dancehall queen


ikväll ska vi hem till haren och johanna. äta tacos och spela speel! ser vi fram emot :)



annars har dagen varit lugn, vilket behövdes. Blev iallafall lite städningen som jag inte hunnit med under veckan :)

PUSS ♥

vardagsmys


igår jobbade jag över lite igen.. de börjar bli ett par timmar nu, nice nice! Efter jobbet tog jag mig ut på en lång löprunda o fyfasiken vad de började regna. men de gick framåt ändå :)
vid 7 blev jag hämtad av sandra och vi (jag, sandra, fjällman och johanna) åkte ut till nicole. så fint så fint bodde de!
även linde kom och vi gjorde varma mackor och sen blev de mys till fångarna på fortet. underbar tisdag!

imorse skulle jag ut på en springtur men de verkligen öööste ner regn så den fick ställas in. fick upp micke så vi hann börja 6 även imorse, sen jobbades de till fyra o då var de bara hem och byta om för att dra o träna!
hjorting körde hårt med oss idag, gilla gilla! Nu är jag på g. sommarspåren ska bort! :)

Nu har vi kollat på fångarna på fortet och time out. blir nog att fortsätta tv-tittandet i sängen, hih!

PUSS ♥


funderingar


att vara vuxen är inte alltid lätt. många beslut som måste fattas på egen hand. Varje dag känner man ångest över att inte veta vart framtiden tar en, och dagarna bara går. vet inte ens vad jag vill göra med mitt liv!?
är så jävla avundsjuk på de som kommit på vad de vill bli och redan börjat pluggat, de är ju kanon! skulle inte vara helt fel att vara i den sitsen just nu. men jag har absolut ingen aning vad jag vill bli, och då känns de väldigt onödigt att börja plugga bara för att.

Nee, nu ska jag jobba och försöka spara så mycket pengar som möjligt så jag kan göra nått roligt i början av nästa år. micke kommer ju ändå vara borta i 4 månader (låååååånga månader) då när de åker på sin resa. så då ska jag också unna mig något kul hade jag tänkt. kanske en resa eller två? de vore nått de!

livet är inte de lättaste ibland.. men de gäller väl att ta dagen som den kommer antar jag. men vad är de man egentligen väntar på? tycker dagarna mest ser likadana ut nuförtiden. men de för väl säkert något gott med sig, tror jag. Jobbigt när man vill olika saker, man ser olika på livet helt enkelt. Men de är bara att vänta och se vad som händer, vart livet tar mig.


är iallafall världen lyckligaste som har en sån underbar familj och vänner som jag har. den turen har faktiskt inte alla här i livet. Ni är guld värda! ♥

 

 

 


Lägger fötterna på bordet


Lång dag på jobbet idag. Lång vecka! men nu lägger jag fötterna på bordet och njuter av helgen.
ska tända massa ljus, mysa med min karl och kolla på nån film. Lutar åt Grown ups, hoppas den är bra!




PUSS ♥


puuuh


igår jobbades de mellan 6-16.30 och då var de bara att svira om till träningenkläderna och cykla direkt ner till galaxen för massa träning. Först 1,5 timmas spinning med fjällman, sen mötte jag upp nicole för burn and form :) jooobbigt kan ja lova. träningsvärken finns där idag! Kom inte hem förrens strax före åtta, helt slut. Men när jag kliver in genom dörren är de massa tända ljus i vardagsrummet och micke står o lagar mat åt mig i köket. är de inte de kärlek så säg!? :)
Sen myste vi framför en film hela kvällen.

idag blir de långdag på jobbet, 6-18. Sen lutar de åt tacomys hemma :) kan behöva en lugnkväll känner jag!

Nej, nu är de dags att bege sig till jobbet :)


PUSS ♥

L O V E

4 underbara år med min älsk idag, och de har firats med en ledig dag tillsammans med massa kul grejer! ♥

jag älskar dig!

always and forever..


dålig uppdatering igen


Helgen var super! Bowling och mys på fredagen, lördagen hade jag och malin en liten födelsedagsfest med massa underbara tjejer! guud va ni är underbara. kan inte tacka nog för alla fina presenter jag fick :)

i söndags var de dags för kalas med mamma, pappa, bror, linda, farmor, jonte, mickes pappa och anna. mycket lyckat :) de blev massa mass fika (för mycket) och mycket fina presenter :)
Efter kalaset blev de promenad med lilla nicole!

Igår var de dags för första arbetsdagen efter semestern, helt ok! Blev att gå på övertiden direkt då vi ligger mycket efter. så jobbade till 4 sen hem snabbt och fixa matlådor, skynda till gymmet för ett core/styrke-pass. Sen cyklade jag ditrekt hem till fjällman där johanna och sandra var så fixade vi gooooda varma mackor och kollade på en film :) (filmen kunde  varit bättre, men trevligt sällskap)

idag har varit en mycket långdag. Började klockan 6, slutade halv 5 då jag och emelie åkte direkt till gymmet för spinning och gymstick. så var inte hemma förrens halv 8. Var tvungen förbi mamma innan jag cyklade hem och då började de givetvis ööööösregna. men lite kasslergryta fick jag med mig hem av min underbara mor :)

Nu ska jag lägga mig i soffan och inte röra mig förrens de är dags att förflytta sig till sängen :)


PUSS ♥

sista semesterdagen


idag har jag min sista semesterdag och den har spenderats i karlstad, hemma, på promenad i regn med nicole och avslutningvis mat + bowling med jeppe och älsk. och nu har jag och micke sett klart på karate kid.
ska faktiskt bli skönt att komma tillbaka till jobbet o träffa alla underbaringar och få lite ordning på livet igen.
skönt att de bara är 5 veckors jobb innan de bär av till tunisien!

 

Imorgon ska jag och malin ha "födelsedagsförfest" med alla tjejerna innan de blir utgång. kommer bli great! kan inte bli annat när vi ses :) innan de blir de lite fix och kanske en promenad eller gymmet!



PUSS ♥


B-day


startade min födelsedag med lite mys innan de var dags att bege sig iväg på morgonspinning och älsk skulle till jobbet.
Eftersom micke är lite mogontrött så kom han hem på lunchen och åt med mig, och firade mig då! han är för underbar, skämmer bort mig så.

fick ett thomas sabo halsband och en berlock. en ängel på en kula :) fick även en vit klocka jag länge kollat på men varit för snål för att köpa till mig själv!
jag älskar dig, du är bäst!

och tack till alla som skickat sms och grattat idag! ♥


     




PUSS ♥

härlig dag


blev en skön promenad med nicole förut.. vi hade mycket att prata om nu när vi inte setts på länge :)
åkte sen upp till farmor och jonte som bjöd på fika.. o gud va de gillar min micke, de verkligen syns! Solen tittade fram så vi bestämde oss för att åka till träslottet och ta en lunch i solen :)





  fick fina hjärtan på min sallad.

PUSS ♥


50års kalas

Imåndags var de dags för kalas. Mickes mamma Carina fyllde 50år så de blev storfirande. tur med vädret hade vi också :)

  

 

 

 
igår tog vi med jeppe och åkte över till kd för lite shopping! Jeppe shoppadeloss medan jag och micke inte hittade så mycket.. men de gjorde ingenting :) Sen blev de en tripp till ikea för lite inspiration, vi ska försöka börja med gästrummet snart.

På kvällen blev de spinning, underbart pass! sen blev de soffläge då magen inte ville fungera som den ska.

 

imorse var de dags för spinning igen. morgonspinning är så skönt! + att man alltid blir så glad efter. great! idag ska vi hälsa på hos farmor en sväng sen.. ska även träffa nicole för en promenad sen :)

 

PUSS ♥


Promenad


Imorse när jag vaknade såg vädret skapligt ut, de regnade inte iallafall.. så jag tog på mig springskorna och tog mig en lång och skön morgonpromenad med min mp3!

Nu ska jag ta mig lite frukost och fixa lite här hemma. kan bli en sväng på stan sen och även ett gympass innan vi ska på kalas :)





PUSS ♥

 

 


Dåligt uppdatering


De har blivit lite dålig uppdatering nu under semester! Men endel saker har jag allt hunnit med.

I måndagsmorse styrde vi bilen mot nynäshamnscamping. Supermysig camping och vädret hade vi även tur med! :) vi gick till ica på eftermiddagen och köpte med oss lite mat i form av rostbiff, potatissallad och tonfisk sen fixade jag även iordning en sallad.. detta avnjöt vi i en varsin brassestol utanför tältet. När vi var mätta drog vi 2 rundor minigolf (förlorade dock båda två)

  

tisdagen åkte vi in till sthlm.. jag körde. och de som känner mig kan ju nästan räkna ut hur de slutatde! ;) att köra bil mitt inne i centrala sthlm är inget jag gör om. de blev ett x-antal kärringstopp, folk som tutade, lite körning på felsida mot trafiken och endel tårar.. men tillslut hittade vi ett parkeringshus efter en timmas letande.. och nu var de micke som körde kanske jag ska tillägga. Men iallafall, parkeringshuset låg mitt emot NK så ni kan ju tänka er att de var dyrt, men just då var jag villig att betala vad som hellst! Notan slutade på 320 spänn (10 kr för 8 minuter) men de blev en trevlig dag inne i storstan med endel shopping :)

Onsdag morgon packade vi ihop och åkte hem.. svängde förbi örebro och mariebergsköpcenter för lite mer shopping..


Sen vi kom hem har de regnat mest hela tiden så på torsdagen ringde jag Malin och kollade om hon hade nån tid för mig på salongen, vilket hon hade. så jag åkte dit på förmiddagen och gjorde lite slingor sen åkte vi till stan och lunchade på orion. mysmys! :)


I fredags blev de morgonspinning 06.15 med emma och sara. Efteråt bjöd Gunilla på frukost på gymmet så jag och emma satt kvar där till halv 9. åkte hemåt och stannade inne mesta delev av dagen då regnet bara öste ner. På kvällen blev de tacobuffén med kimpan, malin och sundblah. jävla ställe de där ändå, nu ingår inte cider i
buffén längre? dålig stil. de fick bli en pepsi för min del. gick sen i regnet hem till kim där de blev lite cider.

  

Gårdagen spenderades med min älskade. Vi åkte ner på stan för att inhandla present till hans mamma som fyller 50 imorgon. Sen när de ändå var fint väder passade vi på att åkta till lungsund för lite äventyrsgolf med jeppe, anna och örjan. Delad sist, men inget jag hänger läpp för ;) På kvällen blev de hemagjord pizza och snabba cash!

idag blev vi bjudna på lunch hos mamma och pappa, kasslergryta! mumma! Blev även en omgång yatzy efteråt :) Sen knallade jag ner till sundbladh där de blev spelkväll hos henne med massa brudar! jag och moa slutade som 2a efter att ha legat sist under hela spelet (alias) många var övertrötta så de blev mycket skratt, underbart :)

 

Peace and love, som sundbladh skulle sagt ;) ♥






RSS 2.0