Jobb

äntligen någolunda frisk så jag kan jobba. febern är borta och endast snoret är kvar i min dumma näsan! Sitter nere hos Sahra på Maries plats idag för de bygger om här så min plats flyttades imorse men datorn är ej ikopplad.. men den här platsen passar mig fint för tillfället :)

igår kom Malin till mig efter lunch för att underhålla mig på min sjuka dag. Hon hade med sig vindruvor och jordgubbar som vi satt och mumsade på. underbart sällskap som gjorde mig frisk nästan direkt :) ihih
vi bestämde även att vi ska bo ihop när våra karlar ska ut och resa. kommer bli mysigt de. massa spa-kvällar och annat mys. toppen de :)

Nu är de dags för lunch.
PUSS ♥

sjuk


suck. finns de något tråkigare? Lyckades iallafall pina mig genom dagen igår på jobbet och natten till idag. fy för inatt. blev inte många timmars sömn, sen vaknade även älsklingen och hade ont i halsen :( Tog mig iväg till jobbet iallafall, men nu sitter jag här hemma. gick hem innan frukosten för då orkade jag inte mer.
Har burrat ner mig i mitt underbara täcke i soffan och kollar på tv :)

Vill ha nått att kolla på. någon som har bra förslag på nån film eller serie? alla förslag uppskattas :)


PUSS! ♥


you



I knew when we collided you're the one I have decided
Who's one of my kind ♥




 


Fredagsmys!


Idag var de sista dagen för Lotta på jobbet som gick på mammaledighet, och i tisdags var det Marie som försvann, även hon på mammaledighet. De kommer bli så tomt på jobbet utan de där två.. men tur att de finns fler som förgyller ens dagar på jobbet! längtar tills knattarna kommet ut så man får komma och kela med de :)

Efter jobbet blev det en långpromenad, sen handling på maxi. Så underbart med maxi. Coop är inte riktigt mitt place har jag kommit fram till, så de känns skönt att ett litet maxi finns sålänge :) Blev lite mat, sen har vi degat i soffan framför tvn. Just nu är de south park som är på, men ingen av oss kollar. den ena sitter vid datorn (jag) och den andre sitter med näsan i mobilen och spelar nått spel han blivit beroenade av ;)


Imorgonbitti är de dags för burn and furm och på kvällen får vi finfrämande av mammi och pappi! looooove!




PUSS! ♥



En kär vän


underbart väder idag! Har hunnit med en massa massa saker. vaknade tidigt imorse, trots utgången igår, tog mig en skön morgonpromenad. när älsklingen hade vaknat gick vi ut och städade bilen och fixade med däcken. När de var gjort åkte vi iväg och tvättade den och tog en skärgårdssväng! :)

De blev även en lång skärgårdspromenad nu på eftermiddagen.. & vem kommer spingandes bredvid mig om inte självaste JOHANNA BERG! åh, jag blev så glad över att se henne så mitt hjärta gjorde volter! De blir alldeles för sällan man ses nuförtiden. Vore underbart om alla från gamla klassen kunde ses snart och umgås som på den "gamla goda tiden" :)


igår hade jag somsagt en hel drös med underbara tjejer här! De blev singstar, vin och massa sång/dans. Gled sedan ner till mastis, där de tyvärr inte är roligt längre.. så med onda fötter traskade vi hem till Malin där micke, danne och jonas spelade tv-spel.  Som tur var var jonas så snäll och skjutsade hem oss så jag slapp gå med mina onda fötter :)

 

Nu ska jag fixa lite här hemma och kolla lite gossip!

 

PUSS <3

 


LEDIGHET


igår hade jag några av mina underbara tjejer här (malin, kim och wiklund) Wiklund ,som jag inte träffat på ååår känns de som, var de extra  mysigt att få umgås med :) åkte och köpte mat och sen satt vi och pratade och kollade på tv. mysmys ♥

 

idag jobbades de sista dagen för denna vecka, underbart! Nu blir de långledigt. imorgon ska vi hem till mamma och pappa på kvällen, på lördag blir de hem till örjan och på söndag till carina. så vi slipper laga mat själva i helgen. hurra! kommer bli en toppenhelg! &ikväll ska vi ha tvmys, jag, micke och jeppe :)

 

 

PUSS!


RSS 2.0