Brothers & sisters

Igår blev de uppstigning tidigt. Går verkligen inte att sova på morgonen eftersom man är så van vid att gå upp tidigt på veckodagarna.. fast det är ju inte alla som har problem med det direkt, älskling? ;)

Efter min morgon promenad blev det en dusch sen frukost på säng åt älsklingen som hade namnsdag, och massa mys på de. mmmh! Sen blev de en tripp ner till våran kära stad för att inhandla ett par nya strumpbyxor och lite annat. Åkte hem till baby en stund, sen skjutsade han hem mig. Käkade lite mat och började göra mig iordning inför kvällen. Vid 5 tiden åkte jag och hämtade malin, hon skulle hjälpa mig lite med håret oså. Sen skjutsade mamma iväg oss till emma där förfesten skulle äga rum. Så kul att nästan alla kunde vara med eftersom det är sista helgen kim är hemma med oss. Imorgon flyttar hon till Göteborg, kommer bli tomt utan dig men det är ju inte mer än 2 timmar härifrån så oss slipper du inte så lätt inte ;)
Kvällen igår blev både bra och konstig ;d

Idag är de lite slitit så jag och baby har legat i sängen hela tiden, och gör de fortfarande ;P Blir lugnt idag, kanske en solning senare.

LOVE MY BABE, du är de bästa som finns. ♥


image247

aaaw, så söt katt. Snart kommer även jag äga en katt, hoppas jag :)


- - - - - - - - - - -



Hawthorne Heights - Blue Burns Orange.mp3








fredag igen

Ojoj, att denna vecka skulle gå så fort som de gjort trodde jag aldrig. Men de är skönt, dumt att klaga!

I veckan har det blivi mest jobb, jobb och jobb. Igår efter jobbet tog jag mig en promenad i spåret. Finns inger skönare än att ladda mp3n med massa bra låtar, sen bara gå och gå och gå. mmmh! Sen vandrade jag hem till älsklingen för att hinna mysa lite innan hans träning. när han sen hade åkt iväg tog jag mig ännu en promenad, duktigt jag. Men då ledde promenaden hem för att duscha och hämta lite nya kläder osv. Kom hem och kände lukten av nybakade bullar, mumma! Mammsis hade bakat bullar och äpplepaj som jag glapp glaffsade i mig.

Ihelgen blir de ganska lugnt, eller ja, ikväll iallafall. Blir massa mysis med baby, och imorgon blir de party med girlsen!



älskar min pluttis mest av allt, always and forever. ♥

----

image246


Skulle nästan kunna göra allt för att få åka bort ett tag, bort från den här stan och allt vad den som har med den att göra. ååh, vill vill! Någongång kommer de vli min tur, någongång...

ny städat

Känns skönare än skönast. Och en tröja rikare, trodden den var heeelt borta, men icke. Långt där inne i garderoben låg den. mhiih :)


    

Nu var jag allt lite generös som gav er en före & efter bild, yeeey!

Devil in Jersey city

Vissa dagar kan man känna sig sådär tom, och inte riktigt veta vad man ska göra eller känna. Man orkar helt enkelt inte ens känna efter. Jag tror jag har en sån dag idag. Det gick inget vidare på jobber idag, och likaså igår. Känner bara hemlängtan, att bara ligga hemma och ta de lugnt. Men sen när man väl är hemma vill man inte vara hemma. Blä!

Igår slutade jag srax efter sex, skyndade mig hem för att byta om för att sedan bege mig iväg till kimpan på avskedsmiddag. Hur trevligt som helst med alla godingar samlade, äntligen! Och i helgen blir de utgång, och jag hoppas att så många av oss som möjligt är med. skulle vara toppen! Dock ska inte mimmi vara med :/

Idag direkt efter jobbet åkte jag, marcus och micke till mormor för att fika och prata lite. Fick även vår förlovningspresent, pengar. Det var en bra present eftersom vi tänkt köpa oss en säng, så pengarna får bidra till de.

Trååååkig kväll. Älsklingen kom en sväng förut så jag fick pussa på han, sen åkte han igen. Så nu ska jag städa lite, vilket behövs. Sen ska jag träna och kolla idol och desperate!


Coheed and Cambria - Devil in jersey city.mp3 ♥


puuh

äsch, orkar inte skriva. Bye


lördag

Trots att det är lördag och helg så sitter jag på jobbet. usch! Men jobbar bara till 12 så det är inte så farligt, blir ju dock endel extra pengar, vilket jag behöver!
Imorse var det en pest att kliva upp när klockan ringde sådär strax innan 6 medan älsklingen låg kvar. Men har jag tur är han fortfarande kvar hemma när jag slutat så jag kan pussa massa på han, baby!

Igår blev de jobb till halv 3, sen fick det blir en promenad i regnet medan älsklingen tog sig en tupplur. Efter det bar det iväg hem till broder som nu är hemkommen från egypten, men nu som neger. När han berättar om resan blir man så fruktansvärt sugen på att bara dra iväg. Vill inget hellre just nu känner jag.. Bara åka iväg en vecka eller två för att vila upp sig, och inte behöva tänka på jobb mm. ååh!
Även mamma och pappa var där och mamma hade gjort en tacopaj, men kräsen som jag är tog jag mig en macka istället, vilket jag tydligen gjorde rätt i eftersom maten var vääldigt stark enligt endel. hehe!

Idag efter jobbet ska jag hem och lägge mig i sängen och bara ta de lugnt för ett tag, sen blir de nog promenad, dusch sen invänta älsklingen och jeppe för en mysiskväll :)

Nej, jobb! BYE!

våran dag

Jaa. Idag är det jag och baby som firar 13 månader och 1 månads förlovning ♥ Men såklart, så fort det är något speciellt jobbar jag sent och slutar 6.. men idag ska jag skynda mig hem som aldrig förr. Hemma väntas de mys med älsklingen, ska baka pizza kolla idag och slutligen HEROES - mm-mm! :)

Denna vecka har jag fullt upp, förstår inte vart alla saker kommer ifrån. Imorgon ska jag iallafalll få träffa min baby. äntligen! Blir en promenix och förhoppningsvis en massa skvaller! Sen blir de kalas hemma hos famijen runemård. Markus är hemma från linköping och fyller¨på  torsdag så medan jag jobbar idag ska micke och jeppe iväg och köpa present från oss :)

Nej, jobba lite nu sen blir de lung. buuurgeer idag ;d



image241

3 timmar kvar?

Det får vi allt se de. får se om jag orkar vara kvar ända till sex eller om jag trallar hemåt vid 5 istället. Blir iaf en promenix med petra efter jobbet, och kanske mickan? :P

usch, tråååkigt. Datorerna har hängt sig i  programmet vi använder så vi kan inte göra ngt.. blir bara långtråkigtdå!
Längtar bara till ikväll när de blir heroes och god mat med älsklis :)

ny jobbvecka

yees, så var et dags för ännu en ny jobbvecka. Antar att denna vecka kommer innebära minst lika mycket övertid som förra veckan. puh!
Idag ska jga sluta sex var de tänkt, sen träffa petra en svänga sen blir de hem och äta o kolla heroes md älsklis.

Igår blev de massa mysis med darling. Först tog vi bilen upp till donkan och käkade sen hem igen för att mysa. När vi kom ut till bilen innan vi skulle upp till donkan hade´vi självklart fått böter på 250 kronor, men sånt händer. hehe! På kvällen kom vi på att vi ville till konsum men hade då ingen bil eftersom den stog parkerad hemma hos mamma och pappa för att få slippa ännu en böter, så det fick bli att ta cyklarna. Eller ja, älsklingen cyklade och jag sprang bredvid, men sen började de SPÖREGNA så älsklis skjutsade mig, den gosen :)


Nej, nu blir de jobb. BYE!

lördagseftermiddag/kväll.

Sitter hemma hos mamma och pappa, tog mig en liten promenad hit men ingen hemma. Men under min promenad hit mötte jag en liten skrutt som jag inte tröffat på tokför länge - Petra! Får bli ändrig på detta hörru, men till veckan ska vi höras och förhoppningsvis hinna hitta på något mysigt :)

Kollar på massa bilder jag har på den här datorn och shit vilka minnen man får - allt känns som om de vore igår! men kul är de, ooja. Ska bli ännu bättre när vi får liv i min gamla dator där det finns ett och annat på. Ska bli spännande. (http://soofeeja.bilddagboken.se/ )

Ikväll har jag inte tänkt göra någonting, ska knalla till lägenheten snart var de tänkt, men först ska jag ta mig lite glass. mumma! BYE.

tacos & Halloween 4

Igår blev det somsagt karlstad för inhandla lite nytt, och visst fick jag med mig lite hem, och likaså älsklingen. Carina ringde och frågade om vi ville komma hem på tacos runt 7 tiden, och de tackar man ju inte nej till. Så hem till runemårdarna (Carina & jeppe) för tacos, och efter det kollade vi på Halloween 4 som jeppe hade köpt. Innan vi tog cyklarna hem i mörkret blev det en 500 som jeppe vann, såklart! ;)

När vi kom hem kröp vi ner i sägen och gosade in oss i duntäcket för att kolla på Heroes på datorn, men vi kollade i typ 10 minuter sen insåg vi att vi var på tok för trötta så det var lika bra att stänga av och försöka sova. Blev dock ingen långvarig natt för mig. Vaknar hela tiden av att jag drömmer massa läskiga saker. Och eftersom jag är så van att klockan ringer halv 5 på morgonen när det är dags för jobb så självklart vaknar jag av mig själv då även på helgen. Jämt lite störande att jag aldrig ska kunna få sova ut. Så efter att ha leget i sängen och vridit och vändit på mig klarade jag inte mer så jag tog mig en timmas promenad med stavarna som jag precis kommit hem ifårn och det käns så skönt.

Idag blir det nog lugnt för mig skulle jag tro. Får se om vi drar ivgäg och kollar på jeppe när han spelar fotboll vid 3, vilket iallafall jag är sugen att se. Måste iväg och handla också, helt tomt i kylen och disken bara växer.
Nu ska jag krypa ner hos baby som ligger och sover :) Ciao.

helg

Om sisådär 1 ½ timma är det jag som tar helgen. Ska bli skönt att få slappa lite.
Direkt efter jobbet blir det kd med älsklingen. åååh, jag vill att klockan ska bli halv 3 NU! Hoppas även på mys ikväll. ♥

Nej, nu är min lunch slut. Bye!

Oh my god

SNART HELG! Veckorna fortsätter att gå fort, skönt de! Imorgon är det redan fredag, och vi tänkt sluta halv 3 och dra direkt till karlstad för en eftermiddag tillsamman där. myspys. På kvällen hoppas jag på mys med bröderna runemård. :)


Sitter och väntar på att snutten ska komma hem. Har städar och gjort köttfärssås som han ska få när han kommer hem. Blir även det i matlåda imorgon också, orkar inte göra mer saker. Tog mig en promenad hem till mor och far förut, fick lite fika och en liten pina colada. inte det godaste jag smakat men de dög väl. Sen skjutsade pappa hem mig.


Ska bränna mig en skiva till imorgon nu. Bye!

image242


Jobb

Sex timmar av min arbetsdag har nu gått, och 4 återstår. puh! Men de kommer säkert gå fort, de brukar de göra. Nu väntar jag bara på att klockan ska bli halv 1 så jag kan ta mig lunch.

Igår jobbade jag till halv 7, cyklade efter det direkt till maxi där jag mötte upp älskling. Handlade lite införkvällen oså, sen en sväng förbi hos mamma och pappa för att hämta bandage o grejer till micke.. sen var vi äntligen hemma i längenheten. Gjorde iordning baugetter som vi sen satt och smaskade på medan vi kollade på idol. love you daaarling.

Idag hade jag tänkt att sluta 4, har då gjort mina 10 övertidstimmar för denna vecka, skönt! Blir hem och städa en del, ser lite stökigt ut just nu. Sen förbi hos mamma o de och hämta nytvättade kläder. hihi. Sen vid 6 kommer älsklis hem och då hoppas jag på mys :)

Ciaaao.

Top model

Nu var det ett tag sen jag skrev, igen! Känns som jag börjar varje inlägg med det nuförtiden.

Kan börja med helgen. Fredagen spenderades hemma med älsklingen, hade de myspys. Åkte hem och hälsade på jeppe och carina en sväng, sen hängde han med till godislagret. På lördagsförmiddagen knallade vi ner till stan för att kika lite. Hittade ingenting, men en lunch fick de bli på Paus. altid lika mysigt med min baby :)
Runt 6 tiden senare på dagen skjutsade micke hem mig till sara där de skulle förfestas innan kga och sahara. Även malin, jessica, mickan och sanna var där. Blev helt okej kväll, jag och gå ut i andra städer går inte ihop riktigt, men sällskapet gick INTE att klaga på! Synd bara att folk inte kan låta bli andras grejer, utan måste sno! bläää.

Denna vecka kommer det bli en hel del jobb, 10 timmars övertid. Men de ska gå de med, pengar pengar. Jag coh älsklingen bor fortfarande i marcus lägenhet. Den lyckosten är i egypten och gottar sig. vill vill vill vill också åka iväg, bort från allt det här!

Nej, nu är de top model. Ciao



torsdag

Jaha, då var det torsdag igen. Veckorna går så fruktansvärt fort.
Idag blir de en långdag på jobbet, 6-18. åh, vill bara hem just nu! 10 timmars övertid denna vecka vilket betyder att det har spenderats endel tid här.
Men sen ska jag hem och mysa med snutten, har marcus lägenhet nu 2 veckor framåt. sweeet! Malin skulle komma förbi en sväng sen och lägga in låtar på mp3n också :)

Igår efter jobbet blev det en sväng på stan med tjejerna. Kul att träffa alla :) På kvällen bjöd marcus på tacos, sen skjutsade vi ibäg han till stefan för att säga bye bye. Den lyckosten åkte till egympen inatt.

RSS 2.0