Kalas

igår var de kalas, och likaså idag.
Idag firade vi mamma som fyllt 55 i onsdags.. hon hade fixat massa pajer (kyckling, taco och räk) som vi fick avnjuta. annars har dagen varit lugn.

Fick ett litet ryck förut och målade våran pall vit, precis som jag gjorde med den andra vi har :) Den ska få sig en plats i hallen vid spegeln är de tänkt.





PUSS!

Lördag

veckorna går så sjukt fort nuförtiden, redan lördag liksom.
Gårdagen spenaderades först på jobbet där jag fick sluta lite tidigare så begav mig ner till gymmet och senare joinade även fjällman mig. Kvällen spenderades hos malin med tjejerna, massa ost och kex och annat gottit som hon hade fixat ♥

Nu är de snart dags för lördagspasset på gymmet som idag är spinning! Kommer kännas gött i kroppen sen de :) Efteråt måste jag fixa present till både mamma och linda. mycket kalas denna helg, men det är ju aldrig fel!

 

 

PUSS!


Godmorgon.


Nu bär de snart iväg på spinning. trots att klockan inte är mycket så är jag taggad, kommert kännas så skönt efteråt :) Får skynda mig att duscha därnere för sen är de dags för jobb direkt.

Efter jobbet tänkte jag ta med mig pappa och hälsa på farmor en stund. Var längesen jag var där nü så de är dags. sen klockan 18 är de spinning igen. Jag ska inte gillade spinning innan, men nu är de riktigt kul :)

Ha e n br dag alla!








PUSS!

En funderardag.


Vad ska de bli av mig egentligen? Jag är snart 22 år och vet fortfarande inte vad jag vill bli. Har väl inte direkt drömjobbet nu men jag trivs, kanske inte just med det jag gör men med alla underbara kollegor. Men just nu pågår det varsel på jobbet så det är bara att vänta på att få gå hem, tyvärr.

det är inte lätt att vara vuxen alla gånger. Måste klura på vad de egentligen är som jag vill göra i framtiden, men de kan ta tid.

Kom precis hem från jobbet, så nu bär de snart av tlll gymmet för ett spinningpass. Ska bli skönt att få röra lite på sig. Imorgon hade jag tänkt testa morgonspinningen innan jobbet, kan sitta fint tidigt på morgonen de :)











PUSS!


Bortskämd!

det har jag varit idag, minst sagt!

Började dagen med hockey. älsklingen och jag passade på att mysa lite imorse med frukost på sängen samtidigt som vi hejade på sverige.. men sen var de dags för jobb mitt iallt så de var bara att ge sig ut i kylan.
Jobbade till sex idag men hade turen att få sluta halv så jag skulle hinna till träningen. Gullemelie var så snäll och hämtade mig och sen skjutsade hem mig efter träningen. tusen tack!

När jag kom hem hade baby fixat kvällsis, underbart! Så nu har vi avnjutit lite mat och kollar nu på curling på tv. kvällen kommer antagligen fortsätta i soffan och bara ta de lugnt :)
Imorgon är de dags för mer jobb och mer träning. lovely!



PUSS! ♥

RSS 2.0