semester!


Helgen spenderades i GBG med mina underbara flickor :) Skriver mer om den en annan dag..


Nu sitter jag och älsklingen i nynäshamn på en mysig camping :) har nyss spelat minigolf och nu ska vi gå mot tältet igen. Imorgon blir de nog shopping i sthlm och inte vädret är kanon! Idag har de iallafall varit riktigt skönt väder här, inget regn som hemma iallafall ;)


PUSS ♥

 

 


Snart bär de av..

Snart bär de av mot gbg. imorgon klockan 08:15 går tåget från stationen! åh, de ska bli såå kul och alla tjejer är samlade :) kan de bli bättre?
imorgon är de PINK och festa som gället! vill ha imorgon NU!

Gjorde sista dagen innan semestern idag, så nu har jag alltså semester! U N D E R B A R T! Slutade halv 2 så tog mig en sväng på stan och sen förbi hos Malin där jag lämnade kakor jag hade bakat åt henne som jag tänkte att hon kunde ha i butiken :) iih


Nu ska jag snart iväg på spinning, jag är såå taggad! kommer bli skönt de :) Sen ska jag spendera kvällen med min bättre halva. ♥



PUSS ♥

Skön måndag!


Dagen på jobbet gick riktigt fort idag, så måndagar ska vara :) Efter jobbet åkte jag till gymmet och gick även på spinningen! Sjukt varmt därinne men sååå skönt efteråt :) Micke hämtade upp mig så åkte vi hem och åt sen tog vi oss en promenad i skogen. underbart ♥

 

Nu ska vi lägga oss i sovrummet och kolla på tv :)

PUSS ♥





snart helg


Den här veckan har innehållit massa jobb (kaos just nu), stress, promenader, nyfunna vänner, grillat, hair (duktiga sanna) och massa mer jobb samt värme. ganska bra vecka om ni frågar mig :) dock kunde man ju slippa allt jobb och stress men de hör väl till.
1 veckas jobb kvar sen är de dags för PINK! åh, saknar min petra och min wiklund. ska bli underbart att umgås en heeeel helg :)

 

PUSS ♥


soliga dagar


igår efter jobbet kom pappa och hämtade mig så åkte vi upp till farmor, hon hade problem med tvn igen. sist hade nog lyckats fått bort alla kanaler genom att trycka på någon knapp? så fick fixa de åt henne. Den här gången fick hon inte på någon kanal. Men de visade sig att de bara var batterierna som var slut i dosan. De är inte lätt att bli gammal inte ;)

Sen kollade jag fotbollen med älsklingen och efter de blev de ett dopp i poolen innan vi åkte iväg och köpte med oss mat och satte oss på en filt ute. mysmys! Laddade ner the human centiped som vi kollade på på kvällen. Fyfan vilken film. rekommenderas inte! usch :)


Idag bär de iväg till hult med goda vänner.. ska snart väcka micke tänkte jag :)
Hoppas alla får en bra dag.

PUSS ♥

 


Frågetecken

Hur kan man ibland känna sig så ensam även fast man har massa människor omkring sig helatiden?

 

hmm..


RSS 2.0