Let´s dance


Kvällen bjudet på myspys med tjejerna. Kolla på Let´s dance & kanske spela spel :)
Blir dock en tidig kväll, måste fixa med massa grejer..

imorgon kanske det blir kd med älsklingen, sen ska vi packa en massa, & på kvällen ska vi hem till mig & äta med mamma & de, sen blir de mys som gäller resten av kvällen/natten :) iiih, love you!


tjaao.

always and forever,

you're my sunshine to keep me warm,
you're my shelter and my hideout, in rainy days and storm.
you're my laugh-line when I am blue,
you put balm into my wounds,
i'm nobody without you..

love you baby

Helg,


äntligen är helgen här och ett steg närmare söndag! för på söndag åker vi, älsklingen, jag & hans familj :)
Kommer bli toppen! åh, längtar så mycket så det är sjukt. vill bara ha söndag idag så vi kan åka snart!
känns skönt att slippa ha med massa läxor. de enda jag har att göra är PA, lite friskvård & sen ska kameran med så jag kan göra en liten presentation om min resa till idre i multimedian :) & bilder ska det tas, det kan jag lova!
åh, älskling, du är så bäst!

Idag måste jag börja packa lite, sen ska jag nog ta mig en lång & skön promenad. På kvällen blir det nog Let´s dance med tjejerna, blir en tidig kväll iaf för jag måste packa lite oså.

På lördag blir det ingen utgång eller jobb, utan det blir en hemmakväll med älsklingen. åker gansk tidigt på söndag så det gäller väl att vara utvilad :P

Nej, nu är de lunch :)
Pusss

4 dagar,


nu är det bara fyra dagar kvar tills vi åker, kommer bli helt underbart :) & på lördag ska vi bara ligga hemma & mysa och ladda inför söndagen. baby ♥

Får säga grattis till Kimpan som fick körkort igår! Bra jobbat ;)

Har ekonomi nu, gör inte spec. mycket. min lilla kompanjon petra är ju inte här nu, kanske försov isg? vem vet ;) hah!

Ciaaaao!

underbart


Igår var det en helt underbar dag som jag tillbringade med min älskling :) gick och mötte han efter att han hade tränat, så åkte vi hem till han & spelade fia (som jag förlorade), myste & kollade på tv.

Sen gick vi ut & åkte pulka med hans lillebror. såååå mysigt, men sååå kallt så vi gick in & värmde oss sen fick vi mat. åkte sen till maxi för att handla lite gottgott. köpte glass & vinisar som vi moffade i oss! hihi goding. älskar dig så mycket!

marknadsföringen kallar, zzZzZzzZzzz!

my heart



Fresh prince in Bel air, klockren serie. så jäävla bra! :D
Har inte gjort så mycket sen jag kom hem. ätit lite gröt & slappat bara.. men snart kommer min plutt hem från jobbet, så då skulle han ringa.. så ska jag ut & gå, möta han efter han tränat :) sen hem och mysa heeeeela kvällen & natten. m-m-m! ♥

PUSSS!


kallt


skojar inte heller, fyfan! Skulle gå hem från skolan förut & kände hur mina ben blev stela och typ frös till is.
Men det är skönt att snön äntligen kommit. & det är väl bäst att vänja sig lite vid kylan, för på söndag åker vi! kommer bli helt underbart. en heel vecka med min älsklings plutt :)

Idag måste jag ta tag lite i PA, måste iaf försöka få lite mer skrivet i loggboken. den ska lämnas till Hans nåndag den här veckan eftersom jag inte är i skolan under hela nästa vecka. puh!
Så ska jag träffa min älskling också såklart.. finns massa bra på tv att mysa till idag. simpsons, outsiders, ett herransliv mm :)


Nej, nu ska jag fortsätta vara social. BYE!


Lite pics från 13/1




              

              

         




vet att jag varit lite seg med att lägga ut de, men har inte haft ork/lust, & inga batteri på kameran! men bättre sent än aldrig.

storm,


usch, det är verkligen storm ute. Kom precis från maxi, höll på att flyga bort på vägen hem!

imorse vaknade jag upp med min sötnos bredvid mig, mmm! finns inget bättre sätt att börja dagen på :) sötnosen ville sova länge idag, och det fick han. hehe goding! :)
Sen gjorde jag frukost åt honom, sen åkte vi till han. spelade fia och åt mat! annars har det varit en lugn dag, han skulle iväg och träna så då tog vi en sväng förbi mormor först. sen skjutsade han hem mig, och sen dess har jag inte sett den snyggingen! :(

Har sån fruktansvärd magvärk, vill bara börja gråta! finns inget värre än magvärk. så ikväll blir det en lugn hemmakväll framför tvn. inte fy skam det heller! imorgon blir en heldag med massa mys med älsklingen. LOVE YOU! ♥

Pusss

Sista skoldagen,


denna veckan då. sköönt :) veckorna går så fort nu, men de kommer säkert börja gå segare snart igen!

Helgen blir lugn, tror jag. vill festa, men ändå inte. höh! Ska hjälpa mormor och flytta också, så det kommer ta en del av helgen de, sen va med pluttisen & tjejerna.
Efter skolan idag har jag körlektion direkt, sen ska jag till mormor, sen hem och äta gottit, sen va med tjejerna :)

PS. min älsklingen är bara för bäst! ♥

torsdag 18/1


Idag har de varit en kanon dag.. fast började med att älsklingen åkte ifrån mig när han skulle till jobbet, & det var ju inte så kul.. sen hade jag jätteont i magen i skolan så jag fick gå hem.
Sen åkte jag & Marcus till kd för att shoppa lite. Så gjorde jag teorin & KLARADE DEN! :D blev så gla så jag grät, fyfan! :)

Sen åkte jag till älsklingen, så var vi hos han en sväng, drog hem till mig sen till bowlingen för att bowla. hmms, vem vann då!? ;) mohha! älskar dig snuttis, 5 månder idag ♥
åååh, igår hade vi de så mysigt. Först kom han hem till mig efter jobbet, sen åkte vi till badhuset. Massa tända ljus och lugn musik. mm :) åkte hem och myste resten av kvällen sen med massa gottit.

imorgon ska jag ha körlektion, & fixa med massa annat. På kvällen ska jag träffa tjejerna & kolla på Let´s dance. :)

Sitter här hos älsklingen nu & nördar medan han ligger i sängen och bara ser snygg ut. så nu ska jag ta och krypa ner hos han :)

PUSSS!

filosofi..


är änsålänge ett rätt värdelöst & konstigt ämne. blä! Hade bara den lektionen idag, så slutade tidigt.
Just nu borde jag sitta och råå plugga på PA, meen.. jag orkar inte, har ingen lust alls med det.

Nej, nu blir det en ändring på de här. bla bla. hejs

tisdag


igårkväll kom jag inte på något vettigt att göra för att bli trött, så jag smög ner bredvid älsklingen i sängen och la mig och kolla på tv :)

idag blir det en lugn dag, som aaaaaaaaalla andra! :D

nu snart är de dags för svenska :/ BORING! zZzzzzzZZzZZz.

Pussss, älskar min plutt mest av allt ♥

dumma..

DATOR. usch, ibland vill jag bara slänga ut den!

idag har jag inte gjort så mycket, skolan oså. sen kom snutten hit och vi gjorde varma mackor och kollade på vänner :) men nu har den tröttisen somnat och jag är inte de minsta trött så jag satte mig här istället. vet inte vad jag ska hitta på att göra för att bli trött.. kanske läsa min dåliga bok? NÄÄ! eller kankse kolla ngt dåligt på tv? mjaa!
äsch, sak samma. nått kommer jag väl på ;p zzZzZzzZzZzzZ!

imorgon väntar en ny ovärd skoldag. haaajs!

..


mm-mmm! vilken underbar helg, fått umgås med de allra bästa!
i fredags hade jag & snutten mys med massa gottit, kollade på let's dance osv. gosenos :) Sen i lördags var det dags att fira Sundbladh. Kom dit runt 6, fick en välkomstdrink, sen vid halv sju var det dags för mat.. och OJ vad mat hon hade gjort :) Tack baby för en trevlig kväll!
sen bar det av till statt där de inte var speciellt mycket folk. älsklingen kom och hämtade oss vid 2 så vi åkte hem och gosade ♥

igår blev det mys och slappa för hela slanten. Jag har verkligen världens underbaraste pojke. mumma, skulle kunna äta upp han :) & nu har jag fått ledigt från skolan i slutet av januari då vi ska åka bort. kommer bli så mysigt och underbart!
LOVE YOU!


booring


idag ligger snön kvar, vilket glädjer mig. fast det är synd att de inte är kramsnö :/ men jag fick allt krama några bollar igår som jag kastade på min lilla snutt. hihi :)
igår kom älsklingen och hämtade mig så åkte vi hem till honom och åt och myste. så gulligt att äta från samma tallrik, sötnos :)

Idag ska vi ha mysis kväll med massa mys och gottit. åh, du är så underbar! :)
imorgon bär det av hem till sundbladh för att fira henne. Mat, förfesta och ge presenter.. sen bär det av mot statt! :D kommer bli kanon.

har världen bästa tjejor, familj & pojkvän ♥

ÄNTLIGEN

SNÖ



åh, äntligen är de sådär vitt och fint ute. kom lite försent, men bättre sent än aldrig :)
Sara får sig en vit och fin födelsedag iaf! :P

<3


if i lay here, if i just lay here,
would you lie with me and just forget the world?

snö


vad hände igår egentligen? Kollade ut & det bara öste ner massa snö, fast blasksnö, men ändå.. de var härligt att se :)

Igår överraskade vi sara som fyller 18 idag, GRATTIS :)
Medan hon var och solade knalade vi hem till henne och gjorde iordning massa gottit att bjuda på.. så när hon kom hem hade hon ingenaning om att vi var där.
Sen spelade vi spel och bara myste :)

Idag är det precis glashalt ute, kunde knappt ta mig hem förut. hah! Snart bär det av till skolan för att ha två ekonomilektioner, zZzzZzZz!

you're not alone


Har nyss varit ute och kört en sväng med pappi, sen var vi nere hos mormor med massa flyttkartonger. Den lilla stackarn är där nere alldeles själv.. nu skulle morfar varit här och tagit hand om henne, varit med henne så hon slipper vara rädd. men de går ju tyvärr inte :/
Men till veckan får hon iaf flytta, får hoppas de blir bättre då.

Nu ska jag ta mig något att äta och kolla på tv så, tjaaao!


älskar min prins mest av allt ♥

skolan


Första skoldagen efter lovet då, och den var ju inte så farlig. Hade bara filosofi, vilket kanske inte verkar vara så underhållande men.
Sen gick vi och åt, sen följde jag med petris hem för att hämta mina saker jag hade där.

Idag blir en lugn dag, ska ut på en promenad senare men nu ska jag lägga mig och kolla på tv, efter att ha pratat klart med min pluttis som är på jobbet :) looove you!

always and forever


Den vackraste stunden i livet var den när du kom, och allt var förbjudet..
och allt som vi gjorde den stunden vill jag göra om, för det ekar i huvudet.
och det blod som jag trodde var stilla det fick du att rinna,
den uppgivna röst som jag nyttjat så illa fick du att försvinna.


du är de bästa jag har älskling, så mysig. Igår var bland de mysigaste dagarna jag haft med dig. älskar dig nu & föralltid. always and forever :)

mys


igår blev det en riktigt myskväll, underbart!
älsklingen kom och hämtade mig så åkte vi till han, beställde kinamat med hans familj. supermysigt :) åkte sen till maxi och köpte massa godsaker och bara låg och myste helakvällen.

idag har vi också myst en massa. & nu kom jag precis hem från en liten promenad.. så ska ta de lugnt nu för ikväll blir de jobba.

puuh


Har typ storstädat mitt rum, det behövdes! fyfan så det såg ut men nu börjar de ordna upp sig.. lite iaf.
Nyss ätit och varit ute på en promenix, så härligt väder ute så man får ju passa på :)

Ikväll får jag ha min älskling för mig själv. hiih :) gosis!
& imorgon ska jag jobba.

tjoflöjt, tillbaka till städningen.

.


I LÖÖÖÖÖV MY LIFE.

sjuuk


usch, idag är jag lite sjuker. har massa ont i halsen & kroppen. Mamma som smittat mig den jäkeln :/
så idag ska jag bara ta de lugnt, pappa & jag ska iväg och handla när han kommer från jobbet sen så kanske jag kan köra lite då :)

igår var en seg dag, gjort typ ingenting. Men sen på kvällen kom malin & hämtade mig, sen hämtade vi emma så åkte vi upp till wiklund & satt där. myste & pratade en massa.. sen bar de av mot donkan, sen fick jag skjuts till godingen. vi skulle kolla på Den där mary :) fick popcorn & saft, mumma!

♥     ♥  
♥     ♥ 
   

my love

88888-158

åh vad jag saknar min pluttis när han är på jobbet. känns som en evighet när han är borta & tiden går så sakta. Men ikväll ska vi ses, mysa & kolla på film :) älskar dig, always and forever. ♥

you give me something


igår hade jag körlektion klockan 8 på morgonen, sen spenderades dagen med att skriva lite på PA & sådära. Sen körde jag en sväng med pappi. Gick sen hem till älsklingen.. myste en massa, as usual ;)
kollade massa på tv, och spelade spel. Och jag var faktiskt bäst, nästan. åh, har så kul med min goding. skrattar helatiden :) min bästissmurf ;)

Idag är en luuuugn dag. har varit ute på en promenad, ätit gröt med pappa och bara slappat! Ska snart äta lite mat, sen får vi se vad som händer.

Lite pics från nyår :)

                 

                 
                                                                                                                   
                   

2007


Nu var år 2007 här då. Nyår var hur mysig som helst. Först var alla tjejer på roma och åt, gick sen vidare till Petra där både de ena och andra hände. de blev mycket sång, dans och skratt :) sen gick vi vidare till haaren.

igår blev det en heldag med min älskling. SÅ MYSIGT! vaknade jättetidigt & låg och pratade. sen åt vi oså, och kollade på Rena rama rolf! gick sen hem till han en sväng.
åt godis igår för första gången på 3 år!! gick inge vidare, så jag får nog hålla mig borta från det ett tag till skulle jag tro. Men mysigt hade vi iaf. Men imorse, som vanligt, lämnade han mig för att åka till jobbet :(

HAJRÅ. ♥

RSS 2.0