tisdag

Påskhelgen har varit underbar. Ett stor plus har varit att slippa laga mat, en endaste gång.

Lördagen blev lyckad, som alltid med tjejerna. Blev förfest hos mig, sen vidare till statt. Söndagen blev dessto lugnare. Mötte upp emma och tog oss en liten promenad till maxi, sen efter det gick jag och micke till Charlies för att äta.
Gårdagen blev det enbart mys, såå underbart! älskar min lilla prins ♥

Påsk

Idag fick jag äntligen träffa godingarna från GBG, plus två andra godingar, på en fika :) trevligt som vanligt.
Nu snart kommer marucs och linda förbi och hämtar upp oss för att sen åka hem till mamma och pappa på middag. Har köpt lite påskpresenter till de, så jag hoppas de blir glada :)

Imorgon ska vi hem till micke på påskmiddag, ska bli riktigt kul att träffa de igen.. var ett tag sen :) Efter det blir det hem att göra iordning sig för fest med emma, petra, kim kanske mickan och emmelie :)

Nej, nu ska jag fixa de sista. Glad påsk :)

time of your song

om sisådär 3 timmar är de dags för länghelg, vilket kommer mycket lägligt! Ska bli såå skönt.
Efter jobbet blir det en tripp till karlstad med min älskling, myspys! Imorgon ska jag träffa Petra en sväng på dagen, sen på kvällen är vi hembjudna till mamma och pappa på middag + spel. Sen på lördag ska vi hem till micke. En myshelg helt enkelt. Och som grädde på moset kommer mina två bruttor hem på besök, och jag saknar de så fruktansvärt, så ska bli underbart att träffa de igen :) Och nästa helg kommer min andra brutta hem, wiklund! :)

Nu är de lunch. BYE!

våran dag

Så sant som de är sagt, idag är det min och älsklingensdag! Ska mysa till de med god mat och mys framför tvn. Men innan de blir de ett träningspass efter jobbet.




image238

våran dag

Så sant som de är sagt, idag är det min och älsklingensdag! Ska mysa till de med god mat och mys framför tvn. Men innan de blir de ett träningspass efter jobbet.




image238

äntligen!

äntligen är han hemma igen min plutt, äääntligen! Nu ska vi lägga oss och mysa i sängen och goosa.


image271


I Forgot To Remember To Forget

88888-288

Tillbaks på ruta 1,  misslyckat.

forever and always

Helg igen. Nuförtiden är helgen den enda tiden jag har ork och lust att skriva här.. dåååligt! Men det finns dock inte så mycket att skriva om för tillfället.

Igår jobbade jag bara till tjugo i ett, fanns inte mycket att göra på jobbet så jag kompade och knallade hemåt. Svängde förbi maxi för han inhandla lite grejer till älsklingen som åkte till linköping igår och blir där över helgen.. sen blev det lite träning. På kvällen kom pappa och hämtade mig och astrid, så jag har sovit där inatt. Kollade på så ska det låta, åt tacos och bara myste.

Snart kommer pappa hit... ska hjälpa mig med några hyllor, sen ska jag ner och träna. Resten av dagen är fortfarande oklar. Men det lutar mot att ta de lugn hemma, antingen här eller hos mamma och pappa. Ska försöka städa lite också. Marcus ringde igår och sa att jag kunde komma dit ikväll och kolla melodifestivalen med han och linda, så kanske blir de. Får se!

Saknar min babe sjukt mycket. looove you!


söndag

Redan söndag, igen! Att helgerna ska behöva gå så fruktansvärt fort..

I fredags blev det träning direkt efter jobbet, sen iväg hem till micke för middag och Let´s dance.. var dock tröttare än jag trodde så det blev en tidig hemfärd för oss.
Igår morse blev det en springtur i det sköna vädret, sen en tripp till IKEA med älsklingen. Köpte ännu lite nya saker till lägenheten, så nu börjar de blir riktigt bra. Är supernöjd med sovrummet. mmmh :)
På kvällen blev de fest. Började hemma hos malin med härligt sällskap, sång och massa skratt. Resten av kvällen spenderades på statt med massa dans.

Idag har det varit en seg dag.. älsklingen bara sover och sover han. hah! var hemma hos micke förut för att hämta hem lilla astrid som fått vara där hela helgen. så nu sitter jag och myser med henne. Ska gå in och se om älsklis fortfarande sover :) BYE!


88888-282

duu..

du är ånga, spår av ett moln
I en dröm om att fly till någonting nytt
Och du håller så hårt och när längtan blir svår
Så är jag din, din, din att ta med
Att ta ut, att ta in i någonting nytt

you had me at hello

Jobb, jobb, jobb. Idag blir det jobb fram till sex då älsklingen kommer och hämtar mig. Sedan kommer de finbesök hem till oss. Ska äta varmamackor och mysa :)
 
Igår blev det en snabb träning direkt efter jobbet, sen iväg och handla och gratta pappa en stund. På kvällen tog jag och emma oss en promenad och hann även svänga förbi hos marcus och linda för att kolla in lägenheten som jag ännu inte sett. Kom hem mellan åtta halv nio och  la mig då direkt i soffan och inväntade micke som skulle komma från träningen.

Nej., luuuuunch! Bye.


i´ve never seen a smile that can light the room like yours.

Congrats,

Idag fyller min kära fader år. Firade honom i söndags då de vart kalas med släkten, men tänkte åka förbi med en liten överaskning åt honom sen :)

Snart vaknas de lunch, sen 'är det inte länge kvar på jobbdagen. Efteråt blir de träning, sen iväg och handla inför imorgon då vi får finfrämande. Sen blir det en promenix med tjejerna som jag inte träffat på mycket länge, ska bli mys.

Heeeejrå!

88888-285


Björn gustafsson

åh herregud , jag kan ite få nog av hans låt om Carina Berg! hah

Nu var det allt bra längesen jag skrev, men ha faktiskt varken haft tid eller lust. Men nu ska jag göra ett försök här.

I måndags drog jag och micke över till karlstad efter jobbet. Strosade runt på Bergvik och sen åkte vi till IKEA. Inhandlade oss äntigen de barbord vi kollat efter och som vi nu fått upp  vardagsrummet vlket vi tackar örjan hjärtligt för :)

Igår blev det hemmamys med micke och jeppe, men innan de var jag oc tränade en sväng. Kvälle bjöd på kycklingsallad, Let´s dance och massa mys. Inga fel alls efter en jobbvecka de inte. Imorse var de dags för träninge igen och idag gick de mycket bättre än igår. Innan träningen blev de morgonmys innan älsklingen skulle åka väg för att spela. Sitter nu hos mamma och pappa, har precis fått pappas goda pannkakor, och sa snart iväg  kalajs. Kvällen blir lugn, det blir nog så att den sänderas här med mor och far :)

NU ska jag ner och hjälpa mamma med pajerna inför morgondagens kalas som ska hållas här :) CIAO!







RSS 2.0