hoho


Kan man må bättre än såhär*? har två helt underbara människor hos mig just nu, malin & wiklund. Malin agerart fotograf och sköter sitt jobb galant. sen blir de maaaastis.


loooove you! :)


lovely


Nu väntas de bara på Jeppe, sen blir de badtunna, cider och mys! underbart? oooohja!






Better than heaven


Herregud, kollar just nu på sveriges värsta bilförare.. hur kan man få körkort när man är så kass som de är? de måste ju vara lite uppgjort, lite lite iallafall.

Imorgon är de fredag, och sen är de lördag och då flyttar MALLABALLA hem! hoppas på en utgång, om den så bara blir en liten :) Hoppas alla tjejerna vill vara med!?
Påtal om imorgon.. då är de daga för badtunna! ska bli sååå mysigt. mickes pappa ska låna en badtunna som vi ska bada i ute imorgon, mmmh!  me like. en cider eller två på de för att inviga helgen är ju inga fel.

Nu ska jag pussa på en nyduschad fis! ♥


The trumpet in my head


usch för att sitta på jobbet en heldag med magont. denna vecka alltså, blah! min snälla pojkvän var så go och sa att han önskade han kunde få ha ont istället för mig, goding :)
Nu har jag iallafall hunnit pussa massa på honom och snart bär de av till kd. Sanna kommer och hämtar upp mig och mimmi om 10 minuter ungefär :)

Ikväll blir de mys med baby! & till heelgen flyttar MALIN hem, soom jag längtar! ♥


in lust we trust


Jag är så trött, så trött på allt skitsnack som går helatiden. kan inte alla bara sköta sitt eget så blir de bra? hur orkar man lägga så mycket energi på att störa sig på andra och gå och klaga när man själv gör samma sak? herregud! så nu fick jag ut mig det :) hehe.

Idag har det jobbats, halv 7 till 3. På lunchen var jag hem till mimmi för att lämna hennes telefon som jag tog med och lagade åt henne :) fick träffa lilla sötvovven också. mmh!
Efter jobbet blev det träningen. ääääntligen! de var skönt vill jag lova. men när jag var klar märkte jag att jag hade låst in min nyckel till låset i skåpet så det var bara att ringa efter älsklingen som fick komma med extranyckeln. bra snäll den där! så när vi kom hem var det jag som fick stå för maten, och de gör jag så gäärna! älskar att laga mat till micke, haha!
Nu har vi precis haft ett städryck och ska nu kolla på shear genius och mysa. 

BYE!

Mikael Runemård

är den absolut snyggaste, bästaste, underbataste människa som finns! ♥




Blod är tjockare än vatten



Har jag någongång sagt hur mycket jag älskar de här två godingarna? ♥

Lyckat!


Gårdagen var såå lyckad! åkte upp till salongen där wiklund och emma var och gjorde sg iordning.. emma var snäll och klippte luggen på mig, sen åkte jag hem till mamma & pappa på en drink. Vid halv 7 skjutsade Linda bort oss till Saras 20 årsfest!
De blev mycket sång och dans och massa skratt! Precis så som det ska vara. Men det bästa av allt var att nästan alla tjejer var samlade, det händer inte varje dag längre, tyvärr.
sen blev det mastis en svänga.. träffade emelie där som var lika taggad som alltid, haha! Sen tog vi oss en taxi hem, jag och min fina.

Dagen idag har varit lugn. Låg kvar i sängen länge idag, kollade på körslaget sen knallade vi hem till mamma och pappa för att hämta bilen och fika. men istället för fika blev det skräpmat som de bjöd på. Sen åkte vi till maxi och handlade lite.
Nu har älsklingen ganska nyss vaknat till liv igen efter sin powernap, och jag har nyss städat lite.

Tack för en underbart trevlig kväll igår alla! ♥






Fredag,

Fredag och veckans sista arbetsdag, som var min andra jobbdag denna vecka. hehe! Blev mycket mycket skratt på jobbet idag. Emelie är bra rolig ibland, de går inte att hålla sig för skratt, haha! Men de är skönt, för de får tiden att gå fort! På två-rasten blev de fika-firning för niclas som fyllde 35 förra onsdagen.
Direkt efter jobbet blev jag upphämtad av micke och vi styrde mot karlstad ihopp om att hitta något till helgen.. efter många om och men hittade jag tillslut något att ha på mig imorgon, och tack gud för de! :)

Nu har vi precis kollat på Let´s dance (Hoppas Kitty åker ut, hoppas hoppas hoppas) Och nu blir de film, &  massa massa myspys! LOVE!


mjeeee.


Jag har ont i magen. why why why!? Hoppas farbror doktorn har något bra att säga mig.. dock ett tag kvar.
Imorgon blir de jobb, sen kd!

Nu blir de Baaaaaaaaaaatman med baby! ♥


is my head still on?


Har inte direkt hänt något speciellt intressant idag. Har legat i soffan och degat mest hela dagen, sen tog vi tag i tvätten och åkte iväg och hyrde film. The love guru och Batman the dark knight, har dock inte kollat på Batman än.. de får bli efter handbollen.
Sen var vi duktiga och åkte iväg för att handla.. sen var jag lite extra ambitiös och lagade en köttfärssoppa åt min lilla prins, som verkade uppskattas. så de får nog bli flera gånger.

Vet inte om jag känner mig frisk eller sjuk just nu.. vissa stunder är jag jättehängig och känner mig varm medan jag anra stunder känner mig skitpigg och skulle kunna springa maraton! fy för de! Men imorgon ska jag nog pallra mig iväg, för efter jobbet blir de kd och sen let´s dance mys med baby!


gaah!


Jag är så shoppingsugen, de kryper i fingrarna på mig! under de här dagarna när jag varit sjuk har jag nog besök varendra onlineshop som finns, men ändå inte hittat något. vad är de för fel på mig?

Har dessutom varit inne på alla bloggar som finns,  ovärda som värda. Jag börjar bli trött på de här! Men fy så jag klagar. usch, de finns folk som har de värre.. mycket värre!

Men sen ska vi iallafall iväg och hyra film, min man och jag, för de finns ju ingenting på tv som är bra nuförtiden :/ Nu ska jag leta vidare efter kläder! wish me luck! :)


vakna med the voice


Fortsätter att vara sjuk, fortsätter att drömma konstiga drömmar. fy! Idag klev jag upp tidigt, orkade inte ligga kvar i sängen, så nu ligger jag i soffan och huttrar till vakna med the voice.
 Idag mår jag iallafall bättre än igår, men halsonten sitter i.. men imorgon är det jag som går iväg till jobbet, för nu är jag trött på att ligga hemma! :)

Igår ringde Sanna, så nu är de bokat för tatuering på onsdag, äntligen! Så efter jobbet bär de av mot karlstad.
Förra veckan var baby snäll och ringde till sjukhuset åt mig, så nu har jag fått en tid där den 2e januari för att ta lite prover.. få se vad de är som är fel, om de är som jag tror eller inte, fast de brukar de aldrig vara :P


Made in sweden


Sitter just nu i soffan med min gos och kollar på Made in sweden. Tycker nog de är ett ganska så konstigt program, men får väl hålla micke sällsis till de. haha!
 
Nu börjar jag bli riktigt trött på att bara ligga hemma. Blev så rastlös förut så sprang runt och städade och packade upp alla grejer vi fick efter mormor, och de var inte en grej kan jag lova. Sen var baby iväg och köpte mat åt oss som vi gluffsade i oss framför tvn, skönt att slippa laga mat ibland. Sen gjorde jag ljusa slingor.. men eftersom jag hade sån utväxt efter resan och håret blekts så, så blev de ganska så ljust i botten och ganska så ljusbrunt/orange. Men ska använda sliverschampoot nu och sen blir de entill slingning så får vi se hur de ser ut.

Nu ska jag se vIdare på tvn. Heeejrå :)


Put the sun back

Sjuk även idag.. känner mig dock värre idag än igår, + att inatt jag har drömt otäcka drömmar så jag har vaknat helatiden! fy för såna, de gillas inte. vaknade vid 5 imorse, men som tur var så lyckades jag somna om en stund till.
Ligger just nu nerbäddad i soffan under mitt varma goa täcka, och min älskling sitter bredvid mig och räknar matte.
De får bli en riktigt lugn dag idag.. men om jag känner mig rätt så kommer jag bli sådär sjukt rastlös sen. blah!

Men nu ska jag kolla på top model iallafall, ciao :D


Sjuuk

Imorse när jag vaknade kände jag redan då att jag inte mådde bra.. men jag traskade iväg till jobbet ändå. Men vid halv 9 gav jag upp, kände mig jättefebrig och ont i halsen, så de fick bli att gå hem. När jag kom hem låg baby fortfarande och sov så jag kröp ner hos honom så fick han värma mig. hih :)

Har ny hotmail, sofia_raang@hotmail,com. Någon idiot, eller jag själv, har bytt lösenord på min förra så de var bara att skaffa sig en ny! suck!



Borta bra men hemma bäst.


Nu är vi hemma från värmen och paradiset. Flyget landade klockan 19 på arlanda i tisdagskväll.. dock har jag redan kommit in i vardagen och det känns som jag inte ens varit borta. Men det har varit 2 heeeelt underbara veckor i egypten med min älskling.
Massa massa solninHg, en tripp till kairo för att kolla pyramiderna och rida kamel, endel shopping och massa mys! lovely!
Igår var jag ledig från jobbet så de blev att fixa massa här hemma. Ta bort alla julgrejer tex som vi inte gjorde innan vi åkt, sen var vi och handlade för kylen var nämligen tom när vi kom hem eftersom vi tömt den innan vi åkte.
Sen på eftermiddagen kom mamma, pappa, marcus och linda på lite fika så visade vi massa bilder och pratade om resan. sååå jag har längtat efter min mamma och pappa, helt sjukt! Har velat ringa de varenda dag, men de kunde jag inte.. har aldrig borta så länge från mina päron.

Idag var de back to work, riiiiktigt kul att få träffa endel av de som jag inte sett sen innan jul. Annars var sig allt likt. Dock var de så skönt att komma hem och älsklingen var här! & så kommer de altid vara nu, inge mera norge! Hallelulja.
Nu blir det att krypa ner i soffan med älsk och mysa.

Saknar alla min tjejor som jag inte heller sett på länge.. men i helgen hoppas jag få se de :)




RSS 2.0