the world i love

Ross Copperman - They´ll never know.mp3

älska den låten, så fin. Saknar min snuttis jäättemycket, känns som flera dagar sen jag såg han men det var senast imorse.. men ändå.
älskar dig mest av allt min prins. Om jag kunde skulle jag ge dig hela världen, du är värd mer än allt annat!
always and forever.


image238

redan fredag

Veckorna går ju så fruktansvärt fort när man jobbar. Känns inte som jag hinner med mycket mer än jobb juste nu. Börjar 6 och slutar ca 4 varje dag & det tar på kafterna vill jag lova.

Imåndags jobbade jag till sex så efter det hade jag mys med min älskling, sen i tisdags blev det örebro med marcus mamma och micke direkt efter jobber. Köpte dock ingenting, men hittade en riktigt skön säng jag vill ha! :)
Marcus åandrasidan köpte en hel del grejer till sin lägenhet. VILL OCKSÅ FLYTTA!

Känner att sjukan börjar komma ikapp mig. Har ont i halsen och början till feber :/ Ska lägga mig och ta de lugnt i sängen en stund så jag kan försöka följa med mina flickor till mastis och äta senare :) Får se hur jag mår!

LOVE ♥

image237

uhlalalala :)

mastis


Lördagskvällen bjöd på mastis och både det ena och de andra hände. Helt sjukt! Men kul var det, och man får väl ta och hälsa Crilla välkommen hem :)
Även denna kväll blev en sen hemgång trots att det var tänkt att bli en tidig, mycket tidig!

Igår vaknade jag upp med halsont och en förkylning som kallas duga. Sen började jag städa lite smått, sen ringer älsklingen och jag blev så glad så glad. Tog mig en promenix sen kom han hit & vi tog oss en tripp till donken. Kvällen tillbringades med älsklingen och massa mys. ♥

Idag vankas det jobb igen, men denna dag till 6. puuh!

Ciao.

AVSLUTNINGSBOK

Satte mig förut i lugn och ro för att läsa min avslutningbok som alla skrivit i. Så fint som alla skrivit så är det inte undra på att tårarna bara rinner. Fan vad jag kommer sakna alla, men vi år se till att hålla kontakten, och vi i Sp3C kommer ju ha våra fantastiska klassfester ofta ofta ofta!

SP3C; klassen med eliter & fantaster. så sant så sant ♥


image236


Citerar min mamma; "Ibland är det de minsta människorna som nyser den största kärleken"


midsommar

Gårdagen blev inget annat än bäst, men inget kan slå studenthelgen. men gårdagen var inte långt ifrån. Mycket mat, dans och sång.. men det bästa av allt; underbart sällskap!
Får tacka abel för en trevlig kväll i hans hus, och all bra musik. :)

Saknade dock min älskling väldigt mycket, speciellt inatt. sängen känns så stor när man är själv :/ men imorgon kommer han hem igen :)

Idag blir det till att flytta runt lite här i huset. Marcus flyttade förra veckan så nu står hans rum tomt, men mor och far ska flytta in där så det blir att hjälpa de!


image235

det bjuder jag på..

                                     

                   

the time of my life (Studenten, Balen, Anovo)


Fredagen den 15/6 var det dags för studenten. Det började hos Adam vid sju med champagnefrukost vilket var mycket trevligt. Efter nån timme sådär så drog vi oss mot skolan för att ta kort! Sen blev det mingling i skolan, men jag & petra drog hem till henne för att dra i oss några cider. Sen var det dags för aulan och utgång. blev helt överlycklig när jag kom ut från skolan och såg min älskling och hela min släkt.

Kvällen bjöd på både det ena och det andra, men det blev hursomhelt helt underbart! Tack alla för de fina presenterna jag fick. de var jättefina allaihopa. Av mina söta små vänninor fick jag ett jäättefint halsband och örhängen, sen fick jag en móbil av min snuttsis och en dator av mor och far! :)

Lördagen  var även den helt underbar. åkte upp till emma runt 10-11 för att fixa frillan till balen. & jag blev supernöjd med den. Balen var helt underbart kul. Sen på kvälllen när jag skulle hem regnade det, och min snuttsis hade stått i regnet och väntat på min över en timma, det kallar jag kärlek! Sen blev det en taxi hem för massa mys! :) Söndagen fick bli rätt så lugn. Hade ingen röst kvar så det fick bli att spara på den. hehe

I måndags var det första dagen på anovo, vilket var ganska kul, men det är ju pengar trotsallt :)

Idag var det midsommar och det firades hemma hos abul med hela gänget. Massa mat och andra gottigheter fanns på plats. och även en massa bra musik! Men jag saknar såklart min älskling som just nu befinner sig neråt i landet och inte vill svara i telefon, den gosisen!

Nattinatti! PUSS
Nej, nu ska jag gå och sova utan min snuttsis som är på västis! Pusspuss

Nära, mycket nära

Imorgon är det vår tur att stå där på trappan! Känns helt ofattbart, kan inte förstå att det liksom är imorgon. 'Blir helt pirrig i magen bara jag tänker på det. hihi

Idag ska vi först hem till Anna och mysa lite, sen har jag en heeel del som ska fixas inför imorgon. puuh, vet inte hur allt ska hinnas med! Nu är allt med balen sågottsom klart iaf, provade klänningen ytterligare en gång i går, och den passar fortfarande. yeeey!  :)
Får bara hoppas att vi har vädret på vår sida imorgon.



STUDENT 07


brännboll

Idag var det brännboll som gällde i skolan, och självklart så vann vi allting! ;) Sen blev de sång- och dansövning till balen, vilker behövdes.. kan ju säga att det där med dans kanske inte är min och johans starka sida. ;P
Men nu är det nära, mycket nära. FÖR JAG SKA TA STUDENTEN!
Imorgon blir det ett besök hemma hos Anna på förmiddagen och på kvällen blir det att klä vagnen! :)

Gårdagen blev mycket trevlig, som alltid med mina tjejor :) Mys i skärgårn med vindruvor, cider och bra, mycket bra sällskap.

student

igår drog vi tjejer över till kga för att möta malin på skolgården. vi möttes av en skolgård fuuull av människor och en stekande sol, sen äntligen kom hon den sötningen!
Åkte sen hem till henne och fick mat och annat. mys!

Fatta, om endast 6 dagar är det våran tur. kan inte riktigt fatta att det är sant :) SP3C shaaaallalallalal!
Sista veckan kommer gå fort, och jag hoppas på riktigt bra väder hela veckan!

              

                       

kga

Idag bär det av över till kga igen, för malin tar STUDENTEN!! och det ska såklart firas :) Balen i tisdags var trfevlig, och malin var lugnt den finaste av allt. Hennes klänning var urläcker!

ikväll blir det grillning hemma med familjen, sen kanske en sväng i skärgården. det är ju trotsallt cykelnsdag. Hade mer än gärna följt med malin ut i kga för att fira henne men min ekonomi håller tyvärr inte för de :/





88888-220

 

pollenchock

Jausch. min näsa bara rinner och ögonen kliar och min lunga är som ett sugrör!e

"Lediga" idag, eller hade miljödag, men där blev man inte långvarig så knallade hemåt för att baka bullar. Vid fem tiden ska vi åka över till kga för att se balen. Våran lilla pingla ska ju gå :)
När vi kommit hem därifrån blir de tältning med klassen i hagen.. kommer bli kanon!

imorgon är vi lediga och på torsdag likaså. Fredagen tar malin studenten så då blir det att åka över till kga igen för att fira henne! Sen är det inte långt kvar till STUDENTEN!! :)

Nej, ut i solen igen kanske! BYE.


sol

Vädret är på topp och jag är laddad! Kväll gäller det igen.. fast denna gång hemma hos Berg (?) förhoppningsvis :)

igår strax innan sju kom emma och hämtade mig så åkte vi upp till wiklund. Där bjöds det på drink och tacos och mycket bra sällskap. Kan inte bli bättre än när alla tjejer är samlade! Blev mycket dans, sång och skratt, vilket vi gillar :)
Sen bar det av ner till stan, vilket inte var någon höjdare direkt. Men nathalie bjöd oss på ett gott skratt. gumman :) Mötte älskling och gick sen hem för att sova.

Haaj haajrå!

lång gårdag

Gårdagen blev mycket lång. Åkte från skolan klockan sju för att börja våran resa till sthlm för en heldag! Först mötte vi upp madde och berg som redan var i sthlm, så gick vi vidare för att ta oss något att äta. Efter det blev det en guidad tur på riksdagen, kanske inte såå jättekul med.
Blev även lite shopping, jag som egentligen inte skulle, behöver verkligen spara pengar!

Dödsdansen har jag inga kommentarer om. Det blev endel nickningar då ögongen inte orkade längre.. sov mig egentligen nästintill hela teatern. Men sen, efter fyra timmars teater, fick vi äntligen åka hem! Hemkomst runt tre, då var det skönt att lägga sig i sängen bredvid älsklingen vill jag lova.

Ikväll är det fest som gäller. Ska till wikkan vid sju för att äta tacos och fira våran lilla 18åring, kommer bli super!
Synd bara att jag inte kommeer hinna träffa älsklingen något idag :/


PUSS!

RSS 2.0