Morgonmys med prinsessan! Idag är de nyår...

mms_img21571 (MMS)

Morgonmys med prinsessan! Idag är de nyårsafton och inga speciella planer gjorda. Ska på spinning vid 10 sen blir de lite fix hemma. De enda jag vet som händer idag är middag med älsk och jeppe senare, så får vi se vad som händer efter de :) Puss <3


Lilla

Har varit på stan och lunchat med Nicole och Erik, fixat system och lite annat så nu blir de fix hemma innan promenad med Nicole och sen mys hos mamma och pappa!

PUSS ♥


Granen är klädd

Granen är klädd, maten är äten, lite julklappar inslagna och lost avklarat! Nu blir de sängen, imorgon är de mycket som ska fixas! :)

 

 

PUSS ♥

 

 


Julledigt


Nu tar jag julledigt. är ledig imorgon och fram till den 3e januari :) ska bli underbart att bara få umgås med alla man tycker så mycket om och bara njuta av tiden!

ikväll ska vi pyssla lite här hemma, fixa och dona. Granen ska upp och god mat ska lagas med min älskling och våra små :)


PUSS ♥

 

 

 


Pappagrisarna! Vi har allt 2 pappagrisar h...

mms_img13644 (MMS)

Pappagrisarna! Vi har allt 2 pappagrisar här hemma :) Idag efter jobbet åkte jag hem en sväg för att fixa lite innan de var dags att bege sig till spinningen och efter de styrka. Hoppas på träningvärk imorgon! Jaag äälskar när vi har Carina, hon får en att ta i lite extra.. De där lilla som man inte trodde fanns kvar :) Imorgon kommer jeppe på torsdagsmys sen är se helg, och den kommer gå i mysetstecken :) Puss <3


Grattis älskling :)

mms_img12998 (MMS)

Grattis älskling :)


Lillan är helt utslagen efter kalaset idag...

mms_img12996 (MMS)

Lillan är helt utslagen efter kalaset idag :) även den andra lilla söta ligger och sover så sött.


Kalas


idag har vi haft kalas för micke som fyller imorgon. De bjöds på tacopaj och kycklingpaj, och de gick åt som smör i solsken så de var ju bra :)
Sen blev de lite fika. mysigt har vi haft de och micke verkar nöjd, och de är ju de bästa :) 

  




PUSS ♥

 




3e advent


Varit på en härlig, kall och skön morgonpromenad. Vi ska ha lite mysfrukost framför tvn och tända adventsljusen här hemma :)

Sen blir de nog en sväng på stan och även handla lite mer inför kalaset i eftermiddag! Micke fyller år imorgon så idag kommer släkt hit på lite mat och fika. mys mys mys!
Presenterna är fixade och jag hoppas hoppas han blir nöjd och glad :)


PUSS ♥

Huvudet högt


"Man kan bara älska och förlora stort
Det finna alltid saker man inte skulle ha gjort
Att följa sitt hjärta fem ord som jag köpt
Man kan bara förlora och hålla huvudet högt.. "

Eldkvarn, Plura Jonsson

Mys at Sundbladh ♥


igår hade Sara bjudit hem oss på julgodis och glögg mys :) & nästan alla underbara tjejer var med så de blev mycket gott att äta och mycket skratt, som alltid när vi ses! Kollade även lite på idol-finalen och tur att Jay vann annnars hade jag nog slutat kolla på idol!


 

PUSS ♥


Jul-onsdag


i onsdags hade vi bestämt oss för Bondemys hos mig med Johanna och Nicole. Men eftersom Johanna är i thailand över jul och tycker de känns lite jobbigt att missa julen här hemma så fixade vi iordning en mini-jul bara för henne. Även marie och sahra joinade.

De blev julbord med prinskorv köttbullar, potatis, frestelse ägg och julskinka! vi hade såå mysigt! :) Hade även plockat fram lilla julgransen för att få extra känsla och unden den låg johannas julklappar!

En lyckad kväll helt enkelt! :) 



  



PUSS ♥

Kärlek ♥













 
















Ni är så otroligt viktiga för mig, mer än ni kan ana! Ni ger mig styrka varje dag, och bara tankten av er får mig att le! :)
Att ha sååå många underbara vänner är den finaste gåvan av alla. Ni är bäst, och mina, bara mina!
massa kärlek till er ♥



RSS 2.0