Fredag

usch, kollade precis ut och märkte att de regnade, typiskt! Varför just idag när vi ska ha grillmys här hemma? & när vi har satt upp poolen och fyllt den med vatten så den är färdig när Jeppe kommet hit sen (hans födelsedagspresent) typiskt, typiskt, typiskt.
Men ingen ide att hänga läp för de.  vi kommer få de så mysigt ändå. Plus att de kanske inte regnar då :)

Idag har jag inte gjort så mycket. Jag och örjan hjälptes åt lite med poolen imorse, sen kollade jag på tv och fixade lite här hemma. Sen tog jag med mig lilla asta och drag hem till mamma och pappa en svänga :)
Nu ligger jag och astrid i soffan och kollar på americas best dance crew, fyfan vad grymma de är!

Hoppas ni får en trevlig fredag, för de kommer jag få :)


dagen mitt i veckan

Bloggen är inte mitt största prio just nu såhär i semestertider, men nu ska jag ge mig på ett försök.

I måndags styrde vi bilarna mot skärgården vid halv 8 tiden för lite mys.. men först möttes vi upp på maxi för att inhandla lite gottit. Tack tjejer för en myskväll i de härliga sommarvädret.
O igår tog mimmi tillfället i akta att bjuda hem oss på räkor, vin och annat gottit. mumma! de gjorde du bra musen. De blev jag, mimmi, kim, sanna och sen kom amanda som hade varit och jobba.
Se började himlen bli helt mörk så vi knallade hem innan regnet kom (som heller aldrig kom)

Idag har jag passat på att städat här hemma.. rensat i gästrummet där vi bara slängt in grejer vi inte riktigt vetat vart vi skulle ställa. hehe, man känner sig smart då att få undan alla fort, men de är fan inte kul att plocka ordning på allt sen.



saknar min älskling som är på jobbet nu..

RSS 2.0