Helgen

vilken toppenhelg.

är de idag man ställer tillbaka klockan? blev lite chockad när klockan på tlfen visade 07.15 när jag gick upp men alla andra var 08.15. trodde de var inatt man ställde om? ;P

i fredags styrde vi bilen mot kd direkt efter jobbet för att inhandla massa grejer till de nyrenoverade rummet vilket resulterade i att jag knappt fick plats med hem, haha! men massa fina grejer blev de :)
Sen blev de mys till idol, dumt dock att daniel åkte ut, fy!

igår blev de en tidig promenad med nicole, de blev den vanliga rundan längst marieberg vid vattnet.. det ät så himla fint där. Fixade system , hem o åt sen traskade jag iväg till mali och satt  tjata med henne ett tag. Min fina vän, tänk att de redan är typ 8 år sen vi var på bygget!? sjuuukt!

Vi 5 gick bilen ner till the pub med micke, jeppe, markus, mickes pappa och anna, där vi blev bjuda på mat av underbara svärfar! sen vidare till bowlingen för kasst spel från min sidan, 51 på första serien, jag skyller på klotet ;)
fick sen skjuts upp till linde där johanna, camilla o linde befann sen.. kväällen avslutades på mastis som faktiskt var kul igår :P





PUSS ♥


Linnea


åh, hon är överlägset bäst om ni frågar mig. men vafan hade hon på sig idag? Jaja, skit i kläderna egentligen bäst är hon i vilket fall :)

Heja heja!




PUSS ♥

u n d e r b a r t


igår åkte jag och min kära mamma till ullared. En heldag tillsammas är aldrig fel. Shoppade och skrattade en heldel :) Dock fick vi inte sitta bredvid varandra på bussen då de var så mycket folk med.. fick sitta bredvid/under en kvinna som var ganska så stor, de blev alltså en trååångresa! haha!

idag åkte jag ner till gymmet direkt vid halv 4 och hann med både en löptur och styrka innan spinningen började vid 5. Efteråt gick jag till maxi för att handla det vi behövde till middagen. Vi bjöd nänmligen upp svärfar och jeppe på middag. Gjorde även efterrätten både micke och jeppe blviti mycket förtjusta i :) alltid kul att bli lite fler till middagen!
Nu sitter vi själva här med våran två små underbara och kollar på Robinson.

Imorgon är de fredag och vi tänkte åka till karlstad och inhandla de vi behöver till nya rummet! ååh, de kommer bli så bra därinne :)


PUSS ♥


Spinning


De blev ett spiningpass förut, och idag var även kimpan med! skööööj! :) Helene är sjukt bra på att fåtill ett kämpigt pass, men de gillas. ska ju kännas efteråt också!

att man kan få så mycket energi av att cykla en timma, och samtidigt bli så glad!? de är helt underbart! När jag kom hem lagade jag mat till mig och min snos, dock inte samma mat. Men de är kul att laga så de spelar ingen roll om de tar lite extra tid!


Imorgon är de dags för en "mor-dotter-dag", ULLARED! kommer bli mys :)



 hah. hittade en gammal bild på mig och kim. Nyårsfirandet på kasinot!



PUSS ♥


Mina söta


Idag har vi haft en fixar-dag här hemma! de började med vedbärning, storstädning, målning, handling och matlåda-lagning. effektivitet gillas!
Nu sitter vi i soffan och myser lite. Kollat på ensam mamma söker och nu beck!

Mina små söta katter ligger i soffan vid brasan o bara njuter, så söta!




PUSS ♥

HELGA!


underbart med freedag! vaknade upp till snö imorse.. nog för att jag äslar snö, men i oktober? njae :)
Dagen på jobbet gick undan, blev en del skratt även idag. mina goa goa arb.kamrater!
De blev gymmet direkt efter, sen skjutsade jag grabbarna till mastis och tog mig sen en liten promena, kände jag behövde lite luft. Nu har jag duschat och ätit.. sitter med mickes morgonrock i soffan och bara njuter en stund :)

Ikväll är de myskväll med tjejerna som gäller. U N D E R B A R T! ♥




 Bilden tagen för 2 (?) år sen när vi åkte pulka i sätrastugan :)




PUSS ♥

Love kills

Jobbat, gymmat och duschat. Nu sitter jag i soffan, ska snart förbereda lite inför middagen. Får nämligen besök av minstingen runemård ikväll! mysmys :)

Dags att börja fixa, antar att killarna är hungriga efter tränngen :)


PUSS ♥


Mys


älsklingen kom hem på lunchen förut för att göra mig sällskap, men de var någon annan som snodde all han uppmärksamhet, kan de varit Greta tro!? ;)



Har myst runt i min nya pjamas heladagen, men imorgon åker den av. kommer sakna min goa pjamas :)




PUSS ♥



Jag behöver en mun till för att kunna andas¬

Idag är ögat mycket bättre, tack o lov! När jag vaknade imorse var de lite rött och gjorde lite ont så jag bestämde mig för att ta mig en vilar dag hemma. Blir lite jobbigt när man sitter vid datorn helatiden på jobbet. Men imorgon är de jag som ska till jobbet igen, lovely!

haha, kan inte sluta skratta åt greta som springer runt med sin gosemus i munnen. ett riktigt charmroll den där katten.. vi har legat och myst i sängen till vakna med the voice förut imorse, jag greta och astrid. lyx!





Puss ♥


Rödöga


Igår när jag vaknade var mitt öga rött, cpsvullet och bara rann men de stoppade mig inte från att gå till jobbet.. men när jag vaknade imorse var de sjukt! de var mycket värre o ville inte riktigt vara öppet, så jag fick mot min vilja stanna hemma från jobbet, booring! Men jag lydde min sambos råd som så snällt sa att folk skulle bli rädda för mig om jag gick till jobbet för jag såg läskig ut!

så jag har legat inne heladagen och de finns inget värre. Jag är så rastlös! när ögat blir bättre är de dags att börja gymma igen och nu när jag suttit hemma en heldag har jag hunnit med att googla på både de ena o de andra så nu kör vi, jag laddar!


Pusss ♥


Helgen

Dålig uppdatering igen.

Helgen har bestått av myspromenader, karlstad och massa annat mys!

Men nu ska jag ta tag i även denna dag.. först jag ska få liv i min sovande halva som satt o spelade tv-spel från 14-4 inatt ;)



PUSS ♥

RSS 2.0