in your eyes

Idag på jobbet är det ruskigt kallt.. vill bara hem och lägga mig under en filt i soffan med mina dunisar på och mysa ner sig. Men det får vänta några timmar till de.

Tvättid idag, så det blir mest till att tvätta och pyssla om lägenheten idag, ska bli skönt de med. Igår hann jag inte med värst mycket eftersom jag slutade sex och var inte hemma förrens runt 7. Tog mig en liten promenad direkt efter jag slutat. Men mysa hann vi med, jag och min älskling. Kollade på one tree hill och käkade glass under en varsin filt, det är mys de!

Nu är det snart helg igen, och januari närmar sig sitt slut. Veckorna bara springer iväg, och man hinner knappt tänk. Men nu hoppas jag på vår och sol. Börjar bli lite trist med kalla mornar, skrapa rutor och blask.


3 Big tasty

Ja, i söndags var det dags för min och min kärestas såkallade tävlig. Så vi tog bilen till dokan, beställde 3 big tasty och 2 vanliga burgare. haha! Micke skulle klara sina 3 Big Tasty och jag mina två hamurgare.. För vissa gick galant, medan det för en annan gick sådär. De tog en kvart, sen vips, så var de 3 tasty borta som med vinden. Förstår inte vart allt tar vägen på den där människan ;) min lilla prins! 

Helgen då.. de började med förfest här på lördagen sen vidare till statt. Som alltid vart det mycket lyckat med mina godingar.. resten av kvällen är en gåta. Men nog om det.. Hoppas på en lugn och sansad nästa helg, kanske bowling med älskling? vi får se! 

Ikväll blir det mysis med wikkan och mimmi.. bara ligga och kolla på tv och ta de lugn :) Men först blir det maxi och handla gott gott, sen hit och mysa.
Nu ska jag ta mig ngt att äta. Heeeejrå :) 

Hemmafru

Idag har jag hunnit med en heeeldel. Vid 10 över 7 gick jag iväg för att möta broder vid roma. Tog sällsis med honom upp til ishallen sen gick jag hem igen för att skjtsa älsklingen till jobbet. Lämnade kvar bilen där och tog ännu en promenad hem. Sen fixade jag en del här hemma, tog mig sen cykeln till maxi för att handla.
Svängde förbi hos mor och far, och fick där hjälpa de att klippa klorna på elvis som bara skrek och skrek, stackarn.

Nu blev precis köttfärslimpan klar som älsklingen ska få i matlådor, plus att jag gjort en potatisgratäng. är jag inte duktig så säg ;) Nu ska jag ta de lite lugnt framför tv, sen blir det nog en promenad.




Armor For Sleep - My Town.mp3

good morning beautiful

88888-279

a monkey needs to dance so do you

Idag bestämde jag mig för att ta en hemma-mys-kväll för mig själv. Har fixat och rensat massa på datorn, så nu blev det genast lite mer ordning på den. Sånnahära kvällar kan faktiskt vara riktigt behövande ibland, om inte väldigt sköna.

Efter jobbet kom mamma och pappa hit, de hade med sig en kladdkaka och jag hade gjort en äppelpaj så det blev fika så det stog härliga till. Men gott var de, mumma! Sen hjälpte de oss sätta upp lite tavlor mm. Tur man har sina päron som är så händiga så. Och mamma det gullet diskade de vi hade som disk så vi slapp, de tackar vi hjärtligt för.
Imorgon blir det en morgon promenad med broder. Han ska upp till ishallen och ha match vid 8 så ska göra honom sällskap dit upp. Sen blir de fest på kvällen.. vart är ännu ett frågetecken, men de löser sig! :)

Nu ska jag fortsätta mitt mys i soffan med astrid och kolla let´s dance :)

Johnossi - Man must dance.mp3

if i could fly

Snart är tisdagen över vilket innebär att det snart är onsdag och mitten på veckan. Ibland kan man tycka att de går lite väl fort.

Idag var de jobb i vanlig ordning, sen promenad hem. Har bakat negerbollar som älsklingen precis fick efter sin träning. Sitter och laddar ner massa ny musik som ska in på mp3 medan micke spelar guitar hero, som han förövrigt är ruskigt bra på. Själv är man väl ingen stjärna, men de är kul ändå ;)

Nej, dags för en powerwalk!

Helgen

Helgen som varit har varit helt underbar. Började med att älsklingen bjöd ut mig på kina mat direkt efter jobbet i fredags. Sedan åkte vi hem och fortsatte firandet av "våran dag" till Let´s dance.. dock var båda väldigt trötta och utslitna så det slutade med att det blev tidig kväll.


Lördagen började med en långpromenad i regnet, sen frukost med älsklingen. Vid 11 mötte jag upp marcus för att gå upp till farmor på fika. när jag kom hem ringde älsklingen som var hos sin far så jag traskade dit en sväng. På kvällen var vi hembjudna till mor och far på varma mackor och spel, även marcus och linda var där, och lilla elvis. "Alias" blev det denna gång och de var riktigt kul, och vi vann, jag och min älskling :) Kom hem runt 1 halv 2 och stupade i sängen omedelbart.


Igår blev det en slapp dag, så som söndagar ska vara. Tog mig en promenad till maxi på morgonen för att köpa baugetter, sen hem och fixa iordning med frukosten. Sen började de möbleras hejvilt i vardagsrummet, och mysigare blev det. Jag är mycket nöjd, och likaså micke. Åkte sen hem till örjan och jeppe som varit kattvakt över natten. Åt mat där och hämtade hem astrid igen. Lite senare åkte vi och hämtade upp jeppe och vidare hem till Carina för mat och spel. Där blev det först "Retro" sen poker. En mycket lyckad helg må jag säga :)


Idag ska jag träffa Petra en sväng efter jobbet, sen ska vi storstäda lägenheten, vilket verkligen behövs nu. Men de fixar vi lätt, mi prins och jag :)


18/1 -08

Igår tog jag ledigt från jobbet och drog iväg till karlstad med mamma för en heldag där. Först blev det IKEA och lunch där. Hittade att en del bar saker till lägenheten. Sen åkte vi in till stan för att shoppa, och vi båda hittade oss lite saker. De blev dock lite mer än jag hade tänkt mig, men nästan allt var på rea så de blev inte värst dyrt, de är jag värd tycker jag ;D

Idag är de min och älsklingens dag, 1 år 5 månader :) Nästan som alltid när de är våran dag lyckas jag jobba sent, så slutra inte förrens klockan sex. Men efter det blir de mys till let´s dance.
Helgen är fullproppad med saker som händer. Imorgon förmiddag/eftermiddag ska jag ocg marcus till farmor som fyllt år, sen på kvällen ska vi hem till mamma och pappa för att spela spel. Söndag är inte helt planerad ännu, men städa lägenheten borde göras`. Fast, orkar man?

Nu ska jag jobba de sista här innan lunch. BYE!


nyår

88888-278


arn

Igår blev det bio - arn. Helt okej film, mycket bättre än jag trodde. Har aldrig varit något för "krigsfilmer" men denna var bra.. likaså tyckte micke och mamma som var med på bion. Direkt efter fick jag finbesök hemma av mina damer; Malin, mimmi, Sanna och wiklund. Skulle kolla på film, men det blev mest prat :)

Idag är de jobb, jobb, jobb som gäller.. fast jjust nu sitter jag här och gör ingenting. Har tagit ledigt imorgon för att åka till karlstad, men funderar på att byta till torsdag så mammsen kan följa med. Ska prata med Farbror Bo och se hur de går ;) Efter jobbet idag ska jag ner till Sanna, ska ringa och beställa tid till tatuering. äntligen!!

Älskar min prins mest av allt, på fredag är det våran dag ♥

I´ll be

Idag har jag mestadels umgåts med mina underbara färäldrar. Först massa mys hemma hos de, kollade på tv och pratade massa. Sen kom marcus och linda förbi en stund så vi åt glass, skrattade och hade de trevligt. Efter de hade gått åkte vi tre ner till bowlingen för att äta.. ååh, saknar de redan!

Ikväll blir de lugn myskväll med film.. wiklund och malin kommer hit och gör mig sällsis :)

image235

Low vs Diamond

Redan torsdag, och denna vecka som de flesta andra har bara sprungit förbi. Imorgon är det fredag, vilket innebär mys och nyårsrevyn med älsklingen. Vill att de ska bli imorgon NU!

Idag har jag traskat runt i regnet mest hela dagen känns de som. Efter jobbet blev det goda mackor, kokt ägg och saft framför nya one tree hill. Kan inte säga annat än att det är bättre än förväntat. På onsdag kommer nya avsnitt och de ser jag fram emot, mycket. Efter det drog älsklingen på träningen och jag iväg på en promenad. Var hos marcus också för att hjälpa han klippa elvis klor, sen maxi och handlade. Nu kollar jag på simpsons i mysbyxorna, har precis fixat matlåda till imorgon.. och vill mest av allt att min gubbsis ska komma hem.

Igår ni, gjorde jag de! Jag färgade tillbaka håret till brunt. Känns mycket mycket skönt, samtidigt som det är lite ovant. Men såäre :) Nöjd är jag iaf, och jag får tacka min lilla frissa för jobbet :)

Imorgon är det Saras dag då hon fyller 19år.. På söndag blir de att fira henne :)

BYE!


Emmas dag

Snart dags för ännu en jobbdag, men först ska jag fixa iordning min mp3 så jag har något att lyssna på vägen upp till jobbet. Hoppas dagen går lika fort som igår!

Igår jobbade jag till sex, gick då direkt hem till micke där de spelade guitarr hero och sen bjöds det på mat, spagetti och färs. Efter de åkte vi och handlade massa frukt, mmm. Sen svängde i förbi hemma hos mig. Resten av kvällen blev det mys som vanligt. :)

Måste säga Grattis till Emma, som fyller 20 idag. GRATTIS! Ikväll ska vi hem och fira henne.

Ciao.


sweetest thing

Fick mig nyss ett gulligt samtal från älsklingen. Jag blir inte direkt förvånad när han berättar att han vunnit sina matcher hittils, han är bäst! Längtar till imorgon bitti då han kommer och kryper ner hos mig och astrid. mmmh!

Nu blir de film. Tjohejs!

Missing you

Då var det helg och lite ledighet igen, vilket är behövligt.

Igår efter jobbet fick micke ett telefonsamtal från Jeppe, ett glatt sådant! Äntligen hade hans Guitarr hero kommit, så det fick bli att åka raka vägen dit för att spela. De tre bröderna Runemård såg mycket glada och nöjda ut :) Efter det var det bara att åka hem och fixa iordning oss för middag. Vi var nämligen hembjudna till mamma och pappa på middag, och även marcus och linda var med + båda katterna. Å hej o hå vilket liv det vart, trodde nästan de skulle ha ihjäl varandra när de busade. Efter middagen blev det TP, ett mycket ålderdomligt. Hah, det var inte sådär jätte uppdaterat om man säger så. Det slutade med att mor & far tog hem segern. Grattis till de!

Imorse vaknade jag tidigt som vanligt. Fixade runt lite här hemma, fixade mickes matsäck som han skulle ha med till Grums där han ska tillbringa hela dagen + natten. Tomt utan min prins, men som tur är har jag astrid här hemma som är mer kelsjuk än någonsin. Men nu ska jag fortsätta mitt städande. Tjingeling!

tjugohundraåtta

År 2008 är äntligen här - "Nytt år, nya möjligheter" som så många brukar säga.

Nyårsafton firades med en massa folk ute på kasinot. Festen blev mycket lyckat om man bortser från en sak. Jag hoppas innerligt att det som hände, inte gjordes med flit av någon/några. Men det finns folk till allt, det bevisar den här stan. Det kontiga är att de flesta på festen kände varandra, men ändå går man och tar någon annans jacka, dålig stil!

Som sagt, kvällen blev lyckad med mycket dans och skratt. Fick även fira tolvslaget med min älskling, vilket var ett stort plus. Att vi sen fick så hem i kylan är en annan sak, men vi hade ju varandra :) Tack alla för en trevlig nyår!
Dagen efter var inte direkt lika rolig.. runt 11 började jag och malin våran promenad ut till kasinot för att möta upp de andra och städa. Och fyfasen ad grisigt det var, men det var bara att hugga in med moppen och börja skura. Efter ett x-antal timmar var vi så trötta och orkeslösa så det fick bli en tur ner till charlies för att äta. mysmys :)

Nu är det snart helg igen, känns som tiden bara springer iväg. Men nu ska jag se på simpan med min älskling som precis kom innanför dörren. LOVE YOU!

PUSS!


RSS 2.0