Sista fredagsmyset..


för iår. tänk att de snart är nytt år, 2012 knackar snart på dörren!

Idag har de gjorts lite förberedelser inför nyårsfirandet imorgon då fina vänner kommer hit. Kommer bli en bra nyår, de är jag säker på.

Haft två tunga dagar nu, men känner att de börjar vända. De är väl bara att acceptera och gå vidare och de hjälper min bättre halva mig med mer än väl :)

Nu ska här fortsättas fredagsmysa!

 
 Våra nya fina ljuslyktor som införskaffades igår!


PUSS ♥

Nöjd och belåten i år igen


Nu är julen över för detta år. Att de alltid går så fort, man väntar ett helt år på julafton och vips, så är den över. Men som alltid har de varit en mysig och härlig jul med nära och kära.
Tydligen hade vi alla varit snälla iår, och även lilla agnes som är ynka 2 veckor gammal.

idag har vi varit på kalkonmiddag hos mamma och pappa, suupergott! och nu har jag precis svirat om för fest ikväll! ska bli så kul att träffa alla mina tjejer :) Förrferre hos kim sen drar endel vidare till statt, men jag har inte bestämt mig än. kvällen får utvisa!

PUSS ♥

 

 


Julgran


Igårkväll klädde vi granen här hemma. i år kör vi på en lägre variant då katterna gärna är som piff och puff i granen. Greta är på den helatiden och ska klättra så de flyger kulor lite hit och dit :)




En nyfiken greta i granen!

Ikväll kör vi på olika håll. Jag ska hem till mamma och pappa på uppesittarkväll och klä granen, och micke åker till sin mamma så förrenas vi senare ikväll :) älskar julen! ♥

 

PUSS ♥


dan före dan

Läkarbesöket gick bra. De kändes och klämdes och sen tog jag prover, så efter mer än en timma på mottagningen kom jag därifrån (de kunde ha tagit 20 min om de inte varit klantiga). Mötte upp mamma på stan för lite julklappsletande vilket gick sådär. Kom hem med en tunika och strumpbyxor till mig själv :)
Blev även en lunch på stan innan jag åkte hem för att sedan gå på möte på banken klockan 3.

Igår lunchade jag med underbara vänner (forna arbestvänner) på orion. Vi hade mycket att ta ikapp, så massa skratt blev de, som alltid med de :)
Mamma och pappa hämtade upp mig på stan för att styra bilen mot karlstad där de skulle kolla julklappar, men även där kom jag hem med grejer till mig själv. illa de här!
Men nu är alla julklappar klara, nästan! Har de svåraste kvar, till micke. Den kräsna lilla pojken som även fick allt han önskade sig när han fyllde år på lucia. de blir svårt de här, men lite ideér har jag allt :)

Kvällen avslutades hos mamma och pappa med god mat, ernst på tv och mys i soffan! ♥

idag slängde jag med micke ner på stan tidigt så vi fixade allt de sista, så nu är vi finito! Hittade även idag lite till mig själv. Oj, jag har visst varit snäll iår! haha! :)
ikväll när micke kommit hem ska vi klä granen, äta gott och slå in de sista klapparna. Och då är ju julmusik ett måste!

PUSS ♥

 


Tisdag 20e dec


äntligen har jag fått en tid hos läkaren för magen, eller ja inte läkare, vad kallas de på vintergatan tro?
Får väl se hur seriöst de blir, av min erfarenhet av läkare mm så brukar de aldrig ta en på allvar!

Efteråt tänkte jag ta mig en runda på stan, mamma kanske skulle komma ner och hålla mig sällskap!
vid 3 ska jag till banken och ikväll blir de mys hemma hos malin :)

Nu är de bäst att jag gör mig klar för att gå iväg så jag inte kommer försent till läkarbesöket!

PUSS ♥

Hej mitt vinterland


igårkväll när vi la oss var det ett litet litet tunt snötäcke på marken, men imorse när jag klev upp var de alldeles VITT ute! Precis vad jag önskat. De kanske bir en vit jul iallafall :)

Det har varit en mysig helg i vårt hus. Fredagen blev de massa fix här hemma, sen på kvällen blev de middag och film med min fina. Fick bli den nya twilight filmen, men måste säga att jag blev aningens besviken faktiskt, tyvärr!

Lördagen blev de kalas för micke hemma hos hans mamma med glögg och godsaker. På kvällen hade micke lite grabbkväll med utgång, så jag myste med fjällis och johanna heela kvällen. Först handlades de, lagades tacogratäng, sen blev de 2 filmen och vi avslutade med massa you tube-klipp! ♥

I går var de som alla vet fjärde advent och sista ljuset skulle tändas. Vi ställde till med kalas för micke här hemma, denna gång för farmor, jonte, mamma, pappa, örjan och jeppe. De blev skinkmackor, julmust och sedan kaffe och lussebullar (och lite annat såklart)

Tack alla för en mysig helg. Och nu är de vara 6 dagar kvar till julafton, underbart!




PUSS ♥


idag är de ingen vanligdag..


för de är min älsklings födelsedag, hurra hurra hurra! En liten lussegris! 
 
De blev frukost på sängen och mys imorse innan han skulle iväg och jobba. Gav lite presenter imorse, sen de sista när han kom hem :)
Nu vilar han i soffan och jag har precis slagit in alla julklappar + lillans (agnes) presenter som hon ska få imorgon, om vi får hälsa på!

Ikväll blir de ännu mera fira med god mat och härligt sällskap ifrom av mickes päron + lilljeppe! :)


Ett trött födelsedagsbarn :)



PUSS ♥


2011-12-12


Igår 11.30 på förmiddagen blev jag faster till en liten Agnes, 3520 g och 50 cm :)
åh, längtar till jag får snosa lite bebis! ♥

 

PUSS ♥


huh, vilken lördag


Gårdagen slutade inte ritkigt som jag trodde. Efter ett hårt skivstångspass på galaxen knallade jag på stan en sväng med mamma för att sen följa med dit och äta.
När jag kom hem mådde jag både illa (hade gjort sen morgonen) och hade ont i magen.. Försökte sova en stund för att se om de skulle försvinna, men icke! De blev bara värre! Så efter en sisådär 15 spyisar låg jag däckad på golvet i hallen med täcke, filt och frös nått så fruktanvärt så de var rikrigt skönt när micke tillslut kom hem vid 10.

Idag mår jag bättre, tack och lov! Mådde illa och hade feber imorse men nu börjar de släppa.. har dock inte kunnat äta nått än så hoppas jag kan få i mig nått till kvällen.

Micke är iväg och spelar badminton idag med, så jag är själv hemma. Har rensat ut lite kläder, lakan och dyligt så nu är de prydligt i hyllorna. Har även slagit in lite paket till micke som han ska få på tisdag när han fyller år :)



PUSS ♥

Så de kan bli


Min och johannas roadtrip  i torsdag var super! Första stoppet var på Lager 157 i örebro där vi inte hittade nå värst mycket så vi åkte vidare mot Chili och ikea, och där fyndades de en heldel julklappar och även lite inredning till mig själv.

Vi avslutade dagen på Marieberg där vi spenderade mestadels av timmarna. Vi var nog inne i samma butik 3 ggr, för båda hade beslutsångest, men även därifrån kom vi hem med lite shoppingkassar :)

De brukar alltid bli lite galet när vi ger oss iväg i en bil tillsammans, och även så denna gång. Skrattade så jag grät flera ggr i bilen, herregud!
Men hemvägen var värst. vi åkte från Marieberg strax efter halv 7, efter en halvtimmas resa ser johanna donken, och de stämmer ju inte riktigt, för mellan örebro och karlskoga finns de inge donken. Då kommer stora skylten fram med ARBOGA! Då har vi åkte åt helt fel håll, så de var bara att vända om! haha! Så vi var inte hemma förrens innan 9. Men som johanna sa, lite mer kvalitetstid skadar aldrig ;)

Tack för en härlig dag min fina vän! :) ♥

 

PUSS ♥


Dags för en liten roadtrip!


Om en liten stund ska jag hämta upp johanna för en tur till örebro. Strosa runt lite, leta julklappar men även lite till mig själv och födelsedagspresent(er) till micke som fyller år på tisdag! :)

vaknade runt 6 och förflyttade mig då till soffan i vanlig ordning för att invänta vakna med the voice och har även hunnit med en dusch och fixat en brasa, så nu är de varmt och skönt när micke vaknar :)
Nu är de bäst att jag skyndar mig så stackarn slipper stå ute i kylan och vänta!

 


PUSS ♥

SNÖ

årets första riktigt snö idag! Riktigt fint och vitt ute så nu sitter jag i soffan under täcket, datorn i knät och vakna med the voice i bakgrunden på tvn. mysmorgon med andra ord (som de andra dagarna den här veckan).

Idag fortsätter vi med målningen, är en hel del kvar om man säger så. men är man två går de ju fortare iallafall :)

PUSS ♥

 

 


tisdag, tisdag, tisdag


Blev en härlig tur på stan med johanna idag. Eftersom vi inte har en stor stad med stort utbud av butiker så gick ju den runda kanske fort, men vi hittade lite smått och gott båda två. Och de blev även en lunch på orion!

Efter stan ringde de från EM om vårt soffbord som kommit, så eftersom micke jobbade ställde pappa snällt upp som cahffis! Så nu är de monterat och klart, och vi är suupernöjda! Ser ganska så mycket bättre ut nu än de förra vi hade om man säger så :)

Har även hunnit börja med målingen av hallen, så de ska vi fortsätta med imorgon. Och på torsdag har jag oc jöjjö planerat en liten tripp. Ser vi fram mot :D





PUSS ♥


Ledig!?

Ja, vad ska man kalla de egentligen. Jag är ju inte riktigt ledig, men jag vill heller inte säga arbetslös. Mellan två jobb kanske? eller mellan jobb och skola? för jag väntar ju besked från skolan :) Dock har jag ånges redan nu, även fast jag inte ens vet om jag kommer in. Men om jag kommer in, vad gör jag då? Jag är inte ens säker på att jag är reda för att plugga! Men nog om de, de får vi ta då :)

Idag ska jag pyssla lite hemma tänkte ja. Var på IKEA i lördag och strosade runt, hittade endel nytt som ska upp. b.la nya gardiner till vardagsrummet. Skippar de klassiska julgardinerna i de rummet iår tänkte jag och kör lite mer neutralt, så de ska upp idag!

Vi hade även jeppe här igår på lunch. Han hjäpte oss installera de trådlösabredbandet (sega, jag vet) som vi köpt! Så nu väntar vi bara på en grej micke beställt som ska göra de trådlösa bättre så vi slipper sladden ner till jeppe :)

Nu hoppas jag att micke vaknar till liv snart så vi kan kolla på Sunes jul, nostalgi!

PUSS ♥

 


RSS 2.0