Bad day

Dåålig dag idag, usch! Känner mig av någon konstig anledning väldigt stressad, och har en orolig känsla i magen.. har massa jag måste fixa men vet inte när jag ska hinna med de. Måste fixa nytt pass, men polisen stänger 3 varje dag och likaså jag.. Sen måste jag iväg till karlstad, igen! För klantig som jag är så gick min kamera sönder i lördags, så den måste lämnas in. bläää!  

Nu vill jag bara hem och lägga mig bredvid min sjukling och mysamysamysa. Men icke, jobbar till 6 idag och direkt efter det ska jag till mormor och gratta henne, så ska inte micke med dit kommer jag inte träffa hans förrens mycket senare ikväll. :( & lillan också då såklart, henne saknar jag ju också. Känns ju hekt underbart att veta att man bara gjort halva dagen nu, och har då alltså 6 timmar kvar att jobba.. fyfan!  

Nee, de här blev att ett neg. inlägg ändå. men skitsamma :D

Gott för örat


Mando Diao - Ochrasy.mp3  ♥


oh happy days

Gårdagen blev helt toppen, som vanligt med mina tjejer. Satt här innan, och de blev en hel del prat och skratt. Sen bar de iväg till statt där de faktiskt var lagomt mycket folk denna gång. Tack för en greeeat kväll babes! :)

I torsdags direkt efter jobbet kom baby och hämtade mig så drog vi iväg till kd. Hittade lite smått och gott, bl.a en väska, bikini och en tröjskjorta. Sen åkte vi ut i bergvik där de blev mer shopping och sen mat på donkan, skräll ;) Runt åtta åkte vi in till stan igen för att gå på bio. "Jiddra inte med Zohan" fick de bli, och gud så rolig den var. min älskling är de bästa som finns, tack för att du är min. ♥

I fredags på jobbet mådde jag dåligt precis hela dagen. Mådde illa, hade ont i magen och kände mig febrig men ändå stannade jag kvar och jobbade även över 1 ½ timma. Men när jag kom hem däckade jag direkt kan jag ju säga och sov och sov och sov, så då var min fredags-mys-kväll bortsovd. Men älsklingen fanns där iallafall och de var skönt. :) Så igår morse vaknade jag tidigt, väldigt tidigt, så jag tog mig en promenad och gick förbi maxi för att inhandla lite nybakat bröd till frukost vilket uppskattades av min älskling. Sen ringde örjan och frågade om vi ville hitta på någonting och självklart ville vi de, så de blev en tripp till Lungsund för att spela minigolf. Skiiiitkul! kom dock näst sist, men vad gör de när sällskapet är bäst!


         

My everything

Gårdagen var perfekt, tack älskling! Precis vad jag behövde :)

turn back time,



åh, vill åka till åland igen.. Detta är förrs året på båten till åland, när mamma och jag drack tequila :)

Lillördag

Dagen mitt i veckan. Skönt att veckan snart är över och vi får ta helgen. Slutar tidigt idag, så det är inte många timmar kvar :) Har fått mig ett par riktigt bra killers låtar som jag lyssnat på hela dagen, de tackar vi för :)

Imorgon har vi planerat in en tripp till karlstad, älsklingen och jag. Ska strosa runt i affärer och hoppas på att hitta något till helgen, sen blir de något gott att äta och sist men inte minst bio. underbart!
Baby - I love you like the stars above, I'll love you till I die.

What comes after the blues

Sådär, ganska nyss hemkommen från mamma och pappa men innan de har jag varit hos Sara. Satt och pratade en massa med henne och emma, bestämde också ett datum för våran lilla tripp till ullared :) Sen åkte emma hem, och mimmi kom på besök. mycket mycket trevligt. Sen blev det en cykeltur till mamma och pappa för att lämna lite grejer, och nu sitter jag här hemma. väntar på att de ska komma något bra på tv, men de lär väk inte hända så ska leka lite med fisan istället :)

Imorgon ska astrid äntligen bli av med sin lilla "tratt" som hon varit duktig och haft på sig i en vecka nu :)





Vet inte vad jag ska säga mer än att jag tänker på dig och din familj så sjukt mycket. Sånt här ska inte hända, de får inte hända.. men ändå gör de det. De är inte rättvist!


away.

Skönt de skulle vara att bara få åka härifrån för ett par dagar/vecka. Jag behöver komma härifrån, jag vill komma härifrån.. inte flytta utan bara iväg på semester. utomlands skulle inte sitta helt fel, hoppas hoppas hoppas att de blir så på semestern. Skulle göra allt bara att få komma bort en vecka. Men jag slutar inte hoppas, aldrig!

Idag är de förövrigt en ganska seg dag.. har 6 timmar kvar att jobba, känns lite tungt men de får gå de med. Måste gå förbi mamma och pappa efter jobbet också, så jag lär inte vara hemma förrens halv 8 nnångång, och 8 börjar allsång, vilket jag INTE ska missa. Så de hinns inte med mycket annat idag än jobb :/ blää!



Bright eyes - First day of my life.mp3

Daddy coool


My baby and i


i will be

Första arbetsdagen denna vecka avklarad, känns sköönt! Men imorgon blir de jobb 6-18, money! :) Efter jobbet idag blev det en promenad, sen hem och vidare till maxi sen mor och far. Hjälpte mamma att lägga in bilder på datorn från kameran, så oteknisk som hon är så :P

Nu kom baby hem, och astrid blev helt vild.. hoppade och skuttade runt. haha :D Nu snart blir de lyxfällan sen kanske de är ngt annat bra p tv, vem vet.

Ciao!

Better than love

Honey when you doubt my love for you
Looking in my eyes what I'm going through
Even if we change and fall out of
You hold my hand and it's better than love

Save me from myself
You got my back when I need help
It's no one else in the world
You will always be my boooy.


None

Close your eyes

Igår blev det en riktig mysdag med älsklingen. Micke ringde när han var påväg hem från sepand så jag gick och mötte upp honom, den stackaren var så trött. När vi kom hem låg vi i sängen och bara myste tills han somnade och fick sova ut en stund :) Sen gick vi och hämtade bilen, åkte till maxi och sen köpte vi skräpis. gottgott! Sen blev de att kolla på "What happens in Vegas" - sjukt rolig film som jag tycker alla ska se!

Idag är det söndag vilket innebär jobb imorgon, men de gör ingenting :) Har precis gjort nudlar till finast som har fastnat framför guitar hero, haha! Har också gjort en äppelpaj som ska avnjutas lite senare :)

Have a nice daaaaaaaaaaaay!



Forever and a day

Shit, känns som söndag idag men hur underbar är det inte att komma på att det bara är lördag :)

Igår kom mor och far förbi och hämtade upp mig, åkte dit och åt kött och färskpotatis, mumma! Fick sen låna bilen för att åka upp till Crilla där de minnsan firades midsommar på riktigt. Folk var glada, sjöng snapsvisor och fulla, haha så goa. Själv höll jag mig på de torra, kändes sådär, men var inte de minsta sugen på alkohol. När jag kände att jag hade gjort mitt för kvällen åkte jag hem med bilen till mamma och pappa och tog sen cykeln hem därifrån. Min snälla sötispappa följde mig ända in i lägenheten, haha! När han hade gått vart de tyst och ensamt, så jag passade på att städa lite, sen ringde älsklingen. :) & nu vill jag bara ha hem honom och pussa massa på han tills han nästan kvävs! :D

Ikväll får vi se vad de blir, hoppas mest på en hemmakväll i soffan under en filt och bra filmer. Har laddat ner 2 stycken nu som måste ses, så vi får väl se om min babe kanske vill se de med mig? :)

              

My heart belongs to you..

Varför är man så dum ibland för? vill inte att de ska vara såhär som de är. usch, förlåt :(

Sitter hemma hos mamma och pappa nu, kóllar på svampbob fyrkant, väntar på mat och saknar min älskling så fruktansvärt mycket så jag dör snart. Men imorgon kommer han hem, och då hoppas jag på mys, massa mys :) Senare ikväll blir de somsagt upp till crilla en sväng, sen hem för att ta hand om min lilla bebis som jag förövrigt lämnat själv hemma på midsommar, de känns sådär de.

Nu ska jag busa lite med elvis som börjar bli rastlös :)



Elvis och astrid på jul :)

Midsommar

Idag är det alltså midsommarafton, men vart är det fina vädret? De ska vara sol och varmt på midsommar ju. usch! Vaknade tidigt imorse trots att jag är ledig och kunde få sova så lääänge jag bara ville. men icke! För att inte väcka micke struntade jag i att sätta på tvn utan bara låg där och kollade på min söta lilla gubbe när han sov, sen kom astrid oc h joinade. Sen tröttnade jag och gick ut på en sköönt långpromenad :)

Micke åkte iväg för ungefär 1 timma sen, och de är redan tyst och tomt utan honom här.. och jag ska sova själv inatt, hur ska de gå? förmodligen ingen sömn alls. Önskar att han vore hemma så jag kunde få fira midsommar tillsammans med han, men nästa gång kanske :) Som tur är har jag astrid.

Ska hem till mamma och pappa för att äta sen tror jag, efter det blir de en sväng till crilla, men ikväll blir jag inte långvarig. vill inte lämna min lilla fislisa här hemma själv hela kvällen. :)

None

                                                 A S T R I D !

Friendship never ends



JAG SAKNAR DIG! ♥

Time to pretend

Jobb jobb jobb, men idag är de sista jobbdagen denna vecka. hur underbart är inte de då? Sjukt gött.
Midsommar imorgon, vilket fortfarande är oplanerat. Men lugnt ska de bli iallafall, orkar/har ingen lust att göra något stort.. sen vill jag vara hemma och ta hand om min lilla fisa :)

Matchen igår har jag inga kommentarer om, dåligt dåligt iallafall. Blev lite myspys efter jobbet igår, på våran lilla dag :) love you baaaaby! ♥

Idag slutar jag halv 3, U N D E R B A R T! Blir att sätta igång tvätten sen ner på stan en sväng för att titta efter presten till Örjan som fyller år idag :)


l u n c h !

a whisper

Känner mig just nu som världens största djurplågare. Min lilla fisa blev steriliserad/kastrerad, vilket de nu heter, igår och nu måste hon gå runt med en såndära tratt för huvudet så hon inte ska kunna bita och ha sig på stygnen. Hon ser så ledsen ut och kollar på mig med de där små små underbara ögonen och undar -"Mamma, vad har du gjort med mig egentligen*? Måste jag ha den här dumma tratten?" När hon kollar på mig känns de precis som de är de hon vill få sagt. Min lilla plutta, men snart är hon bra igen som tur är :)

Idag blev de jobb 6-16, sen en lite promenad. Imorgon blir de jobb 6-18, sen är de dags för fotboll som jag inte tänker missa! sveeerige! Njaee, om man skulle kolla lite lite på gynning nu, eller gå in och mysa med fisen? Hmm, inte speciellt svårt val! BYE!



angels in the moon

Får väl börja med att säga grattis till alla studenter, hoppas ni hafr eran livsbästa helg. De är ni värda!  

Helgen har varit toppen bortsett från endel saker, men de hör till ibland. hah! Är så glad att mina girls i götet var hemma, och även pinglan i sthlm. Inte ofta vi är alla samlade längre, så de var kuuul! :) I fredags blev de ner på skolgården för att kolla in studenterna och alla var så fina och såg så glada ut. Sen blev de att åka runt till de. Började hos Sundbladh, vidare till crilla, sen skulle malin och ann till sterner så vi följde med dit, sen putte och sist men inte minst lilla wiklund. Senare på kvällen blev de förfest hos mig sen statt som jag tyvärr var tvungen att banga.
Lördagen började med fika på stan med tjejerna, sen kolla balen och sen fest! :) Tack för en underbar helg alla!  

Igår vet jag inte riktigt vad som hände. Ena stunden skrattade jag åt allt och kunde verkligen inte sluta, hade sån träningsvärk i magen efteråt. men sen bara vände de.. blev ledsen för minsta lilla, men min pluttsis var så snäll så :) helt sjukt, haha! Men idag är jag glad, men kall dock! Och slutar snart, ännu bättre.  

Lilla fisan är och steriliseras nu. Hoppas allt går bra! :) Ikväll ska jag pussa och krama på henne såååå mycket!

Heeeeeeeeeejrå!

Simpsons

Imorse när jag vaknade kunde jag knappt röra mig. Bröstkorgen värkte och de gjorde ont så fort jag rörde på armarna, så jag stannade hemma för jag insåg snabbt att det skulle bli svårt att skriva på en datorn heladagen. Men nu känns det bättre så imorgon bär det av till jobbet igen.

Kollar nu på simpan och tar de lugnt, lägenheten är otroligt varm när solen ligger på så det orkas inte göra så mycket.
Så back to simpan. BYE!


can't break what's already broken.

Ibland vet man varken in eller ut. orkar egentligen in/te, men de räknas inte nu. Inte länge kvar till semester heller, då drar jag och baby iväg med bilen och upptäcker nya/gamla ställen, kommer bli mys. Saknar tiden då allt var så lätt, när man inte behövde bry sig så mycket om allt, när man var sådär liten att leka var det enda viktiga. Jag vill tillbaka, ta mig tillbaka!!

Helgen gick fort, som vanligt. Fredagen blev de grillning hos päronen, plus kubb oxh yatzy.Sen på lördagen var det dags för fest, och denna gång hemma hos Mickan som fyllde år :) Grattis (iefterskott nu ;) igen! :)
Snart är det mina flickors tur att ta studenten också, ni kommer ha de såå kul, och hoppas jag frår vara med er och fira eran stora dag! :)

Nu orkar jag inte mer.. tjooflöjt!

På en sekund..

kan de man älskar så fruktansvärt baara försvinna, men jag hade tur, riktigt tur att de inte gick så får mig. Som de skrev i tidiningen - änglavakt. Slår vad om att det är farfar som vakar över och skyddar pappa, och det var därför allt gick så bra. Lilla pappsis :)

Idag är det dagen med stort D för emmapemma som tar studenten :) Vid 10 ska jag hem till hennes föräldrar och hjälpa till och fixa med det sista.. sen bär det av till kga för att kolla in våran student! I tisdags vart de också iväg til kga, men då för att kolla balen, och emma var luugnt den finaste :)

Är ledig heladagen idag men de stoppade mig inte imorse för att skämma bort min plutt lite och gjorde frukost på sängen åt honom :) Sen kunde jag inte somna om så de blev en tidig morgon även idag..

Nu måste jag fixa iordning mig, och lägga fram grejer till eftermiddagen/kvällen då de blir mys i skärgården med mina babes! :)

RSS 2.0