yeees,

oth hade kommit. så nu måste jag bara ladda ner det och vänta på att älskligen ska sluta jobba så vi kan kolla de sen :) myspys.
absolut den bäästa serien som finns!
yeye, nyss hemkommen från ett träningspass med bergan.. de går ju bra de här ;P
men nu måste jag städa :/


Kent - nålens öga.mp3

09:35

Nej, nu är de dags för religion. ZzZzzzZzzZzZzZzZz..


LONG TIME AGO,

88888-109

TORSDAG,

ÄNTLIGEN! Idag kommer nya oth, så de måste jag kolla. om de nu kommer, de hade inte kommit imorse så får hoppas på att de finns där när jag kommer hem :)
annars idag får de nog bli lite lite plugg. måste börja skriva på svenska redovisningen så jag slipper göra den på söndag.. få det är ju min & älsklingens mysdag.
Imorgon har vi ekonomiprov, internationell ekonomi.. det går inte dirkt att plugga så mycket inför provet.. vi skulle få ha med böckerna under provet, hmm? aja, ett plus för oss så ;p
Igår fyllde brormin 20, GRATTIS, så familjen var ute & åt och gav han massa presenter. vill också fylla 20 juu! Sen körde jag hem till älsklingen där vi kollade på O.C och bara myste!
Har körlektion vid 11 sen, direkt efter det ska jag & bergan iväg och träna :) PERFECT!

LOVELY


Helgen har varit en riktig myshelg. Började med att jag & älsklingen hade de MYS i fredags. Kom hem till honom på kvällen så hade han gjort de suupermysigt. åh, min lilla romantiker :) älskar dig så himla mycket.
På lördagen var jag med älsklingen på dagen, sen på kvällen drog jag & petra upp till mimmi där wiklund och jimmy var. kollade på en skräckfilm, som inte alls var speciellt äcklig :P
men hade de bästa sällskapet, och de är ju de som räknas. ♥

Söndagen blev lugn. hade kalas hemma för brormin fyller på onsdag, så älsklingen & jag var hos mig heladagen.. åt en massa mat & fika :) senare runt halv 8 åkte jag upp till johanna för att ha myskväll.
Ni är så underbara mina tjejer ♥



88888-89





















24/11


Jag måste verkligen ha världens bästa vänner. finns inga så bra som ni. Ni förstår inte hur mycket ni betyder för mig just nu, bara ni finns där så gör ni allt. ♥
mee love you.
Sen har jag min uunderbara skrutt, utan dig skulle ingenting gå. Du är bäst!
Sitter och lyssnar på musik & nyss hemkommen från maxi.. var där och handlade med mamma. snart ska jag till älsklingen och ha myskväll :) åh, älskar dig mest av allt!



  
Nu var de klart, den 7 december är de begravning.
åh, lilla morfar, saknar dig redan ;(

IDAG..

har jag varit och tränat med min babe, PETRA.ja, de gick ju som de gick.. vi var lite slöa idag, men de är skitsamma ;) annars idag har jag inte gjort så mycket, suttit och pratat med marcus och magnus i några timmar. hehe.
imorgon har vi prov, uääk! de får gå som de går känner jag men ändå inte. vill få bra på de här. Ska försöka ta tag i pluggningen nu snart, men först ska jag göra en cheesecake åt mamma :)
måste fixa present till marcus imorgon också, eller om jag kanske ska ge de när han fyller istället.. tror de får bli när han fylller, roligare då! Men på söndag kommer släkten hit och firar han iaf. & själv ska man jobba lördag och söndag, fast bara en liten stund. Skulle ha jobbat lördag kväll också men känner att jag inte riktigt klarar de efter de som hänt.

men men, tack & hej för mej.

the hero dies in this one,

igår när jag var i skolan hade pappa ringt flera gånger till mobilen och skickat ett sms, "ring mig direkt, det är viktigt". redan då kom tankarna om vad de var.. men jag ville helst inte att de skulle vara de, så jag försökte tänka ut något annat. När jag försökte ringa han var mobilen avstängd, och likaså var marcus mobil.. antog då att de var på sjukhuset. Efter en stund, precis när jag gått ut från skolan ringer mamma.. "morfar är död." kunde inget annat än att gråta, så jag gick hem där det var helt öde.. & satte mig för att vänta på att mamma o de skulle komma hem.
Sen tillbringades resten av dagen nere hos mormor, min stackars lilla mormor. hur kommer de gå för henne nu när hon är helt själv? hon har ju alltid haft morfar att ta hand om. I lördags firade de 62 års bröllopsdag, fatta 62år? de är ju iprincip hela livet. & lilla söta mofar som var så ledsen för han inte hade köpt något till henne då.. men de är ju inte så lätt när man ligger på ett sjukhus och inte kan gå.
Satt och pratade massa om begravning, dödsannons m.m. usch, har aldrig riktigt varit med om att någon såhär nära har dött.

Om 19 dagar skulle han fyllt 93 år den sötningen.
Det konstiga med morfar var att han alltid hade rätt, vad det än gäller. Han hade koll på allt, & då menar jag verkligen allt. Han hade rätt när han sa "Det här är sista gången vi ser varandra" i fredags när jag och marcus var och hälsade på honom.
åh, min lilla gubbe.. kommer bli tomt på jul. den människan hade sån glädje i sig, satt alltid och småskrattade :)

Flitigt så länge krafterna räckte, i arbetets glädje du levde ditt liv. Det fanns för oss alla ett rum i ditt hjärta, för alla utav oss du gjorde ditt allt. Somnade stilla när livslågan släcktes, tacksamt vi önskar dig vila i frid.

Stämmer verkligen in på min lilla morfar, kämpade verkligen in i det sista!
R.I.P mofar, 22/11 -06. ♥

BAD DAY,

 
usch, jag HATAR den här dagen. jag orkar inte :(
 
 

my life,

                             

                             

                               

                             

                             

                             

                              

                             

                             

                             

                älskling

                                             

         

        

you light up my life,

Igår efter skolan när jag kom hem gjorde jag våfflor :)
sen senare åkte jag till älsklingen och bara mysigt. åh, älskar att få ligga nära dig min skrutt!
Idag ska jag & bejan ta tag i träningen, haha!
nu är de dags, får se hur de blir med det. men de kommer ju gå galant för oss ;)
annars idag blir de lugnt, ska träffa min älsklingsmalla.
var längesen man träffade na nu :/
tänk om de kunde vara som förr i tiden då jag typ bodde där.
åh, vill tillbaka till 2004!
I helgen blir de jobb, jobb, jobb, fira broder och ha myskväll med min plutt :)

Love/ sofia


yeeey,

aaaah!
sitter i skolan, har svenska, har min lilla petris bredvid mig. vi har de SÅÅÅ kul tillsammans! ;) Snart är de dags för psykologi sen är de slut på denna skoldag. Blir att köra bil med pappi sen, ska ringa malin sen ocså och se vad min gumma gör. åh, lila sixten fyllde år igår, så kastrerade de han på samma dag.. den lilla stackarn.
Snart är de helga igen, inte långt kvar hörrni. På fredag blir de att va med älsklingen, och på lördag tänkte alla vi tjejer hitta på något myspys :) åh, älskar mina tjejer mest av allt. ni är för underbara!
Har planerat massa idag i skolan, kanske kan bli en lite tripp till ayia Napa, får hoppas på de. verkar som om nästan alla i klassen ska med, även killarna, underbart!
Nu är nyår nästan planerat också, skönt! De kommer bli så himla roligt. iår blir de att fira nyår hos bejan, heja bejan! haha. Får ta en dag alla tjejer och planera lite mer ingående på hur dagen/kvällen ska se ut. :)
Men allt blir ju helt underbart när alla mina tjejer är samlade :)

adios.

aaw

» snacka om dåligt söt hund. GE MIG! ♥




88888-50



Helgen

Helgen har faktiskt varit riktigt lugn, skönt det med ibland.
I fredags hade jag körlektion på morgonen, gick sen hem för att åka ch hälsa på mofar som ligger på sjukhuset. ååh, han ser så hjälplös ut när han ligger där, vill bara ta med han därifrån och ta hand om han :( Efter det åkte jag hem till sundbladh, fixade lite med en av kims presenter, ett kollage! Så senare på kvällen blev det att dra hem till kim, blev tidigt och lugnt för mig.. hade inte ekonomi för att haka på till arena så det fick bli att gå hem istället. Så kom älsklingen lite senare :)

I lördags runt 12 kom sandelin och hämtade mig för att åka till uppsala. Har aldrig varit där så de var lite kul. kom dit runt 3, fixade upp de som skulle upp, sen gick vi till donkan och käka. runt 7 började "Ihuvudet på Bergqvist och Sauk". skitroligt var de! skakade hand med kjell bergqvist (polisen i smala sussie) och stefan sauk, deni! ;d Kom hem runt halv 2, mötte älsklingen och gick hem till han och sov. mysis :) På söndagen skulle jag på kalajs hos min moster, de var som vanligt, lite tjatigt från vissa håll, men mycket trevligt. åkte hem till älsklingen sen och åt pizza. JAG ÄLSKAR DIG!

4 månader i lördags, de ska firas någon dag.. kanske nästa helg. snart hoppas jag iaf. du är de bästa som finns. TACK! ♥

snutten

88888-15


4  månader idag med älsklingen. Du är de bästa som finns. :) ♥

always and forever baby,

88888-49

»

åh vad jag är glad att jag har min älskling,
tack för att du tröstar mig när jag är ledsen!
Behöver dig mer än någonsin nu.. älskar dig mest av allt! ♥

Idag är vi lediga, skönt! Ska ha körlektion och lite sånt senare,
sen ikväll ska vi fira kim :)

PUSS!

LÖÖÖÖV,

Detta har kännts som en mycket lång dag faktiskt, vem kunde tro att klockan bara är halv 6.
Började med att jag hade körlektion imorse, & de var skitkul! vill bara köra mer och mer :) Sen var det dags för religion.. konstigt nog så var det typ ingen där, bara ett fåtal. alla andra var på rättegång så. Men jag satte mig och skulle försöka göra klart alla frågor på datorn, & precis när jag skulle skicka de på mejlen så försvann ALLTING. så nu måste jag göra om allt igen, känns lite surt.. men men, den måste göras ;P

Traskade hemåt för att äta osv. sen ringde petra & vi möttes på stan runt 3. Kollade runt lite efter present till Kimpan.. Sen kom Sundbladh och hjälpte oss att hitta den perfekta presenten. skitsnyggt :)
Petra & jag drog sen hem till henne, kollade på massa kort & pratade. Du är allt bra go du gumman!
Känner mig slööö, orkar inte öra nått känner jag. Ska ladda hem OTH så jag kan se de sen. :)

Älskar mig lilla snuttis mest av allt, du är bäst! & mina tjejer, ni är helt underbara ♥
Jag är lyckligt lottad.

this one's for yoou.


The magic numbers - love me like you
Death cad for cutie - your heart is an empty room
Angels and airwaves - The Adventure
Damien Rice - Cannonball
Panic! at the disco - i write sins not tragedies 
Saosin - you're not alone
Slagsmålsklubben - den officiella os-låten
the clarks - Caroline
Hole - i think that i would die
Franz Ferdinand - this boy
 Doktor Kosmos - Doktor knark is back in the town
Tilly and the wall - in two glasses of wine



88888-48

can you read my mind

ännu en slapp dag i skolan är över..
skön vecka må jag säga, inte många lektioner inte. :D
imorgon ska halva klassen på rättegång, så vi slipper
ekonomin vilket innebär att vi enbart har en lektion, religion.
jani, skulle man ta och göra något vettigt kanske,
som att kolla på sjunde himlen. Låter töppen de!

bilder från igår,

                             

                             

                             

                             

you´re the one my heart beats for,


Nu märks det att vintern börjar närma sig med små steg, bara snön som fattas ni. kylan finns redan.
men det värsta är att det är regn och rusk ungefär varenda dag. Men man ska inte klaga, det finns värre saker.

igår åkte jag och skrutten till karlstad efter att han jobbat klart. Känns konstigt att det redan är mörkt vid 4 tiden, man skulle kunna tro att klockan var 10 eller nått.
Denna gång gick de galant att hitta ända till karlstad och parkering fick vi direkt ;) sen gick vi runt och strosade där ett tag, båda hittade lite grejer. & älsklingen hittade jättefina kläder!
Sen skjutsade han mig direkt till Johanna där malin, wiklund, petra, sundbladh och johanna var. Höll på och fixade tårta, kladdkaka och allt vad det nu var. Vi skulle fira Kimpan där uppe. SÅ runt 8 ringde emma, och hon, malin, johanna och petra åkte till Kim för att kidnappa henne upp till johanna.
Jag och de båda Sarorna var kvar uppe hos Johanna och fixade lite.. sen kom de tillbaka med en förvirrad Kim. Sara stod beredd för att spruta grädda i ansiktet på henne, medans vi gömde oss i rummet. Alla hoppade fram och Kim såg lite halv rädd ut, men sen satte vi oss för att hugga in i godsakerna. :)
Riktigt trevligt faktiskt. & på fredag blir det somsagt att gratta kim engång till, men då med presenter :)

Sen skjutsade jag hem wikkan och åkte vidare till snutte som låg och sov, men fick lov att gå upp för att jag skulle komma.. förlåt :) så blev det lite mys innan vi skulle sova. åh, är så underbart att sova bredvid min älskling, men känner sig som en prinsessa. ♥

idag var det dags för nationellt svenskaprov, som inte gick sådär värst bra. orkar inte bry mig så mycket heller faktiskt. Min starka sida är inte att skriva, så de får bli som de blir med det.
Annars idag har jag inte gjort så mycket, tagit de lugnt mest.. tänkte att jag skulle ta mig en promenix sen, och invänta farmin så jag kan få köra lite.
Sen hoppas jag på att få mysa en massa med min snutt, om nu de går för sig!? :)

Älskar mina tjejer mest av allt, & min skrutt såklart. ♥


ekonomi är livet,

eller inte! så värdelöst.
usch, det är så tråkigt att plugga på en dag då man är ledig..
skulle mycket hellre göra något annat, roligare nu. men vad?
äsch, skitsamma.. ingen idé att fundera ut något eftersom jag inte kan
görat ändå!

Ska väl ta och fortsätta plugga nu så jag bli klar nångång..
en bokrecension skulle behöva skrivas också. men de har
jag fan inte tid med just nu!

Saknar min skruttis jättemycket, men sen får jag träffa honom :)
min lilla mysis, älskar dig mest av allt.


so long.

STAN,

nyss varit nere på stan en sväng och fixat lite. träffade även malin som jobbade :)
Nu sitter jag och kollar kort från när man var lite, herregud hur man såg ut! blä.
haha men kul äre :)
                                                                                                            
Får säga grattis till kimpan som fyller 18 idag :)
& henne ska vi fira på fredag, tror de skulle bli arena.
men vi får se hur de blir med de, just nu är jag typ pank.. är bara skyldig alla massa pengar :/


88888-30 Min lilla malin & jag, skolavslutningen 2005 :)

heaven,

88888-29

såhär såg himlen ut imorse runt 7, vackert!
nu snart ska jag traska ner mot stan för att ha körlektion,
hur nu det kommer gå.
senare idag ska jag och älsklingen åka till karlstad,
fast det blir efter att han jobbat klart.
annars blir de nog lugnt, måste plugga också.

tjosvejs.

lucky,

åh, vilken underbar pojkvän jag har. så gosig! :)
idag har vi bara slappat och bakat buller, och ikväll ska vi mysa ♥

igårkväll jobbade jag, fick sitta i entrén.. vilket faktiskt var ganska så kul.
bara det att de inte var så mycket folk.
Men en del är ju bara för dumma, finns folk till allt ;p hehe.
Sen var det bara att knalla hemåt runt 3 tiden då älsklingen
kom och mötte mig :)


I LOVE MY LIFE!


2004,


                   

                   

                 


Känns som om allt detta är århundraden sen.. men det är lixsom bara 2 år sen.
När man kollar på alla korten längtar man verkligen tillbaka,
fanns så många man umgicks med då som nu knappt ser längre.
GE MIG TILLBAKA 2004.
Menar inte att jag inte har de bra nu, för de har jag.
allt är bäst nu, men det var ändå bra förr.
Allting kändes så lätt, man behövde inte oroa sig för
så mycket som nu.

Men jag ångrar ingenting som hänt under denna tid.
Har världen bästa vänner, och den bästa pojkvännen man kan ha.
så vad mer kan man önska sig?
- INGENTING!


 

yeeey,

Olika trevliga fyllor:

Askungen-fylla:
Du kommer hem, har tappat en sko och dina kläder hänger i trasor.

Törnrosa-fylla:
Du slocknar i hundra år.

Snövit-fylla:
Du vaknar upp med sju främmande män i sängen.

Lilla Sjöjungfrun-fylla:
Dina fötter klibbar ihop och luktar fisk.

Lilla Rödluvan-fylla:
Du vaknar upp med mormor i samma säng.

Kejsarens nya kläder-fylla:
Du vaknar helt naken i rännstenen och upptäcker en pekande folksamling.

Fula Ankungen-fylla:
Du vaknar upp med en äkta hälft - men det är inte din. Den här är snyggare.

Nalle Puh-fylla:
Din buk har svällt till dubbel storlek och din mun är kladdig.

Stålmannen-fylla:
Din kropp är både röd och blå, och folks viskningar låter som höga skrik.

Joakim von Anka-fylla:
Du vaknar och har en stor hög med pengar men inga byxor.

Musse Pigg-fylla:
Dina öron är svullna och du har dina vita handskar, men av fracken syns inte ett spår.

Hans och Greta-fylla:
Du kan lätt hitta till toaletten genom att följa spåret av nattens uppkastningar.

Pippi Långstrump-fylla:
Du vaknar mellan en häst och en apa och finner väskan full med pengar.

Stora Stygga Vargen-fylla:
Du har så taskig andedräkt att du kan blåsa omkull ett hus.

Bambi-fylla:
Dina ben vägrar lyda dig och ditt huvud känns stort som en badboll.

Hitler-fylla:
Du slocknar i en bunker.

Christoffer Columbus-fylla:
Du vet inte vart du är på väg, inte var du är när du kommer fram, men hela kalaset bekostas av staten.

Tarzan-fylla:
Du vaknar halvnaken i skogen och undrar varför du är så hes.

Microsoft-fylla:
De flesta av dina kroppsfunktioner krånglar och du vet att du inte hinner fixa till dig innan svärmor kommer, men du vägrar erkänna att det är ett problem.


höhö,

Jag hade precis satt mig ner på den offentliga toaletten när jag hörde en röst från toaletten bredvid som sa:
- Hej, hur mår du?
(Jag är inte precis den typen som brukar konversera med främlingar när jag sitter på toaletten men jag vet inte vad som flög i mig för jag svarade: )
- Jo då, jag mår väl bra.
Och den andra killen svarade:
- vad gör du för någonting då?
(Vad var det där för någon fråga tänkte jag men svarade: )
- jo, jag är ute och åker med bilen lite.
(Det enda jag hade i tankarna just nu är att bli klar så fort som möjligt så att jag kan gå däeifrån när jag hör mannen i båset bredvid ställer en ny fråga. )
- Kan jag komma över till dig sen?
(Hmm, tänkte jag det där är också en konstig fråga. Hövlig som jag är så svarade jag ändå: )
- Njae, det ska komma några från jobbet senare så det går nog inte så bra idag..
Då hör jag killen bredvid mig nervöst säga:
- Du, kan jag ringa upp dig senare. Det är någon jävla idiot i toabåset bredvid som sitter och svarar på allt jag säger till dig.


mohahahha,

so i saay,

Lite musik såhär på morgonen är aldrig fel.

Eisley - tree tops.mp3
The all-american Rejects - why wrong.mp3
The postal service - we will become dilhouettes.mp3
hidden in plain view - Halcyon Daze.mp3
The used - the taste of ink.mp3
Death cab for cutie - I will fallow you into the dark.mp3
Green day - outsider.mp3
Interpol - slow hands.mp3
styrofoam - if i belive you.mp3
Kaiser chiefs - what did i ever give you?.mp3


my love,

just nu ligger jag och älsklingen här i sängen och myser.
kan inte bli så mycket bättre än såhär.
Har alltid så kul med dig älskling, du får mig alltid att må så bra :)
bara av att se dig får mig att le, ditt leende får mig att le.
& du lyckas alltid få mig att skratta baby :)
Snart är de 4 månader också, heelt underbart!
och om ca 8 månader händer du vet vad ;)

du betyder så mycket för mig så du anar inte, finns ingen som du!
älskar dig, ALLTID DU&JAG SKRUTTEN!

,

SKOLA, SKOLA, SKOLA, SKOLA och åter SKOLA.


Saves the day -  Shoulder to the wheel.mp3

Beeeeing Bingo,

OHLALALALALA! ;)


Saknar min älskling.

SUCK,

Känner verkligen inte för att plugga idag..
jobbigaste dagen är verkligen tisdagar, 8.20 till 16.10, blää!
Plus att idag hade jag mensvärk heladagen, så första lektionen fick uteslutas,
sen hade vi friskvård där vi masserades, vilket var mycket skönt..
Senare på dagen hade vi svenska nationella, som gick piss.
direkt efter det var det dags för psykologi, där vi skulle redovidovisa
men jag & petra slapp idag som tur var!

men blä vilken dag! & nu måste jag egentligen plugga också, men motivationen finns inte!

:(

Manic monday

i will never let you fall,
i'll stand up with you forever..
i'll be there for you through it all,
even if saving you sends me to heaven.

Cuz you're my, you're my, my true love, my whole heart
please don't throw that away
cuz I'm here for you
please don't walk away,
please tell me you'll stay, stay..

älskling 
älskar dig baby

welcome to my world,

                                                         88888-19
ÅH, det där leendet får mig att smälta..
det får mig att falla för dig om och om igen älskling.
du är så underbar! Går inte beskriva hur mycket du betyder för mig,
du är mitt allt!
Har alltid så kul med dej, & vilket humör jag än är på
så blir jag alltid glad när du är i närheten.
Du får mig att le & må bra älskling :)
älskar dig ♥

igår hade jag & snuttisen en hel slappdag,
Kollade på one tree hill & lite andra saker, och bara myste!
Sen gick vi hit, åt oså, & fortsatte mysa :)

thanks for coming

88888-18

i helgen var mickisen hemma i stan. inte varje dag de inte!
förfestade hos therese, sen dor vi till statt :)
Ovanligt mycket folk på statt bara, blev nästan för mycket där ett tag!
men det är väl bättre än att de är tomt antar jag.
Sen efter statt gick jag och snutten hem och sov :)


in my heart you'll always stay baby

 det finns ingen underbarare än du, älskar dig mest av allt.
alltid du & jag snutten ♥

igår var jag först med petra, sen drog jag hem..
senare kom malin och hämtade mig så vi åkte
och kollade på nya lägenheten. jättemysig :)
sen hem till henne så hon fick göra sig iordning,
vidare till petra och sen knallade vi till lina där det var fest :)

Idag har jag bara slööat med min skrutt. :)
& ikväll ska jag träffa malin, kolla idol oså.

heeeeeeeeeeeeeeeejsvejs-

girls grow up faster than boys


yesyes.
i förmiddags drog jag & petra till biblioteket och
gjorde klart vårt psykologiarbete.
& nu snart ska jag nog träffa malin och ikväll
blir de att gå till lina :)


kyss&pöss

aaao,


SNÖ?! helt galet. blir så glad av snööö..
även fast det just nu inte är så mycket snö,
men lite vitt är de allt :)
fast nu börjar vinterkylan smyga sig närmare och närmare.
Kom hem runt 7 imorse så då satte jag mig
och skrev lite på psykologin och nu tänkte
jag att jag skulle ta tag i den där jäävla bokrecensionen. :/

igår skulle jag och mamma bara åka en sväng till IKEA,
men det slutade med att vi var borta från 09.00 till 18.00..
så det blev en heldag.
var först på marieberg, sen IKEA sen åkte vi in till stan en sväng :)




RSS 2.0