Huvudet högt

Måste erkänna att de fortfarande känns riktigt tungt att vara utan sin andra halva, den bästa halvan.. trodde nog att de skulle bli lite lättare med tiden? de har ju ändå snart gått 2 månader, inte ens halva tiden med andra ord. Men fortfarande så slår ensamheten, tystnaden och mörkret till direkt när man öppnar dörren, som en stor fet käftsmäll!
Men de kanske blir lättare när man kommer över halva tiden? de spörs!
Har iallafall lovat mig själv att inte tänka förmycket på de, bara leva på som vanligt och göra allt som vanligt.. man kan ju inte sluta leva! jag har mina mål och drömmar, de ska jag nå.





Kollar på ullared som jag spelade in förut. är han inte bra go åke? liiite speciell familj dock, men ack så sköna! haha. vilka stjärnor de finns ändå!


and off we go.



dags för kalas!

PUSS ♥

 

 


Träning


Ja ni, idag blev de träning med min Johanna. Började med kondition med följd av ben och rygg. de blev en hel del skratt under passet, tack för att du får mig att må så bra! ♥ Och tack för de fina presenterna, du tänker då på mig :)



När jag kom hem slängde jag ihop en omelett med kassler, champinjoner och paprika. smaskens! Nu avnjuter jag de goda goda vindruvorna jag fick av johanna förut :)






Och grattis till Carro och Pierre som fick en liten Lukas idag, välkommen till världen! :)



PUSS ♥


IKEA

idag slutade jag klockan 2 och mamma hämtade upp mig på jobbet för en tripp till ikea. Vi hann även med lite andra affärer så nu är både lindas och mammas presenter fixade, skönt!
Hjälpte mamma att försöka välja ut soffa till vardagsrummet, undrar vem jag fått min beslutsångest från!? ; )

igår blev de träning för första gången på 3 veckor. 2 veckor i thai, och en vecka sjuk.. de känns idag kan jag lova! men de är skönt att vara igång igen :)

Nu väntas de på BB, sen blir de mys i sängen med mina flickor, A och G! ♥

 



PUSS ♥


Dags för solsidan :)

dsc_0031 (MMS)

Dags för solsidan :)


längtar tillbaka



Jag gillar den här bilden. Jonas fick för sig att vi skulle gräva ner han i sanden, sagt och gjort. Han fick ett litet sugrör att andas i, de tyckte vi att han var värd! haha!
Längtar tillbaka, speciellt till min älskling.

PUSS ♥

 


Man down



Blev bjuden på lunch hos pappa idag. Mamma jobbar och mcike är borta så då slapp båda äta själva, kanon!
O ikväll är jag bjuden till svärmor på middag, bortskämd jag blir nu när jag är själv :)


PUSS ♥

18 Februari

Idag är de den 18e vilket innebär att jag och min bättre halva har varit tillsammans i 4,5 år, inte illa! Tiden går sjukt fort.
Hade jag fått välja hade de blivit god mat och fredagsmys i soffan ikväll, men de går icke med tanke på att vi inte ens befinner oss i samma värdsdel.
Jag saknar dig ♥



Den fina fina klänningen jag har å mig fick jag av min älskling som han hade köpt till mig i thai när vi kom dit. underbar, ja!




Istället blir de mys med fina flickor hemma hos sumpan ikväll. O de är ju inget att klaga på direkt! :)
FREDAGSMYS!


PUSS ♥

 


Thailand

Thairesan vad heeelt underbar! de var en sån skön känsla att få se min älskling igen efter en tid ifrån varandra, men fy så jobbigt de var att åka ifrån han sen.
Jag visar resan i bilder istället för att skriva; 

 

  








 


                          


PUSS ♥


JAG SAKNAR DIG!


 Du är de bästa som finns!  ♥

RSS 2.0