ännu en vecka

Nu är snart ytterligare en jobbvecka slut och det är dags för helg, vilket ska bli så skönt!

I onsdags drog jag micke och macke och hälsade på jeppe och örjan. Där bjöds de på pizza och film. myspys :) Och igår drog jag hem till Berg runt 7 tiden för att träffa alla tjejer (Berg, Petra, Sara, älgen och madde). Där var der framdukat med både det ena och de andra; kladdkaka, marängswish, paj, vindruvor och cips. Runt halv 11 tiden cuklade jag hem i regnet och resten av kvällen kollade jag på film :)

Efter jobbet idag ska jag och älsklingen åka till kd för att handla. äntligen! Efter det blir det bowling och massa mys. Har fått låna marcus lägenhet till imorgon :)


Veckan som varit

Nu var det ett tag sen jag ägnade lite tid åt bloggen, men tiden räcker inte till.


I onsdags var det min och älsklingen dag. Firade med att ge oss iväg från anovo på lunchen för att gå ut och äta lite gottit. Jobbade dock kväll, så var inte hemma förrens strax efter 8.. hade så dåligt samvete för de. Men kvällen slutade hur bra som helst. När jag kom hem höll Carina på med maten och till efterrätt fick vi blåbärspaj :)

Fredagen blev en hemmakväll med grillning, drinkar och massa yatzy med mamma pappa marcus och micke. mysmysmysmys!
I lördags blev vi tjejer bjudna hem till vårat födelsedagsbarn mimmi. Det bjöds på SUPERGODA hamburgade lagade av mimmis far. Sen blev de massa frukt och tilltugg. Det blev en kanontrevlig kväll. Sen bar det av ner till mastis på cykeln med kimpan ;)

Idag ska jag marcus och micke hem till farmor och fika lite oså. Men innan det blir de handling mm.
Dags att fortsätta jobba.

CIOA!

TORSDAG

Idag blev det ännu en heldag på jobbet.Har nu fått ihop mina 8 övertidstimmar för denna vecka. Jobbade över 4 timmar idag, och det är jobbigt vill jag lova. 06.00-18.30, de tar på krafterna. Så ikväll blir de lugnt, ska snart ta mig en promenad tänkt jag. måste få frisk luft!

Pratade med min sötis förut. åååh, vad jag saknar han. KOM HEM!





image238

alone

Varken hinner eller orkar sitta vid datorn nuförtiden.. vilket kan vara positivt :)

De senaste dagarna har inneburit jobb för min del, 06.00-17.00 i de senaste två dagarna, och imorgon blir de 06.00-18.00 minst, det kan bli senare.. vem vet!?

Igår blev de jobb till fem, sen direkt hem till älsklingen där de vankades tacos. innan och efter det bowlade vi på jeppes nya nintendo wii som han fick i födelsedagspresent. Och jag får erkänna att det är riktigit svårt att slå de där två proffsen. :P
Idag åkte han på arvika den pluttsisen och kommer inte hem förrens på söndag. Hur ska jag klara min? Han kom upp på lunchen idag iaf så jag fick pussa på han den sötisen. åh, saknar han redan.. ensamt kommer de bli inatt.

Nej, nu ska jag lägga mig i sängen och invänta pussycat dolls :)
PUSS

JOBB JOBB JOBB

Just för tillfället känns det som om jag bodde på jobbet. Blir att jobba 6.00 till ca 15.30 varje dag. puuh! Mina två första veckor på anovo resulterade i 10 timmar övertid + 6 timmar ena lördagen. Men vad gör man inte för pengar?

Idag, bara helt plötsligt sådär, så drog mamma och pappa iväg med bilen. Ringde på lunchen för att prata lite med dom så var de i falköping. Trodde de skulle åka ikväll så jag skulle hinna krama dom lite, men icke. Och svaret man får när man frågar hur länge de tänkt vara borta är "kanske torsdag, fredag.. vet inte. Vi har ju 3 veckors semester kvar så man vet aldrig." Hallå, vad blir de? De är bra knasiga de där två.

Känner mig lite hängig idag, tror jag börjar bli sjuk. Inte så konstigt iofs när de är sviinkallt på jobbet. Men imorgon är jag där igen, 06.00 ;)
Nej, nu ska jag tillbaka till filmen. BYE!

RSS 2.0