SNÖ


Hur underbart är inte de då? ååh, ska ligga och kolla ut genom fönstret hela natten :)




imorgon kommer äntligen baby hem, underbart!


MISS YOU



Hoffmaestro - Young Dad.mp3



Sick

usch, känner mig inte alls bra. Har suttit och huttrat heladagen på jobbet även fast vi fått in en värmefläkt. Har mått illa, haft ont i magen och kännt mig yr också.. så nu ska jag bädda ner mig under mitt supergoa duntäcke och kolla på ugly betty och efter de, desperate! lovely.

Jag saknar förr i tiden, jag saknar mina girls och min prins! Kom hem till mig, all of yooou!



lovely

Idag försökte jag verkligen ligga kvar i sängen, men vid 9 fick jag nog.. gick då upp och fixade mickes matlådor som han ska ha med till norge, så nu är de klart :) & äntligen har han också vaknat och vi sitter nu och kollar reprisen av idol.

Igår blev de en tidig morgon.. fixade frukost till baby som skulle iväg och vara duktig. Själv tog jag mig en morgonpromenad, dock lite länge än jag tänkt mig men  skönt vare! Sen blev de en dusch, och efter de knallade jag ner på stan. Köpte inflyttningspresent till marcus och linda, en elvisp och en ljudlykta blev de från mig, emma, david och micke. Sen mötte jag upp emma och sanna på en fika.
På kvällen blev det mys med kinamat, oth och gossip med min prins. underbart!

Nu blir de annant, ciiiiiao!

underbara helg

Nu har vi precis avnjutit våran lördagsfrukost, jag och min prins.. snart ska han iväg och göra högskoleprovet, och jag ska nog ta mig en promenad.

Igår kom sara hit, vi kollade idol, åt gottgott och bara pratade. mys :) vafan åkte loulou ut för? Förstår mig aldrig på de där.. Sen väntade jag på älsklingen som blev lite försenad, så gjorde jag lite mat åt honom.

LOVE LOVE LOVE!



gudrun

ja, man skulle ju nästan tro att det är gudrun som kommit på besök så mycket som de blåser ute. Höll på att knappt ta mig hem från jobbet förut, ii blåst och regn. blä! Tur att jag  har nääära.
Efter jobbet har jag inte haft en lugn stund. Packade bilen full med skräp och åkte sedan iväg och slängde de, äntligen! Sen var jag nere på stan för att fixa med mina glasögon, dock var hon i butiken inte lika munter som jag idag. Sen blev de systemet, där jag verkligen inte var emsam, och likaså på maxi. Men fick iallafall med mig en vinflaska från systemet till mor och far som tack för all hjälp och ack så glada de blev, mina små päron :)

Sen kommer emma och sara hit till idol, så de blir mys med de ikväll. Sen kommer baby hem senare ikväll, äntligen!

PÖSS!

i´m scared

eko eko eko.




Cooold¬


burr, kallt kallt kallt. Sitter i soffan inlindad i mitt underbara duntäcke, satt som pricken över i de. Kom ganska nyss hem från ännu en arbetsdag.. skulle egentligen slutat 3 idag, men så frågade Johanna om jag ville byta "sena dagen" med henne, och självklart ville jag de eftersom min är på fredag.. så idag har jag jobbar 06.30-18.00 :)

Min mage bara värker och värker, och har nu gjort de heladenna vecka, usch. nu skulle min bubbe vara här och klappa på min onda mage, men de får vänta tills fredagnatt.. & det känns som 100 år tillsdess :(
Ska bädda ner mig nu och ligga här sålänge de bara går (vilket kommer vara typ 10 minuter)


ÄLSKAR MIN GRIS MEST AV ALLT. KOM HEM TILL DIN FRUGA NU SÅ HON FÅR PUSSA MASSA MASSA PÅ DIG!


Song we sang away


Low vs diamonds - Song we sang away.mp3

vad finns det att säga/skriva här då? De blåser typ storm ute, det är kallt & jag vill inget hellre än att min baby ska komma hem, nu tack!
usch, jag är så trött på de här.

Idag har jag jobbat 06.30 - 15.00, inga fel de. Med mina goa arbetskamrater går dagarna så¨sjukt fort, tack tack tack!
Efter jobbet tog jag mig en promenad, inte för att jag kom så mycket framåt men ändå.. och nu har jag precis ätit lite, kul att sitta själv och äta, inte!

Nu är jag bra negativ ändå, men de vänder till kvällningen då det är ugly och efter de desperate! woho!


     syskonkärlek ♥

i´m in love

fredag, älskade fredag. äntligen är dagen här som jag längtat efter hela veckan, men jag är nog inte den enda som längtat.. de finns nämligen en liten tös som fyller 20 år idag, som säkert har längtat efter just denna fredag riktigt riktigt länge. GRATTIS PETRA! Hoppas din dag blir super :) imorgon ses vi äntligen! & då kommer även malin hem :)  

Igår kom pappa hem till mig efter jobbet för att sätta upp stänger i garderoben så vi kan hänga in alla kläder, så de ska jag försöka ta tag i när jag kommer hem och hoppas på att jag är klar tills älsklingen kommer hem. Sen hann vi även med att börja måla hallen, dock går det inte att rolla där för strukturen i tapeten är för grov, så de skulle se lite tajkon ut då.. så de var bara att måla med en pensel de, fyfan vilken tid de tar och usch vilken träningsvärk jag har idag! haha. men det stoppade mig inte från att måla ända fram till 2-halv3 inatt, men ändå är inte allt målat, tyvärr. Men de ska jag också försöka fixa innan micke kommer hem. undrar hur jag ska hinna med allt jag tänkt på mindre än 3 timmar? tur att helgen tittar förbi nu iallafall så de blir lite vila :)  

Nu är det frukost, men jag orkar faktiskt inte gå ner till den där kalla matsalen, plus att min frukost-kompis (broder) inte är här idag.. så jag tar de lilla lugna här istället. skönt de också :)  

ikväll blir de äntligen mys, som jag har längtat!

Smarta jag


Skulle gå ut förut, så slår jag igen dörren i vanlig ordning men precis när den går igen kommer jag på att alla nycklarna ligger kvar inne i lägenheten (dörren låses automatiskt) De första jag gör är att smsa till micke, som jag vet låg och sov, men vad skulle han kunna göra liksom? flera mil härifrån, hah dumma mig. Så jag ringer pappa ihopp om att han inte hunnit iväg på curligen än, vilket han inte hade. Med panik i rösten frågar jag vad jag ska göra om jag låst in alla nycklar, så säger min kära far -"Men tog du mickes nyklar som låg i min bil förut?" & de hade jag givetvis inte.. snacka om tur. Så då var det bara att knalla hem till de för att hämta den, passade även på att handla lite. kylen = tom (förutom cider & öl)

annars har jag inte gjort mycket idag. Eller jo, de har jag ju. Åkte iväg till kd direkt efter jobbet för att hämta brillorna och hann även med en svänga på stan. & så ni vet så är min pappi de bästa som finns! Blev även en donkan innan bilen rullade mot hölan igen!

Örjan kom upp en sväng förut efter han slutat jobbet och berättade att Jeppe ramlat och slagit i knät så han fått sytt den stackaren. Så de får nog bli en visit där på fredag efter micke kommit hem och köpa med något gottit åt honom den lilla skrutten.

Nej, nu ska jag föna håret och sen kika vidare lite om de finns någon bra film att ladda ner! goooodnight!

Life is a song

Jag och bloggen går inte riktigt ihop just nu har jag märkt.. har inte blivit av att jag skrivit. finns dock inte så mycket intressant att skriva heller för den delen. men men, that´s life!  

I helgen blev iallafall sovrummet klart och jag är så nöjd så nöjd. De blev superfint, mycket bättre än jag trodde. så nu fattas de att få upp lite småsakeer så är de rummet klart sen. Vardagsrummet har vi också nästan blivit klara med :) Hallen som väntar här näst, men vi får se när de bli. Jag vill bara att allt ska bli klart nu, nu, nu! :D  

Igår kom mamma och pappa på tacos på kvällen, annars gjorde jag inte mycket.. var nere och sprang i källaren efter min kära kisse  astrid som tyckte det var jääättekul när jag fick jaga henne. Knasig katt de där, men ack så underbar, min lilla bebis :)  

Nu är de inte sådär jäättelänge kvar till min älskling kommer hem igen. men  i helgen kommer det även hem flera godingar, mmmh :) fast wiklund den skiten kommer inte! På fredag är det nämligen ingen vanlig dag för det är Petras 20 årsdag, yeeey! Kanske blir lite shopping på systmet i helgen tillsammans? haha! Så dit ska vi iallafall på lördag för att fira våran lilla tös. Och näst på tur är Kimpan som svikit krillehöla för att dra till Thailand, fuuusk!  

Idag blir de kd efter jobbet för att hämta min nya brills, får se hur de blir. Pappsis ska följa med, han gillar inte när jag kör till karlstad själv.. haha, är jag en så dålig förare alltså? ;) men alltid kul med lite sällsis.

Running down

Ibland känns allt mycket svårare än vanligt.. men kanske är de för man har den där extra "egna tiden" för sig själv att tänka massa. Ibland tror jag nog att jag tänker för mycket, men de blir lätt så nu när jag är själv.

Jag önskar bara att Norge inte fanns just nu, att min älskling låg här hemma i sängen för att sova istället för därborta på ett jävla vandrarhem. usch. behöver dig här hemma min snutt, det är inte samma sak när man är själv, ingenting blir desamma. Längtar iallafall sjukt mycket till fredag! (& lördag också för den delen)



Tapetsering

yesyesyes, äntligen har tapetseringen i sovrummet dragit igång. Eftersom mina män var så duktiga här igår så bakade jag en stor äppelpaj åt de och den uppskattades att. Nu kommer de snart hit igen för att göra klart de sista, sen blir de upp med sängen och invigning i nya rummet.

Igår var både jag och micke lediga så vi ägnade dagen åt varandra. Frukost på sängen, handling på maxi och sen lunch på thai. älskar dig min gos.
Sen  på kvällen blev de även mys med lite cider och tilltugg till idol. & ja, jag är sjukt glad för att Jesper äntligen åkt ut! lir

Idag ska jag träffa malin en sväng som kommit till hålan över helgen, vill även hinna med att träffa wiklund som även hon är hemma! :)

Bäst jag väcker baby nu eftersom pappa & örjan kommer vid tio :)
Soooo loong!

Haaaaaa,

Länge sen de ploppade upp ett inlägg från mig nu men tiden har icke räckt till, sen har jag inte haft lust heller iofs

I fredags kom min prins hem och då blev de mys vill jag lova. Sen på lördagen drog vi igång med sovrummet. Det spacklades, slipades och allt annat såntdära kul. Så nu är det bara måling av taket kvar, vilket jag inte vågar, sen ska das tapetas upp!
Men de bästa av allt är att på torsdagnatt kommer han hem igen den där underbaringen! :)

allas våran söta lilla elvis har nu hittat hem efter 2 dagar i försvunnenhet instängd i mamma o pappas grannars källare. aaw, ni skulle sett han förut när han fick se mat och vatten, omg!
'påtal om söta katter, nu står min fisa utanför dörren och ropar (jamar) på mig, så bäst jag myser med henne nu.

Tjingeling.

Baby, du är det bästa som finns! De & jag föralltid.. aaiiight? :)


andas, jag kan inte andas..


förtillfället har jag varken internet, tv eller telefon i nya lyan.. vilket gör att jag saknar min kära så mycket mycket mera! Men, bästig som han är, så kommer han hem ihelgen vilket han egentligen inte skulle. Gissa om jag blev glad!? :)
 
Förra veckan + helgen bestog mest till att flytta, flytta och flytta! usch, jag är så trött på kartonger nu så fy. I lördags blev det städning av gamla lägenheten vilket vi hade gjort mycket bra och vi klarade besiktningen galant.
I söndags kom malin förbi en sväng också för att kolla in lägenheten, och igår kom wiklund. Vilka glädjespridare de är de där två ändå, kan inte sluta le i deras sällskap! :)

Idag får vi se vad jag ska försöka fördriva min kväll med.. Fast först ska jag jobba till klockan 6! hoppas hoppas hoppas vi kan fixa så vi får tv ikväll!

Nej, luuuuunch!

RSS 2.0