Lördag

Nu sitter jag & micke hos mamma & pappa med en varsin drink och ska snart gå över till Linda och Marcus.. Linda fyller 25 imorgon så vi ska dit på kalas klockan 5 :)
Får se hur länge vi blir kvar där innan vi drar vidare på annat.. Emma och jag ska nog till Sara innan Mastis sen, men vi får se hur kvällen slutar.

igår blev det lungt med Let´s dance och lite inspelat big brother. mysmys!


ha en trevlig kväll alla. CIAO!




Födelsedagsfirande


idag fyller mamma år vilket firades med middag på träslottet. När jag slutade vid 6 knallade jag hem och gjorde mig iordning så hämtade mamma och pappa upp mig och micke.. åkte sen till träslottet där jag bjöd alla på mat, vilket uppskattades :) Sen fick mamma sin födelsedagspresent, en berlock till thomas sabo-halsbandet och ett par silverörhängen.  Pappa får vänta på sin present tills nästa vecka då han fyller år.

Nu sitter vi i soffa och tar de lite lugnt.. har sån träningsvärk i armarna sen gympasset igår. puh! micke kör hårt med mig, haha!
imorgon blir de kalas hos mamma och pappa efter jobbet sen badhuset med baby ♥



söndag

vaknde tidigt imorse, som vanligt, men låg kvar och myste tills 9. vid typ 7 imorse åkte plogbilenförbi och de lät precis som ett flygplan, schysst de!
När klockan var 11 hade vi redan hunnit städa hela lägenheten.. dammsugit oc skurat :) sen har vi bara tagit de lugnt.

Nu snart ska vi iväg till mickes pappas jobb för att spela biljard och pingis, sen blir de handla lite för att sen mysa till de till ikväll :)


Snö


åh, de är så mysigt när de snöar ute. ska be min lilla älskling tända en brasa snart. mysmysmys!
kom precis hem från en runda på stan (som gick fort). Köpte present till min mor som fyller år på tisdag, hittade även lite till mig själv.

väntar på att mamma ska ringa så jag kan åka dit och hälsa på lite.. sen blir de att handla för idag står de torsk och äggsås på matschemat! :)

Kär i en ängel


igår efter jobbet åkte jag iväg och hämtade upp malin, kim och wiklund.. sen bar de av till sätrastugan för att åka bob och pulka, och fyfan va kul de var! Malin hade även tagit med varmchoklad, naturgodis och riskakor, hur mysigt är inte de?
Efter ett antal åk i backen och fikamys kom vi på idén att vi skulle åka bob efter bilen, så de fick de bli. En av oss körde, en satt i bakluckan och tog kort/filmade medan 2 satt på bobarna, haha!
tack tjejer för en underbar eftermiddag!

När jag kom hem blev de att kliva in i en vaaarm, lång dusch.. sen kom emma, malin och wiklund hit på mys. Kollade let´s dance och "när lammen tystnar", sen när de skulle åka åkte jag och hämtade upp min gos.



söndag


Mi promenad jag tog i morse var nog ingen vidare.. nu ligger jag här i soffan under 3 filtar, halsen värker och jag känner mig hängig i hela kroppen! usch.
När jag kom hem hade baby gjort frukost, mmh! nu ska vi kolla reprisen av let´s dance, sen fixa en massa här hemma med de nya grejerna vi köpte på ikea igår.

LOVE!

kärleksdagen


alla dagar är alla hjärtansdag i min kalender. men idag får man ge lite extra kärlek till de man gillar allra mest! :)
ikväll ska jag & micke ut och äta, sen blir de massa mys.

vill även ge mina damer några små rader här i min värdelösa blogg.
 
Ni är de bästa männikorna jag träffat under mina 20 år här på jorden, och våran vänskap till varandra går inte att mäta i pengar. Jag är så ootroligt tacksam att jag har er som mina närmaste vänner! det finns ingenting, absolut ingenting som kan förstöra de. TACK!
love you ladies! (ni vet vilka ni är)




"det är för närvarande fullt..."

trött jag blir! Het omöjligt att komma fram till sjukhuset! de har liksom telefontid mellan 8-10, ändå är de fullt i kön helatiden. När ska man komma fram då? heelt omöjligt. usch! jag som vill få reda på mina prover..

idag mår jag iallafall lite bättre.. känner mig dock febrig och magen är inte på min sida. men det går mot ljusare tider! :)






Magsjukan


suck. inatt vaknade jag av att jag mådde så fruktansvärt illa.. tror var befann mig i badrummer mer än i sängen inatt. usch, jag som har klarat mig ifrån magsjukan hela mitt liv så jag antar att de var min tur nu!

Jag har noll ork att göra någonting men börjar bli redigt rastlös, men är rädd att jag ska börja må sådär illa igen om jag reser mig upp. älsklingen är iallafall iväg till maxi för att köpa vindruvor till mig.. så får vi se om jag får i mig de, mat är inte att tala om just nu.

nu ska jag roa mig till top model som börjar snart :)


- - - - -


idag är inte min dag.. har ingen lust med nått just nu. vill bara ligga hemma i några dagar och ta de lugnt, inga måsten!

ibland tänker jag på tok för mycket på onödiga saker..

Stress, stress, stress.


idag har jag stressat mig genom dagen, vilket jag egentligen inte behövde men gjorde ändå, som vanligt.

Efter jobbet åkte jag direkt till gymmet, var där ett bra tag innan jag åkte hem igen för att fixa lite i badrummet, diska och dammsuga, hann även med att pussa lite på min miiicke ♥ skulle sen iväg för att handla men slutade med att jag blev kvar hos mamma och pappa till halv 8. Hjälpte till att koppla ihop deras datorn och fixade med internet, så lite tekniska är jag allt ändå, haha!
åkte sen till maxi för att handla lite fort, sen skynda mig hem för att fixa mat. skulle även hämta mitt paket som kommit till maxi idag, men när jag stog i kön till informationen så döör naturligtvis min telefon där koden man ska ange fanns, typiskt! så får gå dit imorgon och hämta ut de istället :)

Nu har vi kollat på tvn, men för tillfället är det ingenting bra att se.. typiskt de!


Dagen som gått.


Jobbade i sin vanliga ordning, sen hem för att gosa och pussa på min prins. Gick sen ner på stan en svänga, vilket inte tar så lång tid eftersom vi inte har allt för många värda butiker här i stan! Sen tänkte jag gå förbi mina päron med pengar men mamma jobbade och pappa skulle bort så det får bli imorgon i samband med handlingen.

Kom ganska nyss hem från en biltur och ett besök på donken med brudarna (malin, wiklund och sanna) och nu ska jag hoppa in i en vaaarm och go dusch. underbart!


8e februari


Igår var det somsagt bowlingdags och min bästa serie bestog av 85 hela poäng, inget proffs direkt men en strike lyckades jag få in allafall, haha! men det var sjukt kul, och bowling måste de bli snart igen!
Efter bowlingen åkte vi till träslottet för att bli bjudna på mat. Tonfisksallad fick det bli för mig och gud så mycket mat man fick! stället är att rekommendera iallafall, och tonfisk har jag lärt mig att äta också, vilket är ett plus!

idag ha vi fixat och trixat med alla badrummsmöbler vi köpte igår och det blir att fortsätta med det imorgon också! var även hos mamma och pappa för att kolla in hur det blev i gästrummet, mycket naajs! sen en tripp till mio.

He knows i'd love to see him


äntligen helg.. men trots de så kan jag inte sova länge på morgonen. Jag vill kunna ligga och dra mig till 10, 11 men icke icke. idag klev jag upp vid 7 och tog mig då en promenad med stavarna, uunderbart! Efter jag kommit hem har jag städat lite, duschat och ska snart börja med frukosten och sen bär det av mot karlstad.  Ska till ikea och köpa lite grejer till badrummet :)

Igår jobbade jag till sex så efter de kom micke och hämtade upp mig så åkte vi förbi hos mamma och pappa för att lämna massa kartonger. Sen maxi för att inhandla kvällsmaten som blec smörgåsar, och sen bänkade vi oss framför let´s dance. varför kan aldrig den där kitty åka ut? nåja, nångång är de hennes tur!

Ciao :)



Lunch


Hemma från jobbet på lunch nu. min lilla söta kom och hämtade mig så gullig som han är. ont i magen har jag också. buuh!
Nu snart ska jag tillbaka till jobbet sen blir de träning direkt efter de och ikväll blir de lugnt i soffan framför tv. uuunderbart!

Längtar såå till helgen, men inte långt kvar nu. imorgon jobbet jag till 6 så efter de tänkte vi ha myskväll här hemma. På lördag blir det en tripp till karlstad. Har endel vi ska köpa på ikea se blir de förhoppningsvis massa annan shoping. ihih.
på kvällen blir det bowling och mat med mickes mamma, anders och jeppe :)


whaaaaaaaaaat!?


snö, igen? trodde nästan de skulle börja ta sig mot vår snart men icke icke. blir såå sugen på skider när det snöar, men någon helg ska vi försöka oss iväg.. hoppas jag :)

Nu blir de annat. Ska lägga mig i våran mysissäng och se om de är något bra på tv!

Natti folks! ♥

Bohemian rhapsody


idag hade jag noll lust med jobbet, plus att min mage jävlades med mig imorse.. men de gick över under dagen som tur var.

Efter jobbet gick jag hem till min fina en stund, sen tog jag mig en promenad som blev lite längre än jag hade planerat. Gick förbi coop för att köpa med en tidining och glass till Malin som ligger hemma och är sjuk. tyckte hon behövde något gottit och bra att läsa.. och hon verkade gilla de :)
Sen ringde jag mamma för att prata lite, men det slutade med att jag gick dit, fikade och pratade en massa.

Nu är jag hemma och nyduschad. Kollar på top model och väntar på att made in sweden ska börja, och massa mys med min fina. mmmh :)

Farmor


Idag efter jobbet och träningen kom älsklingen och hämtade upp mig så åkte vi till farmor & jonte. Där bjöds det på smörgås (tack för de, då fikabröd icke är min favvo) och massa massa prat. Jag älskar min farmor sååå mycket!
Sen blev de maxi för att handla.. när vi kom hem var soffan en given plats.

Imorgon ska jag jobba, träna sen träffa sjukling-malin en sväng & efter de laga fääärs åt min pojk :)

always..


Nu är första dagen på veckan snart avklarad.. imorse var min gos så underbar som följde med mig till sjukhuset tidigt. fick ta endel prover och prata med en doktor, skulle få svar till veckan så får se vad de är för fel på mig :)
Efter de blev de jobbet, kom dit runt halv 11 och slutade 3, en helgo start på veckan om jag får säga de själv!
Sen blev de träning och sen hem för att äta och fixa här hemma.

Nu har vi precis duschat båda två och ska mysa ner oss i soffan! Imorgon blir de jobb, träning och farmor. nice nice nice! :)

let's write something down

Då var de söndag och sista dagen på ännu en helg. Jobbet väntar imorgon, men innan de ska jag till sjukan halv 9!

I fredags drog jag till gymmet direkt efter jobbet, sen knallade jag hem till mor och far där jag även mötte upp micke. Blev lite fika och massa prat. ibland saknar jag att bo hemma hos mammi och pappi. inte för att de är dåligt att bo med micke, men ni vet vad jag menar :)
Sen åkte vi hem för att inta tunnan! Dock tog de lite längre tid att värma upp den än vad vi trott så vi hann med lite wii innan badet.
De var sjuuuukt gött kan jag lova er, mindre skönt var de dock att behöva kliva upp från ett nästan 40 graders bad till kylan ute för att gå på toa. buhu! de blev 3 härliga timmar i badet sen blev de väldigt varmt och dags att stiga upp.. tiden hade vi inte koll på för fem öre så klockan blev runt halv 12 när vi klec upp. Då hade vi inte hunnit äta än så örjan ställde sig och gjorde potatisgratäng och fläskfilé, haha!

   


Gårdagen spenderades med Mali och wiklund. Blev lite förfest här sen vidare till mastis! Något fel på taxisystemet måste de ha varit igår för usch så svårt det var att komma fram! Väl framme fick vi stå i kö typ 30 minuter, DÅLIGT! inne träffade vi en massa kul folk.. sen blev jag golvad. alla knöa så jag blev buttad och fick två stoora killar över mig, haha! kände mig mer död än levande efter de.
tack tjejer för en superkväll! :)


RSS 2.0