stockholm

Imorfon klockan sju flyr vi kristinehamn för att bege oss till storstan! Kommer bli grymt kul, vilket det alltid blir när vår klass är i farten.
Blir dock en tidig uppstigning imorgon, men älsklingen skjutsar ner mig och sara till skolan så snäll som han är. Ska joina honom i sängen nu och gosa en massa, och kolla på tv! :)

Ciao!


the end

äntligen är jag klart med allt jag skulle bli klar med idag, och det känns sköööönt. Fast det finns en del saker jag behöver finslipa lite, men det får göras imorgon!

Nu blir det en tv-kväll med älsklis som är påväg hit, eller är här rättare sagt. äntligen fick jag min puss som jag längtat efter heeeela dagen.. men nu har jag inte tid att sitta här längre, har en babe som väntar på mig i sängen! :D

BYE!

it feels like yesterday..

88888-220

smile

Sitter i datasalen och försöker bli klar med ekonomin som ska in denna vecka. skulle vara skönt att bli klar med allt skolarbete idag så man slipper tänka på det sen.

På torsdag drar vi till sthlm, vilket jag längtar grymt mycket till! Men inte nog med det, helgen är också ganska efterlängtad.. då blir det fest fest fest. men måste ju hinna med lite mys med älsklingen emellanåt.

Igår blev det en plugg dag, sen iväg ut till ölme med älgen, berg och madde för att kolla studentvagnen och det såg ut att bli kanon så det känns skönt. Sen kom älsklingen efter att han hade sovit den tröttisen :) Blev en del mys och kortspel. På kvällen runt 10 tog vi oss en springtur och det var huuuur skönt som helst. måste göras om :)

usch, hade biptest på friskisen idag.. gick bättre än förra gången iaf vilket jag absolut inte trodde det skulle göra. men dock hade jag glömt medicinen hemma, men det gick ändå. Får tacka bejan som hjälpte mig :)

Nej, nu ska jag jobba vidare. Take care!

we against the world

aaaw, äntligen kommer älsklingen hit. inte träffan han sen imorse!! älskar dig mest av allt min plutt, det ska alltid vara vi ♥




image219




puuh

Fy, idag har jag mycket att göra. Men är som tur är nästan nästan klar med svenskan som ska lämnas in imorgon. Men har fortfarande massa ekonomi kvar som måste lämnas in. bläää!
Så träligt när allt kommer i slutet, men sånt får man väl leva med.
Bara 19 dagar kvar nu till STUDENTEN!


Friends forever¬

88888-217

Helgen

Helgen har varit super, som alltid när man umgås med de bästa!

I fredags blev de mys på mastis med tjejerna. Massa prat och skratt bjöd kvällen på, sen kom abel niklas och jari och joinade oss. Efter mastis blev det donkan för mig, kim, malin och sundbladh. Även där bjöds det på endel goda skratt :)

Men hegens höjdpunkt var ändå lördagen då det vaknades klassfest hos mangan! Huuur kul som helst.. mycket lyckad förfest må jag säga. Började med att johanna och Petra kom och hämtade mig så drog vi och köpte en blomma till magnus, sen vidare till petra där vi gjorde oss iordning. Sen skjutsade mamma iväg oss till bejan, för att senare knalla vidare till magnus! bilderna kommer upp idag, förhoppningsvis :p
Senare på kvällen drog vi ner till ankaret där vi träffade på sara och sara :)

Söndagen var aningen seg kan man väl säga. Sov hos älsklingen men fick dra hem en sväng på morgonen för att ge mamma sig morsdagpresent som hon blev mycket glad för :) Sen tillbaka till älsklingen för att bara mysa och ta det lugnt! Runt 3-4 vankades det 85-årskalas, mickes gammelmorfar tror jag det var. suuuuper goa människor, otroligt pigga för att vara i den åldern :) Efter det blev det mys i soffan med mackor mm med jeppe, markus och carina, hihi. vi avslutade det hela med en omgång 500 som jeppe vann :) hehe.

älskar min skruttis och alla goa vänner mest av allt i hela världen. utan er vore det inte desamma! ♥

10 dagar kvar

Dagen har gått segt men ändå fort. Men nu är det endast 10 skoldagar kvar till studenten! woho .
Var och hälsade på hos tandläkaren förut, och det är lika läskigt varje gång! ingen höjdare det där, men det var ingen fara med mig iaf.

Kvällen ska tillbringas med alla mina pinglor. ska ut och ta en cider eller dyligt på mastis eller the pub.. får se vart vi hamnar! Ska bli skönt att äntligen få träffa malin igen som varit borta i en vecka, men som mer har känts som flera månader.

Nej,  nu ska jag fixa. Ciao!

wiklund 18 år

Idag fyller våran lilla pingla 18 år, ÄNTLIGEN! Så nästa helg blir det att fira som bara den, men även i helgen då vi ska till mastis imorgon och ta oss ett glas.

88888-216

Igår var det meningen att jag skulle sitta och plugga hela dagen, meeen.. det slutade med att jag ställde mig och börja baka, städa rummet mm. sen vid 5 mötte jag brudarna på stan för att ta oss en fika. Kvällen avslutades hos zundis där vi gjorde iordning massa bilder på våran snygging (wiklund). Fick oss även en massa skratt åt b.la. massa gamla, men även nya kort. Ja, zundis är inte dålig på att ragga på krogen.. får alltid de snyggaste. Eller vad säger du zundis? ;)

älskar mina tjejer så fruktansvärt mycket, skulle aldrig klara mig utan er! & inte utan min älskling heller såklart.


Grey's anatomy


Denna vecka kommer gå riktigt fort känner jag på mig.. det är liksom redan onsdag! Idag går vi kort dag, slutar 11, så då ska jag hem och plugga en hel del! vill bara bli klart med allt så jag slipper det i helgen och nästa vecka.

Igår var vi uppe på björkis och kikade när lillen spelade klasskampen, och kallt var det kan jag lova.. så när det var klart åkte vi hem och la oss under ett x atal filtar, mys! Kvällen blev lugn med mycket tv-tittande vilket kan vara riktigt skönt. :)

Fick panik imorse när jag vaknade och såg att älsklingen inte låg kvar bredvid mig.. trodde han hade åkt till jobbet utan att säga hej då, men så var icke fallet. den lilla snutten hade bara gått ner för att äta frukost, och kom sen upp igen så jag fick mig några pussar. aaaw, den gosisen :)

Nej nu ska jag kolla tv! ciaaao.

tisdag


Även denna dag ser trist och grå ut, men får hoppas att det kan få komma fram lite solsken under dagen. Men det var man ju hur de kommeer bli med det!

Igår regnade och regnade de. boooring! älkslingen kom till mig en sväng och myste, åt och spelade 500. sen skulle han iväg och träna fotboll så duktig som han är :)
Körde sen hem bilen till han och la mig för att invänta hans hemkomst, och då blev de mys igen! tihi.

Idag ska jag hem och städa efter skolan, sen laga mat och senare hem till älsklingen. Måste låna hans dator en sväng också för att skriva klart lite grejer, inte långt kvar i skolan nu så det sista måste in snart!
Sen blir de klasskampen, ska kolla när lilla beppe spelar :)
Kommer bli en stressig dag!! puuuuh!


älskar min skruttis mest av allt. Finns ingen så go och bra som du. du är bäst!

shine on


Sitter och inväntar min snuttis som snart ska komma till mig! Regner öser ner som vanligt, och det tycks aldrig sluta regna. Sundbladh och jag hade tänkt ta oss en skärgårdspromenad idag, men den ser ut att bli inställd, pga. regnet :(
Annars idag händer det inte mycket kan jag tänka mig. Har dock en del att plugga och se på tv, så det får väl bli min dag de. Men först ska jag mysa med min pluttis.

Nu är det verkligen inte länge kvar i skolan, ujujuj! Ska bli så skönt agtt slippa skolan, men inte alla underbara människor. Alla kommer försvinna åt varsinna håll, vilket skrömmer mig ibland. vet dock inte vart jag själv ska ta vägen, men det märkt. Tiden får visa!

Pappsis ropade på mig nu, så det är bäst jag går ner. Kan gissa på att det är fika dags. mmm :)

klassfest 18/5

88888-214

Jag och min babe, Petra! ♥ 

Sp3c shalala la la!!

Igår var det klassfest utan dess like! Förfest hos Markus som öppnade sina dörrar för resten av klassen. Där blev de mys med "Jag har aldrig", massa sång och dans! Vilken klass vi är ändå!
Sen bar det av mot ankaret där det blev karaoke osv. När jag kände att jag hade gjort mitt på ankaret kom älsklingen & mötte mig så gick vi hem och sov! mm mm mm.

Imorse hade vi loppis, vilket gick förväntansfullt bra! Var tyvärr inte kvar till slutet eftersom jag skulle på kalas, sorry brudar. men ni skötte det ju så fint ändå ;)
annars idag har jag inte gjort mycket, slappat för de mesta! Var och hämtade emma pemma och två andra från hennes klass i kga vid 2, sen blev de statoil mm.

Goooodnight.

9 månader

88888-195
Min gosis är så himla underbar, ni borde vara avundsjuka säger jag bara!! älskar dig mest av allt min prins, always and forever :)

Idag har älskligen & jag våran 9 månadersdag, vilket man skulle vilja fira med en helkväll tillsammans, meen..
ikväll blir det förhoppningsvis klassfest, så vi får fira en annan dag!!


Nu ska jag knalla hemåt för att fixa med lite saker.

Soooooooo long, ciao!




love my life

88888-213

Mysig dag med älsklingen idag. Vaknde tidigt imorse så låg och kollade på tv för att låta älsklingen få sova ut. vilket han gjorde!!
Sen vid 12 åkte vi iväg för att kolla på Jeppe när han spelade fastingcup.. regnade en hel del så det slutade med att vi satt och kollade från bilen!! :)

Dagen har annars varit lugn. Har nyss suttit framför tvn med älsklingen, carina och jeppe & myst med smörgåsar och kyle xy :)

sweet

Nyss hemkommen från en simtur med berg och älgen. häärligt! Känns skönt att komma igång riktigt på morgonen. Kollar just nu på vakna med the voice, och äter en macka. sen blir de att knalla iväg till skolan för att ha lektion med turkka Bender! yeeey!!


life is beautiful


Idag är det endast 1 månad kvar till studenten, plus att jag har namnsdag idag! Grattis till mig!!

Nu är mimmi hemkommen från utlandet, och sundbladh har rest iväg. & snart är det malla ballas tur som åker iväg på torsdag. lyllo dom! Så imorgon ska vi samla gänget och ha de mysgt :)
Vill också utomlands, om ändå ekonomin tillät så.

På fredag är det klassfest med grillning och brännboll som gäller. kommer bli great! Jag och älsklingen har 9 månader då, men vi tänkte fira det på torsdagen istället då vi även ska kolla på jeppe när han spelar fotboll, tror jag..

Sitter och kollade på simpan, men ögonen slutar inte dra sig mot älsklingen som ligger och sover så sött! aww, min babe är trött efter en dag på jobbet, vilket jag förstår!
Men ikväll är det vi som ska mysa, måste ta igen allt vi missat när han var borta :)
Love it!



youth Group - Daisy chains.mp3

the love of my life

en sånhär dag när det bara regnar och är tråkigt väder vill man bara ligga i sängen och mysa.Ska lägga mig i sängen och kolla Desperate snart, men mysa kan jag inte göra för min skrutt är inte här :(
men inatt ska jag mysa och mysa och mysa med honom, varesig han orkar eller ej! :D

88888-212

awww, min sötnos ♥


öh?

SAKNAR MIN ÄLSKLING SÅÅÅ MYCKET!

Min mage tar livet av mig, har sån fruktansvär värk. Skulle vara så skönt om jag kunde somna nu och sen vakna upp imorgon och magvärken vore över. men problemet är bara att det inte går att sova!!

Bläää.

papillon

åh, blev helt såld när älsklingen visade mig denna underbart söta hund!
Vill ha vill ha vill ha!

88888-210    88888-211

regn, regn och åter regn.


Helgen har varit lugn, mycket lugn.

I fredags var jag först på urnsättning, vilket var jättefint,
och gravstenen morfar fick var även den jättefin. Sen bar det av till mormor där vi blev kvar ett par timmar,
så när jag kom hem var jag trött & sliten så det blev en hemma kväll!

Lördagen blev en riktigt mysdag med älsklingen. Åkte först ut till skärgårn så jag fick bada, och
fyfan vad de var kallt! inget att rekommendera..
Flög upp ur vatten och älsklingen stod beredd med handuken. min snuttis :)
sen åkte vi hem och åt köttfärsås.
Kvällen blev även den mysig, kollade på tv och spelade
500 med jeppe. & jag vann! :D

Idag åkte älsklingen ifrån mig. men han kommer hem imorgon som tur är :) så idag har jag städat och möblerat om i mitt rum. blev väl sådär, men skönt med lite ändring iaf :)

Nej, nu ska jag ta mig en promenad innan Wallander! Ciao.

hmm.


1. YOUR REAL NAME:
Sofia

2.
YOUR GANGSTA NAME
(first 3 letters of your first name + izzle):
Sofizzle

3. YOUR DETECTIVE NAME
(favorite colour and animal):
Black moneky

4. YOUR SOAPOPERA NAME
(Middle name and current street name):
Elisabeth adolfbergsvägen

5. YOUR STAR WARS NAME
(the first 3 letters of you last name, the first 2 letters of your first name):
Ranso

6. YOUR SUPERHERO NAME
(2nd favorite colour and favorite drink):
Red water

7. YOUR IRAQI NAME
(2nd letter of you first name, 3rd letter of your last name, any letter of your middle name, 2nd letter of your mom´s maiden name, 3rd letter of your dad´s middle name, 1st letter of a siblings name, last letter of your mom´s middle name):
Oglaemh

8. YOUR WITNESS PROTECTION NAME
(Father´s middle name):
Åke

9. YOUR GOTH NAME
(Black, and the name of you pets):
Black fonzy

The funeral, part 2


Idag ska morfar urnsättas. Så runt klockan två ska vi iväg ut till kyrkogården,
sen efter det vidare till mormor för att fika och grejer.
Saknar min morfar jäääättemycket. Men år hoppas han har de bra nu :)

Igår myste jag massa massa med älsklingen. Var på donkan sen hem och kolla nya oth,
och fyfan vad det var bra! vill se mera. Men det ska jag snart få göra också.
Kommer inte få träffa min pluttis på hela dagen :( Men får sova med honom inatt iaf!

älskar dig mest av allt, det vet du gullet! du är det bästa som hänt mig, det ska alltid vara du&jag :)

jävla datorer

Jo, jag säger då de! ibland önskar jag att de inte funnits.
Hade skrivit en massa på mitt arbete sen hängde sig allt (efter att jag tryckt på en massa jag inte skulle!)
men tillslut kom det tillbaka, annars hade det varit döden för mig.
har ingen som helst lust att sätta mig att skriva om allting.

Förut var älsklingen och jag på donken och åt. & vem står där i kassan när vi kommer, om ine wiklund ;)
Den lilla sötnosen gav oss en massa extra, och då menar jag en maaaaassa!
haha fyfan, sen rullade vi hemåt.

Nej, nu drar jag. Hejrå!


Min snuttis är de bästa som finns. älskar dig mer än nått annat hjärtat. aaaaaaalways and forever. ♥


tss.

Haha, hittade lite mer smaskiga saker. Denna snodde jag från Johanna, som i sin tur snodde den från Sara.

S : Easy to fall in love with.
O: You are great in bed.
F : You are dead sexy.
I : Awesome kisser.
A: You like to drink.


Jag har blivit utmanad

Jag har blivit utmanad av www.mainstram.tjejsajten.se

REGLER: Varje spelare börjar med att skriva sex underliga/egendomliga saker om sig själv. Bloggare som blir tagen ska skriva sex saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet.

Slutligen väljer bloggaren sex nya bloggare och gör en lista av deras namn. Efter det är gjort skriver han eller hon en kommentar i deras bloggar för att låta dem veta att de har blivit tagna och att de ska läsa ens egen blogg för mer information.

Sex underliga/egendomliga saker om mig själv: 

1) Jag älskar gurka med ketchup. Ibland kan jag sätta mig och bara trycka i mig en hel gruka som jag doppar i ketchup, som om det vore dipp!
2) Jag går inte på A, F och D brunnar (ger otur)
3) Som liten, mycket liten, varken åt eller sov jag under en period.  
4) Äpplen är godare än allt annat man kan stoppa i munnen. (Nästan ;)
5) Har aldrig varit utomlands, och heller aldrig flugit.
6) Jag har en väldans beslutångest när det gäller nästan allt!


plugg


Sitter hemma hos älkslingen och försöker skriva en massa om Platon, men det går som förväntat!
Men det måste somsagt vara klart idag för imorgon ska det lämnas in, så der gäller att lägga på en rem.
Dagen ser ut att gå åt till att plugga. bläää!

Nästa vecka ska ett ekonomiarbete vara inlämnat också som knappt är påbörjat :/
Men det kommer nog ordna sig, på ett eller annat sätt!

Ciao!

Halifax - Broken Glass Syndrome.mp3

halsont


usch, att det alltid ska komma tillbaka! nu har jag fått ont i halsen igen. typiskt.
Får bli en lugndag med massa plugg. & imorgon är vi lediga,
men jag måste dra till kd och fixa linserna.



gasen i botten, nu jävlar gäller de!

FRedag


Nu börjar snart veckanssista lektion, multimedia! Känns skönt att snart få gå hem,
men mest av allt skulle jag vilja knalla hemåt redan nu.
Har suttit och planerat massa inför balen med tjejerna, nu jävlar börjar de närma sig
och vi har kommit en bit på vägen!
Vi är väl för duktiga ändå :)

Somsagt, ikväll blir de mysmysmys med mina flickor! yeeey!

CIAO.


älskar min pluttisnutt mest av allt. saaaaaaaaaaaaaaaknar dig! ♥

i don´t shine if you don´t shine


grillningen blev mycket lyckad igår, vilket jag visste att de skulle!
Mycket mat, skratt och prat + en mycket god fruktsallad som kocken hade gjort till oss.
Efter en mycket trevlig kväll traskade jag hemåt,
och sen ringde älsklingen så jag gick hem till honom och myste!

ikväll blir de mys med girlsen. Ska till skärgårn en sväng och mysa lite.
Sen blir de nog att kolla på Talang 2007!

Imorgon bär de av mot örebro med älsklingen och marcus, kommer bli goodigood de! :)

read my mind


i don't mind, if you don't mind..
'cause i don't shine, if you don't shine ♥

Sitter och tänker på min lilla skruttis som just nu är på jobbet och sliter.  Skulle gärna få byta plats med han så han kunde få vila. tycker så synd om han när han är tvungen att gå upp på morgonen då han är superduper trött och de syns att han skulle vilja sova 94789374398 timmar till!
Men i helgen ska han få sova ut den stackaren :)

älskar dig mest av allt pluttis. always and forever!
Snart är de 9 månader också. åååh, längtar till sommaren! Kommer bli den bästa sommaren ever!

Detta fick bli ett inlägg tilldelat min lilla pluttis. tänkte att han skulle få något att läsa när han sitter på jobbet, om han nuu läser de! ;)

88888-196
CIAO































grilltajm


Ikväll ska de ske, den efterlängtade grillningen hos älgen.
Har bara inte riktigt bestämt mig för vad jag ska grilla.. hmm ;P

Men nu ska jag ta mig en preomenix till maxi. uuh, lång premenad de blir då! haha.







Endel blir man så fruktansvärt irriterad på när de inte kan ta sitt ansvar utan bara lägger alla uppgifter till andra. Börja ta ansvar!

Tack gode gud


Sitter just nu och kollar på tack gode gud, och efter det är de top model :)
Var precis hemma med älsklingen för han skulle äta, och så glad han var för att det var färs. Haha,
du är så söt min skrutt :)

Idag har jag suttit ute i solen efter skolan, och skrivit lite på några arbeten som snart ska vara klara!
Imorgon får vi hoppas på sol och värme, så det kanske kan bli en grillning hos älgen med klasstjejerna.
En repris från förra året skulle ju inte sitta fel direkt :)

a kiss always mean something


Gårdagen blev mycket lyckad. Blev grillning och massa prat hos Berg, och sen korkades de upp för fest!
det blir alltid så kul när vi är samlade ;) kul att mimmi & mickan kunde joina också!

Ligger i soffan med älsklingen nu, och han sover den sötnosen. Kollar vänner nu, sen blir de en promenix och mys!

BYE!

RSS 2.0