valborg

idag är de ju en liten klämdag som jag gärna skulle spendare hemma och vara ledig. Men icke, ska iväg senare och jobba 14.15-20.15, halvtaggad måste jag säga. Eftersom jag inte är hemma förrens strax innan nio ikväll lutar det åt en riktigt lugn kväll för min del! 

Men med eftermiddagsjobb gäller det att ta vara på förmiddagen, vilket jag tycker jag sköter riktigt bra. Har hunnit med massa redan! B.la rensat i källaren och varit iväg med massa glasflaskor, papper och förpackningar. Har även plockat lite här hemma, varit ute hos malin på hennes jobb, samt varit på maxi och hemma hos mamma och pappa med en blomma som blir en liten överraskning.


Nu ska jag skölja ut hårinpackningen och göra mig iordning. Om ca en timma kommer micke hem på lunch! Sen är de dags för jobb! 

               

PUSS ♥

Hur söt kan man vara?


Solstråle

Vaknade tidigt imorse av att solen lyste in mellan springorna på persiennerna! Hoppade upp ur sängen och förflyttade mig till soffan. Tog mig några lugna timmar inne i lägenheten innan jag begav mig ut i trädgården för röjning. Herregud, hur mycket ogräs finns det egentligen? det är oändligt!

Men nu är jag inne för en tidig lunch, sen är en promenad med Johanna inplanerad sen blir de att fortsätta i trädgården! :) Härliga söndag!

Gårdagskvällen blev supermys. De söta hade med sin en fin och framförallt god present. TACK! Blev massa prat, skratt och filmtittande. Kan starkt rekommenadera The sitter, helt klart sevärd om man vill skratta mcycket! Filmen fick förövrigt 10 anderssons av mig ;)

Nu ska jag ut i köket och hjälpa älsklingen med maten!

 

PUSS ♥


Sail


Ljuvliga stämmor sipprar ut ur mina högtalare just nu medan jag ligger í soffan, spelar spel på mobilen samtidigt som Go´kväll är på i bakgrunden. Härliga lördag!

Var hos farmor förut, underbara farmor! Vilken kvinna. trotts att hon är sjuk så kämpar hon som en galning och tränar tränar tränar, för hon har ett mål, ett mål som jag är övertygad att hon kommer klara! Man blir så glad av min farmor och alla hennes roliga berättelser.

Efteråt begav vi oss till stan för att strosa lite. Hittade två tröjor som fick följa med hem, och den ena inviger jag kvällen till ära! Invängar trevligt sällskap som kommer om en stund. mys och film, perfekt! Ska även smida lite planer ikväll.

Nu ska jag njuta vidare av min spellista på spötify!




PUSS ♥

lördag

Lördagsmprgonen är här och jag slog upp mina ögon redan för någon timma sedan. Hoppas vi slipper regn på min lediga helg, varit för mycket av de nu tycker jsg. Nära till vattenplaning påvägen hem igår, men vi klarade oss undan. Kom hem till ett dukat bord, precis vad jag behövde :)
Idag ska vi hälsa på farmor, tänkte även ta en sväng på stan. Men innan dess ska jag fortsätta mitt morgonmys i soffan! Ikväll kommer goa vänner hit på myskväll med film och lite gottit! :) PUSS <3

DOP

Dopet för agnes i lördags blev jättebra. Trevlig stund i österviks kapell samt på fikan efteråt på norrgården. Alltid lika kul att träffa släkten som inte blir alltför ofta längre. Blev en mysstund med lilla elin i min famn som sov så sött ♥
PUSS ♥

Härligt

äntligen fredag! Den här veckan har gått galet fort men jag har fått mycket gjort :)

Fika hos marcus och linda i måndags med prästen som ska döpa agnes. Jag och emma ska vara faddrar och fick en "vers" som vi ska läsa upp, kommer bli mycket bra imorgon tippar jag på!

Tisdagen bjöd på myskväll hos lotta med massa goa tjejer, onsdag likaså fast då hemma hos sanna som vi firade lite i förskott då hon fyller år imorgon. Hon bjöd på godmat och härligt sällskap, perfekt lill-lördag! Gårdagen blev de handling inför helgen, promenad med johanna och mys i soffan.

Har även hunnit med att hälsa på farmor alla dagar den här veckan, och ska även dit efter jobbet idag. Ska även ta mig en sväng på stan är de tänkt!

Nu känner jag mig laddad att jobba sista dagen innan helg, hoppas de går fort idag, och framförallt bra!



PUSS ♥


Fredag den 13e

Idag är en sorgensdag, en jobbig dag, speciellt för min fina vän. Men det känns bra att vi alla tjejer finns där med henne idag och stöttar och bara finns vid hennes sida ♥
PUSS ♥

Regn


Regnet bara öser ner. Det började igår eftermiddag och håller i sig sedan dess, men lite mysigt är de! Bäddade ner mig i soffan imorse med mitt goa täcke och kollade på vakna med the voice, vid 8 kom en trött micke upp och gjorde mig sällskap innan de var dags för jobb för honom.

Jobbar 13-20 idag så passar på att fixa med diverse grejer här hemma. Är inte speciellt taggad för eftermiddags/kvällsjobb denna vecka, men de får gå :)

Nu ska jag fixa vidare här hemma! hoppas ni får en mysig dag, kanske med film och mys i soffan, perfekt för dagar som denna!






PUSS ♥

Påskhelgen

Så var ännu en påsk gången. De har varit en underbar långhelg med familj och vänner!

Hälsat på farmor både fredag och lördag, snosat bebis hos kusin, umgåts med bröderna runemård, middag hos svärmor (där vi även fick en underbar "nyhet" något att se fram emot :) ), fest hos johanna och haren, middag hos mamma och pappa samt massa mys med fasters goding som var en riktigt solstråle igår!

Jag är så oerhört tacksam för min underbara familj och alla vänner, utan er vore jag ingenting! ♥

Idag ska vi strosa runt i örebro med svärmor, jeppe och micke :) så dags att fixa de sista innan de kommer och hämtar upp oss!


 

PUSS ♥


RSS 2.0