my everything



Flower

Eftersom våran söta lilla sol inte tittade fram imorse/förmiddags beslöt vi oss för att göra ett ryck i lägenheten. De blev dammning, dammsugning och skurning så nu är de skinande rent härinne, SKÖNT!
Som en liten beöning blir de grillning hos carina ikväll, så nu ska vi börja göra oss klara för en grillkväll!

Imorgon blir de thai med baby.. om nu magen klarar de.


my maaan

Hallelujah new world

Puuh, varmt varmt varmt. Det är dock bara förnamnet på vad det är här i lägenheten! Idag har jag ingen aning vad som händer, men de märks. Kanske åka iväg och bada? tåls att tänkas på.

Igår blev de en lugn dag. Knallade ner på stan en sväng för att hålla musen sällsis som jobbade, stackare :P sen köpte jag med en slush ice till baby som jag visste han ville ha. Då blev han glad! Sen på eftermiddagen rullade vi bilen mot kd för att hämta min äntligen lagade kamera, så nu är den i säkertförvar! Kvällen blev de ett par cider och massa massa mys :)

Men nu ska jag hoppa in till min gos igen. tjingeling.

I´ll be yours..

I torsdags styrdes bilen mot kungshamn med örjan och jeppe. Väl framme var de stårlande sol så de blev stek direkt. På kvällen gick vi ut och åt, sen blev de lite kortspel och mys. På fredagen blev det också en massa stek och god mat. Åkte även in till smögen där vi knallade runt lite på smögenbryggan och även där blev det god mat. Vi bodde i ett jättemysigt hus som en "tant" som hyrde ut rum, mysmys!

Direkt när vi kom hem på lördagen efter en lång och varm bilfärd var det bara att slänga sig i duschen för att sen dra hem till mimmi där de vankades födelsedagsfest. och inte kan de bli mer än lyckat när alla mina favoriter är samlade. Söndagen var bakfull och väldigt väldigt varm. knallade hem till mor och far där vi var kattvakt till igår, så de har blivit endel stek på deras gård om man säger så, och även i revsand och hult. inga fel alls faktiskt!

Nu ska jag göra ngt, för jag är sjukt rastlös. Har legat och vridigt och vändigt på mig 

mimmi-musens dag.

vad är det för en dag? är det en vanlig dag? Nejde är ingen vanlig dag för det är mimmis födelsedag, hurra hurra hurra!
Nu snart bär det av hem till mitt lilla födelsedagsbarn på kalajs :) Men det riktiga firandet blir på lördag!

Igår blev det en heldag i hult med micke, jeppe och örjan. inga fel alls! Blev även ett dopp i de blå, men kallt som satan så fler än så blev det inte. Kom iallafall i före älsklingen, så jag är nöjd :D


mm-mm-mm.

Det är när man går förbi hus därifrån det luktar grillat som man längtar hem till päronen som mest. min kära lilla mor och far.

I shall believe


Inatt kunde jag verkligen inte sova vilket resulterade i ett fåtal sovtimmar för min del. Diskade och städade till klockan var runt 3, sen la jag mig och tvingade mig själv att sova vilket gick sådär. Imorse blev det en skön morgonpromenad, sen stan en sväng med älsklingen. Sen åkte vi förbi mor och far med lite lånade grejer, sen maxi för att handla. När vi kom hem därifrån knallade vi ner till paus för att luncha. myspys!

Kvällningen blir lugn.. ska försöka plocka iordning och städa endel i lägenheten! :)

Life is for living

Trött jag blir när man inte kan sova. Är precis hur pigg som helst och vill mest av allt knalla in till älsklingen som sover å sött i sängen.. men efter ett x-antal försök till att sova så struntar jag i det just nu. Har försökt sysselsätta mig med andra vettiga saker såsom diskat, plockat med grejer, hängt in kläder i garderoben m.m. Men nu har jag slut på ideér. Bläää!

Men men, de kanske är ngt bra på tv? de ska jag se efter! BYE!

 
  Mallaballa och jag på Gröna Lund 2006. :)

Batman

Just nu sitter vi och kollar på Batman Begins.. eller ja, de är mest micke som kollar. ägnar mig åt lite andra saker.
Dagen idag har de varit slappa på schemat, och då menar jag verkligen slappt. Den enda ililla lilla motion vi fått är vägen till konsum och tillbaka. Men de räckte.

Ullaredstrippen men bättre än förväntat. Steg upp ur sängen klockan 2 och strax före 4 kom sara förbi och hämtade upp mig, sen vidare för att hämta upp emma och linda. Sen var det min tur att ta över bakom ratten. Sen styrde vi bilen neråt i landet. Så runt halv 9 anlände vi till ett regnigt ullared men humöret var tipptopp ändå! De blev endel handlig om man säger så. Sen fick jag en uuuunderbar nyhet på telefon av min lilla babe. YES, äntligen blir de flytt! Kan inte sluta längt, kommer bli underbart.
Kom hem runt 10 och då var jag piggare än piggast, så mycket sömn blev det icke!

Lördagen bjöd på grillning hos mor och far där även linda, marcus och molly befann sig. mycket mycket trevligt.

Nu hoppas jag att den nya veckan blir solig så man kan få lite sommarkänsla någongång. Och på onsdag blir lillamimmi äntligen 18, och de ska ju självklart firas! :D

                       


down the road

Imorgonbitti, inatt, vad ni nu vill kalla de, men vid 4 styr vi bilen mot ullared. Jag, sara, emma och linda som ska åka iväg på en liten tripp över dagen. Ska bli riktigt kul :)

Igår blev de lite bilåkning med sanna och Petra. Försökte desperat hitta en plats där de inte blåste som vi kunde sola på, men de var hopplöst. Tillslut gav vi upp och åkte till thaien för att luncha. På kvällen blev jag hemma då jag hade sjukt ont i magen. De där med stark mat har jag då aldrig klarat av, så hädanefter ska jag hålla mig borta.
Förut idag blev de staden en sväng med petra och mimmi, och sen en liten promenix. :)

Nu kollar jag på Gordon's kitchen nightmares, och har ganska nyss färgat håret. Kommer bli en lugn kväll ikväll, eftersom de kommer bli en tidig morgon :)

Ciaaao!

Oh, vilken härlig dag.

De senaste dagarna har jag och älsklingen varit hemma hos mamma o pappa och varit kattvakt, åt både astrid och elvis. Sen i måndags komma även lilla molly dit så de blev många djur samtidigt :)
Har passat på att bakat en massa medan älsklingen jobbat, och vädret ändå inte varit på topp.

Idag blir de skärren med sanna och petra en svänga. Vid 11 glider vi ut, blåder de förmycket blir de in och checka stan en svänga :)

Fick sms från SIBA förut också.. servicen på min kamera har blivit förlängd, igen! trött jag blir. lämnade liksom in den för 3 veckor sen.. men vad gör jag?

feelgood


Om någon timma sisådär kommer mina pinglor hit. ska bli så kul att träffa alla igen :D
Ikväll blir de förfest här se utgång. funfun!

Imorgon åker mamma och pappa bort, och kommer hem på tisdag igen så jag och älsklingen ska vara där och vakta elvis, så tar vi även med oss lillfisan dit så de får leka/bråka med varandra, som syskon ska!
Sen är de seeemester för min del, medan baby har en veckas jobb kvar. hehe!


3 timmar, 25 minuter..

Just nu om exakt 3 timmar och 25 minuter har jag semester! Weeeeeeeeeeeeeeeeeeeo!

saknad..

Fysjutton vad jag saknar min pingla. Varje gång jag pratar med henne i telefonen känns hon så långt bort.. och även de andra godingarna i gbg. Men snart ses vi baby! :)



Jag och malin påväg till lysekil på Gyllene tider! (2003 eller 2004) :D

Sådär

Nu har jag nog sörjt klart. Mimmi skickade sms förut och berättade att Håkan var suuuper! åh! Men kändes bättre efter att fått prata med baby! Snart kommer han hem till mig igen (jag kommer och hätar honom) längtar, längtar längtar! Inte direkt så man längtar efter honom mindre efter att ha pratat massa gos i telefonen. men snart så :)

Förut ringde sara och frågade om jag skulle med på en promenix, så de fick de blir. Och imorgon ska vi till mastis och sätta oss och ta ett glas eller två. underbart!

Nu ska jag fortsätta med mitt. tjosvejs


typiskt

Nu, just nu i detta ögonblick spelar Håkan på arvika. fyfan! Jag vill också vara däääääär, usch. vill helst bara lägga mig ner och gråta en skvätt. Inte nog med de, har även missat familjen, slagsmålsklubben och senare ikväll spelar the kooks!
Slå mig någon snälla! Nu ska jag sörja en stund. heeejdå!


baby

where are you now, now that I need you?
Tears on my pillow wherever you go
I'll cry me a river that leads to your ocean
You'll never see me fall apart

In the words of a broken heart
It's just emotion taking me over
Caught up in sorrow
Lost in the song
But if you don't come back
Come home to me, darling
Don't you know there's nobody left in this world to hold me tight?
Don't you know there's nobody left in this world to kiss goodnight
Goodnight, goodnight


Astrid & Elvis

Kom ganska så nyss hem från mamma och pappa. Lägenheten var påtock för varm förut så tog med mig astrid och knallade hem till de för att kolla på tv. åhfyfan vad de bråkade/lekte elvis och astrid, haha! Hon är nästan dubbelt så liten som han, men fan vad tuff hon är.
Hon fick även vara ute och springa en sväng den sötingen.

Imorgon ville mamma och pappa att jag skulle komma dit och äta så vi får väl se hur de blir med de.. inte värst sugen, men får se om de ändrar sig.
Nu ska jag iallafall ringa till min babe och se så han lever.




mm-mmm-m-mmm-mmmm. love!


Fade away

Biljetter till arvika finns, ska jag eller ska jag inte? ååååh! Men de är inte så lätt.. tror inte de skulle funka.

Nu är de sjukt varmt här inne igen, så jag måste uuuut. Så heeejrå!

Elsewhere

Nu är även tandläkarbesöket avklarat, och allt såg så bra ut så.

Sitter här hemma i en varm, mycket varm och stökig lägenhet när jag istället kunde varit på arvika med mimmi. vad tänkte jag på egentligen? ångest? - kan man lungt säga. Men de är försent att göra något åt de nu så.

I eftermiddag/kväll har jag inga planer, men känner inte för att göra något speciellt så får nog bli en långpromenad. Skulle sitta fint de.

Min Prins

Nu har jag nyss varit hemma på lunchen och pussat hejdå till min goding som åker ifrån mig ända till söndag, fy! Men jag vet att han kommer ha de så himla kul, och de hoppas jag också att han ska ha! :)

Idag ska jag till tandläkaren direkt efter jobbet, så de blir att borsta borsta borsta. mohah!


None

Romeo and Juliet

Puuh, idag har jag fått två saker strykna från min lista.. På lunchen följde älsklingen med mig ner till polisen för att fixa pass, vilket tog typ 5 minuter så om en vecka kommer de! bara att boka resa nu, om vi nu hittar någon bra. Sen direkt efter jobbet hämtade pappa upp mig så åkte vi iväg till karlstad och lämnade in min kamera, åkte till ikea för att lämna tillbaka + köpa en grej åt marcus och linda, sen iväg till biltema och arken zoo. Sen när vi var klara därute blev det stan.. hittade mig något fint och likaså pappa så när vi var nöjda blev det cola på donkan :)

Imorgon åker min baby ifrån mig i 5 dagar. Kan ni förstå, 5 heeela långa, jättelånga dagar!? :/ Men de kommer gå, de gör de, men saknade kommer vara stooor! Men de kommer allt bli endel telefonsamtal under dagarna :) Ska hem till han på lunchen och pussa på han innan han åker iväg!

"I can't do everything, but I'll do anything for you"  - always baby! ♥



RSS 2.0