Helgen i bilder



Saker och ting

Ikväll hoppade jag över desperate-myskvällen och stannade hemma. Behöver en stund för mig själv i soffan för att tänka. Det händer så mycker runt omkring just nu som man knappt hinner med eller vill tro är sanna.
En underbar vän till mig går just nu igenom nått fruktansvärt och jag önskar så att hon och hennes familj skulle få slippa allt de här. ♥

även jag fick ett dåligt besked igår. Jobbigt telefonsamtal på jobbet, och sen även ett telefonsamtal från mamma och pappa i thai. önskar de vore hemma nu, men på lördag kommer de! Men jag håller mina tummar för att allt ska bli bra. Jag tycker inte om när personer jag älskar ska behöva lida.

Min mage är helt ur fokus just nu. Jag orkar inte med den. Ständig uppblåsthet, kramper och ibland illamående. Att gå till vårdcentralen hjälper ju inte mycket de heller. Sist jag var där skulle jag få googla på IBS, för de var tydligen de jag hade. Heja Heja! Vore ju kul om man kunde få lite riktlinjer.
Men nu har jag fått tipset av en kompis till micke om en "rensningskur" för magen som jag ska äta efter i en månad, så hej då godsaker och smarrig mat! O jag hoppas så att de ska funka, de vore underbart!

PUSS ♥

Härliga dagar

Denna vecka har bara sprungit förbi, fredagen är liksom redan igång, underbart!

Har haft massa underbara eftermiddagen/kvällar denna vecka bestående av mys med goa brudar, massa träning, soffhäng med älsklingen och promenad med fasters älskling och molly!

Nu är jag reda för helg! Kvällen idag kommer bli mycket lugn, men imorgon är vi bjudna till fina vänner. Livet är bra härligt ändå!


PUSS ♥

Det kallas tvivel,

det där som stör.


Ibland kan jag vara lite utav en expert på att grubbla, tänka och bekymra mig över saker, speciellt småsaker. Mest saker om mig själv, vad jag vill göra med min framtid, ska jag plugga? jobba? resa?
Beslutsngest har jag också och skulle gärna vilja att andra gjorde mina val åt mig ibland.. en liten mindra charmig egenskap jag ärvt av min kära mor.

Det finns så mycket jag vill, men som får lov att vänta ett tag till. Och jag vet om att de är så, men ändå vill jag inte inse de. kanske för att de blir så verkligt då. Men drömma, det får man väl göra? Isåfall så gör jag det ett tag till!

Oj, det här blev ju inte så glatt, men de är ju morgon :) Nu ska jag fixa med lite grejer innan allvaret drar igång!

PUSS ♥

RSS 2.0