home sweet home

borta bra men hemma bäst som man så fint brukar säga!

I tisdags morse rullade däcken iväg mot vingåker som fick bli vårat första stopp på road trippen. Efter någon timma där kollade vi i kartboken och beslutade oss för att åka mot Jönköping och sedan vidare mot Malmö. Men.. de blev inte riktigt som vi tänkt oss. När vi åkte mot Jönköping såg vi Gränna på skyltarna, och eftersom ingen av oss varit där så svängde vi förbi där. Kallt och jäkligt var det, men väldigt mysigt :)
Sen övernattade vi på ett mycket frächt motell mellan Gränna och Jönköping.

onsdagsmorgonen bjöds det på frukost sen styrde vi bilen mot Halmstad. Uuunderbar stad måste jag säga. Även där hade ingen av oss varit. Sen åkte vi till Tylösand där vi tältade på en camping. mysmysmysmys. tält är ju för underbart ändå!

Sen var det torsdag och dags för Gööötelaborg för att överraska födelsedagsbarnet Malin. Knallade runt på stan ett x-anatl timmar. Sen blev de lunch och sen överaskning. Gled in hos malin när hon jobbade, som inte hade en aning om att vi skulle komma så de var kul :) Efter att hon slutat jobba följde vi med henne hem för att se hur hon bodde. Så kom även Kim och Wiklund dit :) Dock kunde vi inte stanna så länge då vi skulle köra hem till krillehöla i regnet.

Tack för en underbar tripp baby! :) Blev en liten försmak av våran 2 årsdag  som de inte är alltförlänge kvar till. ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0