Minigolf


Kvällen bjöds på minigolf i hamnen med underbart sällskap! Nu kollas de på fotboll med min fina :)



PUSS ♥

 


Lördag - Söndag


igår blev de lite plock och solning här hemma. Sen tog jag hojen och gled ner till malin där älskade petra hämtade upp oss! åh, de var så lägensen vi såg! vi åkte ut till skärgårn och pärlan för lite fika och massa tjejprat :)
Kvällen blev lugn här hemma med först fotboll sen the Ring.


Imorse vaknade jag tidigt och begav mig ut. när jag kom hem blev de frukost sen vaknade även älsklingen till liv och vi tog oss en varsin solstol och satt ute tills danne kom och hämtade honom och samtidigt släppte av malin här :) vi har solat, solat och solat. Johanna kom efter en stund också, och hade med sig supergoda jordgubbar. Lite senare kom även emelie förbi som inatt fått ett litet systerbarn, jäättesöt!
Sen åkte malin och emelie iväg och kvar blev jag och johanna. vid 3 gav vi upp och begav oss in och till vår förvåning såg vi att vi var ganska så röda! haha. två små kräftor.
Nu har hon ganska nyss åkt så jag tänkte hoppa in i duschen och sen fixa matlådor :)



PUSS! ♥

Midsommar


Midsommar blev precis så bra som jag hade hoppats på :) underbart folk och fint väder, vad mer kan man begära?

Mellan 3 och 4 på eftermiddagen gled folket in och grillen höll då på att tändas. Killarna fick stå för grillningen och vi tjejer fixade med det övriga. O de var så mysigt!
Efter maten blev de kubb-turnering.. vi delade upp oss i 4 lag och de två vinnande lagen möttes i en final. De var jag och haren mot micke, carolina och eliasson.. tyvärr snappade vi inte åt oss segern men de blev iallafall en andra plats :)



Efter ett tag flyttade vi oss inåt och killarna itog soffan nere hos örjan där de visades tv medan vi tjejer satt här uppe och pratade.. sen åts de glass och jordgubbar!
Lite senare dog vi ut och spelade kubb igen, men den här gången var de tjejerna mot killarna! Och gissa vilka som vann? - Tjejerna såklart! :)
Sen blev vi sugna på brännboll runt 12 tiden så vi drog tvärs över gatan till en gräsplätt där de spelades i mörkret.. inte så lätt att se den där lilla bollen direkt! Men kul var de :)


Sen gick vi tillbaka hit där de börjades spela ölspelet.. med de kom en o annan spya! haha. Sen började endel dra sig hemåt och kvar var asmir, haren och johanna. De spelades vidare men vid halv 5 gav asmir upp och då hade haren däckat i soffan så han och johanna sov kvar :) Själv kom jag inte isäng förrent strax efter halv 4 då jag hade städat klart de mesta!




En superlyckad midsommar med andra ord! tack alla goa för att ni gjorde den till den bästa ♥

Grillkväll


ikväll var vi hembjudna till Mickes mamma och anders.. där bjöds de på mångder med grillat! Både lax och kött fanns och även klyftpotatis. smarrigt :) Efter de blev de jordgubbar, ännu goooooare!


Slutade 12 idag, de tycker jag att jag var värd. Precis innan jag skulle gå kom Lotta och lilla Robin, 1 måndad, för att hälsa på.. så jag han kramas och gulla lite innan jag gick hem. La mig direkt i stolen för att försöka få lite färg.. sen blev de handling och lite annat göra.


Har nyss varit ute med malin och plockat blommor till imorgon, Längtar som en tok! De kommer bli så kul imorgon, hoppas bara vädret håller i sig :) de mesta är fixat och inhandlat så de blir mest fix här hemma imorgon med dukning och annat skoj :)


PUSS ♥


Kvällsmys


Idag kom grejerna vi skickat efter från Nelly, och kors i taket, så blev båda nöjda med alla grejer. niiiice! :) Nu kollar vi på fotboll och ska snart ta höööjera och glida ner till mastis räkfrossa med malin och danne. Sköönt väder är de också så förhoppningsvis kan vi sitta ute :)

Ha en skön kväll!


PUSS ♥

 


 Malin & jag för 2 sommrar sen.



Helgen


Haft en underbar helg i goda vänners sällskap!

Började med studentfirande i fredags. fick sluta tidiare från jobbet så vi skulle hinna hem och göra oss iordning innan vi skulle hem till mickes kusin. Där bjöds de på god mat, dryck och en hel del skratt :) Runt halv 7 skjutsade anna iväg oss, mig till fjällman och micke till sepand. Satt o drack och pratade, sen kom erica, pillan och petra och joinade.

Spöregnade naturligtvis när vi skulle gå ner till statt. var 3 stycken som delade på ett paraply så man blev ganska så blöt. haha! dock inge vidare på statt så blev inte så långvariga.


igår vaknade jag tidigt, cyklade iväg till malins butik där också emma var. Satt och pratade en stund innan jag cyklade ner till stan för att fixa present åt eliasson. Hann även in på intersport och bytte lite ord med sara. Sen var de bara hem och fixa lunch, sen börjades de göra sig iordning för ännu en kväll.
Så kul att nästan alla tjejer var med hemma hos emma :) Statt var mycket roligare igår också! lyckat.
Malin, jag och johanna knallade iväg till statoil sen hem till malin där nästan alla somnade, så vid 4 gav vi upp och knallade hemåt.. då var sängen min bästa vän kan jag ju säga!
tack för en underbar helg :)


Nu har vi precis varit hos mamma o pappa som kom hem från turkiet imorse. sneglar lite på grey´s medan min fina ligger bredvid och sover.. han börjar nog bli förgammal för 2dagars ;)


PUSS ♥






Studentfirande


Idag är de dags för alla glada studenter att springa ut på skolgården och sjunga rösten av sig! åh, de är verkligen den bästa dagen! saknar alla från SP3C :)

De blir studentfirande för mickes kusin. så dit ska vi efter jobbet sen (slutar tidigare) Blir trevligt. Hoppas hoppas verkligen att de inte regnar då som de gör just nu. Allt väder förutom regn går ju bra. typiskt dock att de ska regna just idag.

Nu ska jag fixa iordning mig för jobbet. Blir nog att börja 6, måste dock åka och fixa en grej innan :)

PUSS ♥

 

 

Studentens lyckliga dagar!


Förkyld


Förkyld och jävlig. de passar inte riktigt med vädret, eller? + min jävla pollen och astma. ibland är de bra jobbigt. Men man ska inte klaga, de finns de som har de värre :) så jag lever på som vanligt trots hostan och allt snor.

Nu ska jag kika lite på kläderna vi beställt som kom idag, spännande! :)




PUSS ♥



Sol idag?


Idag är jag ledig, skönt! Men morgonpigg som jag är så blev de ändå uppstigning tidigt förut.. Nu har jag precis pussat på min prins som åkte till jobbet och jag kollar på vakna med the voice! Tänkte ta mig lite frukost snart för idag är de dags för flytt. Dock inte jag som ska flytta, men ska hjälpa Sahra :)

Hoppas att solen har lust att titta fram också så man hinner steka lite när man ändå är ledig liksom! Som de ser ut just nu så kommer de bli riktigt fint :) vore ju inga fel att lägga sig i den nya stolen med mp3n ute på gården. uunderbart!





PUSS ♥

RSS 2.0