Julbord

Ännu en jobbvecka är slut, och ikväll vankas det julbord med anovo. Marcus kommer snart hit så ska vi ta sällskap till statt sen där det kommer äga rum.

Denna vecka har gått fortare än fortast. I onsdags var vi hemma hos mor och far för att fira broder som fyllde 21 igår, grattis! Mamma är nyss hemkommen från tyskland, så lite smått o gott hade hon allt med sig hem till oss!
Efter jobbet igår pös jag och älsklingen iväg till kd för att shoppa lite. Blev en jacka, tröja och klänning för min del. Sen en hel del grejer på IKEA. Kommer bli supermys i lägenheten när allt är klart och vi köpt de sista grejerna.

Helgen kommer bli ganska så lugn. Ikväll julbord som sagt och imorgon ska jag träffa wiklund, ta en sväng på stan och en fika :) Annars lär helgen bli hel lugn.

alicia keys - No one.mp3


---

Morfar¬


Idag är det ett år sedan du lämnade oss. Känns som de vore igår, kommer ihåg varenda sekund! När mamma ringde och berättade.. visst att man visste att det skulle hända, men varför just då? Han som var så pigg och glad, aldrig en sur min på den gubben inte. Vill bara vrida tillbaka tiden till då du fortfarande var med oss. Ännu en jul utan lilla morfar, de blir inte riktigt som vanligt, men vet att du är med oss ändå!

Känner som igår jag var på sjukhuset och hälsade på honom, och hur ont han än hade så fanns det där leéndet på hans läppar. Han försökte verkligen, men de gick inte. Kommer ihåg allt han sa innan jag skulle åka där ifrån, "Det här är nog sista gången du ser mig sofia."  Jag trodde aldrig det skulle vara sant, men de var de. Det var sista gången jag såg min moffar. uusch!

Men det känns skönt att veta att han har de mycket bättre där han får vara nu :)

image263


God knows

Idag har vi haft finbesök ska ni veta. Jeppe kom hit och åt tacos med oss, och jag måste säga att vi gjorde en riktigt lyckad måltid, och tror även herrarna instämmer!
Dagen på jobbet gick fort, vilket måndagar inte brukar göra, så det var skönt. Efter jobbet blev de lite handling och sen en sväng på staden. Nu är vi mätta och belåtna och ska lägga oss och mysa till simpan. Måste ta min tabeltt också som ska börja tas varje kväll + smörjning. Hoppas de hjälper, annars vet jag inte vad jag ska ta mig till!

The one and only, Mikael Runemård!



I will always be with you¬

Hur skulle jag klara mig utan min älskling? ärligt talat så skulle jag aldrig klara mig utan honom. Han gör varje dag till den bästa, han får mig alltid att le vad det än är. Så underbar är han! Varje dag hjälper han mig med allt det svåra, utan att ens veta om det. Du gör allting värt älskling. Ibland förstår jag inte hur han klarar av allt.. att alltid vara så go och glad, utan problem. "de löser sig" - som han brukar säga. Vad skulle man inte göra för att vara som honom? Jag skulle iallafall göra allt!

Att somna i hans famn och vakna upp i samma position är helt underbart, ibland när jag vaknar på morgonen kan jag ligga och le en stund och verkligen känna mig som världens lyckligaste, vilket jag också är. Att få ha alla vänner, familj och pojkvän vid sin sida varje dag är en gåva. Ni betyder så undrbart mycket för mig så ni vet inte. TACK!

Imorgon har jag och älsklingen varit tillsammans i 15 månader, och de ska firas.. men vi har ännu inte kommit på hur. En rejäl mysdag kanske? Skulle inte sitta fel de inte.
Älskar dig mer än livet gubben, skulle kunna dö för dig! Du gör mig till världens lyckligaste. Always and forever ♥


There are six BILLION people in the world, more or less ..
and it makes me feel quite small, but you're the one I love the most of all..


Helg

Gårdagen spenderades hemma hos familjen runemård med god mat och härligt sällskap. Kollade på idol, och det är sjukt att andreas aldrig kan åka hem! Tycker inte om honom. Sen blev det dags för oss att ta kvällen så Carina skjutsade hem oss.. då blev de mys :)

Idag ska älsklis iväg och spela i karlstad så vi fixar lite inför de.. gick faktiskt upp och gjorde frukost på sängen åt den tröttisen, och fixade matsäcken. kan aldrig sova på morgongen, det är helt sjukt.. och på nätterna vaknar jag hela tiden. blää!

Nu ska jag pussa lite på men sötnos innan han ska ge sig iväg. CIAO!





Kyligt


Idag här på jobbet är det mer än kyligt, det är iskallt. Mina fötter är helt borta, usch! I dag är det iallafall fredag vilker innebär helg :)
Efter jobbet idag blir de direkt hem till mor och far för att fika.. sen ikväll ska vi hem till micke och äta :) En helmysig fredag kommer de bli. Imorgon blir de kd som de ser ut nu, ska och kolla på älsklingen när han ska spela! Annars händer det inte mycket i helgen, har absolut ingen ork till att göra ngt.

Nu ska jag fortsätta lyssna på julmusik och jobba, frukost snart! BYE!

in my heart


Att något så lätt kan vara så svårt.. ÅH!


underbart

Igår kväll runt nio tiden var vi tillbaka i krillehöla efter våran lilla tripp :) Kryssningen var helt underbar med de bästa människorna man kan tänka sig, mamma, pappa & micke (minus marcus)
Även fast det bara var pensionärer med på resan så blev den inte direkt lugn.. Massa mat, drinkar, dans och skratt vilker var precis vad jag behövde!

När man fått vara med sina föräldrar igen, som man inte träffar alls lika ofta nu när man flyttat, så märker men sen hur mycket de verkligen betyder för en och hur mycker man saknar och älskar dem. Mina föräldrar slår allt, det finns inga underbarare människor än de. Allt verkar så lätt för de, och de skrattar och är glada hela tiden. åh, vad jag saknar de! Men som tur är har jag en liten ung herre här med mig som får saknaden att tona ner sig en smula. Utan min älskling vore jag ingenting! Älskar dig gosis.

Nu väntar jag på att micke ska pallra sig ut från duschen så vi kan lägga oss i vår underbart sköna säng och bara mysa. mm :)


image258

- - - - -



The Killers - Tranquilize.mp3




Kärlek

                   


Always and forever baby ♥


Kryssning Kryssning

Idag bär de av på kryssning med mor, far och älsklingen. Kommer bli sjukt kul! :) Som vi har längtat och nu är dagen här, yeeey! Har laddat upp med lite öl och gravendal som ska glida ner i kistan på vägen upp i bussen till sthlm.

Imorse blev de en promenix i kylan, fast ändå så var de inte så kallt. När jag kom hem runt halv 9 ringde de från bredbandsgrejen och skulle komma och fixa så det var bara för älsklingen att kliva upp de. gosis :) Så nu har vi fått internet! I´m baack!


Nej, nu ska jag kila ner till stan! BYE


SNÖÖÖ!

Äntligen har snön kommit till vårt vackra landskap, dock kommer det nog inte vara länge eftersom de inte ens lägger sig på marken. Men ändå, det är så mysigt att kolla ut genom fönstret och se snön falla ner. mmm :)

Om sisådär 3 timmar tar jag långhelg. Ska bli så underbart skönt att vila ut lite.. Den senast tiden har min kropp varit så slut, och min mage har inte mått så bra. usch! Har fortfarande ont och mår illa, och feber känns de som jag har fått! Ska hem och vila efter jobbet är de tänkt och se om magen min blir ngt bättre, vilket jag innerligt hoppas.

På måndag åker vi iväg på kryssning jag, micke, mamma och pappa. Kommer bli hur mysigt som hellst. En liten förlovningspresent från de, så gulliga :) Så jag är inte tillbaka på jobbet förrens på onsag, yeey!

Nej, hejdå för mig!

RSS 2.0