vackra Elin

 
Idag blev jag gudmor åt denna underbart söta, lilla tjej ♥
 
 

mums mums

 
Känns lite lyxigt att äta jordgubbar till efterrätt efter frukosten, gott!
 
 
Mamma har semester den här veckan så har spenderat endel tid hemma hos de innan jobbet både måndag och tisdag. I måndags åkte jag dit och fick lunch, och även marcus, linda och agnes kom dit. Sötaste ungen som man inte kan bli annat än glad av.
 
 
Efter jobbet i mådangs åkte jag direkt till Malin där många av tjejerna var samlade. Emelie och wiklund hade hittat hem till hålan och de var så kul att träffa båda två! Min lilla wiklund, snart ska jag komma till dig, de får vi styra :)
 
Igår vaknade jag med snor i näsan och ont i halsen. Tog en lugn morgon innan jag tog med mig in cykel till mamma och pappa, kedjan ska spännas så bäst att pappa får fixa de. Vi tre tog oss sedan en promenad för att avsluta med jordgubbar och glass hemma hos de. Sen var de dags för jobb igen. Trodde aldrig att jag skulle orka hela dagen på jobbet då mitt huvud var tyngre än bly, men jag höll ut. Huvudet är fortfarande tungt idag men jag ska försöka orka med jobbet. Men först ska jag ner på stan med mickes pappa och förhoppningsvis hinna med att krama på min sara.
 
 
PUSS ♥
 
 

Där jag hänger min hatt


Kvällen ska spenderas med underbara vänner, och ett kärt återseende med min fina vän mimmimusen! ♥

 




Torsdag 14 Juni



Idag direkt efter jobbet åkte jag hem och blev upphämtad av marcus och linda för att sedan åka vidare till farmor för fika. Denna tjej var på strålande humör som vanligt och trivdes i gammelfarmors säng. Sötnos! Efter fikan blev jag hemskjutsad och tog mig en promenad till stan för att kolla lite. Blev inga fynd direkt, men ska till karlstad imorgon med mammi så får hoppas på något fint då istället!

Har saknat ihjäl mig efter min fina man idag! Så när han kom hem från jobbet åt vi tillsammans och tillbringade tiden innan hans träning tillsammans i soffan :) det händer tyvärr väldigt sällan nuförtiden..

Imorgon blir de somsagt karlstad efter jobbet. Den huvudsakliga grejen med att åka dit är synundersökning för mig. Är i behov av nya glasögon men framförallt ny styrka. Vad händer med mig syn liksom?
Sens ka vi strosa runt lite, bara jag och fina mamma ♥


PUSS  ♥

 

 


with every heartbeat

PUSS ♥

Firande av våran bästa Kim

Igår firade vi en av mina bästa tjejer som nu är biomedicinsk analytiker, på riktigt! galet vad fort tiden går ändå, men lite härligt är de :)
Började på herrgården ute i skärgården, suuper mysigt ställe! Det var dukat på balkongen där det åts mat och lars-åke höll tal! Sen kom de kalla vindarna och presenterna samt tårtan blev inomhus. När klockan närmade sig halv sju åkte vi in till stan och hem till emma där vi satt och pratade och drack gott och plötsligt var klockan halv 1. Kände segheten i mig så hoppade utgång och begav mig hemåt istället. Vaknade pigg och glad och denna dag har även den fyllts av saker att göra.
snodde två bilder av dig sara :)
Nu ligger vi i soffan, hela familjen, några av oss kollar fotboll, resten underhåller sig med annat. men det är ju så mysigt att vara tillsammans :)
Helgen har gått alldeles för fort, precis som vanligt. men den har spenderats med härliga människor så jag kan inte annat än le! :)
PUSS ♥

Härligt vecka i bagaget

PUSS ♥

1 Juni


Vilket trist väder vår första sommarmånad bjuder på idag. Men det är iallafall fredags, så synd att klaga! Denna helg är jag äntligen ledig, och ska bara ta de lugnt. Blir nog en tur till karlstad med min fina och jag hoppas vi även kan hinna med att tapetsera i vardagsrummet :)


Vid den här tiden förra året satt jag här i soffa, uppspelt och förväntansfull efter en natt med ytterst få timmar sömn. Jag var så spänd så jag mådde illa och orkade knappt sitta stilla. Jag kunde knappt fatta att jag äntligen, efter många månaders längtan, äntligen skulle få hem min bättre halva igen!
Det blev ett gråtfyllt (gläjetårar då givetvis) och hårt fasthållande i min fina när han klev in innanför dörren :) Jag är så otroligt stolta över oss som klarade av alla dessa månader ifrån varande! Du & jag älskling! ♥

 

 

PUSS ♥


RSS 2.0