valborg


imorse vaknade jag tidigt, lika förkyld som igår (tyvärr). Gick hem till Marcus och Linda för att gå ut med Molly en sväng, sen hem igen. Hemma blev de frukost med älsklingen som hade vaknat sen stan en svänga.
Runt halv 12 - 12 kom Malin och hämtade upp mig så tog vi en skärgårdssväng sen stan.

Nu har jag precis gjort mig klar för att åka hem till sara. de blir lite mys ikväll med godmat och lite dricka :)

Spaceman


I söndags vaknade jag upp med jordens förkylning och feber, men lyckades ändå ta mig hem till Linda dit det kom en tjej som sålde Mary Kay! de var mycket trevligt, och nu är jag en poundation rikare :) Sen resten av dagen blev de lugnt i soffan.
På måndagen mådde jag inte mycket bättre men drog mig ändå iväg till jobbet och lyckades vara kvar där hela dagen, klapp på axeln till mig! Men igår tog febern över, så vid 11 fick jag knalla hemåt till soffan.
Nu är jag LEDIG! ändå tills på måndag. känns så uuunderbart, typiskt bara att man ska vara sjuk just då.. men känner mig bättre från febern idag iallafall :)

Sen blir de nog Kd med älsklingen, ikea och lite sånt mys.

Nu ska jag fixa iordning mig. LOVE!



The killers - Spaceman.mp3

-

Som vanligt dröjer de mycket länge mellan mina inlägg, men så får de bli :)

idag efter jobbet åkte micke och jag till karlstad, i våran nya bil :) Jag hämtade ut mina linser som jag väntat på sen i påsk. hann även med endel shopping, farligt när hela lönen precis kommit in på kontot! När vi skulle hem var de köö, lång kö, ut från karlstad så de tog sin tid att ta sig hem. Klockan 6 skulle vi åka iväg till ida som fyllde 20 förra helgen, men vi blev dock lite försenade, men de var trevligt :) blev en tidig hemfärd därifrån, så vi har legat i soffan och bara tagit de lugnt!

imorgon är de 60-talsfest sokm gäller! men innan de ska jag fixa lite hemma, ner på stan och ta en skärgårdssväng med älsklingen.. och kanske grilla? får se vad vädret tillåter :)

nighty! ♥

8e April


är det inte väldigt typiskt att de regnar när det är marken här i stan? stackarna som fick stå där nere hela dagen.
Jag, marie och therese åkte ner till stan en sväng på lunchen för att fixa presenterna till agneta som fyller 65 på lördag, men vi ska fira henne på jobbet imorgon :)
Bara halvdag imorgon se är de långhelg, underbart!

Nu ligger jag i soffan med vindruvor och digestive, och här ska jag ligga resten av kvällen och bara ta de lugnt. Micke är hos jocke och kollar hockeyn så de är bara jag och astrid hemma.


Jag vill så gärna att du ska bli bra NU! du är inte värd att ha ont. du ska vara frisk, som alltid. De gjorde ont i hjärtat att höra dig gråta i telefonen förut.. som tur är var de inte så farligt som de först trodde, känns skönt! men snart ses vi ♥





Karlstad

Igår blev det en heldag i karlstad med mor, far och micke. Hittade en heldel bra till hemmet, och även lite till garderoben. Köpte tapeter också, så nu är de vardagsrummets tur att få en makeover! :)
När vi kom hem sken solen och de var uunderbart väder så jag tog mig en långpromenad och efter de gjorde vi iordning lite på balkongen och satte oss där med en varsin cider/öl och spelade yatzy, sommarkänsla på höögnivå!
avslutade kvällen med lite tv-tittande och massa mys! as always! :)

vaknade tidigt imorse och bärjade fixa med lite saker här hemma. ska fortsätta städa lite sen igen, men först ska vi iväg och köpa färg och sen handla. ikväll kommer jeppe, så då ska vi se på tv.



fix you


om ja har tröttnat? - Jo, de verkar nästan så! egentligen tycker jag de är riktigt skönt att få skriva av sig lite här.. men varje gång jag öppnat laptopen och loggar in så försvinner all lust till att skriva. allt jag vill ha sagt/skrivet berättar jag för någon eller skriver i min privata dagbok, de räcker gott och väl för mig. men ibland är de skönt att uppdatera sig lite här också :)
inte för att de just nu händer speciellt mycket i mitt liv. veckorna går fortare än fortast och om 2 månader har jag semester. Känns helt sjukt! snön har precis försvunnit och de är inte länge kvar till sommar, skrämande!

i tisdags hade vi en riktig mor&dotter-dag, min mamma och jag. underbart! en tripp till ullared med buss satt inte helt fel. mamma hade laddat med baugetter, sallad, kyckling och vindruver som vi hade på bussresan. sen blev de shopping i 6 timmar för att sedan åka hem igen. jag gillar min mamma riktigt riktigt mycket, de ska gudarna veta!

annars har jag varit sjuk i veckan, men drog mig iväg till jobbet idag vilket jag inte ångrar alls! har världens underbaraste personer omkring mig på jobbet vilket gör att jobbet som egentligen är precis skittråkigt blir lite  kul! skulle gå hem klockan 15 idag, men blev kvar lite lite längre för jag glömde bort tiden, då jhar man kul, eller hur? :)



RSS 2.0