Mys i fatboyen!



PUSS ♥

 


fort det går..

Ungefär vid den här tiden förra året var min fina påväg på formodligen en av hans största resor. Att ens pojkvän skulle iväg och resa jorden runt på ungefär 6 månader medan man själv var kvar i den riktiga vardagen är nog de jobbigaste jag varit med om hittills i mitt liv. all saknad, längtan och ensamheten var sjukt jobbig, MEN, vi klarade de! Efter den tiden är vårt förhållande starkare än någonsin och jag njuter av varje minut jag får tillbringa med honom.
Hade även turen att få hälsa på när de var i thailand, en månad efter att de åkt, och som jag grinade när han mötte mig på flygplatsen! Jag och malin hade en underbar tid i thai med grabbarna, men efter två veckor var de dags att packa väskan och åka tillbaka till kylan igen. Då var de "bara" dryga fyra månader kvar innan han skulle komma hem igen.
Jag glömmer aldrig, ALDRIG, när han kom innanför dörren här hemma och han verkligen var hemma på riktigt! :) Jag är så himla glad att jag har min micke, och förhoppningsvis kommer jag alltid få ha han vid min sida!
Tänk på att ta vara på era nära och kära, de finns inget finare än kärlek och vänskap ♥

livsnjutare


igår efter min promenad med fina johanna möttes jag av detta;

 



PUSS ♥

 


bo hemma


idag blev de uppstigning tidigt, micke skulle iväg på match så jag gick upp med han. Så idag har jag fått mycket gjort! Städat och plockat i lägenheten, tagit en sväng på stan, gick sen hem till mamma och pappa där jag blev kvar ett par timmar. Låg i sängen och kollade på när mamma strykte gardiner, kändes precis som att bo hemma på nytt :)
Blev kvar för att hjälpa till med gardinnedtagning + uppsättning av de nya, fick sen lunch när pappa kom hem från golfen. Vi gick även över till maxi och strosade runt :) En mysig dag med andra ord!

Nu är jag hemma igen och har suttit och knutit rosetter på julkulorna, piller piller! Men bra blev de :) Har tänt en brasa så de är varmt när min fina kommer hem ikväll!



PUSS ♥

vänskap



Mina vänner har format mitt livs historia. På tusentals sätt har de förvandlat mina begränsningar till härliga privilegier, och gjort det möjligt för mig att vandra lugn och lycklig i skuggan av mina brister.

Helen Keller (1880-1968)


dansat ut julen

idag tog jag tag i julpyntet. Allt är nu nertaget och de "vanliga" garingerna och lamporna är nu uppe. Även granen är nertagen men får vänta tills micke kommer hem innan allt kan tas upp på vinden.

Nu läntar jag som en GALNING till sälen! Låt nu tiden gå fort, för de är ju ett tag kvar tills de är dags. Men de finns annat att hoppas på innan dess, och även att nått nytt ska hända, de behöver jag.

Nu ska jag iväg för att handla och sen hämta upp micke på samma gång. Ikväll blir de träning och sen brasa och mys i soffan! :)

 
 gammal julbild från julbordsknytis hos Emma med alla fina tjejer!

PUSS ♥


Lillan



Julklapp

Mina supersköna tofflor jag fick av malin i julklapp. Perfekt för mina kalla fötter :)

 


Nyårsafton


Kvällen igår bkev precis så bra som jag hoppades på! Vi firade hemma hos oss, så runt halv sex började sällskapet rulla in. Micke stod för välkomstdrinkarna, och de uppskattades som vanligt :)

 

Linus och Carolina hade fixat med varmrätten som bara shoffades in i ugnen, och vi hade fixat salladen till. De var super gott. Fläskfilé med go marinad, klyftpotatis och god kall sås till! Efter middagen var alla mätta och belåtna så jag och johanna fixade disken medan de andra viladen en stund i soffan.



Senare blev de efterrätt som Johanna och Röbban fixat. Massa god frukt och bär, glass, riven vit choklad och kokos, mums!

 



 

Kvällen rullade på med massa spel, tjejerna vann såklart! Klockan bara sprang iväg så helt plötsligt var den nästan tolv så vi begav oss ut i kylan för att smälla lite raketer och skåla in de nya året :)



 



Tack för en superkväll, och jag hoppas att 2012 har mycket kul att erbjuda ♥


Nyårslöftena för de här året;
- att inte släppa iväg micke på nån lång resa igen
- lära mig att komma ihåg kameran när jag ska bort, kort är de bästa som finns!



PUSS ♥

 


RSS 2.0