5 år och 6 månader av lycka ♥

PUSS ♥

alla ♥-dag

Ingen lär väl ha missat denna dag? alla denna hysteri, butikerna pyntar i rosa och rött, med massa hjärtan i alla dess slag, men jag tycker det är så mysigt.
Nog för att man ska visa kärlek till alla nära och kära alla dagar på året så kan man ju passa på att göra någor extra speciellt för de som ligger en varmt om hjärtat en sån här dag ♥
Jag har haft en riktigt bra dag hittills. Började dagen med en liten promenad, sen ringde min bror och undrade om jag hade lust att passa fasters lilla älskling en stund på förmiddagen så de kunde uträtta några ärenden och jag var inte sen med att tacka ja!
Hon är ju så söt och snäll min lilla tjej. Tog oss en promenad ut till malins jobb, pratade lite och lämnade även en liten present på hjärtedagen. Knallade vidare ner på stan där vi handlade 2 månaders present till lilla prinsessan, tror hon blev nöjd :)
två timmar senare lämnade jag tillbaka skrutta som då var vaken och uuurgillig, hade gärna tagit med henne hem ;)
Sen blev de promenad med min finfina vän, johanna! Vilken tjej. En vän med världens största hjärta och bara helt underbar. man ska väl umgås med de som gör en glad? de är precis vad jag gör ♥
Efter en snöig promenad i skärgårnde var det skönt att sätta sig i varma bilen hem.
Nu väntar jag på min fina som snart kommer hem från jobbet. Blir middag och film ikväll ♥
Puss på er!

Hej energi!

Efter ett x-antal timmar i bilen kom vi vid två-tiden äntligen fram till sälen där vi checkade in sen fort på med lager-på-lager-kläderna och förberedas inför backarna! uunderbart med frisk luft, det ger så mycket energi :)
Men det är -11 här och på topparna blåser de ruskigt kallt så jag fick sitta i en jaktstuga för att värma mig medan pojkarna åkte vidare en stund. att jag ska vara en sån fryslort!
Nu ska vi spela en omgång FIA, sen blir de middag!
PUSS ♥

Dagen mitt i veckan

underbart väder ute, lagomt kallt och vindstilla! Det blev en härlig morgonpromenad tidigare imorse med stavarna jag lånat av fina sara. Ikväll är de dags för spinning och jag är redan laddad! :)
Har endel att fixa idag inför morgondagen, så det är bäst att sätta igång. De ska handlas, tvättas, städas, bakas och lagas mat, samt träna! Så nu kickar jag igång dagen ännu en gång!
Hoppas på en fin dag, PUSS ♥
Hittade en gammal bild på oss, från bussen påväg till gbg.


Födelsedagsmiddag 13/1 -12

Lite försenade bilder från Sara och emmas födelsedagsmiddag som bjöds på den ena godsaken efter den andra;
PUSS ♥

Nytt i hemmet

Denna underbara ram från Sia fick vi i julklapp. Köpte ett snyggt scrapbooking-papper att sätta i.
Bor under den här underbart mysiga filt som jag fick av bästa johanna! ♥
PUSS ♥

tänk att någon så underbar kan vara så liten

Fasters lilla lilla pärla. Och jag lovar att jag ska bli världens bästa fadder/gudmor ♥






Bloggtorska

har inte funnits lust till att skriva en enda rad här, tyvärr. För syftet med bloggen är att jag själv ska kunna gå tillbaka och se vad jag gjort och vad som hänt.
Fast iofs så händer det inte så mycket intressant just nu, men de hoppas jag ska ändras :)
igår hade jag lite middagsbjudning här hemma. Fina Johanna och fjällis kom hit på middag och tjitttjatt i soffan, helmysig kväll med andra ord! Innan de på dagen drog jag med mig micke till karlstad. Dags för synundersökning igen och som jag trodde så hade de blivit sämre. Jag undrar hur mycket pengar jag lagt ut på mina ögon egentligen..
idag var jag iväg på kort möte i förmiddags, sen ringde sara om mina tights som kommit, så de invigdes på spinning ikväll! sitter så jäkla gött, så de märks knappt att man har dem på sig, precis som de ska vara!
Nu har vi slagit ner oss i soffan, jag kollar på tv och pillar på datorn medan micke läser, sociala? ;)
PUSS ♥

RSS 2.0