MAGONT

Har så fruktansvärt ont i magen, bara längtar efter att få komma hem och lägga mig och vila i sängen. Det började komma smygandes imorse och blev bara värre och värre. blää! Hoppas jag inte får magsjukan bara, de går ju nu.

Nu är de äntligen helg, och denna vecka liksom alla andra, har gått super fort. Ikväll blir de att fira lilla petra som fyllt år, och imorgon blir de utgång :)

MAGONT

Har så fruktansvärt ont i magen, bara längtar efter att få komma hem och lägga mig och vila i sängen. Det började komma smygandes imorse och blev bara värre och värre. blää! Hoppas jag inte får magsjukan bara, de går ju nu.

Nu är de äntligen helg, och denna vecka liksom alla andra, har gått super fort. Ikväll blir de att fira lilla petra som fyllt år, och imorgon blir de utgång :)

KÄRLEK


"Jag kan inte ens gå utan din luft i mina lungor,  jag kan inte ens stå när du inte ser på.. och genomskinligt grå blir jag, utan dina andetag.."



SAMBOS

äntligen är det mesta klart! Nu är vi sambos och det känns riktigt bra :)
Helgen har till större del bestått av massa packning, flytt och flängande hit & dit. Men det är de värt. Trots allt slit har helgen även bjudit på lite partaj, vilket aldrig är fel.

Efter jobbet sen kommer min babe och hämtar mig, så drar vi till kd för att inhandla ännu mer grejer till lägenheten. åh, trivs redan som fisken i vattnet i lägenheten med min älskling.

Men imorgon tar vi oss en ledig dag för att ta bussen till våran huvudstad för massa shoppning. En heldag bara jag & älsklis.



Du är det dyraste i världen ♥

LIVET ÄR EN GÅTA,

OCH DU ÄR GÅTANS SVAR!

Finns det någon bättre människa än min gos? - Skulle inte tro de! såklart är alla mina underbara vänner & familj guld värda, men älsklingen får en extra guldstjärna i kanten!

Idag är det våran dag, 1 år och 2 månader.. att tiden gått så fort ändå. Men, resten av mitt liv ska jag spendera med min älskling :) Hur ska detta firas då? - Jo, håll i hatten folk. På lunchen ska vi åka ner till statoil för att köpa mos & korv, haha. Men direkt efter jobbet blir det IKEA för att inhandla massa nya saker till lägenheten, och vi ska även börja flytta in massa möbler idah. ååh, vill att klockan ska bli halv 3 nu, nu NU!

Igår efter jobbet drog jag direkt till badhuset för att simma. Åh så skönt de var & super mysigt! Efter det mötte jag upp mamma på maxi, handlade lite inför kvällen.. Fixade iordning kvällsmat framför tvn med massa tända ljus, så när älsklingen kom blev de massa mys! gosnos :)

älskar dig nu & föralltid, ingenting ska komma emellan oss. always and forever darling!

ÄNTLIGEN!

Nu är det klart. Älsklingen & jag var precis nere och skrev på kontrakten på lägenheten så nu är den våran. På torsdag blir de IKEA för att köpa säng och annat dylikt. Kommer bli bäst det här gubben. åååh :) Har varit helt sprallig hela dagen sen mamma ringde och berättade att vi skulle få skriva på idag!

Idag blir de träna sen packa en massa, men först måste klockan bli halv 3 så jag kan åka hem :)
BYE!

MY STAR


Puuh, idag har jag varit duktig. Direkt efter jobbet drog jag till galaxen och tränade någon timma. Okej, kan väl erkänna att jag inte låg i hårdträning direkt.. men skönt vare! Efter det kikade jag runt på stan, och sötte sen på lilla musen! Alltid lika kul att träffa dig. tittade in hos sanna en sväng också. :)
Ikväll blir de lugnt. Sitter hos älsklingen som duscha nu.. har precis ätit mackor och ska sen åka hem till mig. Måste börja packa lite mera nu så jag slipper de sen. åh, längtar såå!


På fredag har sanna & börjta sin inflyttningsfest. kommer bli great, och förhoppningsvis kommer alla tjejer vara samlade.. och KIM VARA HEMMA! Håller tummarna. miss yoou darl!


LOVE ♥

START ME UP

Dagen började med en promenix medan älsklingen låg och sussade så sött. Sen fick han allt göra frukost åt mig, så åt och kollade på 8 mile. mys de! Sen åkte vi iväg till mio för att kika lite. Inga dåligt priser de har de, uuh!
Till helgen hoppas jag att de kan bli en tripp till IKEA för att inlandla en ny säng och massa annat skojigt :)
Efter mio åkte vi iallafall upp till sjukan för att hälsa på lilla farmor som är nyopererad. Åh gud vad hon gillar micke. Nyper honom i kinderna och kramar om honom, tror nog hon är lite avundsjuk på mig ändå.. skulle jag vara om jag vore henne ;)

Ikväll har vi varit och hälsat på sanna i nya lägenheten. Jättemysigt har de fått de :) Kollade på tv och  spelade Fia med knuff, men jag förlorade. men vad gör de om 100 år? ingen dålig förlorare jag inte! När sanna skulle skjutsa iväg linde till jobbet cyklade jag och malin hemma till henne, sen kom wiklund. En riktig mysdag/kväll. underbart!

Nu ska jag fixa undan lite grejer så älsklingen inte snubblar alltförmycket när han kommer hem inatt, den lite sviraren. LOVE YOU!

efterlängtad helg

som alltid. Visst att veckorna går väldigt fort, men man kan aldrig sluta längta efter helg. Blir dock en väldigt lugn helg, såsom de senaste helgerna sett ut, men nästa helg blir de INTE lungt :)

Idag blev de träning direkt efter jobbet, sen mys med älsklingen.. vilade en sväng och åkte sen iväg för att köpa mat. Blev en kycklingsallad, mumma! Nu har vi precis dragit i oss vår mat och jag har duschat.. väntar på att idol ska börja. Imorgon ska vi och hälsa på lilla farmor, och på kvällen ska vi kolla in sannas lägenhet :)

Den 1 novermber är det min och älsklingens tur att flytta. Can´t wait! förhoppningsvis kan det även bli lite tidigare. yeeey! älskar min snuttis mest av allt. :) Nu ska jag mysa med han så, heeejrå!


read my mind

Återigen har jag fastnart i The killers träsket, men de gör mig absolut ingentinge! I love it!

Idag direkt efter jobbet åkte älsklingen och jag ner på stan för att prata över en fika. mycket trevligt, som vanligt med min gos. Sen knallade vi runt en sväng på stan, han köpte sig marknadsnougat och skildes vi åt. Han skulle iväg på badminton och jag till galaxen. Träningen idag kommer ge träningsvärk, de känner jag de. Men de ska kännas, annars är de bara onödigt!
Nu sitter jag här hemma, väntar på att micke ska komma hem någongång. måååste få prata juu. Men snart kommer han hem hoppas jag :) Ikväll är de grey´s, vilket inte får missas! no no no !

Nu ska jag ner och göra min far sällskap och höra lite hur de var med stackars farmor som ligger på sjukan efter sin operation!

BYE!

Sam's Town

The Killers - This river is wild.mp3 - Lyssna och njut! ¢¾





love

älskar min snuffsis mest av allt förstår ni. så nu ska jag mysa med han, tjooo!

söndag


Redan söndag och denna helg har gått lika fort som alla andra.

Fredagen blev det myskväll med älsklingen som gällde. Sen på lördagen kom Malin, wiklund och sara hem på en myskväll. Så denna helg har varit lugnare än lugnast.. vilket även det kan vara skönt! Men jag måste erkänna att jag faktiskt är lite partysugen, så nästa helg hoppas jag på lite fest.

Idag vaknade jag lika tidigt som vanligt. Lite träligt med tanke på att det är helg, men vad ska man göra liksom..  Skönt att komma upp tidigt så kan man passa på att fixa med lite grejer innan älsklingen vaknar. Låg och tjatade massa med honom inatt, haha stackarn. Han som var så trött fick ligga och lyssna på allt mitt tjat in mot småtimmarna.. käääärlek! :)
Var bort till marcus på fika förut, dock inte han som fixat fikat men ändå. Mormor, farmor och jonte var också där för att checka in lägenheten. Imorgon ska lilla farmor opereras, så man får hålla tummarna.

Nu ska jag försöka mysa med älsklingen, om han kan slita sig från tv-spelet villsäga.. men jag har mina knep ;)

BYE!

besök

Tittade ut från balkongen och där på gården kom nannis, angelica och morgan. så nu är det full rulle i huset, puh! Den ungen sitter inte still för fem öre. men så go så go är hon. mmh :) De hade köpt med fika, stoooora bullar från maxi och ballerinakakaor. men nannis skulle ha glass, så pappa gjorde iordning mycket glass åt unga damen som hon glatt slängde i sig, och sen var det dags för bulle för hennes del. Kan inte förstå att det kan gå ner så mycket i hennes lilla kropp. så söt är hon :)

Ikväll blir de att träffa tjejerna.. måste städa klart i min garderob mm först, duscha och grejer. Men sen så :)
Saknar min pluttis.

heeejrå :)




image253
Lilla nannis :)

helga

Om sisådär 5 timmar och 20 minuter är det jag ska säger hej då till anovo, och tar helgen! Ska bli så underbart skönt.
Direkt efter jobbet ska jag möta upp älsklingen på donkan för att äta lite, sen blir de mysmysmysmysmys! :) Måste förbi hemma och kolla in den nya soffan mamma och pappa köpte igår. Annar kommer helgen bli mycket luugn.

Igår var jag uppe hos emma och gjorde slingor i håret, och nu ser det inte orange ut längre. TACK :)

Nej usch.  Hej

you mean everything

Idag fick jag ett mail av min snutteplutt på jobbet där de stog att han var så trött och less på att jobbs just då.. så jag föreslog att vi skulle åka hem på lunchen och äta.. vilket han nappade på direkt. gosis :) När jag kom tillbaka ringde mamma och berättade en kanonnyhet, då blev jag glad och den sista timmen på jobbet bara flög iväg. TACK MAMMI!

Nu har jag precis plockat iordning på mitt rum lite, men bara lite. Jag och älsklis kom på den strolande idén om att  åka til badhuset och simma förut, så vid halv 7 var vi på plats. Simmande dock bara 34 längder, gubben min ville inte ha träningsvärk till imorgon då han ska på kick'n box. hehe :)
Annar idag har jag inte gjort så mycket. Direkt efter jobbet åkte vi ner till banken för att fixa ett nytt kort, eftersom bankomaten tog mitt igår :/ Sen åkte vi hem och älsklingen ville sova så jag passade på att ta mig en promenad.

Igår kom mammi och hämtade mig direkt efter jobber. Drog iväg till kd för att strosa runt på IKEA och bergvik. Hittade såklart massa grejer på IKEA, som alltid, men den här gången försökte jag hålla i pengarna lite och köpte därför inte en massa onödiga saker. Men det blev några grytor, och såklart toblerone - till micke och jeppe. När jag skulle ta ut pengar på IKEA tog bankomaten mitt kort, så jag stog där som ett fån och bara kollade på bankomaten.. blää. Men som tur var var ju mamma med så hon betalde. :)

Nu ska jag se på tv och bara mysa till de med mig själv, fixa matlåda till imorgon och lite kvällsmat. mumus, nu kurrar de i kistan ;)

Micke - Du betyder allt för mig. Skulle aldrig i hela mitt liv klara mig utan dig, du ÄR mitt liv. Det kommer alltid vara du och jag, det tvivlar jag inte en sekund på. Älskar dig mest av allt, nu och föralltid gubben. Always and forever. ♥

the world i love

    image252

mys

Idag efter jobbet har det bara blivit massa mys med baby. Skönt att få ta de lugnt efter jobbet sådär. Har kollat massa på tv, och sen åkte vi iväg och kollade på jeppe när han spelade innebandy.. de stackarna förlorade mot tjejerna. ;P
Kollar på ID nu och väntar på att pokerfejs ska börja. Fick mig ett riktigt finbesök av två vandrande damer förut, det är aldrig fel :)

Neej, inte bloggsugen känner jag. YE!

yeey

Så, nu var det dags för jobb igen.. uääk! Idag har jag ingen motivation alls för att jobba känner jag. skulle mycket hellre vilja ligga hemma i sängen och fortsätta mysa med min babe. men men.

Har en konstig magkänsla, som om någonting skulle hända.. vet inte vad det är, men obehagligt är de. ååh, vill hem!
Idag ska jag försöka pallra mig ner och införskaffa mig ett gymkort, men vi får se om jag orkar de eller helt enkelt tar det en annan dag. Direkt efter jobbet ska jag iallafall ta mig en promenad och får lite friskluft, vilket jag känner att jag behöver!
Imogorn blir det iallafall kd med mamma, och jag längtar!

Jobb!! PUSS

RSS 2.0