Lördag

de blev verkligen rätt person(er) som vann Let´s dance igår! så grattis till de :)
Mysigt med after work igår med alla tjejerna, synd att wiklund jobbade bara,.. inte varje dag nuförtiden som alla kan ses samtidigt, så de var kul. Sen åkte vi till maxi, sen vidare till emma. Jäättefin lägenhet hade hon, hade inte sett den innan.. men jättemysig :)

idag vaknade jag tidigt, tidigt. Efter ett tags vridning och vändning i sägen klev jag upp och gjorde frukost åt min snutt som skulle iväg på högskoleprovet 20 över 8. Efter de har jag städat hela lägenheten, så när jag var klar med de runt 12 började jag med maten så den skulle vara klar när micke kom hem.
ikväll ska vi på 50år-kalas hos micke faster, trevligt :)




after work


ikväll blir det after work på mastis med tjejerna, efter det Let´s dance. Får se om jag åker hem till Let´s dance, eller om jag stannar med tjejerna. Just nu har jag ont i magen, och är trött i hela kroppen men hoppas de blir bättre til kvällen!

Nu har jag några timmar kvar att slå ihjäl på jobbet, så BYE! :)

omg

herregud, nu var det allt bra längesen jag skrev här! tiden räcker inte riktigt till om man säger så.

helgen som varit var vi i säfsen. åkte på torsdag eftermiddag och kom hem på söndagen. vill såå gärna tillbaka! så underbart att få åka i backarna med all snö och underbart sällskap!
När jag kom hem fick jag reda på att kim hade varit på sjukan.. så på måndagen åkte jag, emma, wiklund och malin till maxi för att handla lite "krya-på-dig-gottit" & det verkade uppskattas av våran lilla sjukling (som nu mår mycket bättre)

i tisdags var mamma och pappa här och hjälpte oss med lite saker och fikade, och igår jobbade jag till sex sen kom macke och hämtade upp oss och de blev våfflor hos carina :)

Nu har vi precis städat undan lite i källaren och plockat upp lite på vinden. Känns skönt att få undan lite saker. Förut var vi och kollade på lite bilar, och sen maxi för att handla så nu finns det lite i kylen igen :)
Ska lägga mig i soffan nu för de tycker jag faktiskt att jag är värd efter denna vecka. Halkade i trappan i förrgår så har ont i revbenen och höften, inte kul vill jag lova!





yeah right


Nu ska här ut på promenad, häärligt!

timo räisänen

åh, hans nya skiva är så underbar! lyssnar på den om och om igen på jobbet, men tröttnar aldrig!

vaknade tidigt imorse som alltid på helger, tröttsamt. har varit på maxi och handlat lite småsaker som vi behövde och tänkte snart väcka micke så vi ska äta frulle. vid 12 ska jag möta tjejerna nere på stan för en stadsrunda och fika. lovely! Petra är hemma i helgen också.. år och dar sen jag träffade henne nu! eller ja, träffade henne en sväng igår men det räknas inte :)

Vid 3 ska vi hem till mickes mormor och morfar på kalas för hans morbror fyller år, sen vid halv 7 ska vi till mamma och pappa. full rulle idag, så de är dags att jag börjar göra mig iordning nu för vet icke om jag hinner hem något imellan alla ställen.

Ciao :)



dagen mitt i veckan

Redan onsdag? de går nästan för fort de här. Idag är de pappis b-day.. var där med en liten minipresent förut, för den riktiga får han på lördag när vi ska dit och fira honom :)

Väntar på att malin ska ringa.. ska med henne till Gretas där hon ska få sitt Gesellbrev, sen skulle de bjuda på mat :) annars blir de lugnt idag.. är trött i hela kroppen och magen har börjar värka.

BYE :)




 


Herregud


marcus ringde förut och frågade om vi ville komma dit för Linda fyller år idag.. så sa han "jag har gett min present till Linda nu så jag täkte om ni vlle komma.." Jaha, tänkte ja.. sen berättade han att han hade friat till henne!!! Blev så glad så jag satt här och grät och skrattade samtidigt :) så isommar blir det bröllop och de ska bli såååå kul! Jag, emma och Linda (Lindas kompis) ska vara tärnor :)

Nu blir de fortsatt mys med älsklingen till Beck :)

Gårdagen

åh, gårdagen blev så lyckad! först var vi hos marcus och linda. en efter en åkte de hem därifrån och tillslut var det bara jag, emma, mamma, pappa, eva-lena, jan, ingmar, jill och marcus och linda kvar. de var jäättetrevligt. vi  pratade om alla saker man gjort som "ung", haha. när man gömde cider för föräldrarna, snodde sprit från de och alla sånadära saker.
sen runt halv 11 tog jag coh emma en taxi ner till sara där de satt endel folk och förfestade. & min lilla wiklund var där, den partypinglan.

Mastis är inte riktigt min grej, så jag kan väl inte direkt säga att jag hade kul där.. Jag & mimmi tog iallafall en taxi hem vid1, och de var skönt så man slapp gå :)

RSS 2.0