kommer bli grymt! & att alla tjejer ska med gör de ju inte sämre.


idag är vi lediga. så vi passade på att ha en slappdag :) skönt! Var ute och gick en sväng imorse eftersom jag alltif lyckas vakna så himla tidigt.. dumt att solen inte ville titta fram på den lediga dagen, men men. Nu blir det mys i soffan med min man, kanske en film!? :)


PUSS ♥


Valborg


i går fick jag sluta tidigare på jobbet. Jobbade på som fan så jag skulle hinna klart med allt till halv 2 för då kom malin och sara upp till jobbet och hämtade mig så bar de av till skavsta flygplats. Sara skulle flyga till London så vi skjutsade dit henne så hon skulle slippa ta bussen :) på dit vägen blev de lite felkörning men de löste sig tillslut efter lite panit att tiden inte skulle räcka till men vi kom dit lagomt i tid.
Sen var de bara för mig och malin att styra bilen hemåt igen. Stannade på sibylla påvägen hem och käkade (tack sara som betalade, hiih)

Man blir lite seg i kroppen efter att ta suttit i en bil i över 5 timmar så när vi kom hem runt halv 8-8 så blev de soffan resten av kvällen, de var skönt!
Hade ingen större lust att "fira" valborg, om man nu gör de länge. så de blev lite tv och film med älsklingen.


i torsdags var vi med jobbet på The Pub, och fy så jag skrattade!  Har saknat marie som en tok så de var skönt att få träffa henne igen, och de andra mamma-lediga damerna! Vi två beställde in kyckling, men de var då ingen vanlig kyckling vi fick. Den var inlindad i bacon (don´t like) och såsen smakade korvstroganoff.. och i kycklingen fanns en lite suprise, så när marie skulle skära i sin kyckling började de komma ut en vit sörja som såg ut som nått helt annat än ost. hahah! de blev en hel del skratt med andra ord :)


idag
ska vi hjälpa bror och linda att fytta sen ska malin göra slingor på mig. Ikväll blir de nog lugnt hemma hos malin och danne :) mys!

 

 

PUSS ♥


RSS 2.0