Saknar






Farsdag ♥

Hej har gått i myshetens tecken. mycket mys med min älskling, träning och annat underbart sällskap! ♥

igår umgicks jag med min underbara far. mamma jobbade dag och pappa var själv så jag passade på att låna honom ett tag. han skulle till ishallen och kolla på curling så jag följde med, sen tog vi en sväng förbi hos marcus och linda innan jag blev hemsjutsad.. fick hjälpt med att hugga lite ved också.
På kvällen blev de film och massa nya avsnitt av orh! må den serien aldrig ta slut, gilla gilla gilla!

idag har de städats, bärt ved och myst hemma hos mamma och pappa. Blev bjudna på mat, massa skratt och härligt sällskap. mycket bra slut på denna vecka ♥


PUSS ♥


idag är ingen vanlig dag¬

för idag är de kims födelsedag!




 
GRATTIS!  ♥

 


kick n´box

ojojoj, efter jobbet tog jag en promenad till gymmet för att köra ett kick n´box pass för första gången. Jeeesus! Tur jag hade kimpan med mig som skrek o heja på för fyfan va de sve i bena. haha! lite hud från tårna fick jag offra också, men de får de vara värt! De får vi göra om, allt för beachen 2011, eller kanske 2012 om man har otur ;)

Efter träningen blev jag upphämtad av micke och jeppe. Vi har myst här hemma med god mat och robinson. De har blvit lite av en tradition, o de gillar jag! :)



PUSS ♥

Min söta



älskar den här bilden på lillsötan :)



i like it


igår kom den "riktiga" snön till krillet, den som lägger sig så fint på marken. är de inte vackert? :) 


Här kommer bilden med hjärtat jag köpte hos Malin :)





PUSS ♥

f r e d a g ♥

åh, så vi har skrattat på jobbet idag. helt underbart :) På lunchen blev de en sväng till Malin(http://tvatinghemohar.blogg.se/) för att inhandla en underbart fin hjärt-krans som ska pryda den nya dörren. Bild kommer :) Där var även kimpan som hade klippt en uuurläcker lugg.
Efter jobbet drog min karl på en helgvisit till uppsala med grabbarna. Kommer bli tomt tomt tomt. men ikväll blir de riktigt mys-tjejkväll med Nicole och Johanna och morgondagen ska spenaderas med de bästa, mamma och pappa!

Nu ska jag göra mig klar för tjejerna! :)

PUSS ♥

Elektronik

fyfan, jag är så trött på allt som har med telefoner och datorer att göra! allt jag tar i går sönder eller kraschar. Datorn på jobbet gjorde sina sista andetag häromdagen innan den dog och började lukta bränt.. väntar fortfarande på att få en ny.
och nu är datorn seg här hemma och min andra dator har fortfarande inte kommit tillbaka från service. puuuuh!

Nu ska jag iallafall slå ner min stoore röv i soffan efter en låångdag, kolla på bonde och sen Grey´s. uuunderbart :)



PUSS ♥


Snosat beebis


 Blivande gudfar med lilla william!


PUSS ♥


RSS 2.0